עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by pringles,

logitech z2300 או altec lansing mx5021 בעיקר למוזיקה וחשוב מאוד שהצליל יהיה נקי ומופרד וקיצר שזאת תיהיה חוויה לנגן שיר........... תודה!

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  2. ....................... תודה מראש...המלצות וחנויות אפשריות לקנייה ובנוסף אני אצטרך התקנה בממ"ד וחשוב לי להדגיש שהאיכות מסך תיהיה מעולה מבחינת חיבור למחשב כי השימושים יהיו דרך המחשב בלבד

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  3. Started by malikl,

שלום יש לי מערכת רמקולים 5.1 של logitech, אני מעוניין להחליף את מיקום הרמקולים לצורך הדוגמא בין ימין ושמאל. האם ניתן להחליף דרך המחשב שפשוט "יחשוב" שרמקול ימין הוא בעצם רמקול שמאל וכן ההפך? תודה ליאור

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. איזה מסך מומלץ לקנות עד 3500 שח?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  5. Started by hell14,

היי, כשאני מחבר אוזניות למחשב, אני שומע גם מהאוזניות וגם מהמחשב. זה בעיה פיזית או הגדרות?

6. Started by leoleo,

האם אוזניות כפתור apple ל-IPOD עם שלט על הכבל יתפקדו כמו שצריך עם נגן D2. היה לי פעם ipod ואיכות האוזניות היתה מספיק טובה לטעמי. מה דעתכם ? אם לא , אילו הצעות לאוניות כפתור תוכלול המליץ לי?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  7. אהלן חברים! עייפתי מלרכוש אוזניות שמתיימרות להיות איכותיות במחירים של 200-300 ש"ח, ואני מכוון עכשיו קצת יותר גבוה לליגה אחרת של אוזניות. אני מעוניין בסט אוזניות ומיקרופון איכותי, שישמש אותי בעיקר לגיימינג ומוזיקה - בתקציב של כ700 ש"ח. יש לי כרטיס קול סטנדרטי שמגיע עם הלוח-אם מדגם GA-H77-D3H. תודה מראש לכל מי שעוזר! [h=3][/h]

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. הכותרת אני חושב מספיקה , נגן mp3 , כמה שיותר איכותי , בארצות הברית , 512MB , כולל אפשרות הקלטה.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. Started by amir77a,

אני הולך לרכוש מכשיר DVD, קורא DivX וקורא כתוביות בעברית בפורמט srt. יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו? משהו להיזהר? מלכודת כלשהי? האם פשוט שמים DivX+srt על CD וזה פשוט מנגן? תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. אני יודע שהפסיקו לייצר ת 320 ונכנס הדגם החדש ה H10 ואני מתלבט עם לקנות ת H10 בחו"ל או לקנות ת 320 ב 1800 שקל בארץ?!? מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן תגידו מה נותן סאונד יותר איכותי... לשים ווינאמפ על 100% ואת הרסיבר על קצת? או לשים ווינאמפ על 20% ולהגביר ברסיבר? או לעשות ממוצע כזה חח

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by yoel14,

שלום לכולם, אגש ישר ולעניין כי כבר היתה לי שגיאה("an error occured on explorer...") ככה שטקסט ארוך ומפורט נמחק בשניה לפני 2 דק' F U C K I N G S H I T ! ! ! ! ! :s05: בכל אופן, (מקווה שלא עצבנתי אף 1 עם ההקדמה הארוכה, הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת איכשהוא [זה היה או לכתוב על זה בעצבים ולהרוס תמקלדת או לבעוט במחשב, מאחר ואין לי יותר מידי כסף לביזבוזים החלטתי להרוס רק ת'מקלדת] ) לעניינינו, חיברתי ת'מחשב לטלביזיה- רואים סבבה! מה שלא הצלחתי זה להקליט מהטלביזיה- את אות המחשב. מה שעשיתי זה לחבר את המחשב לTV ע"י 3 כניסות RCA VIDEO/AUDIO IN כמו כן חברתי את יציאות RCA VIDEO/AUDIO LINE-OUT לוידאו ע"י חיבור SCART 21 פינים (…

