אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היום האזנתי להנאתי ל Dark side of the moon ובסוף ה Track הראשון הייתה מעין "נפילה בווליום" בחצי שנייה האחרונה. בעיה דומה חזרה גם כשהאזנתי לאלבום בתוכנת ה iriver plus. אבל כשניגנתי אותו במדיה פלייר זה לא קרה והאלבום התנגן חלק... האם זו בעיה בהגדרות? מישהו יכול להסביר לי איך לתקן את זה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו קראתי כתבה בנענע http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=198766&sid=10 בקיצור הוא מדבר פה על המהפכה שהmtv עשתה לאומת הרדיו ועל המהפכה שהאינטרנט (דוגמא kazza) תעשה לאומת הטלוויזיה יש שם חלק שהוא אומר שבעתיד יכול להיווצר מצב שאומנים יקליטו בבית יפרסמו באינטרנט וזה יתפוס יותר במטלוויזיה עכשיו לשאלה שלי הוא אומר שם שבמחשב ממוצע עם קצת שינויים אפשר להקליט באיכות אולפן וזה נראה לי לא הגיוני ההאם זה נכון? ואם לא אם יהיה לי מחשב טוב עם כרטיס קול מצוין האם כן אפשר להגיע לאיכות אולפן? או שאין מצב בשום אופן להגיע במחשב לאיכות אולפן
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
הרמקול הימיני מקדימה שלי חלש בצורה מוגזמת, בוקשי שומעים ממנו. עשיתי בדיקה והחלפתי את האות של הקידמיים עם האות של האחוריים והוא נשאר חלש כך שהבעיה היא ברמקול ולא באות, מה עושים ? הדגם הוא LX520 של קרייטיב. במקרה שהרמול גמור, אתם ממלצים להחליף אותו עם הסנטר ?[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 01:00:17 יודעים מה ? כבר וויתרתי על ליפתור את הבעיה, השאלה עכשיוהיא מה לעשות עם המצב הנתון ? אני אחליף אותו עם הסנטר שיהיה איזון או שיש לכם פיתרון אחר ?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
EP880 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10065 E630 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=10061&catid= מה עדיף מהם? ואם יש משהו אחר יותר טוב בטווח מחירים הזה אז שוט ומה לגבי האלחוטי של לוג'יטק? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 הם יקרות מאוד אז אני לא יקנה אבל מה אתם חושבים עליהם?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני לא אלאה אותכם בתמונות וענייני אריזה בזה הרשת מלאה --- רכשתי את האוזניות אתמול ואני אנסה להחזיר אותם לחנות בקרוב ולקחת משהו אחר העניין הוא שהאוזניות כבדות להחריד והכריות שלהם פשוט מגרדות מה שגורם לי להוריד אותם כל דקה בנסיון לאוורר את האוזניים כמו כן את האוזניות חיברתי לכרטיס הקול אשר אונבורד בלוח זול של MSI G31 ואפשר לשמוע רעש כל הזמן מכירים את ה-סססססססס הזה ובנוסף כל פעולה במחשב כמו פתיחת דפדפן מעבר דפים או סתם פתיחת תוכנה אפשר לשמוע רחשים באוזניות אני לא יודע אם הבעיה היא כרטיס הקול או ההארד דיסק או האוזניות עצמן אבל הרעש הוא לא העיקר כאן האוזניות פשוט כבדות מאוד על ששת הדרייברים שלהן וכמו שאמרתי החומר הזה של הכריות פשוט מגרד בנוסף לא ניתן לשמוע באוזניות בווליום נ…
-
