עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by shlomi8,

חסכתי וחסכתי וחסכתי.... ואני צריך המלצה לרמקולים 5.1 עד 500 ש''ח עדיף מ-creative ניראה לי חח

• 8 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by gabig12,

היי חשבתי לקנות לאבא שלי ליום הולדת DVD נייד שיקח אותו לעבודה ויהנה ממנו (הוא עובד בחברת "שמירה" אז ככה שהם בעצם לא עושים כלום) חשבתי על SDP161 Toshiba הנה לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=377864 רציתי חוות דעת על הנגן או שתמליצו לי על נגן אחר ורציתי לשאול איפה ייצרו את ה-DVD ביפן??? או בסין??? תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  3. שלום לכולם, ממש עכשיו פתחתי אשכול של המלצה לטלווזיה, ואני צריך המלצה גם לDVD הDVD יקנה בדיוטי פריי. אני צריך משהוא בסביבות ה500 שקלים,שיהיה עם חיבור HDMI (לפי מה שהבנתי זה החיבור הכי טוב, שיתפוס לעוד כמה שנים), שאבא שלי מתעקש שיהיה לDVD גם חיבור USB. אגב חיבור USB, אפשר לנגן מהUSB כול פורמט שהDVD קורא על דיסק? כאילו אפשר לשם סרטים של 8G בפורמט AVI או KMV בכונן נייד ולחבר אותו ישירות לDVD ולהציג את הסרטים במקום לחלק את הסרט ולצרוב אותו על 2 דיסקי DVD? תודה רבה לעוזרים! אלון

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  4. שלום לכולם! אני רוצה לקנות DVD אשר ישמש לראיית סרטים ולשמיעת מוסיקה. המכשיר צריך להיות איכותי עם דגש על איכות הסאונד לצורך שמיעת מוסיקה. התקציב הוא 1000 שקל עם אפשרות לחריגה קטנה לצורך מוצר ספציפי אשר שווה את ההפרש.. תודה רבה ניר

• 8 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by iDanVas,

DVD נייד תומך כול הפורמטים (DVIX XVID...) עם מסך מסתובב 8-9 INCH http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=5856 זה משה מצתי בנתיים אבל לא הוא תומך XVID נכון?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  6. Started by eliranl,

צריך המלצה לDVD עד 300 שקל ,כולל DVIX XVID תרגום וכו'

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  7. Started by eyal00,

אני צריך המלצה לDVD עד 400 ש"ח. אני צריך רק שהוא יקרא DIVX תודה

• 6 תגובות
    • 839 צפיות
  8. Started by assafmag,

אני מחפש לקנות דיוידי קורא divx + צרובין וכו' + כתוביות בעברית (srt) טוב ואמין, ניתן לעדכון, ושאיננו יקר. אשמח להמלצות.... תודה.

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  9. מישהו מכיר DVD שמסוגל לקרוא קבצי MKV ובמחיר סביר? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by ביז'ו המוס,

צריך המלצה לאוזניות in ear בסביבות ה40 דולר. לא חייב בארץ.

11. Started by parker,

אוזניות טובות, לא משהו רציני ממש אבל שיחזיקו טוב באזניים כי אני רוצה לרוץ איתן, ושיהיו במלאי בארץ.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  12. המסך מיועד לצפיה בסרטים+חיבור PS3+חיבור למחשב. אשמח אם תוכלו לעזור.

• 4 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by Or ei,

הוא יהיה לסלון בעיקר לyes ו dvd וגם קצת מחשב (סרטים) תודה עריכה: מה אתם אומרים על הSamsung s8 ?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  14. Started by davis5,

ברצוני לקנות טלויזית LCD -רצוי סמסונג או סוני ישמש גם לראית סרטים מהמחשב חשוב שיהיה FULL HD תודה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  15. Started by Srulz,

אני מחפש LCD 32 אינץ לחדר. הLCD לצורך YES יותר וקצת חיבור למחשב ולפלייסטישן. מה אתם אומרים על LG LC7. חיפשתי ביקורות- אין עליה או אם אפשר ממכם LCD טובה מבחינת איכות תמונה וקול. HD שיהיה READY. תודה.

