עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בעוד כחצי שנה אני מתעתד לרכוש בדירה החדשה מסך "55 LED בתקציב של כ 10K, חשבתי במקום הנ"ל לרכוש מקרן איכותי, הבנתי שזה לא ריאלי, בשל 2 סיבות עיקריות: 1. צפייה של מספר שעות ביום תדרוש החלפת הנורה בכל 1.5-2 שנים בעלות של כ 2K כל פעם. 2. צפייה בסביבה שבד"כ היא מוארת בעייתית מבחינת השימוש במקרן. לכן האופציה הריאלית היא לשלב מקרן + מסך, להלן חישוב העלויות, אשמח לדעת האם אני בכיוון או שממש לא: 1. רכישת מקרן - סדר גודל של 4K - 8K, האם זה טווח המחירים למקרן טוב? 2. בניית קיר גבס, חציבה בתקרה לטובת התקנת המקרן וכל הנדרש לטובת מסך מאחורי מקרן - 2K. אני מתכנן שיפוץ גדול בדירה מהקבלן, ובמידה ואני מוסיף את הנ"ל לכל השיפוץ, אני מניח שיעלה משמעותית פחות מאשר מישהו שמזמין רק את העבודה הנ"ל…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. עובד מהבית ורוצה לשמוע מוזיקה כמו בנאדם בפינת עבודה. יש משהו בתקציב הזה? מעדיף לכיוון ה 200, אבל אם יש משהו ממש איכותי ב 300 גם הולך.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by tsahiii,

יש לי כרטיס קול מובנה במחשב רילטק שאליו מחוברת מערכת סטריאו, בגלל שלא שמעתי טוב במערכת קצת שיחקתי אם החיבורים וחיברתי את הכבל שמחבר בין המחשב למערכת בטעות למקום שכנראה לא הייתי צריך לחבר ועכשיו כשאני מחבר רמקולים למחשב, ולא משנה איזה רמקולים, אני שומע מן רעשים וצפצופים מישו יכול לעזור ? מה הבעיה ? יכול להיות שהלך לי הכרטיס קול ?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  4. צריך המלצה לרמקולים למחשב 4.1 או 5.1 תקציב עד 450 שקל העדפה לקנות מאזור מערב ראשון

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by AxeOr,

יש לי סאב ו2 רמקולים קטנים. הסאב מחובר למחשב ו2 הקטנים מחוברים אליו. אני ממש לא מבין בזה אבל אני מניח ששלושתם יכולים לעבוד ביחד , לא ? כי אצלי זה או שה2 הקטנים עובדים , או שאני מנתק אותם ושומעים רק באסים מהסאב. אין אפשרות שכולם יעבדו ביחד ? זאת מערכת פשוטה שעולה 100 שקל של SILVRELINE , אם זה חשוב אני אביא את הדגם אחר כך.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  6. אני מחפש כרטיס קול בינוני כי אני עובד קצת עם מוזיקה ורציתי כרטיס קול איכותי.. אני לא ממש מבין במחירים של זה, אבל אני רואה חופשי כמויות של כרטיסים במחירים זולים למדי ונראה לי קצת חשוד. מחפש משהו נורמלי 5.1 או 7.1 לא ממש קריטי לי, אבל עם איכות סאנוד טובה במחיר של עד 300 ש"ח.. תודה!

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  7. Started by Moo,

כל הכבוד שהוספתם אותו ;D

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש לי סט רמקולים מסויימים, אבל יש להם רק שלט חוטי, אני רוצה לקנות שלט ולהשלוט בעזרתו ברמקולים. האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  9. Started by fab2244,

שלום לכולם, אני מעוניין באוזניות on-ear בעדיפות לחוטיות, בשביל להקטין חימום אוזניים ומשקל קל יותר. חשבתי על האוזניות האלה: 1) Sennheiser Momentum 2 - On Ear https://www.headsound.co.il/product/sennheiser-momentum-20 2) Bose SoundLink On-Ear Bluetooth למרות שהן אלחוטיות, המשקל שלהם קל https://www.netoneto.co.il/product/אוזניות-bluetooth-on-ear-מבית-bose-דגם-soundlink?aff=Zap&aff_a=1 3) B&O BEOPLAY H8I אלחוטיות https://www.netoneto.co.il/product/אוזניות-אלחוטיות-עם-מסנן-רעשים-אקטיבי-bo-beoplay-h8i?aff=Zap&aff_a=1 אם יש לכם המלצה לאוזניות נוספות, עד ל1000 ש"ח, אשמח לשמוע תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by Fighter,

