אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
נראה לי שהרסתי תכרטיס קול שלי אז אם אני כבר מחליף אני רוצה לקנות אחד על רמה שיכול לנצל מערכת כמו הz5500 ולהוציא ממנה את המקסימום. שיהיה לו את כל היציאות והכניסות שצריך, וגם יציאה אופטית יהיה נחמד כדי לשפר את איכות השמע. וכמובן שיוציא צלילים נקיים, יפים ועם באסים טובים ועמוקים אפילו אם אין לי את שיא הטנגולוגיה ברמקולים ואוזניות. אין תקציב מוגדר מראש! חשבתי על הכרטיס הזה http://ae.creative.com/products/product.asp?category=209&subcategory=669&product=16770 שעולה 325 ש"ח בivory. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הלוח רשום במפרט, אני מנסה לחבר אליו קריאטיב אינספייר 2100 (2.1) הרמקולים מחוברים לסאב ומשם לכרטיס קול, הבעיה היא ששומעים רק בצד אחד... גרסת הדריברים היא 5.10.0.5290. עכשיו שמתי לב שלא בדיוק שומעים רק בצד ימין אלא שבצד שמאל שומעים יותר חלש. ניסיתי גם עם הרמקולים האלה, גם עם אחרים (משהו ג'נרי, עזבו...) ויוצא שבצד ימין שומעים יותר חזק. בדקתי בווליום והכל למעלה. אז או שלא חיברתי משהו טוב, או שהדריברים דפוקים. אם מישהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון איך לסדר אותה, מודה! ועוד שאלה, אני רוצה לחבר את ה2 סטריאו הג'נריים וגם את הקריאטיב, למישהו יש עצה? כל זה רק זמני, לצערי נאלצתי להפרד מהכרטיס קול שלי לכמה ימים. ושוב, תודה לכל העוזרים וליועצים :-)
-
הבנתי שהוא חסכן לא קטן בסוללה.. 70 שעות על AAA אחת.. יש מושג למישהו פה איך הוא?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זה דגם די ישן של פולק אודיו. יש לו שני דרייברים בכל צד (הוא לא "יורה" קדימה), והוא מיועד לשמש כרמקול סראונד על קירות. האם אתם חושבים שאפשר או אפילו רצוי להשתמש בהם כרמקולי אטמוס במערכת 5.1.2? שם הם יהוו את ה-2 בסוף שמיועדים לאפקטים בגובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
- 1 follower
-
-
הטלויזיה: Primeview XHD32 אני רואה סרטים דרך המחשב הנייד שמתחבר לטלויזיה דרך כבל HDMI עכשיו בזמן הצפיה בססרט כאשר יש תזוזה יש בתמונה מין חיתוכים כאלה.. האם זה מהטלויזיה או יכול להיות מהכבל של הHDMI? ככה בנויות טלויזיות הLCD? או שמא הכבל ש קניתי גרוע? (הוא עלה לי 50 שקל)
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
המלצה למגבר ראיתי את המגבר הזה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PLA4350&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap ורציתי לדעת איך הוא ישתלב עם סאב של רוקפורד 2 רמקולים של פיוניר וטוויטרים...
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
האם בתקציב הנ"ל ה- E2C SHURE הם האוזניות IN EAR הטובות ביותר שנמכרות בארץ?
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הג'ימיני 400... מישההו שמע עליו? הוא מומולץ? אני אשמח לשמוע חוות דעת.. כי אני לא מש מכירה אותו.. תודה!