- 13 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כבר שלוש שנים YES בבית ולא ממש שמתי לב לזה עד עכשיו. כאשר אני מנתק בבית את אחד הממירים מהחשמל , כל הממירים בבית מתנתקים (כלומר אי אפשר לראות ערוצים.) האם ככה זה צריך להיות? כדאי להתקשר שיבואו לתקן ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני רוצה לקות אוזניות גדולות ורציתי לרואת עלמה אתם ממליצים המחיר הוא עד 200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אני רוצה עזרה בקניית DVD מקליט שמקליט באיכות ממש טובה עם כונן קשיח חשוב שיהיה טיימר שאני אחליט על שעה מסויימת עד שעה וזה יקליט בזמן הזה חשוב שזה יהיה של חברה מוקרת כגון טושיב LG וכדומה אחריות טובה ואז אני אוכל להחליט על מה נכנס לדיסק לא ישירות לדיסק עד 1500 שקל תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
ברוב הת'רדים שפתחו כאן על מערכות סטריאו הוזכרו מערכות יד שניה ש"אפשר למצוא אם מחפשים" במחירים טובים. אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי, למוזיקה בלבד, וחשבתי להתחיל ביד שניה מכיוון שהתקציב שלי לא גדול במיוחד. (כרגע אין לי ממש "תקציב", במובן של כסף ביד, אבל נחצה את הגשר כשנגיע אליו). בכל אופן, השאלה שלי היא איפה מחפשים יד שניה? אני מתאר לעצמי שאין שוק לדברים האלה, אז יש איזשהו פורום או קהילה לזה? אני אשמח להפניות מכל הסוגים,. אני מחפש רמקולים ורסיבר או רמקולים ואמפליפייר (ופרי - אמפליפייר) תודה piro
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום, -- אני מקווה שזה קשור לפורום הזה -- אני רוצה לחבר לטלוויזיה שלי איזה שהוא התקן כלשהו שיוכל לנגן סרטי HD עם סיומת MKV דרך - DOK. השאלה שלי היא איך אני עושה את זה בדרך הכי זולה? ראיתי שיש כל מני ממרים דיגיטלים ב200 או 300 שקל שקוראים את קיבצי ה-MKV (למרות שזה לא היעוד שלהם אבל זה מספיק) ראיתי שיש גם כל מני סטרימרים זולים בוואלה שופס לדוגמה שעולים 380 שקל שגם מזרימים MKV. השאלה היא מה כדאי ליקנות שיהיה גם זול אבל מצב שני איכותי. התקציב שלי בעיקרון הוא עד 300 ש"ח תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני בונה מחשב שישמש כשרת של מערכת קולנוע ביתי. אני רוצה כרטיס קול מעולה, עדיף עם יציאה אופטית,7.1 , שיעשה את העבודה מעולה. יש משהו תותח מומלץ? לקריאטיב אין עם יציאה אופטית אבל מצאת שהרקולס digifire 7.1 עונה על הדרישות. מה מומלץ? מה לגבי כרטיס של חברה maya? כרגע להתעלם מנושא המחיר, בהנחה שאין הגבלה?
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לאחר ניתוק רב מהקהילה אני מנסה לחזור וליתמוך עד כמה שאני יודע ורואה שבאמת אני לא אזיק , לא הרבה הישתנה אבל נגיד שיש כמה דברים שנישארו והם אנשים טובים כיף לחזור!!!! לשאלה אני קונה כניראה נגן DIVX לסלון בקומה השניה ואני ממש ממש רוצה לחבר אליו רמקולים טובים ואין לי תקציב ליקנות כאלה אז אני רוצה ליקנות רמקולים טובים למחשב שיוכלו להיתחבר גם לDIVX כשאני ארצה ליראות סרט...אין לי בעיה להעביר אותם לאן שצריך כל פעם המלצות רצוי 4.1\5.1 ולא יותר מ600 תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם הכרטיס הגרפי של ATI 4870HD יכול להוציא TRUE HD ו DTS HD מלא?
