עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי לאחר שכבר נמאס לי לגמרי מכרטיסי הקול של קריאטיב (בעקבות בעיות חוזרות שהופיעו לי גם ב Live! Value וגם ב Audigy 2 הנוכחי) החלטתי לנסות כרטיס קול מחברה אחרת. בעבר הכרתי את המתחרים הראויים, השאלה היא אילו כרטיסים הם הרלוונטים כיום. מה שאני מחפש זה כרטיס זול (באיזור ה-500 ש"ח, אני מניח) שכולל תמיכה בסאונד הקיפי במשחקים (ע"י חיבור אנלוגי נפרד עבור כל ערוץ - קריאטיב משתמשים באיחוד טיפשי של הסנטר עם הסנטר האחורי והסאב-וופר בחיבור mini-plug "משולש"), יציאה דגיטלית (קואקסלית או אופטית) בתקן S/PDIF, וזהו בערך. אני לא צריך פאנל פנימי\חיצוני, אני לא צריך אין-סוף כניסות\יציאות (למרות שאני כמובן לא אתנגד אם זה יהיה כלול בכל מקרה במחיר זול יחסית). כמו שוודאי הבנתם, הכרטיס מתחבר לרסיב…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  2. Creative EMU10K1 http://lbs.elektroda.net/grafa/Live/sb100d.jpg אני נורא מרוצה ממנו ואני מרגיש שיפור באיכות הסאונד בשימוש איתו מאשר בכרטיס הקול ה onboard.

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  3. שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני (אין לי חריצי PCI פנויים) סביב ה- 500 ש"ח. המטרה היא הקלטה של שידורי YES על גבי המחשב. אני משתמש ב-XP. דרישה נוספת היא שהכרטיס יתמוך בשידורים סטריאופוניים בשיטת השידור בארץ. חשבתי על כרטיס הבא: AVER MEDIA AVERTV BOX 9 אבל עפ"י הנתונים הוא אינו תומך בסטיראו למעט בשיטת שידור NTSC שאינה רלוונטית לגביי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by Elevation,

אני רוצה לנסות אותו באוזניות שלי HD280). אז... כמה זמן להריץ? על איזה ווליום, ואיזה משני הקבצים שנוצרים? רק מי שמבין להגיב בבקשה. http://www.moshier.net/pink.html

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by H.I.V,

שלום יש לי פלסמה MARANTZ PDP42HD נאמר לי שהיא תומכת HD עד 1080I ושיש את הHD כבר בפנים אבל אין לי בטלוויזיה את היציאה של הHD זאת שדומה לחיבור USB כזה יש במסך חיבור DVI ואני מתכנן לקנות PS3 בקרוב ואני רוצה לדעת אם אני יחבר את המכשיר לפלסמה עם כבל HDMI TO DVI יראו טוב? כמו שאני אומר לראות בHD? ולמה אין לי את הכניסה של הHD בטלוויזיה? האם זה דבר רגיל? תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. הכותרת אני חושב מספיקה , נגן mp3 , כמה שיותר איכותי , בארצות הברית , 512MB , כולל אפשרות הקלטה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  7. אני מחפש אוזניות איכותיות [עד כמה שאפשר בתקציב כמובן] למוזיקה וגם לגיימינג.. חשבתי על הסנהייזר PC150 שבאות עם מיקרופון [עולות 250] אופציה שניה הם הסנהייזר hd202 [עולות 214] מה לדעתכם עדיף? או שמשהו אחר בכלל.. פתוח להצעות! תודה..

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by boten,

בשעה טובה קניתי Iriver H340. זה הנגן הראשון שלי. אני עוד קצת לא רגיל לכפתורים (לחיצה אחת, לחיצה ארוכה, לחיצה+לחיצה ארוכה) אבל זה יסתדר במשך הזמן. יש לי בעיה קטנה עם האזניות שבאו עם המכשיר. האזניות לוחצות באוזן (כנראה יש לי אוזן קטנה :-\) האם יש אוזניות קטנות יותר שיכנסו בנוחות לאוזן? באיכות שלא תיפול מאלו המסופקות עם המכשיר ובמחיר סביר. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  9. למה תמיד קבצים של Windows Media Audio יותר כבדים מקבצים של RealAudio ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. Started by GHOST,

קניתי את ה DFI LANPARTY ULTRA D עכשיו יש שם SPDIF מוזר עגול כזה והכניסה של הרמקולים שלי זה אופטי רגיל יש מתאם בינהם?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by gshhar,

תודה.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by mor873,

קנתי רמקולים Creative Inspire 5.1 T5400 והכרטיס קול שלי מובנה 5.1 אבל לא יודע מה קרה ויש רעשים, אני גם לא שומע 5.1 דרך כרטיס הטלויזיה אבל אין רעשים בטלויזיה . מעוניין בכרטיס קול טוב בסביבות 400 ש"ח .