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אבל שיהיו רק סטריאו מקסימום עם סאב לא יותר כי יש לי כבר מע' קולנוע ביתית בחדר... השימוש הוא בעיקר מוזיקה ומשחקים.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לאחר צפייה בסרט של שעתיים וחצי אני סובל כרגע מכאבים היכן שהאוזניות מונחות על האוזן. הורדתי את הפדים ושמתי לב שהם דקים יותר מאז שקניתי אותן (בחופש הגדול), ובזמן האחרון הם מכאיבים כל פעם יותר, אני לא רוצה למתוח את הקשת. השאלה כאן מופנית בעיקר לבעלי K412 וגם למי שיכול להגיד לי לגבי ההשפעה על הסאונד האם ניתן להלביש פדים של K412 על K414, ומהם השינויים הסאונד? תודה מראש, אורי
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי , יש לי כניסה קואקסילית , יש כרטיס כזה שיכול בכבל אחד קואקסילי להעביר את כל הערוצים? כי ברסיבר שלי , אם זה מונו רגיל , אז יש לי רק סטריאו ואני לא יכול לחבר אחוריים וסנטר וסאב. אז אני חייב את הקואקסילי , שהבנתי שהוא מסוגל להשמיע את כל הערוצים. על מה אתם ממליצים בתחום של עד 500 שקל? איך ה Audigy2 יש לו יציאה קואקסילית שמסוגלת להעביר את כל הערוצים? *בנוסף - יש לי כאן לוח אם של MSI k8n Neo4 939 , יש בו כרטיס קול מובנה משהו ALC850 , ויש לי יציאה קואקסילית מהכרטיס קול המובנה. השאלה שלי , היא אם היציאה הזאת מעבירה רק סטיראו , או שהיא מסוגלת להעביר סראונד מלא. ואיך האיכות הכרטיס קול המובנה הזה.... ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 663 צפיות
-
-
ערב טוב, סוף סוף יש לי אפשרות לקנות אוזניות אלחוטיות לטלויזיה בארצות הברית והתחלתי לחפש דגמים מומלצים. אחד הדברים ששמתי לב אליהם בזמן האחרון זה שכשאר שומעים DVD עם פס קול של 5.1 במערכת של 2 רמקולים (סטריאו) - הסאונד נמוך בהרבה מאשר אם הייתי שומע בפס קול של 2.0. לכן חשוב לי מאוד שהאוזניות, שכמובן בנויות מ-2 רמקולים, לא "יאבדו" עוצמה. עכשיו אני לא יודע אם אפשרי בכלל שאוזניות יתמכו ויספקו סאונד של 5.1, אבל ראיתי בדגם RS 130 של Sennheiser את הפיצ'ר: Switchable surround sound mode (SRS) ולא הבנתי מה בדיוק אומר, האם הוא אכן תומך ב5.1 ? או כפי שאמרתי מקודם, הוא סך הכל לא מאבד מהעוצמה ? ובכללי, אשמח לקבל ממכם חוות דעת על האוזניות הללו (או המלצה לאוזניות אחרות), הנה דף הפיר…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://www.sonystyle.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/en/-/USD/SY_DisplayProductInformation-Start?CategoryName=pa_DigitalMusicPlayers_MiniDisc_NetMDWalkman&Dept=pa&TemplateName=item%2fsy_item_b&ProductSKU=MZNF520D שדרוג ל410 המעאפן. יש לזה שלט ואפילו רדיו. זה לא HiMD שיוצא עוד פחות מחודש, אבל למי שזה לא מעניין אותו זה כבר כדאי לקנות. צריך לזכור שאם תרצו בעתיד גם להקליט ממקור רגיל (מערכת למשל) זה בלתי אפשר עם הדגם הזה. אם תצאו לאינדקס של הNET MD WALKMANים, תיראו את ה510 ב$129 אבל זה כבר אפשר להשיג במחיר כזה גם בארץ. מענין מתי החדשים יגיעו לפה.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש בידי טלויזיה 21 אינץ' של חברת ספקטרה, שעבדה כמו שצריך כבר כמה שנים טובות. בחודש האחרון שמתי לב לבעיה מעצבנת ומוזרה, הסאונד נעלם ונחלש וחוזר בצורה אקראית, ניסיתי להחליף את הכבלים שמחוברים מהממיר לטלויזיה, ניסיתי לבדוק מהוידיאו שמחובר לטלויזיה, ניסיתי גם לבדוק קליטה דרך אנטנה ועדיין אותה בעיה מה שמביא אותי לצמצום האפשרויות, והבנה שהבעיה היא מהטלויזיה עצמה - ניסיתי גם בהגדרות לשנות הגדרות ולהעביר את התצוגה לPAL B, ועדיין כלום, ומה שנשאר זה בעיה פיזית בחיבור הרמקולים של הטלויזיה או שהלך המגבר הפנימי של הטלויזיה. מישהו יכול לתת רעיונות? האם בכלל שווה לי לנסות לפתוח את הטלויזיה לבד ולבדוק אם כל החוטים תקינים (המחוברים לרמקולים)?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ליקנות את הרמקולים הבאים מחו"ל Logitech G51 רציתי לדעת מאיזה אתר טוב בחו"ל כדאי לי להזמין אותם אני צריך אתר טוב אמין ששולח לארץ כמובן (אם אפשר בבקשה לצרף קישור לרמקולים האלה באתר) ראיתי שהרמקולים האלו בחו"ל הרבה יותר זולים אז אני יזמין מחו"ל הם רמקולים טובים או שאם אני מזמין מחו"ל להזמין משהו אחר? קחו בחשבון את המחיר בחו"ל תודה מראש, ויום טוב. [br]פורסם בתאריך: 1.03.2008 בשעה 16:01:43 אם אפשר עזרה בבקשה,זה דחוף. כבר שבוע הבא ניא רוצה להזמין. תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום, שידרגתי השבוע את כ.המסך במחשב ל: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTX260-896D3E-ACT-XT~8~0.htm לכרטיס יש יציאת HDMI ולכן חיברתי את המחשב בחדר בכבל HDMI-HDMI ל-LCD בסלון מסוג: TOSHIBA 37 אינץ' דגם XV550 וקיבלתי גם סאונד וגם תמונה (המטרה היתה להעביר כבל 1 בין החדרים במקום 2 לאודיו ווידאו). ועכשיו לשאלה: בשלב הבא אני רוצה להוסיף מערכת רמקולים +מגבר לסלון כדי לשפר את הסאונד, מה אני אמור לעשות? האם להעביר עוד כבל בין החדרים מהיציאת סאונד במחשב ל- מגבר או אם המגבר מתחבר לטלויזיה ומשם יעבור סאונד? בקיצור- איך אני משפר סאונד במחיר לא יקר ועם כמה שפחות חוטים???
