אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסך 22 אינץ של ASUS איזה כרטיס טלוויזיה מומלץ למסך כזה ?? הכרטיס חייב ליות איכותי וחייב להיות שלט עוד דבר שמציק לי שהשלט לא יראה כמו צעצוע זול לילדים תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
-
המדיה סנטר כזה עוד אין לי אינטרנט כי זה מחשב חדש מאמריקה[M8200N HP] ושאני אגדיר אותו להגדיר לאמריקה[שממנה המחשב נקנה] או לישראל? אחרי שאני מגדיר אני יכול להקליט מהיס וזה? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הכניסה לאוזניות שעל פאנל המארז שלי מותאמת לכרטיסי קול של AC 97'. יש לי על לוח כרטיס קול מובנה בטכנולוגיית High Definition. קיים מתאם שיכול לאפשר לי נצל את הטכנולוגייה? (כרגע זה עובד כ-AC97) או שאני "חייב" לקנות מארז חדש, כזה שתומך בשניהם? ועוד שאלה, איזה כרטיס יותר טוב? מובנה כמו שיש לי על הלוח בטכנולוגיית high definition? או כרטיס הרחבה מסוג Creative X-Fi Xtreme Music? תיהיו בריאים.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס טלויזה טובה וביתית בין 300 ל 500 שקלים אשמח לקבל המלצות
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי קניתי כבל coax כדי לחבר איתו את המחשב לרסיבר שלי משום מה שאני מחבר את הכבר לכרטיס ואז לכניסה ברסיבר אני לא מקבל אות....לצורך העניין שאני מחבר את הכבל לדיוידי שומעים וגם כאשר אני מחבר את הכרטיס עם כבל אנאלוגי תודה, נתי
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לפתע פתאום, בהצרי היום הסתבר לי שיש בחור שמתכנת דרייברים משלו לכרטיסי קול של CREATIVE ומוציא מהם את המיטב ושבעקבות הגילויים שלו על כך שCREATIVE פשוט חוסמת את האפשרות להתקין דרייברים של X-FI ובמיוחד על AUDIJY, זאת הסיבה היחידה שזה לא עובד והוא הצליח להפעיל את ה CRYSTALIZER על סדרת AUDIJY ! מלבד זאת, דבר חשוב נוס הוא שאומרים שיש לו DRIVERים שאשכרה עובדים טוב על VISTA ?! קראו אתה כתבה המלאה: http://www.neoseeker.com/news/story/7826 אגב CREATIVE נכנסה למים רותחים כי יש כרגע עצומה של אנשים שקוראים לא לקנות יותר את כרטיסי הקול שלה(והיא כבר הכריזה על X-FI 2) בגלל חוסר תמיכה מוחלטת ועדיין אי מתן פתרון במשך שנה לF-FI1 מה שיצר מצב שבו אנשים שבזבזו מאות ואלפי שקלים נשארו עם כרטיס …
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מה שחשוב בעיקר זה הווליום שלהם מאחר שהם ישמשו מתופף בחזרות (לשמוע את המטרונום). הקנייה תעשה באיביי - אז אל תגבילו את ההצעות
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי מערכת 5.1 לפעמים הרמקול הקידמי שמאלי לא עובד, כשזה קורה אני מוציא את התקע מהחשמל ומחבר בחזרה. התקע מחובר למפצל של 6 כאשר רק 5 ממנו תפוסים שזה כולל את המערכת. מה יכול להיות הגורם לבעיה של הרמקול?