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by Alex89,

אני מיתלבט בין שלושה נגני MP3 ואני צריך שימליצו לי איזה עדיף: Iriver H10 5GB Creative Zen Micro 5GB Apple iPod MINI 6GB לגבי גודל האיכסון אפשר להמליץ יותר, ב CREATIVE אני חושב שכדאי לקנות 20GB כי זה אותו גודל ועולה באיזה 150 ש"ח יותר. יש לי עוד שאלה האם כדאי לקנות MP3 (אחד מאלה) בסין(זה לא יבוא במשלוח יש מי שיביא את זה לכאן)? אם כן אז צריך להיתחשב בכך שאני יוכל לקבל תמיכה למכשיר בישראל.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by Lahad,

שלום , שמי להד עד היום היו לי IceMat Sibera לבנות היום בערב הם התקלקלו ,בכל מקרה אנסה לתקן אותם אני מחפש לקנות אוזניות גיימניג חדשות עד 600ש"ח וזקוק להצעות ועזרה וגם להמלצות בתודה מראש , להד.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  15. Started by solo53,

יש בעיה איתו בדיסקים של LG DVD+R יש תקיעות פריזים קפיצות של שניות קדימה בדיסקים אחרים אין בעיה ב DVD אחר סתם DVD פשוט עובר טוב זה קורה בעיקר מעל שני שליש מהדיסק יש מה לעשות

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  16. Started by ran_meir,

יש לי בבית שני רמקולים של מערכת aiwa טיפה ישנה שפעם הייתה מחוברת למחשב, המערכת הלכה ואין טעם לתקן אותה. עד לא מזמן הייתי עם רמקולים עלובים של מחשבים ולא נהנתי ממש, למרות השיפורים המשמעותיים שעשיתי לסאונד. עכשיו אני מחפש סוג של מגבר זול לחבר אליו את הרמקולים הגדולים ואני לא יודע מה אני בדיוק צריך, אני יודה מאוד למי שיוכל לומר לי מה אני בדיוק צריך לקנות ולתת לי כיוון איפה לחפש ובאיזה טווח מחירים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by LU20,

אלוהה כולם, קניתי שבוע שעבר את הכרטיס קול המצוין של קריאטיב - Audigy 2 ZS ..הבעיה היא שכרגע יש לי רמקולים פשוטים שעולים 50 שקל.. יש לי תקציב של עד 1000 שקל לרמקולים למחשב (שישמשו בעיקר למשחקי מחשב, מוזיקה וסרטים!(שאני מחבר דרך המחשב לטוליזיה...) אני רואה שיש היצע ממש נרחב בכל הנוגע לרמקולים ובתור אחד שלא מתמחה בנושא, אני פונה אליכם. חשבתי על הרמקולים - inspire t7900 של קריאטיב, אבל מחיטוטים פה בפורום ראיתי שרוב האנשים ממליצים בחום על הרמקולים של ALTEC..חשוב לציין שהכרטיס קול הוא 7.1 ערוצים ואני מעוניין לנצל את היכולות שלו ע"י קנייה של מערכת שתהיה סאב וופר+7 רמקולים.. כמו"כ ללוג'יטק יש את סדרות ה ???-X למינהם, מה שגורם לי עוד יותר להיות מבולבל לגבי מה כדאי לקנות. אני רק מב…

18. Started by Erel888,

אני מתלבט בין 3 אוזניות גיימינג ואני ממש לא יודע מה לבחור. יש לנו את הRazer meglodon שהן עולות 680 שקל ואפשר לקנות אותן מיידית יש להן סאונד 7.1 וכד'... הבעיה העיקרית היא שהביקורות נורא חצויות לגבי איכות האודיו של מוצרי רייזר ובנוסף לזה הן עובדות רק עם הPC. בנוסף יש גם את הAstro A40 שהן הכי יקרות כ250$ (לא כולל משלוח של 150$) אומרים שהן הכי טובות שיש. הן עובדות גם עם הPC גם עם האקסבוקס וגם עם הסוני 3 אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר אותן בארץ. על מה אתם ממליצים? אני באמת מחפש משהו באיכות טובה ולא אכפת לי להשקיע... אשמח לדעות מאנשים שיש להן את שתי האוזניות האלה או אפילו משהו אחר

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by evman007,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=8355&ref=Gad אני לא קונה אותו,יש לי אפשרות לקבל אותו ממישהו.אין לי מושג איך אפילו משתמשים בזה לכן אשמח להסבר על זה וחוות דעתכם על המוצר.תודה

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  20. Started by Noam V,

שלום לכולם, יש לי ריו קרבון עם מערכת הפעלה WIN 98 את הדרייבר שלו ניתן למצוא רק בדיסק ולא באתר של ריו, את הדיסק איבדתי... האם למישהו יש את הדיסק ויכול לשלוח לי את הדרייבר או לחילופין להפנות אותי לקישור באינטרנט? תודה תודה נועם

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  21. Started by EMAN,

מה קורה חבר'ה? אני מתלבט אם להשקיע ברמקולים המעולים JBL ENCOUNTER. אני מודע לאיכותם, שכן אני בעל דגם הCRETURE. בביקורות שונות נאמר שמי שרוצה את האיכות של הקריצ'ר בתוספת עוצמה, יקח את האנקאונטר.. אבל המחיר.. די גבוה. אולי מישהו יכול להמליץ על רמקולים איכותיים מאוד במחיר של עד 500, 550 ש"ח? או שמה ללכת על האנקאונטר?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. טוב קניתי היום DVD חדש XERO דגם HSD 4000 הוא הכי חדיש עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא צריך להדביק את הכתוביות לסרט אלה להעלות אותם בנפרד אבל אני לא מצליח צרבתי את הסרט בנרו והוספתי לשם את הכתביות אבל איך אני שם את הכתוביות? יש דרך מסוימית שצריך לצרוב את זה תודה לעוזרים זה מאוד חשובבבב לי.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. כל הדברים הלה שכדאי לעשות לאוזניות ורמקולים בהרצה ראשונה, איך ומבצעים והאם בכלל כדאי באוזניות כפתור? ואגב, הגיעו ה-OMX70, אחלה אוזניות!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. Started by idan100,

ואת מי הייתם מעדיפים, אותם או את Altec Lansing VS242?

25. Started by Ic3 CuB3,

מה גודל המסך ? איכותי ? כמה צבעים במסך ? ניתן לראות בו סרטים ? תודה

• 2 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים