עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש התלבטות בין סוגי אוזניות העדפה לאוזניות in ear sennheiser cx300 sennheiser px100 sennheiser px200 יש אוזניות in ear המגיעות באיכותם ל px100 או 200 ??? מה יותר טוב p100 או 200 ? אני צריך אותם לנסיעות באוטובוס ובסביבה רועשת עם יש אוזניות כאלו שאוטמות אז תציעו ?? תמליצו לי אל אוזניות בתקציב 400 ש"ח מקסימום אני צריך אותם לניידות אז עדיף in ear !!!!! תודה... נ.ב : אני יוודע שפתחתי נושא בקשר לזה אבל לרא הגעתי לתשובה מספקת .......

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  2. Started by MODI,

ברשותי הרמקולים X-530 של logitech בערך מה10/06. עכשיו יש לי רעש סטטי, ככול שהרמקול על עוצמה יותר נמוכה הרעש סטטי יותר חזק, בערך אחרי האמצע אין יותר רעש סטטי. ניסיתי לחבר ולהוציא את כל החיבורים ולא עזר. מה אפשר לעשות?

3. Started by pure perfection,

בזמן האחרון כשאני מפעיל סרט מסוים (לא בכל הסרטים ) , אין קול של הדיבור של השחקנים יש רק מוסיקה בלי הקול שלהם .. מישהו יודע איך ניתן לתפור את זה ?? יש לי קודאק K-LITE הכי חדש . תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  4. שלום לכולם דוד שלי קנה DVD משולב עם וידאו והוא רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו אמרו לו שהוא צריך כרטיס טלויזיה איזה כרטיס טלויזיה מומלץ עד 250 שקל ושזה יפתור את הבעיה !

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  5. אוקיי אני צריך שתעזרו לי בקניית רמקולים או מערכת למחשב , עד 1000 ש''ח. בעיקר אני צריך למוסיקה , וסרטים ומשחקים פחות חשוב. שהסאב יהיה חזק ... תודה מראש. =] שיהיה 5.1 - אני יודע ששומעים מוסיקה ב2.1 אבל אני רוצה 5.1

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  6. אז ככה.. אני קונה עוד חדוש ת'רמקולים Cerwin Vega E712 שהם 300 RMS... ויש לי כרגע זוג רצפתי של פיוניר 80W... אני לא כל כך מבין בעסק ... מישהו יכול להמליץ לי איזה מגבר אני צריך? בסביבות ה3000 שקל... שיחזיק לי את כולם כמו גדול... ויוציא מהם את המקסימום [ואולי סנטר עצבני בהמשך] אם אפשר עזרה אני ישמח\ המלצות על רמקולים אחרים..

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by aquarius,

מה דעתכם עליה הרמקולים האלה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=99&scat=199&tcat=30 האם השילוב בינם לבין הכרטיס קול הבא יהיה טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4910

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  8. גיליתי שיש לי את הסוני MDR-E818, ואני כנראה לא רגיש עד כדי כך, ולא שם לב להבדלים בינם לבין מה שקיבלתי עם הiPod. מישהו יודע מה יותר טוב? MX300/MX400 טובות יותר משני זוגות האוזניות? תודה.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by ברק2000,

האם כדאי לקנות כרטיס קול בשביל harman kardon soundstick 2? בשביל משחקים, שירים

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  10. ....................... תודה מראש...המלצות וחנויות אפשריות לקנייה ובנוסף אני אצטרך התקנה בממ"ד וחשוב לי להדגיש שהאיכות מסך תיהיה מעולה מבחינת חיבור למחשב כי השימושים יהיו דרך המחשב בלבד

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by SpEcToR,

בסביבות של ה-2 גיגה..

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by Tal-T,

אוקיי ברשותי מערכת רמקולים 2.1 של CREATIV שאני לא מתכוון להחליף בזמן הקרוב, הבאס 6W וכל רמקול 3W האם יש כרטיסי קול ב100-200 שקלים? חריץ הPCI E תפוס אצלי, מה החיבור הסטנדרטי לכרטיסי קול והאם אני באמת ארגיש בהבדל עם כרטיס קול לא משולב בשמיעת מוזיקה (סגנון רוק ומטאל, A7X לדוגמא)

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by bizbuzy,

האם לדגם הזה יש חיבור USB למחשב ? במידה ולא , איזה חיבור למחשב קיים עבורו והיכן ניתן להשיג מתאם ובאיזה מחיר ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  14. לאחר שנה וחצי של שימוש אינטנסיבי בCX300 שלי האוזנייה הימנית החליטה שלא בא לה להוציא סאונד... בקיצור האוזניות מקולקלות. חשבתי אולי עדיף לקנות את אותן אוזניות שוב? אני מאוד נהנתי איתן, במיוחד ביחס לאוזניות בסיסיות (שעולות 50 שקל בערך). השימוש שלי עם האוזניות הוא מוזיקה (רוק, מטאל, פופ, סימפוני, קלאסי, ג'אז), ואני אעבוד איתן בעיקר עם אייפוד. לכן חשוב לי שהן יהיו קטנות יחסית כך שיהיה קל להסתובב איתן. מישהו יודע איך הEtymotic er-6i לעומת הCX300? תודה עריכה: ישבתי עם אבא שלי חצי שעה על האוזניות ובסוף גילינו שהיה נתק בסליל בדיוק בחלק של הפיצול באוזניות קיצר אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  15. מעוניין לקנות כרטיס טלויזה טובה וביתית בין 300 ל 500 שקלים אשמח לקבל המלצות