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני רוצה לשמוע את הסאונד של המחשב ברמקולים של הטלויזיה. איזה כבלים אני צריך?(הייתה פה כבר את השאלה הזאת אבל לא מצאתי אותה) מה המחיר הנורמלי שלו? והאם יש אותו באורכים שונים?(אני בטוח שהתשובה חיובית,אבל ליתר ביטחון) אני צריך כ2-2.5 מ'.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים 5.1 למחשב חדש וזקוק לעזרה . מערכת שמחירה יגיע עד ל700 ש"ח , לחדר סגור עם פיזור רמקולים נוח . מחפש מערכת שטובה למשחקים ולמוסיקה יחד . אני מתלבט בין x530 לבין ה x540 של Logitech איזה מערכת יותר טובה לדרישות ? ואם יש דגמים יותר טובים של Creative או של חברות אחרות ? אשמח לקבל עזרה . תודה רבה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי את המחשב לרסיבר דרך ה-SPDIF יציאה קוקסיאלית התקנתי POWER DVD ,FFDSHOW והגדרתי אותם ע"פ מה שלמדתי מכם פה בפורום קבצי AC3 ו.. סרטי DIVX אני מצליח לשמוע רק שקבצי MP3 אני לא מצליח לשמוע .. 1.האם אפשרי לשמוע קבצי MP3 בחיבור דיגיטלי באיכות סטריאו (העיקר לשמוע)ולא לחבר עוד כבלים עם מחבר RCA? 2.אם כן מה יכול להיות מקור הבעיה ? 3.מה לגבי שאר פעולות המחשב ?עליית ווינדוס וכ' ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב, יש לי מערכת סטאריו של AIWA (די גדולה ובת כ3 שנים) כל רמקול כולל 3 רמקולים בתוכו, מערכת דיי טובה. עכשיו, השאלה שלי היא האם אכות הסאונד של מערכת 2.1 (ואני לא מדבר על אחת ב500 שקל, יותר לכיוון ה300-400) תהיה אכותית יותר ממנה ? ואם כן, אנא המליצו על מערכת ותנו קישור לקנייה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
כבר מזמן אני נתקל בכל מיני מגברים עם שמות כמו "integrated" "vitage" "tube" "class T" "Pre AMP" כל מיני שטויות כאלה שאין לי כל כך מושג מה ההבדל בינהם בדיוק. הבנתי שיש הבדל בטכנולוגיות של המגברים ?? אשמח לשמוע לדוגמה מה זה : Pre AMP integrated\vintage (יש הבדל ?) מגבר משולב . POWER AMP . מה ההבדל בין RECIEVER למגבר רגיל ? בקיצור הרבה שאלות קטנות כאלה אשמח אם מישהו יסגור אותי על כל העיניין ... תודה .
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למוזיקה, בעיקר לצלילים הגבוהים אני שומע המון פופ אלטון ג'ון וכאלה אני לא אוהב את הבאס והעומק אלא את הצלילים הגבוהים והמי ריינג' אני חושב לקנות בסביבות ה 600 שקל בערך, אני ממש מתפתה ללכת לכיוון ההארמן קארדן sound sticks 2 אבלהם קצת יקרים לי בכל מקרה רציתי לדעת אילו עוד אופציות כדאי לי לשקול? הרמקולים יהיו מחוברים למחשב נייד בחדר קטן ודי סטנדרטי תודה, טל :]
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מה דעתכם על הנגן הבא? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9585
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני כבר מזמן רציתי לקנות אוזניות אבל חיכיתי קצת כי רציתי להגדיל את התציב ולקנות משהו נורמלי. ראיתי ביקורות טובות על האוזניות HD280PRO ואני מעדיף ללכת עליהם. עכשיו ראיתי את האוזניות בארהב במחיר של 80$. מה שאני מחפש זה חנות (ארה"ב) שמוכרת את האוזניות האלה ב80$+- ומוכנה לשלוח אותם לארץ, אז אם מישהו מכיר חנויות כאלה אז שיפרסם כאן בקשה. התקציב שלי הוא 100$ ואפשר לעלות איתו קצת(5-10$), התקציב הוא כמובן לאוזניות ולמשלוח. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש המלצות? חשוב שיהיה נוח,ושהמיקרופון יהיה באיכות טובה. מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-