אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
איך הטלוויזה הזו? http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=39817 מה יחס בהירות המומלץ ל LCD? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי כרטיס קול: Creative Sound Blaster Live יש לי אפשרות לקנות ביד שניה את הכרטיס קול הבא: DMX XFire 1024 רציתי לדעת את חוות דעתכם אם יהיה שיפור משומתי בסאונד יש לציין שרוב עיסוקי זה רק להאזין למוזיקה לכרטיס קול מצורפים רמקולים של יאמהה. תודה ענקית לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
קניתי מערכת קולנוע וקיצר שמעתי סרט די וי די אורגינל ושמעו מגניב יענו סראונד אפקטים והכל עכשיו שמעתי שגם אפשר במחשב לקודד סרטים לVCD שיתמכו ב5 ערוצים בסראונד זה נכון ואפשרי?(כי יש לי גם סרט VCD רגיל ולא שומעים סראונד שומעים רגיל)
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות טלוויזיה פלאזמה או LCD בגודל של 32 או יותר חשוב מאוד שיהיה אפשר להישתמש גם כמסך מחשב באופן מלא ובאיכות גבוה ביותר וצריך שיהיה בו גם חיבור VGA וגם חיבור DVI (מחליף את מסך המחשב לחלוטין) מתחבר למערכת קולנוע ביתי (רסיבר ורמקולים ודיוידי) אז לא צריך רמקולים על המסך הכי חשוב שיהיה באיכות גבוה ביותר ויחליף מסך מחשב ובמחיר שיעמוד על 10-15 אלף אם זה אפשרי ואני ממש לא יודע מה לקנות מה עדיף (LCD או פלזמה) איזה מותג ואיפה לקנות (אני מחיפה) תודה מראש לכל המומחים נ.ב. מי שרוצה ויכול לעזור יותר לעומק אז האיסיקיו שלי הוא 991111
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רסיבר + רמקולים שיהיה בבקשה בין 2000 - 3000 ש"ח והדבר הכי חשוב שהרמקולים יהי קטנים כי אין לי הרבה מקום בחדר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
512 Mb not more than 300 NIS 1024 Mb not more than 500 NIS thanks
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
קניתי את המכשיר, התקנתי את האיריבר פלוס(איך התוכנה הזאת לא זכתה בתואר התוכנה הגרועה לשנת 04-אני לא יודע) באתי לעשות עדכון FIRMWARE- והמכשיר הפסיק לעבור system files missing מתברר שזו בעיה מאוד נפוצה עם חתיכת הפח הזאתי... עכשיו חיפשתי במיסטיק ריבר מה לעשות, ואפילו ניסיתי לעשות עדכון ידני למכשיר ולא ממש הצלחתי מי שיודע מה לעשות, ומוכן להסביר לי צעד צעד איך עושים את זה...אני מאוד אודה לו
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
: תודה מראש install
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן יש לי רסיבר שמחוברים לרמקולים במחשב אבל אחי גנב לי את המתאם חשמל מאמריקאי לאירופאי אז חיברתי למחשב עצמו מאריך אוזניות ואזניות (סנהייזר PX10) קיצר אני בא מפעיל פלייליסט והווליום היה כל כך חזק שראש שלי כמעט התפוצץ זה היה ממש משהו עצבני... עכשיו אני על 10% בווינאמפ ו10% בלוח בקרה של הווליום במחשב וזה ווליום ממוצע... איך לעזה אני עושה שהווליום בשמחב יהיה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
ראיתי מבצע כלשהו שבו מוכרים במכירה קבוצתית את הנגן MP3 הבא: נגן MP3\WMA +טייפ +512MB +רדיו PROSOUND פרטים: זיכרון נייד USB בנפח 512MB המשמש כ-4 מוצרים: מכשיר Disk On Key לאחסון קבצים בחיבור USB ישיר. נגן MP3 מנגן קבצי MP3 וWMA. רדיו FM איכותי. טייפ מנהלים דיגיטלי בעל 144 שעות הקלטה LYRICS - מציג את מילות השיר !!! מפרט טכני: מהירות העברת נתונים עד 4Mbps. מפענחים MP1/MP2/MP3/WMA/WMV/ASF. יציאת סטריאו 8mW+8mW Max 32ohm. טווח תדרים 20Hz-20KHz. יחס S/N של >8.5dB. ממשק USB1.1. תאימות: Windows 98/SE/ME/2000/XP, Mac OS10. משקל 30 גרם (ללא סוללה). במחיר 380 ש"ח. (המשלוח בחינם. ב 20 תשלומים וכו'...) זה באמת שווה את המחיר? (לפי האתר כבר הוזמנו כ 280 יחידות) נ.ב זה אתר מוכר - לא …