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לקנות אוזניות (צפייה בסרטים בלילה נהפכה במעמסה על הבית וצריך קצת יותר שקט) אז החלטתי לרכוש אוזניות וצריך משהו איכותי בשביל שיתן לפחות מענה רציני למע' 5.1 הרגילה שהייתי שומע ממה... היות ואני סטודנט מובטל =\ אז אני מחפש משהו עד התחום של ה500שקלים (למקרה של הזמנה מחול - 500שקלים כולל משלוח/מכ"ס וכ"ו) התבלטתי בעיקרון בין הSennheiser HD 555 לבין הShure SRH550DJ-A - הבנתי שבעקרון השSenn555 הן מה שמוגדר כ"אוזניות פתוחות" ואני פוחד שהן לא יתאימו לי, בחיים לא שמעתי באוזניות פתוחות ואני פוחד "להתאכזב".. אשמח לחוו"ד אם מישהו השתמש בדגמים הנ"ל.. אשמח להכוונה כלשהי - דיי חדש בכל הנושא. אין לי בעיה גם ברכישה דרך EBAY - רק לא ייצא לי לרכוש מוצרים גדולים משם כך שאני ל…
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אלו העובדות: אני מחפש טלוויזיה לשימוש שהוא בעיקר SD. סדרות שאני מוריד (SD) או טלוויזיה רגילה. כמובן שאני מעוניין ביכולות HD, אבל האיכות של הSD חשובה. מרחק הצפייה הוא 2.5 - 3 מטרים. התקציב הוא באיזור ה3000. גמיש. אני מחובר להוט עם ממיר HD. הייתי רוצה גם לחבר לHTPC וקונסולת משחקים. בהינתן הנתונים האלה - על איזו טלוויזיה הייתם ממליצים? ועכשיו לסיבוך שמהווה שיקול משני - לפעמים מרחק הצפיה מצתמק עד לכדי 1 מטר. האם יש בדר"כ אפשרות "להפוך" מסך של 37" למסך של 26". זאת אומרת להקטין את התמונה שמוצגת כך שאוכל לראות בנוחות גם בפעמים שאני יושב קרוב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך לקנות כרטיס קול זול או אפילו אולי מתאם שיש לו חיבור קומפוננט תודה
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
דגם SC-PT75 , צריכה לעלות בסביבות 900-1000 ש"ח . מישהו מכיר ויכול להמליץ עליה ? שווה את הכסף ?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום רב, קודם כל סליחה על הבורות, כל עניין האודיו והסאונד הוא נושא שאני מאוד חלש בו. בחור שאני מכיר משתמש במחשב שלו בלי שום כרטיס קול, יש לו רסיבר, ומערכת 5.1, והיא יודעת לעבוד באיכות DTS, יש לו DVD שיודע להפעיל את האיכות הזאת, העניין הוא שבמחשב שלו הוא באופן קבוע עובד על Stereo, והוא רוצה לעבוד גם עם המחשב בDTS, השאלה שלי היא האם צריך בשביל זה כרטיס קול מיוחד, או שאפשר לעשות את זה עם מחשב סטנדרטי, באמצעות הדרייבר של REALTEK או משהו, דרך אגב יש לו קודקים וכל הצרכים האלה אם זה רלוונטי. דרך אגב, אם זה חשוב לציין, הוא בנוסף גם עובר עם כבל אופטי מהרסיבר למחשב. תודה רבה מראש על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות לשימוש משחקים בעיקר בסביבות 250 שקל.. חשבתי Logitech G330 אך הם ואם במחיר הזה יש משהו טוב יותר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
התחדשתי בנגן COWON I9 ואני עכשיו מחפש אוזניות בשבילו. היו לי PX-100 של סנהייזר ומאוד נהניתי עד שאח שלי השתלט עליהם והרס אותם. מה אתם ממליצים שיהיה שדרוג? קראתי פה קצת וראיתי שיש Klipsch image s4a שהם IN EAR. וגם שמעתי על koss portapro דברים טובים למרות שהם נראות לי קצת מכוערות. אין לי העדפה כל כך ברורה אם לקשת או לאין איר מה שיהיה פשוט יותר טוב... ועוד משהו, משתלם להזמין אוזניות ב100$ באינטרנט? כי יש את המס קניה שזה 16% אז לא יודע אם כבר עדיף בארץ. תודה!