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by STRENGTH,

יש לי 600 שקל ואני רוצה לקנות רמוקלים למחשבים 5.1 איכות סאונד הכי טוב שאפשר ובאסים סטריאו וכל זה תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  14. גיליתי שיש לי את הסוני MDR-E818, ואני כנראה לא רגיש עד כדי כך, ולא שם לב להבדלים בינם לבין מה שקיבלתי עם הiPod. מישהו יודע מה יותר טוב? MX300/MX400 טובות יותר משני זוגות האוזניות? תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. איזה כרטיס קול ממולץ לעריכת מוסיקה(העדפה אישית creative)-לא משהו ממש מקצועי, אבל גם לא דיי חובבני...באמצע! ואני צריך משהו איכותי שיספק לי איכות שמע מעולה לרמקולים של 4000w משהו כזה!לא הפשוט 5.1 של creative! תודה רבה לעזורים

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  16. שלום לכולם אני רוצה לשדרג את חווית הצפייה שלי בטלוויזיה ועל כן החלטתי שאני מסלק את ה CRT הישנה שלי מהסלון וקונה טלוויזיה LCD. אני מעונין במסך בגודל 42 אינץ, זה נראה לי בסדר בהתאם לסלון שלי. אני מחפש טלוויזית LCD באיכות תמונה המירבית והטובה ביותר שאפשר למצוא ביחס לתקציב שלי. כדי לבחור אם המסך יהיה FHD או HDR אני מדדתי את המרחק צפייה בין מסך הטלוויזיה שבסלון שלי לבין העין כאשר אני יושב בספה. כדי שתדעו את תמונת המצב של הסלון שלי, שירטטתי את השירטוט הבא אשר מציג גם את מרחקי הצפייה מכל המקומות בספה: הספה הגדולה שמול הטלווזיה היא במרחק של 3 מטר ו 30 סנטימטר מהטלוויזיה. הבנתי שמרחק צפייה כזה לטלוויזיה בגודל 42 אינץ מספיק שהטלוויזיה תיהיה 720P וכי 1080P לא יתרום עקב מרחק …

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. אז ככה כרטיס מסך אני יודע בוודאות שאני צריך, השאלה איזה יספיק לי כדי להריץ סרטי FULL HD? ואם יש עוד משהו שאני אצטרך? אולי זיכרון? בכללי יש ליPS3 ואני קונה שבוע הבאה LCD, את הA650. ועכשיו הבעיה היחידה היא שאין לי כח לפצל סרטים למקטעים של 4 גיגה בגלל מגבלת הFAT של הPS3 אז יש מצב שאני ארצה להSTREAM מהמחשב לPS3 השאלה אם המחשב שלי יצליח לעשות אתזה? או שבעזרת כרטיס מסך אני יוכל לשדר כבר ישירות מהמחשב בעזרת HDMI.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. לסבא וסבתא שלי גוססת ה-CRT הישנה והם צריכים טלויזיה חדשה. הייתי בכיף קונה להם CRT אבל כבר לא מוכרים היום בגדלים שיש להם (28 אינץ'). לכן אני מחפש טלויזיה, 32 אינץ' יספיק נראה לי, אבל הכי חשוב שיראו טוב שידורים רגילים. הם מחוברים לכבלים רגילים עם אנטנה ואלה כל השימושים בטלויזיה. חובה שיראו בה טוב! אחרת הם יקטרו, אני מכיר אותם אני מוכן לשים עוד 1000 שקל בשביל שיראו טוב ושיהיה לי שקט נפשי. תודה עריכה: אפשר לנעול! מצאתי להם שמנמנה נחמדה של סאמסונג, יפתור לי הכל.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  19. Started by chermesh,