-
- 6 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://www.audio-technica.com.sg/ath-a700.html אם מישהו מכיר, שמע, חושב ש 150 $ זה מחיר הגיוני בשבילן ומכיר מקומות בארץ שבהן אוכל לשמוע את האוזניות הנ"ל, מוזמן להגיב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
חברת Onkyo המוכרת לכולנו בעיקר מתחום הקולנוע הביתי והרסיברים שלה (ברמה גבוהה יחסית אם יותר לי לציין), מציגה כרטיס קול חדש אשר מיועד אך ורק להאזנה למקורות סטריאו. הכרטיס החדש, ה-WAVIO SE-90PCI מתבסס על שבב ה-Envy24MT מבית VIA אשר נכלל בכרטיסים רבים המיועדים להאזנה איכותית למוזיקה. הכרטיס יכיל 2 יציאות אנלוגיות בתצורת RCA, ויציאה דיגיטלית אופטית אחת ללא כל חיבורים נוספים. הכרטיס יתמוך בתקנים הבאים: EAX 2.0, A3D 1.0, QSound. ויאפשר לדגום בקצב של עד ל-192kHz. מרשים במיוחד בכרטיס תווח ההיענות שלו אשר משתרע החל מ-0.3Hz ועד ל-44kHz בחריגה של עד לחצי db בלבד לכל כיוון. רובו של התחום לא יועיל בדבר, עם זאת במידה ומישהו צריך את הכרטיס לצורך בדיקת תחומי היענות של רמקולים/אוזניות/מגבר…
-
- 9 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנגן הבא: http://www.vosonic.co.uk/vp3310.html הוא בעל 40 ג'יגה ועולה "רק" 1250 ש"ח בksp. האם הוא כדאי או שהוא בעל איכות נמוכה? תודה לעוזרים, אלי
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש למישהו נסיון עם הקלטת הרצאות בשיעורים (בעיקר באוניברסיטה) באמצעות טייפ מנהלים דיגיטלי או נגן MP3 עם יכולות הקלטה? אשמח להמלצות לחיוב ולשלילה וכמו כן לשמוע על הנסיון שלכם בנושא. כולל המלצות לדגמים מסויימים ותתנו גם משקל למחיר. בתודה, טל
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לחבר שלי סאב נטו בלי כלום חוץ מהממברנה.[15 אינטש] עכשיו למיטב ידיעתינו צריך מגבר פנימי בשביל הסאב שיגביר את האות מהמגבר. איפה אני משיג כזה?
-
לאחרונה רכשתי נגן MP3 וקיבלתי איתו אוזניות שהם ממש לא מוציאות את המיטב מהנגן, אז החלטתי להחליף אוזניות.. כרגע התקציב שלי הוא בערך על 500-600 שקל ואני מעדיף כמובן לחסוך כמה שיותר (אין בעיה עם הזמנות מארה"ב) בינתיים מצאתי 2 דגמים שמצאו חן בעיני : SHURE E2C וה ETYMOTIC ER6-I שעולים 100$ ו140$ בהתאמה. הדרישות שלי מהאוזניות הן : 1. שיהיו כמה שיותר קטנות, עדיפות לIN-EAR 2. בעל תוחלת חיים ארוכה 3. הגברה חזקה , ז"א שאני לא אצטרך להגביר את הווליום עד המקסימום כדי לשמוע משהו 4. עדיפות לאתר ששולח לישראל כי אין לי כח להתחיל להתעסק עם MUSTOP ועוד שאלה : האם יקחו ממני במכס משהו חוץ מ17% מע"מ ? אני שואל אם יש על אוזניות בארץ מכס ? תודה לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך שתעזרו לי פו יש לי שכום של 3000 ש"ח ואני חייב לקנות נגן שמאפשר שמיעת MP3 וגם לראות תמונות (צבעוני) וגם לאחסן תיקיות רו קבצים רגילים וגם כול דבר תוספת לא אכפת כמו הקלטה וכאלה ממה שהבנתי יש או את זה : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=ipode-40photo&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=90 IPOD PHOTO יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות זה דור רביעי אבל יש אפשרות גם לאחסן דברים רגילים כמו ב DISK ON KEY ??? ולראות סרטים אפשר ??? או : http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh340&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 IRIVER IH 340 שהוא גם 40 גיגה כמו ה IPOD אבל יש לו מסך של 26000 צבים לעומת IPOD של 64000 עכשו - יש אפשרת ל MP3 וגם לראות תמונות אבל יש אפשרות גם לאחסן ד…
