אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להעביר קלטת(כן מהישנות המעפנות של הטייפ מפעם) לדיסק/למחשב. פרט לזה רציתי לדעת אם יש מכשיר שמבצע פעולה כזו או הפוכה (לא מאמין שקיים אבל מישהו אמר לי שהוא שמע על כזה דבר) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני מקבל אייפוד מחו"ל, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להטעין אותו עם השנאי, כי השנאי של חו"ל לא מתאים. אם צריך לקנות חלק אז תמונה תעזור לי לדעת מה זה. ועוד משהו, אם אני מטעין אותו דרך יואסבי, זה יהיה פחות טוב, ויכול לגרום נזק למכשיר ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש כרטיס קול שאני אוכל לחבר אליו 5.1 רמקולים ובנוסף לחבר את הסאונד של הטלויזיה/ממיר אליו... אני אשמח לדעת איך הוא נקרא תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לאוזניות איכותיות, שאפשר להסתובב איתם ברחוב, בשביל הנגן X5. לא אוזניות כפתור!!! הן עושות לי בעיות עם האוזניים (מנסיון של שנתיים עם כאלה). תקציב לא גבוהה כל כך, נגיד עד 400 ש"ח ואם יש סיכוי למחיר נמוך יותר בשביל אוזניות איכותיות אז סבבה. בנוגע לאוזניות של הנגן עצמו, העברתי כמה אלבומי MP3 לנגן והתחלתי להקשיב להם עם האוזניות שלו. האיכות הייתה ממש מגעילה, ואם אני מגביר את עוצמת הקול מעל ל-25 אני מתחיל לשמוע פיצוצים צורמים (אני משער שזה אמור להיות הבאס או מה שזה לא יהיה!). ליתר ביטחון, כדי לוודא שהבעיה באמת באוזניות עצמן, עשיתי בעצמי RIP, לאלבום מקורי שיש לי, לפורמט FLAC. גם איתו לא היה שיפור גדול! בנוסף, חיברתי את ה-SR60 שלי לנגן, והבעיה של הקול נפתרה. אז הבעי…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לחבר שלי רמקולים של חברת JVL, אני מעריך שהם בני 20 שנה בערך לפי הצבע של העץ וגם לפי מצב הפטיפון שבא איתו (נרכשו באאותו זמן). הרמקולים עצמם דומים בגודל שלהם לJBL L110 (לא בחנתי אותם מקרוב כי הם תלויים בגובה 3 מטר). אני רוצה לדעת אם הרמקולים שווים משהו (בדיקה כמובן), אין לי כרגע מגבר שאני אוכל לחבר את הרמקולים (אולי רק עוד חודש)... מישהו מכיר את החברה הזאת? חיקוי של JBL או מקור ?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
טוב חברה אז ככה קניתי כונן חיצוני HD שלrixid fg-900hd יש לי סרט בלו רי 1080p שוקל 11 גיגה אני מנסה להעביר אותו לכונן החיצוני אבל הוא רושם לי הודעה שאני לא יכול להשים קובץ יותר גדול מ 4 גיגה אם למישהו יש פתרון אני ישמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום. אני צריך בבקשה טלוויזיה 22-24 לחדר שינה לא גדול. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. חשוב איכות תמונה, עדיף חיבורים כמו SCART ו-HDMI, רמקולים טובים (אם לא עדיף אפשרות לחיבור רמקולים חיצוניים), חברה טובה. ישנה אפשרות למסך טלוייזיה שהוא גם מחשב. אשמח לקבל עצות והמלצות. המטרה היא תקציב נמוך לטלוויזיה\מסך מחשב לא גדולה לחדר לא גדול עם איכות צפיה ושמיעה טובה כלל במסגרת התקציב. תודה.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
לפליקר יש חיבור מונו של מיקרופון זה אפשרי לחבר אותו?ואם אפשרי אז איך או בכל מקרה למה החיבור הזה שם
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מפעיל סרט מסוים (לא בכל הסרטים ) , אין קול של הדיבור של השחקנים יש רק מוסיקה בלי הקול שלהם .. מישהו יודע איך ניתן לתפור את זה ?? יש לי קודאק K-LITE הכי חדש . תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות G51 ולחבר את הPS3 בחיבור אופטי, אז יש לי כמה אופציות לפי מה שהבנתי: לחבר את הרמקולים למחשב ואת הPS3 בחיבור אופטי למחשב ואז הכרטיס קול יעשה את ההמרה או לקנות רסיבר. במקרה של רסיבר, איזה רסיברים מומלצים? והאם יש עוד אופציות? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הבנתי שהם יצאו החודש וכבר הם מופיעים באתר של IRIVER: http://www.iriver.at/flash_player.html?&L=0&view=features נשמע דומה מאוד לדגמים הקודמים...לא ברור מה ההבדל
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
1) אני יכול לחבר אותו לכל מחשב (גם כזה בלי אייטיונס) כדי להעביר אליו קבצים? (כונן נייד) 2) כמה זמן להטעין אותו בהטענה הראשונה? 3 שעות? או יותר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
רכשתי את המסך ללא כרטיס HDMI ואני רוצה להוסיף אותו.. יש לי את הכרטיס TY-FB10HMD (יש לו 2 כניסות) ורציתי לדעת אם הוא מתאים למסך הזה? ואם לא איזה כרטיס צריך ואיפה אפשר להשיג אותו.. תודה לכל המגיבים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן כרטיס הקול שיש לי הוא Realtek ALC883 8 Channel מובנה על לוח האם אני מחפש רמקולים איכותיים שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ורק קצת למשחקים התקציב קצת גמיש - משהו כמו 500 עד 900 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש שם sample rate sample size bit rate תודה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לפני כמה שעות הפלתי את האייפוד שלי (שלפני כן היה תקין לחלוטין) ועכשיו כשאני מנסה להפעיל אותו הוא עושה לי פרצוף עצוב כזה....כאילו הוא מת או משהו...אין לי מושג מה זה אומר....מה אני צריכה לעשות כדי שהוא יפסיק לעשות פרצופים????? :nixweiss: ???
