אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות דיסקמן, וחשוב לו שהוא יקרא MP3, ושיהיה לו צג LCD. התקציב עד 350 ש"ח. תודה!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 100-130 שקל? עוד משהו: יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי מקרן ויונסוניק PJD5 123 השאלה שלי, איך עושים מצב חיסכון בחיי המנורה? תודה מעריך!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי את הנגן בערך חודש וחצי. נהגתי להטעין אותו בד"כ דרך ה-USB. אך לאחרונה כשאני מנסה להטעין אותו דרך ה-USB. התהליך אינו מסתיים. ע"ג צג ה-LCD מופיעה המילה Charging לסרוגין. אציין שאם אני מטעין דרך השנאי הכל הולך חלק ובסיום אני מקבל את ההודעה Compleated גם אם הסוללה טעונה במלואה. ואנסה להטעין דרך חיבור ה-USB הסוללה עדיין תנסה לטעון את עצמה, ולא תזהה שהיא מלאה. לעוד מישהו יש את הבעיה הנ"ל ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי את הרסיבר YAMAHA AMPFILTER DSP AX2 זה רסיבר מאוד חזק וטוב. אני רוצה לדעת איך הכי כדאי לי לחבר את הקסורו שלי לרסיבר... 1.לחבר אותו בחיבור של סטריאו ולתת לרסיבר לחלק את הסאוד . 2.לחבר את הקסורו לרסיבר ישירות וככה הקסורו משמש כAMPFILTER? 3.האם כדאי לי להשתמש בכבל אופטי פשוט כדי להעביר את הסראונד מהדיוידי לרסיבר?(אין לי כניסה לקוקסיאלי ברסיבר.) ואיזה כבל אופטי ממומלץ? הבעיה שאני עושה את האפשרות השניה כל השליטה בסאונד דרך הדיוידי בלבד ולא דרך הרסיבר...pre out איזה אפשרות הכי ממולצת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני יודע שהפסיקו לייצר ת 320 ונכנס הדגם החדש ה H10 ואני מתלבט עם לקנות ת H10 בחו"ל או לקנות ת 320 ב 1800 שקל בארץ?!? מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אלוהה כולם, קניתי שבוע שעבר את הכרטיס קול המצוין של קריאטיב - Audigy 2 ZS ..הבעיה היא שכרגע יש לי רמקולים פשוטים שעולים 50 שקל.. יש לי תקציב של עד 1000 שקל לרמקולים למחשב (שישמשו בעיקר למשחקי מחשב, מוזיקה וסרטים!(שאני מחבר דרך המחשב לטוליזיה...) אני רואה שיש היצע ממש נרחב בכל הנוגע לרמקולים ובתור אחד שלא מתמחה בנושא, אני פונה אליכם. חשבתי על הרמקולים - inspire t7900 של קריאטיב, אבל מחיטוטים פה בפורום ראיתי שרוב האנשים ממליצים בחום על הרמקולים של ALTEC..חשוב לציין שהכרטיס קול הוא 7.1 ערוצים ואני מעוניין לנצל את היכולות שלו ע"י קנייה של מערכת שתהיה סאב וופר+7 רמקולים.. כמו"כ ללוג'יטק יש את סדרות ה ???-X למינהם, מה שגורם לי עוד יותר להיות מבולבל לגבי מה כדאי לקנות. אני רק מב…
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הטלויזיה: Primeview XHD32 אני רואה סרטים דרך המחשב הנייד שמתחבר לטלויזיה דרך כבל HDMI עכשיו בזמן הצפיה בססרט כאשר יש תזוזה יש בתמונה מין חיתוכים כאלה.. האם זה מהטלויזיה או יכול להיות מהכבל של הHDMI? ככה בנויות טלויזיות הLCD? או שמא הכבל ש קניתי גרוע? (הוא עלה לי 50 שקל)
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות סט של 5 רמקולים סטאליטיים + סאב למטרת סרטים ומוזיקה לחדר בגודל בינוני (כ-10 מ"ר). ברשותי רסיבר של NAD מדגם T 750. התקציב שלי הוא עד 1,000 עם עדיפות לכמה שפחות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם ואיך ניתן ליצור הקלטה של תוכנית טלביזיה למחשב (על הדיסק הקשיח). מה החומרה והתוכנה הנדרשת לשם כך? אני מניח שאתם בקיאים בנושא - אני לא - אז אנא, הסברים בסיסיים למתחיל. תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הG51 והשאלה שלי היא האם אני יכול לחבר אליו שני מקורות, כלומר לדוגמא את המחשב ואת הטלויזיה ולבחור כל פעם את מה שאני רוצה שהרמקולים ישמיעו כמו בZ5500?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש רמקולים 2.0 לחבר אותם למחשב נייד ולהשמיע איתם בכיתה לכ- 30 איש, אני צריך אותם לשימוש בהרצאות כך שהאנשים יהיו שקטים. חשבתי על הרמקולים האלה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=451498 איך הם? ואני ממש מעדיף משהוא יותר זול, השאלה היא אם יש משהו עם מספיק עוצמה. תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מקווה שמישהו יוכל לעזור בשאלתי.! רציתי לדעת עם רמקולים פשוטים היה שווה לי לקנות כרטיס קול חזק יחסית.??? ??? אני חושב שאני צריך גם להחליף את הרמקולים בשביל תוצעה טובה ומהנה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי תקציב שנע בין 1000-1500 ש"ח לרמקולים.