בזאפ הם לא מופיעים יותר ובמלא חנויות הם לא במלאי מה קרה?? ולמה לעזאזל קריאייטיב מפרסמת רק סטריאו בג'יגהוורקס?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by oavitzur,

כתבתי תוכנה שהופכת את ה-tags של קבצי WMA/MP3. התוכנה נמצאת להורדה ב- http://mtaginfo.bravehost.com נגן sansa תומך בעברית לקבצי WMA אבל מראה אותם הפוך. ניתן להשתמש בתוכנה שלי להפיכת השם במחשב כך שיראה נכון בנגן. mtaginfo@gmail.com ;D

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  12. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא אוזניות אלחוטיות איכותיות (כמה שאפשר) ל IPOD בתקציב של עד 150$ כרגע יש לי אוזניות דיי איכותיות של SONY אך לא אלחוטיות. יש שתי אוזניות שמצאתי ואשמח לדעת מה יותר טוב ואם יש יותר טובים מהם 1. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826106944 2. http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855998416

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  13. Started by KindaLost,

שלום, אני מתלבט לגבי רכישה של משדר וידאו-אודיו אלחוטי ל-TV. משהו כזה http://www.ktl.co.il/product.asp?productid=7829&CatCode=34 למישהו יש ניסיון עם הדגם הזה ? אולי עם דגם אחר ? איך איכות השמע ? הוידאו ? ממה שראיתי יש את הדגם לעיל ובנוסף יש את הדגם שעולה 350 ש"ח. מה ההבדל ביניהם ? כמה קרינה יש לדבר הזה ? תודה, עדיאל.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by Sting,

שלום כשאני מנסה להשמיע מוזיקה שמקודדת בDTS אני מקבל רעשים מוזרים במקום מה שאמור להיות... הורדתי AC3 וכיוונתי אותו DD5.1 אני שומע מעולה והרסיבר של ה5500 מזהה את זה גם את הDTS הוא מזהה אבל משמיע רעשים יכול להיות שיש איזה שהוא מקודד מיוחד לDTS ? אני יודע שבעיקרון ac3 זה DD אבל בהגדרות שם יש גם DTS וכיוונתי את הכל שם על SPDIF כדי שזה יעביר את הכל לרסיביר וזה עובד מעולה חוץ מה DTS כאמור מישהו מבין בזה קצת ? תודה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. יש לי כרטיס קול sound blaster live 5.1 של קרייטיב אני מתכנן לקנות לוח אם חדש בקרוב יחד עם מעבד והכל הלוח מכיל את הצ'יפ realtek 850 האם מבחינת איכות סאונד עדיף להשתמש בו מאשר מבסאונד בלסטר אפילו שהוא לוקח יותר משאבים?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  16. שלום לכולם אני לפני רכישה של מסך 75" למשחקיית נוער שאני מקים כך שבפועל עיקר השימוש בה יהיה חיבור לסוני וקצת צפייה ביוטיוב וכו (פעם ב.. איזה מצגת או משו אבל שיקוף מסך מהנוט שלי יש בכולם מצאתי את הדגמים האלה שהם בעלות של 3000 ש"ח ברור לי שזה לא הדגמים הכי חדשים ושיש היום טכנולוגיה יותר חדשות לדוגמת ה Q-LED ו QNLED וכו אבל הם כבר קופצים במחיר אז לעצם השאלה... איזה דגם עדיף או שבכלל אתם ממליצים על טלווזיה אחרת 75" בעלות זהה UE75AU7100 UE75TU7100 UE75RU7100 UE75RU7090 תודה רבה והמשך יום טוב לכולנו

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by dober,

אני מבקש המלצה לכרטיס לכידת וידאו(רצוי בHW) בתקציב סביר (עד 300 שח) שישמש לדיגיטיזציה של סרטי וידאו אנלוגיים ישנים ולחיבור לממיר HOT . תודה