• 5 תגובות
    • 621 צפיות
  16. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני צריך המלצה לLCD לסלון בגודל 32 . אבל אני צריך צריך את הטלויזיה מהאתר הזה. http://www.bestbuy.co.il/map.aspx?FolderID=53 בגלל שאנחנו קונים אותה בצקים אז הטלויזיה צריכה להיות רק מהאתר הזה . כי יש בעיר שלי סניף של BEST BUY ואנחנו קונים משם . אני לא מבין בכלל בLCD ככה שאין לי דרישות מיוחדות . מה שכן אם אפשר שהטלויזיה תתמוך בHD . הטלויזיה תיהיה רק בסלון ותתחבר לממיר של הוט ולDVD .(אני לא מתכוון לחבר אותה למחשב .) אם אפשר אז תמליצו על כמה טלויזיות, למקרה שאחת תיהיה חסרה להם במלאי . ועוד משהו , איך החנות עצמה ? למקרה שאני יצטרך לממש את האחריות . מישהו קנה משם ? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by solzi7x,

אני צריך המלצה לטלוויזית LCD 26" לחדר שלי. הנתונים לא צריכים להיות מדהימים אבל שתיהיה מחברה אמינה ומוכרת. תקציב של 3K עדיף פחות כמובן אם אפשר. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. Started by psycho killer,

צריך המלצה לMP3 באיכות נורמלית עד 1ג'יגה ולא הכי יקר אפשר גם 512 אבל שלא יהיה משהו חרא שיהרס מהר או עם איכות גרועה

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  19. Started by MOFRA,

MP3 בעל לפחות 2 GB בסביבות ה400 שקל(אפשר קצת יותר)

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. Started by ShahafH,

ראיתי שהמחירים ממש נמוכים כרגע בשוק וחשבתי לי לקנות MP3 חדש כי הקודם התקלקל אחרי שנה. אני צריך שהאיכות תיהיה יחסית טובה,רדיו FM מובנה בתוך המכשיר ולא באוזניות. תקציב של 300-350 שקלים. תודה.

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  21. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

שלום..אני רוצה לקנות mp4 ב 300-500 שקל שיהיי בו לפחות 512 מגה ביט אם אפשר אז יותר ,תודה לעוזרים. תמליצו לי על משהו טוב

• 14 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by zekit,

שלום,תגידו לי יש דבר כזה טלוויזה 32 אינצ' LCD באיכות טובה יחסית בתקציב של עד 3.6 אלף שקל?? למטרה של בעיקר לרצפות בסרטים (מYES ומה המחשב שלי) וגם אם אפשר שתיהיה טובה למשחקים (אני חושב לקנות 360 בבוא מין הימים)

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by DAVIDKI19,

חשבתי על הדגם הזה AVerMedia AVerTV Hybrid Volar HX ממה שהבנתי הוא דגם מחודש של AVerMedia AVerTV Hybrid Volar ??? ? מה ההבדל בין הדגם הזה? ТВ-тюнер AVerTV Hybrid Volar HX - Windows 7 TV Starter Kit אשמח לשמוע עוד המלצות

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  24. Started by IGk,

צריך המלצה לאוזניות סגורות ב-200-400 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by ekroni,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות חדשות כי האוזניות שיש לי עכשיו ממש לא טובות והם באיכות נמוכה . התקציב שלי הוא 520 שקל עם חריגה של איזה עשרים שקל . בנתיים ראיתי שיש את ה SHURE SRH750dj ואת ה reloop rhp 10 אני שומע דאבסטאפ ראפ היפהופ מטאל , תראש מטאל וממש קצת קלאסי , בקיצור הכול חוץ ממזרחית ודיכאון אבל עם דגש על תראש מטאל , מטאל דאבסטאפ ראפ והיפהופ. חשוב לי איכות שמע כמובן העיצוב פחות אבל עיצוב טוב גם נחמד שיהיה אפשרי להסתובב איתם ברחוב שיהיו ניידות תודה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.