עכשיו אני לא מבין בעניין כלום ורציתי לבקש המלצות לאיזה כיוון ללכת למשל 5.1 או 7.1 בתקציב הזה אם קיים בכלל? חשוב לי כמה רמקולים בשביל לשים על כל קיר,אני צופה בסרטים ושומע מוזיקה הרבה ... המחשב שלי ממש על הפנים אבל בכל זאת חשוב לי לשדרג רמקולים לפני חומרה. אני מאמין שהכרטיס קול שיש לי כרגע לא יספיק לרמקולים חדשים ולכן צריך לכלול גם את הכרטיס במחיר ... עכשיו כמה העדפות-חשוב לי שהחברה של הרמקולים תהיה מוכרת כגון:לוג'יטקס וקרייטיב.שתהיה קיימת אפשרות לתלות את הרמקולים בחדר גדול יחסית ושלא תהיה מגבלה של אורך חוטים-אם אפשר אלחוטי מה טוב ... אני לא יודע אם המחיר הזה מוגזם בשביל רמקולים ויכול להיות שיהיה במחיר נמוך יותר הצעה טובה יותר אשמח…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתקין אותו על המחשב (מערכת הפעלה 98). כנראה הדרייבר שקיבלתי דפוק. אין לי כוח לחכות שהם ישלחו לי שוב בעוד שבוע. מישהו נתקל בקשיים בווינדוס 98 ? עם נגן זה ? מישהו יכול לשלוח לי את ה SETUP ? ofer214@walla.co.il תודה.
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש ברשותי CREATIVE XI-FI EXTREMEGAMER התקנתי את הדרייבר (XP) מהאתר. אני מחפש את האופציה של לבדוק רמקול אחר רמקול (כמו בREALTEK) ואני לא מוצא... האם יש לCREATIVE כלי כזה? (למשל, נגן לי עכשיו רמקול אחורי ימני, עכשיו את הסאב, וכד'.) במידה וכן, איך אני מגיע אליו, מוריד אותו? במידה ולא, איזה כלי מסוגל לעשות זאת עם כרטיס הקול שלי? תודה ומועדים לשמחה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מעונין בטלויזית LCD 32 INCH האם לשם קריאת טקסטים ובכלל בחיבור למחשב ועבודה על WIN דרוש (למטרה זו בלבד) להשקיע ב- FULL HD- אם למישהו יש נסיון אשמח תודה.
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האם ה IAUDIO X5L יודע להחליף את עטיפת הדיסק יחד עםן שינוי האלבום בנגן!
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מגבר וריסרבר מגבירים תעוצמה של הרמקולים? ולפי מה מודדים עוצמה ?כאלו באיזה יחידות? וואט?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
פירמטתי את האייפוד מיני שלי, ובשביל להפעיל אותו אני צריך לחבר אותו למטען חיצוני (לא מחשב). הבעיה היא שאין לי מטען ואני רוצה להעביר אליו שירים עד יום ראשון (אני נוסע לבסיס ואני רוצה להספיק להעביר מוזיקה) יש למישהו רעיון איך בעזרת הכבל USB אני יכול לאלתר מעיין מטען לאייפוד? לאיזה מגעים בחיבור אני צריך לחבר מטען ואיזה מתח צריך לשים לו? תודה מראש.. אריאל
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למוזיקה, בעיקר לצלילים הגבוהים אני שומע המון פופ אלטון ג'ון וכאלה אני לא אוהב את הבאס והעומק אלא את הצלילים הגבוהים והמי ריינג' אני חושב לקנות בסביבות ה 600 שקל בערך, אני ממש מתפתה ללכת לכיוון ההארמן קארדן sound sticks 2 אבלהם קצת יקרים לי בכל מקרה רציתי לדעת אילו עוד אופציות כדאי לי לשקול? הרמקולים יהיו מחוברים למחשב נייד בחדר קטן ודי סטנדרטי תודה, טל :]
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
חבר שלי ואני עשינו התערבות על 10 שקל מה הפורום חושב על ה-zen touch בבקשה זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של acer וטלויזיה LCD 42 של טושיבה. כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל VGA אני רואה את התמונה בפורמט 4:3 ז"א כאילו יש לי 2 פסים שחורים בצידי המסך ואני לא יכול לראות את התצוגה של המחשב על כל המסך.ניסיתי לבדוק את כל ההגדרות שקשורות לתצוגה במחשב אבל לא מצאתי לזה פיתרון. הבעיה היא שכשהטלויזיה נמצאת במצב PC אפשרויות שבד"כ פתוחות לשימוש חסומות ולכן אין לי אפשרות למתוח את התמונה לצדדים. מישהו יודע אם יש פיתרון לדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-