שלום, אני מעוניין לחבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי בחיבור קבוע למחשב השולחן שלי (Lenovo, M55e). חיבורי האודיו של המחשב בנויים כך שכל חיבור אודיו חיצוני, מפסיק את האודיו הפנימי. לכן, אני מעוניין להתקין כרטיס קול נוסף, חיצוני, בחיבור USB 2. האם תוכל/י להציע כרטיס קול מתאים? בדקתי את המצאי בשוק והוא בעיקרו USB 1.1. משונה בעיני להשתמש בפרוטוקול זה במקום ב- USB 2.0. הכרטיס היחיד שמשתמש ב- USB 2.0 הוא כרטיס קולוZM-RSSCוZalman שקראתי עליו בקורות לא מחמיאות. רן

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. הי, עוד שבוע בערך אני מקבל אוזניות חדשות מחו"ל, שצריכות ברן אין. אני יכול לעשות ברן אין ממייזו M6/ מחשב עם אונבורד/ PSP. יהיה לי הכי נוח לעשות עם PSP כי אני לא משתמש בו הרבה ופשוט להוציא את הסוללה לחבר לשנאי ולהשאיר 50 שעות, הבעיה היא שהפלט של הPSP מגעיל ומגיע לטונים נמוכים יותר מהנגן, אני חושש שאם לא כל הטונים ינוגנו דרך האוזניות ההשפעה תהיה שונה במקצת, אני לא יודע ב100% איך הדרייברים נצרבים, ואת ההשפעות של טונים מסוימים עליהם. האם הטונים שינוגנו דרך האוזניות משפיעים על הסאונד? אני מתכוון צלילים של ברן אין, פשוט הPSP לא מגיע לכל התדרים. תודה מראש אורי

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. Started by RunningWithScissors,

היי אני רוצה לקנות כרטיס טלויזיה בערך בחיר הנ"ל ואני לא ממש יודע מה יותר מתאים לי. אני עובד בסביבת VISTA ULTIMATE x64... תודה : )

22. Started by Ido.G,

שלום, שידרגתי לפני כמה ימים את ה"שילוש הקדוש". לכבוד המאורע פירמטתי והתקנתי חלונות ויסטה. ברשותי כרטיס קול מדגם Audigy 4 SE (של קריאייטיב כמובן). הבעיה- חלק מן הפונק' של הכרטיס אינן עובדות. לדוגמה- אני לא יכול להיכנס לשליטה על ה EAX, לא יכול לכוון את ה Line in וכו'. הורדתי את הדרייברים הכי חדשים מהאתר של קריאייטיב (כולל ה BETA) והבעיה אינה נפתרה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  23. שלום, אני מחפש רמקולים 2.0 לחבר אותם למחשב נייד ולהשמיע איתם בכיתה לכ- 30 איש, אני צריך אותם לשימוש בהרצאות כך שהאנשים יהיו שקטים. חשבתי על הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=451498 איך הם? ואני ממש מעדיף משהוא יותר זול, השאלה היא אם יש משהו עם מספיק עוצמה. תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  24. שלום! אני מתכוון לכלול במפרט שאני מזמין היום מ-SkyPc רמקולים חדשים, התקציב שלהם, בנפרד מהמפרט עצמו, הוא 300 ש"ח. מכל מה שיש ל-SkyPc להציע, הכי נראה לי Logitech X-230, שעולים במפליא 299 שקלים חדשים. מה דעתכם? תודה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  25. טוב, לא ידעתי בידיוק אי לפרסם, כאן או בתוכנה אבל החלטתי כאן. אני עובד על XP Pro עם חיבור סאונד דיגיטלי לכרטיס קול של הלוח אם Gigabyte GA P35 DS3L. המקלדת שלי - Dinove media desktop יודעת להגביר להמניך ולהשתיק את הסאונד של המאסטר וואליום. אבל שמחובר חיבור דיגיטלי כמו שרובכם אולי יודעים זה לא משפיע. מה שאני רוצה זה שאם אלחץ לדוגמא במקלדת על הנמכה שזה יוריד ווליום במאסטר ווליום (מה שזה עושה כרגע) ושזה, ישפיע על הווליום בנגן. או אם למישהו יש דרך יצירתית אחרת לשלוט על עוצמת הסאונד הכללית עם חיבור דיגיטלי ודרך המקלדת אתגר ;D יותם.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.