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום(: אני מעוניין לקנות 32 אינטש לחדרי, השימוש העיקרי זה גיימינג וסרטים. שלא תהיה סמארט TV כי אני גם ככה אחבר אותה למחשב. אמ אני לא סגור על זה אבל אמרו לי ש1080p לא חשוב בגדלים האלו, אז אם אני צודק אז 1080 לא משנה לי. המקורות שידור העיקרים זה מחשב ופס3 וקונסולות דור הבא בעתיד. תקציב עד 2500, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, חמותי (לעתיד) קנתה לא מזמן טלווזית LCD חדשה - Toshiba, Regza 42" היא לא מרוצה מהרמוקלים שלה. היא מעוניינת בעוד 2 רמקולים (רצפתי? שולחני?) ללא בס. השאלה היא האם הרמקולים מתחברים בפשטות דרך חיבור RCA אדום ולבן? או שצריך איזשהוא רסיבר? (אני יודע שעדיף אבל....) תודה רבה מראש, צחי
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על זוג Wharfedale Diamond 8.4 רצפתיים כקדמיים, זוג Diamond 8.2 כאחוריים, וסנטר של הסדרה? שווה כמערכת רמקולים שתיכנס בתקציב? מה אתם אומרים על הרמקולים? טובים? ואיזה רסיבר כדאי לקחת שהוא ייסתדר עם הרמקולים? אני לא רוצה רסיבר חלש שלא מתאים לעוצמה של הרמקולים ואז או הוא או הרמקולים יישרפו אם אני אגביר את הווליום. אני צריך שהכל ייכנס בתקציב, על מה אתם ממליצים ומה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי הזדמנות לקנות אוזניות באמריקה ואני מחפש המלצה. תקציבי הוא עד 100 דולר לאוזניות שיהיו שוות את זה. אם לא אז עד 80. חשבתי אולי המחירים שם זולים יותר. אני רוצה לציין שהאוזניות לא יהיו מיועדות למשחקים אלה למוזיקה משובחת נטו. תודה!
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
של עידו מנדלסון ניראה לי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 772 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 1000 ש"ח, אבל גם אם הוא נמוך מדי אשמח לדעת האם באופן כללי ניתן להשיג סט כזה בארץ. החיווט כבר משגע אותי :-\
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקיי מדובר באודיגי' 2 רגיל לא ZS ומולו המאיה 7.1 אני רוצה לדעת מי יותר טוב , מי עדיף מבחינת איכות? האם ההבדלים גדולים? ואיך כל אחד נשמע הן במשחקים , מוזיקה , וסרטים (חשוב שתהיה תמיכה טובה גם לסראונד שיהיה כייף לראות סרטים ולהנות מחוויה טובה גם במשחקים, תודה רבה. אגב, שמעתי שהאמיה הוא יותר לאנשים שמתעסקים בעריכת סאונד, ומי שלא מתעסק עם זה אין לו סיבה לרכוש כרטיס שלהם כי הוא לא ינצל את הפיצ'רים שיש לכרטיס להציא, זה נכון? *אני יודע שדובר על זה כבר בכמה דיונים אבל עדיין אני רוצה לשמוע תשובה חד משמעית, ולא ישר להיות נגד קראייטיב, וישר להגיד שהמאיה הרבה יותר טוב וכאלה, אני מבקש להיות אובייקטיביים עד כמה שאפשר, תודה רבה שוב!
-
- 55 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
ראיתי את הלוח החדש של ASUS: http://hwzone.co.il/news/1251986499/9624 כעת יש לי לוח אחר אבל אני מחובר ב HTPC דרך כבל אופטי לרסיבר. אני זוכר שמישהו אמר לי פעם שאם אני משתמש ביציאה האופטית, אז זה ממילא בכל לוח אם אותו דבר ואין טעם לשדרג לעולם. האם זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אני מחפש סטרימר במחיר של כ-300 שקלים. הדרישות שלי הן: רזולוציה של עד 1080p, תמיכה בכתוביות בעברית. אני מאמין שהמוצר הבא עומד בדרישות שלי: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753205 מישהו ניסה אותו ויכול להמליץ לכאן או לכאן? (או להמליץ על מכשיר אחר, באותו טווח מחירים ודרישות)
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אפשר לחבר רק 2 רמקולים קדמיים או 2 קדמיים וסנטר +הסאב בלי לחבר את שאר הרמקולים ?
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על 2 הדגמים הבאים טושיבה 32av500 lg 32lg30 שניהם עולים 3790 שקל
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שומעים כמו ב- PC SPEAKER, מעפן. עכשיו אני מחפש זוג רמקולים קטן יחסית, בלי סאב/מגבר נוסף פשוט זוג רמקולים קטן ורצוי כמה שיותר איכותי. אשמח לשמוע על הצעות. בנוסף רציתי לדעת איך נקרא זוג רמקולים כאלה שבתוך הרמקול יש כבר את ה "SUB" ומגבר פנימי? כי הסתכלתי בזאפ ואני לא יודע איך זה נחשב, זוג מדף, זוג קדמי, זוג סטאליטים... תודה רבה לכל העוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-