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מה ההבדל בין האוזניות האלו? Etymotic Research ER-6i Noise Isolator Earphones לבין Etymotic Research ER-6 Isolator Earphones תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD קטנה בגודל "20 אין לי שום מושג לגבי הספסיפיקציות שהיא צריכה בשביל להיקרא טובה.... זאת אומרת..אני לא יודע איזה רזולוציה נחשבת טובה לטלויזיה בגודל כזה, בהירות, ניגודיות, קצב רענון וכד' אבא שלי ראה את הטלוויזיה הזאת: http://hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=20LCD&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=115 ומאוד אהב את המראה שלה... היא נחשבת לטלוויזיה טובה? מהם הקריטקריונים לטלוויזית "LCD 20 טובה? בתודה מראש ניר
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
AKG K55: AKG K55 Stereo Headphones (Closed Ear, with Turbo Bass) Specifications Type: Closed-back, circumaural dynamic headphones Sensitivity: 96 dB SPL/mW Frequency Range: 16 to 20,000 Hz Rated Impedance: 32 ohms THD: <1 % Maximum SPL capability: 200 mW ______________________________________________________ Maxell HP-2000: Headphones Type Headphones Binaural Headphones:Headphones Form Factor Ear-cup Headphones Technology Dynamic Connectivity Technology Wired Sound output mode Stereo Sensitivity 102 dB/mW Impedance 60 Ohm Diaphragm 1.6 in Magnet Type Neodymium תודה
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. אני רוצה לקנות את הxuke כי הבנתי שהוא נגן טוב בתקציב הזה ורציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה mp 500 ל mp 600 כי ההבדל במחיר הוא משמעותי ואני מעדיף מבחינת המחיר לקחת את ה mp 500, ואני מתכוון ל512 מגה בשניהם. השאלה אם יש עדיפות רצינית ללכת על ה mp 600? 2. האיכות של הנגן טובה? 3. חוץ מזה אני טיפה "מפחד" לקנות אותו בגלל הקטע עם הסוללה הפנימית שהיא לא ניתנת להחלפה כי לסוללות נטענות יש מספר הטענות מוגבל אפילו שהוא גבוה. מה אתם חושבים? תודה !!!
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
טוב אז ככה לאחר אין סוף חיפושים ושיפצור של שני נרתיקים של פאלם החלטתי לקנות נרתיק של איפוד שלפחות בגודל יתאים לנגן שלי. אז אם מישהו יודע איפה באזור הקריות/חיפה מוכרים כיסוי שקוף כזה כמו שמקבלים עם הפלאפון ביום שקונים ותמיד מורידים כמו מפגרים בלי לדעת שזה מונע סריטות, ו/או מישהו יודע איפה ניתן למצוא נרתיק שיתאים לאי פוד ונשפצר אותו שיתאים גם לגימיני אני ישמח. הייתי בבאג בקריון וראיתי שיש להם רק את הנרתיקים הקשיחים מה שלא ממש עזר לי אבל ראיתי את כמות הנגנים האיכותים שיש להם שם ובאיזה מחירים מטורפים, נחנקתי מזל שיצאתי כדי לנשום אחרת הייתי מת
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
יש לי IPOD דור רביעי ואני לא מצליח להתקין עליו את העברים מ HEBPOD.INFO. כשאני מחבר אותו דרך ה USB2 או דרך ה FW אני מצליח להכנס לכל הקבצים שלו וגם שיניתי את ה SysInfo שלו לפי ההוראות באתר. כשאני מריץ את העדכון של העברית מופיעה לי ההודעה הבאה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-