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אממ אז ככה אני זקוק להמלצה לכ. קול כי זה שעל הלוח מתחיל לקרטע לי.. עכשיו טוו המחירים.. דיי מוגבל.. המקסימום שכרגע יש לי הוא 300 שקל אבל אם יהיה משהו ממש טוב.. אני אוכל להתפשר בנושא.. לכיוון ה400 עכשיו מה שאני מחפש הוא כ. קול למשחקים ומוזיקה.. כנראה שעדיפות מסויימת למוזיקה.. כי בתכלס במחשב שאליו זה מיועד לא הולכים לשחק יותר מדי.. אבל כמו כן שלא יראה ביצועים עלובים במשחקים.. בתודה, אגב אני חשבתי על הכ. קול הבא http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=26982 או http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=38645 במידה ואני באמת יצלח להשיג את ההפרש.. מה לגביי AuzenTech איך הם??
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב קונרו לפני כ8 חודשים ,הייתי מעוניין להוסיף כרטיס קול טוב מכיוון שמה שיש לי מובנה על הלוח אם ואני מרגיש שהוא לא נותן תמורה טובה יחסית לרמקולים.. הדגם של לוח אם הוא MSI P965 NEO F7.1 GLAN בתצוגה של המחשב הוא נקרא REALTEK.מה ידוע לכם על הכרטיס הזה? והרמקולים CREATIVE inspire T6060 5.1 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 הייתי מעוניין בהמלצה של כרטיס קול טוב ברמת מחיר של עד 400 ש"ח ,כרטיס כזה שאני ארגיש הבדל במשחקים,ובמוזיקה. אם יש לכם המלצה על אתר טוב ,אשמח.. תודה לכל המתייחסים!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום חברה חברים מהעבודה קנו לי ליום הולדתי את כרטיס הקול sound Blaster live 5.1.יש ברשותי רסיבר עם כניסה קואוקיסיאלית כמו כן בכרטיס קול עצמו יש יציאה דיגיטלית וארבע כניסות אחרות.רציתי לדעת האם היציאה הדיגיטלית תתחבר לכניסה קואוקיסיאלית. מה אני צריך לעשות כדי שרסיבר שלי יקבל אות דיגיטלי כדי שינגן לי בסראונד. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני קונה את טלוויזיה LCD חדשה והייתי רוצה לחבר אותה אל המערכת השלי (Z5400). החיבורים אשר קיימים ב-LCD הם: 15pin - vga - Dsub, Component, HDMI, RCA, Scart21 pin x 2, S-video החיבורים אשר קיימים במערכת הם: ירוק, שחור וכתום (אשר מחוברים לכרטיס הקול במחשב), חיבור אופטי X2, חיבור קוקסינלי ובצד הרסיבר הזה יש שתי כניסות של 3.5מ"מ, האחת של אוזניות וליד השנייה יש סמל של צליל. בערך כמו בתמונה. עכשיו, לפי החיבורים אשר בשתי הצדדים, הם ישנה דרך שבה אוכל לחבר את ה-LCD ישרות למערכת או שאני אצטרך ללכת דרך המחשב? עוד שאלה שקצת לא קשורה, אני רוצה לחבר את ה-LCD למחשב על ידי כבל HDMI שבסופו יש DVI. האם זה בסדר או שעדיף לחבר דרך חיבור אחר? תודה רבה לכם, אדם
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הG51 והשאלה שלי היא האם אני יכול לחבר אליו שני מקורות, כלומר לדוגמא את המחשב ואת הטלויזיה ולבחור כל פעם את מה שאני רוצה שהרמקולים ישמיעו כמו בZ5500?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
http://www.geminidj.com/djx3.html האם מישהו יודע מה הן שוות? כי הן לא יקרות בכלל על פניהן נראות סבבה...
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
CREATIVE - Inspire T6100, 5.1 או X-530 של לוגטיק[br]פורסם בתאריך: 6.04.2009 בשעה 13:49:43 דחוף אנשים אני לפני קנייה
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות אוזניות חדשות, המבחר גדול ואני לא רוצה ליפול על אוזניות לא טובות.... האוזניות ישמשו לשמיעת מוזיקה בmp3, ואני מתלבט בין אוזניות אטומות ללא אטומות. אין לי נסיון עם אוזניות אטומות, לכן אני רוצה להבין אם יש הבדל באיכות או שרק בקטע של האטימות לרעשים. מחיפוש מהיר בזאפ ראיתי את האוזניות האלו: http://zap.co.il/model.asp?model_id=401958 שווה ללכת עליהן? אוכדי לקחת משהו אחר? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום! יש לי תקלה במכשיר של CREATIVE =zen touch, אזור המגע\הגלילה-לא עובד! אם ממש מועכים אותו הוא טיפה מגיב וגם זה לא תמיד! המכשיר ממש חדש אצלי ולא נפל על הרצפה! גם לאחר פירמוט(ריסט) ומחיקה כללית הופעה נשארה!אם אין לכם מושג מה התקלה אם תוכלו להביא לי מקומות בארץ שיתקנו בזול? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-