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. המפרט שלי בצד.. במסך של המחשב הסרט עובד בלי תקיעות ובמסך של הטלויזה יש תקיעות כאלה בקצב פריימים משו מאוד מוזר!!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. יש לי כרגע AKG 414 אני לפעמים צריך אוזניות קצת יותר ניידות לכן החלטתי לרכוש אוזניות IN EAR, חשבתי על CX300 לפי מה שאני מבין הן הכי משתלמות בטווח של עד 200 שקל. איך הן מול הAKG 414? א. הן מתאימות לפעילות גופנית? ב. מה אתם אומרים על החנות הזאת :http://www.musicall.co.il/description.php?id=ES08-CX300 אם יש לכם המלצה אחרת לחנות בתל אביב אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  20. שלום לכולם! אבא שלי רצה שנרכיב את המערכת קולנוע המיושנת מעט שלנו כרגע מורכבת מ: טלויזיה SAMSUNG C5000 DVD PIONEER + HDMI 2 רמקולים Homemade עם דרייברים של פיליפס וקרוסאובר של פיליפס. סראונד של STORM סנטר של STORM רסיבר של KENWOOD KRF-V7030 ממיר של CUBEREVO 250HD OPTICAL + HDMI. הממיר מחובר לרסיבר עם חיבור אופטי. הממיר מתאפיין בהצגת יכולות HD 1920x1080i עם אפשרות העברת סאונד 5.1 כאשר יש סרטים שכאלו. הטלויזיה מחוברת לממיר עם (HDMI (HDMI #2 הDVD מחובר עם HDMI לטלויזיה (HDMI #1) לרסיבר יש חיבור OPTICAL X2 אחד MONITOR ואחד CD\DVD ב-CD\DVD מחובר הממיר מוגדר DIGITAL IN AUTO ברסיבר. מערכת חמודה מאוד חייב לציין,רק שכעת אני נתקל ב-2 בעיות. בעיה ראשונה : כאשר משודר סרט ב-H…

21. Started by ccc,

http://www.dealznet.com/had20.html יש למטה דסקריפשן עם נתונים. הם טובים ?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by jackok111,

שלום, יש לי xtreamer ultra שמחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. אני עובד על מערכת ההפעלה המסופקת עם המכשיר דרך ה- DOK. אני לא מצליח לשמוע סאונד כשאני רואה סרטים, אולם אני כן מצליח לשמוע סאונד אם אני שומע שירים. מישהו יודע מה הבעיה ? כיוונתי את כל ההגדרות ליציאה דיגיטלית... תודה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by unknown71,

יש לי רמקולים 5.1 של לוגיטק ומחשב נייד 5741G איך אפשר לחבר שאוכל לשמוע דרכם? וכנל לגבי חיבור טלויזיה למחשב, שישמעו דרך הרמקולים כפי שהיה לי במחשב הנייח? אני רוצה שיהיה קול ברמקולים שלי, כלומר לחבר אותם למחשב הנייד שלי, הבעיה שיש לי 2 יציאות במחשב הנייד, אחד עם ציור של אוזניות ואחד עם מיקרופון. ולרמקולים יש כבל עם 3 בננות - בצבע שחור, כתום וכחול. איך אני יכולה לעשות שהוא יתמוך בהם? האם צריך לקנות מפצל או שאין סיכוי שאני אוכל לחבר את הרמקולים שלי למחשב הנייד? במחשב הנייח שהיה לי, היו לי שלושה חיבורים בצבע ירוק,שחור וכתום, חיברתי אותם ע"פ הצבעים, וכמו כן המחשב שלי היה מחובר בכבל HDMI לטלויזיה, ככה שכאשר ראיתי סידרה או תכנית יכולתי לשמוע סאונד מהרמקולים של המחשב, ולא של הטלוי…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by litmanovitziv,

שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !

25. היי, מעוניין בהמלצה לטלויזייה בגודל 55 אינץ' ומעלה. הטלויזיה תשמש בעיקר: צפייה בערוצי הטלויזיה הנפוצים(SD) צפייה בערוצי HD של הוט(ספורט וכו') סרטי HD וסדרות(שמוזרמים ע"י סטרימר אם זה משנה) (לפי הסדר של כמות הצפייה) תקציב: 10,000 מרחק צפייה: 5-5.5 מטר לא מעניין אותי סמרט TV או תלת מימד רק איכות תמונה, בכל מקרה רוב המדיה מועברת דרך האפל טיוי שלי. לפי מה שראיתי באתרי ביקורות סדרת הST של פנסוניק נחשבת למוצלחת. המטרה היא לקבל המלצה על כמה מסכים ולבחור ביניהם(בחנות כמובן). כמו כן, אשמח על המלצה למקום לקנייה. תודה, אוראל.

• 0 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.