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן קול (זול ככל האפשר) שתומך ב Dolby atmos, עם רמקולים אחוריים בשביל סראונד אמיתי ככל האפשר. רציתי גם שיהיה לו כיול אוטומטי, קישוריות וייפי וחיבור לספוטיפיי.. חיפשתי באמזון מקרני קול שנשלחים לארץ ולא מצאתי המון אפשרויות. LG S80QR עומד בכל הדרישות שלי, אבל ראיתי בהמון ביקורות שה dolby atmos שלו לא מרשים. בקיצור, אשמח להמלצה על מקרן קול 😊
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אני ארגיש הבדל בין כרטיס קול o b לכרטיס pci אם אני אשתמש באוזניות ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
minidisc model : Sony Net Md Walkman MZ-NF610 TYPE-S got it about a year ago, so i guess its abit old :\ havnt used it for a while, though recently started using it again and wanted to record some new cds in the past I installed the whole sonic stage + netmd simple burner that comes on a cd combined in the minidisc package after getting abit pissed off with the shit it takes to simply add some songs to the minidisc I thought of trying the Real One player minidisc plugin, which worked pretty nice though i kinda hate messing with REAL networks stuff too much bullshit Anyways, now. I downloaded the new sonic stage version and it seems pretty fucked up.... i really dont hav…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי חלונות 98 סקונד אדישן ויש לי רמקולים שמחוברים ליציאה אחת ומערכת או משהו שמחובר ליציאה אחרת (סאונד בלאסטר לייב ואליו) ואחרי שמחקתי את החלונות 98 והתקנתי מחדש המיקרופון לא עבד ויכול להיות שגם מקודם הוא עשה בעיות אבל מה שכן מתישהו הוא עבד לי. ולחברה שלי היה מערכת חלונות אקס פי והמיקרופון שלה עבד היא לא שינתה את החיבור של המיקרופון (אצלי ניסיתי לא עזר) ויש לה מיקרופון משולב עם אוזניות .... כזה שעם פעם התקנת מסנג'ר היו שולחים לך ממייקרוסופט....... אבל לא שלחו לה היא קנתה אותו והתקנתי לה מערכת הפעלה חלונות 98 אס אי לאחר שמחקתי לה את האקס פי כי עשה בעיות וגם אצלה יש בעיות עם המיקרופון פשוט זה לא משמיע אף צליל ממנו יש למישהו הצעה מה אנחנו יכולים לעשות?(על מנת לפת…
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אין לי מושג בנושא אבל יש לי 5000 ש"ח לקניית רמקולים ומגבר. מה שאמרו לי זה שאם אפשר שהרמקולים יהיו 500 וואט או מה שזה לא יהיה. אם אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים והמגבר הכי טובים ושמחירם הכולל לא יעלה על 5000 ש"ח. תודה מראש "יאסר". נ.ב זובון (MAFISTO התימני) אם אתה יכול להסביר להם מה אנחנו צריכם כי זה מה שגוגו אמר לי שצריך ודרך אגב שתדע אני רק רוצה לזרז את העיניינים כי אתה לא עשית כלום בנידון.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
טכנולוגיית OLED עוד לא הספיקה להתאקלם וPLED כבר מחליפה אותה: http://news.walla.co.il/?w=/4/765026
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני רוצה להגיד תודה לפורום ולכל האתר בכלל שנתן לי את ההשראה לכל ה"שטויות" שאני עושה. טוב אז ככה אחותי מתחילה ללמוד באוניברסיטה והיא הורישה שלי מערכת סטריאו וטלויזיה, את הסטריאו חיברתי ללא בעיות מיוחדות אבל יש לי בעייה עם הטלויזיה. היא טלויזיה קצת ישנה [הרבה ישנה] ויש לה מאחורה חיבור כזה כמו שיש בממירים הדיגיטלים של הוט (אולי גם יס) האם יש סיכוי שאני יראה את המחשב שלי על מסך הטלויזיה?..תודה רבה.. ניר.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
מה דעתכם על הנגן הבא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9585
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי אייפוד 3G 40GB ויש בעיה :'( המחשב לו מזהה אותו בכלל, הוא תוקע את האייטונס שהוא מחובר וגם האייפוד אפדייטר לא מזהה אותו... זאת בעייה כבר כמה חודשים טובים ואין לי מושג איך לפתור אותה. ניסיתי כל דרך אפשרית... אשמח אם מישהו יכול לעזור לי! נראה לי שאני יתן אותו לתיקון בידע מחשבים... תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-