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by timac,

חיברתי את המחשב לטלויזיה LCD בעזרת כבל VGA TO VGA רואים והכול אבל לא שומעים. ליד החיבור של ה VGA יש לי חיבור של אוזניות .. איך מחברים סאונד? יש לי כבל RCA אדום לבן שממנו יוצא לחיבור אוזניות. איך אני צריך לחבר?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  17. אני יודע שהפסיקו לייצר ת 320 ונכנס הדגם החדש ה H10 ואני מתלבט עם לקנות ת H10 בחו"ל או לקנות ת 320 ב 1800 שקל בארץ?!? מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  18. שלום, יש לי אוזניות Sennheiser מדגם HD450, שמחוברות לטלביזיה. גם האוזניות וגם הטלביזיה מקבלות מהכבל הזה כניסת "בננה", כך שניתן לשלוף בקלות את הכבל גם מהאוזניות וגם מהטלביזיה. החוט שנמתח כך בין האוזניות לטלביזיה הוא מכשול מעצבן. האם ישנו אביזר בלוטות' שחלקו האחד מחובר לטלביזיה ומשדר את הסאונד, וחלקו השני מחובר לאוזניות דרך כניסת הבננה שלהן וקולט את שידורי החלק הראשון ? תודה.

19. אני מעוניין לקנות איי פוד וידיאו. הבנתי שהוא מקבל קבצים רק דרך האייטונז ולא ניתן פשוט לגרור אליו תיקיות כמו בנגנים אחרים, כדוגמת נגני הפלאש הפשוטים. כמו כן ברצוני לדעת האם תצורת העבודה האפשרית בו היא של מעבר על קבצים בתוך תיקיות, באופן מופשט, או שחייבים להסתבך עם תגיות id3 ורשימות שהוא מנהל על דעת עצמו.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  20. השאלה הראשונה שלי זה האם יציאות ה-5.1 יעבדו לי ק עם הדרייוור של הכרטיס קול, ללא תוכנה וכו', יש לי כרטיס של Creative Labs EMU10K1-JFF ואני רוכש בקרוב מע' קולונוע 2.1 של לוגיטק או Creative שבזה אני מתלבט גם איזה מערכת לרכוש, תקציב הגג שלי הוא 5-570 ש"ח. תודה.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  21. רכשתי את האוזניות שלי מניו יורק (דרך דודה שלי) לפני בערך שנה (לא סגור אם יותר או פחות משנה) והאוזנייה השמאלית לא עובדת. אני מחפש מעבדת תיקונים באיזור נס ציונה (ראשון לציון/רחובות גם עוזר) יש עדיפות לאיזורים האלה כי מדובר בחייל קרבי שלא חוזר יותר מדי הביתה וצריך לסגור עניינים בסופש קצר. מחיר משוער לדרך שכזה יעזור לי גם.

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  22. הזמנתי לא מזמן רמקולים של Creative SBS 5.1 עכשיו אני שמעתי גם על הלוגיטק Z640 והמחיר שלהם בארץ זהה הקריאטיב יקר יותר רק ב 50 שקל אז החלטתי ללכת עליו בגלל שבחיים שלי לא חשבתי לקחת לוגיטק בתור רמקולים למחשב עכשיו שאני מסתכל במבט שני הם גם נראים לי דיי טובים כבר הזמנתי את הקריאטיב אבל עדיין אפשר לבטל אתם חושבים שכדאי לבטל וללכת על הלוגיטק או שהקריאטיב לא יאכזבו ?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by EMAN,

מה קורה חבר'ה? אני מתלבט אם להשקיע ברמקולים המעולים JBL ENCOUNTER. אני מודע לאיכותם, שכן אני בעל דגם הCRETURE. בביקורות שונות נאמר שמי שרוצה את האיכות של הקריצ'ר בתוספת עוצמה, יקח את האנקאונטר.. אבל המחיר.. די גבוה. אולי מישהו יכול להמליץ על רמקולים איכותיים מאוד במחיר של עד 500, 550 ש"ח? או שמה ללכת על האנקאונטר?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by Dante_9,

האם בתקציב הנ"ל ה- E2C SHURE הם האוזניות IN EAR הטובות ביותר שנמכרות בארץ?

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  25. Started by Sa,

התקציב עד כ 300 ש"ח המטרה היא למשחקי מחשב... ולמוסיקה שאני שומע על המחשב... חשבתי לקנות אולי אוזניות עם מיקרופון מובנה אבל אמרו לי שככה המיקרופון בא על חשבון האוזניות ועדיף לקנות אוזניות איכותיות + מקירופון בעשר שקל ^^ בכול מקרה עזרה... אמ.. אגב.. אני גם חושב לקנות נגן Mp3 בסיגנון iriver h10 אז האם כבר להתחשב בזה ולקנות אוזניות שגם יהיו איכותיות לזה? או שבמילא במחיר הזה אלה אוזניות שוות באיכותן לאוזניות שמקבלים בבאנדל כבר ולכן לא להתייחס לנתון זה?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים