עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Stoned Junglist,

חיברתי מיקרופון רגיל כמו שצריך לחבר וכו', הבעיה שהוא לא עובד כאשר אני מסמן אותו על Microphone כמו שניתן לראות בתמונה, וכאשר אני משנה את הליין ל- REAR MIC - המיקרופון עובד אך עם רעשי רקע רבים וקשה להבין , עשיתי 1 MIC BOOST , עשיתי 2 MIC BOOST , שיניתי כל הגדרה שאפשר ועדיין אותה תקלה, והתקלה היא לא במיקרופו ןכי הוא עובד במחשב אחר בצורה מצויינת, הבעיה יכולה להיות או בכרטיס קול - שזה הסיבה שפתחתי את ה THREAD כדי לוודות שישנה בעיה בכרטיס קול ( SigmaTel Audio ONBAORD ) או שהבעיה היא בהגדרות, עשיתי GOOGLE הכל ולא הולך. אולי ישנו מושיע [attachment deleted by admin]

2. Started by avidan28,

היי כולם.כחולה מוזיקה הצלחתי להשיג להשיג לוח אם שכולל בתוכו את שבב הקול של אנוידיה.הלוח מבוסס nForce 2 תוצרת אסוס. עשיתי השוואה סאונד בין הכרטיס המובנה לבין ה 1212M והם דיי מתקרבים לאיכות דומה.האם זה יתכן? הציפסט הזה מיושן מאד יחסית אולם הוא היה יחודי בזמנו עם השבב הזה.האם דבר כזה יכול להיות שכרטיס ישן ישתווה לכרטיס חדש כמו ה 1212M ועוד מובנה בלוח אם...?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  3. Started by gooloo1,

שלום, מבקש המלצה לקניית Video Streamer, ללא דיסק קשיח וכו', משהו פשוט לשימוש וטוב. תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. Started by DJ_Yaniv,

איזה רמקולים יותר איכותים ? Logitech Z5500 הרכב רמקולים 5.1 עוצמה כוללת 505RMS עוצמה לערוץ 62RMS עוצמת סנטר 69RMS עוצמת סאב 188RMS Creative S750 הרכב רמקולים 7.1 עוצמה כוללת 700RMS עוצמה לערוץ 70RMS עוצמת סנטר 70RMS עוצמת סאב 210RMS ביום שישי אני הולך לקנות את אחד מהרמקולים האלו איזה מהם יותר טובים באיכות..?

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by LastForOne,

יש לי כרטיס קול בחיבור PCI http://us.store.creative.com/Creative-Sound-Blaster-XFi-Xtreme-Audio/M/B000IZC0GO.htm כרטיס שלפני 3 שנים עלה לי 400 ש"ח קניתי אתמול מחשב חדש, ואני לא רואה על הלוח אם חיבור PCI... יש שם רק חיבור שנראה כמו PCI-E זה אומר שהכרטיס קול הזה הולך לפח בעצם?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  6. Started by oorlevi,

אני גולש בסקאי פיסי ופיתאום אני שם לב ל2 כרטיסי קול חדשים שניראים די טוב מבית Club3D הראשון- Club3D Theatron DD 7.1 : http://www.skypc.co.il/pl_product~CMS-THDD~17~0.htm השני- Club3D Theatron Agrippa DTS 7.1 : http://www.skypc.co.il/pl_product~CMS-THAGR~17~0.htm מה אתם אומרים? אולי צוות האתר יעשה עליהם סקירה?

7. Started by gambak,

אלו העובדות: אני מחפש טלוויזיה לשימוש שהוא בעיקר SD. סדרות שאני מוריד (SD) או טלוויזיה רגילה. כמובן שאני מעוניין ביכולות HD, אבל האיכות של הSD חשובה. מרחק הצפייה הוא 2.5 - 3 מטרים. התקציב הוא באיזור ה3000. גמיש. אני מחובר להוט עם ממיר HD. הייתי רוצה גם לחבר לHTPC וקונסולת משחקים. בהינתן הנתונים האלה - על איזו טלוויזיה הייתם ממליצים? ועכשיו לסיבוך שמהווה שיקול משני - לפעמים מרחק הצפיה מצתמק עד לכדי 1 מטר. האם יש בדר"כ אפשרות "להפוך" מסך של 37" למסך של 26". זאת אומרת להקטין את התמונה שמוצגת כך שאוכל לראות בנוחות גם בפעמים שאני יושב קרוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  8. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם.. אני מעוניין לקנות אוזניות + מיקרופון שימושים - בעיקר שיחות בסקייפ וכנראה שימוש באוזניות בשוטף.. (מוסיקה, משחקים..) לא אודיופיל בעליל.. מחפש משהו פשוט ומשתלם.. לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרגו מעבר ל-150 ש"ח, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. תודה רבה מראש..! עריכה - במידה וטעיתי בפורום ועדיף בפורום ציוד ציוד היקפי - נא עדכנו אותי - מצטער מראש..

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  9. שלום לכולם דוד שלי קנה DVD משולב עם וידאו והוא רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו אמרו לו שהוא צריך כרטיס טלויזיה איזה כרטיס טלויזיה מומלץ עד 250 שקל ושזה יפתור את הבעיה !

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. אוקיי אני צריך שתעזרו לי בקניית רמקולים או מערכת למחשב , עד 1000 ש''ח. בעיקר אני צריך למוסיקה , וסרטים ומשחקים פחות חשוב. שהסאב יהיה חזק ... תודה מראש. =] שיהיה 5.1 - אני יודע ששומעים מוסיקה ב2.1 אבל אני רוצה 5.1

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by aquarius,

מה דעתכם עליה הרמקולים האלה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=99&scat=199&tcat=30 האם השילוב בינם לבין הכרטיס קול הבא יהיה טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4910

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  12. יש לי את הנגן http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2397&scat=318&tcat= iAudio G3 1G זה משנה איזה רמקולים אני מחבר אליו? לדוגמא עכשיו אני מחבר אליו את רמקולים 2.0 SBS260 creative האם זה ישנה אם אני אחבר אליו CREATIVE SBS 370 2.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1844 כלומר אם אני אחבר את הרמקולים היותר טובים והסאב אני אשמע יותר טוב? אם שהרמקולים אפילו לא יוכלו להתמודד עם זה?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  13. ובכן קראתי לא מעט ממה שנכתב אודות כרטיסי הקול כאן בפורום-אבל חשוב לי לחדד שהכרטיס לא ישמש לשמיעת מוסיקה ולמשחקים אלא אך ורק לצפיה בסרטי DIVX אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: א--?AuzenTech HDA X-Plosion 7.1 DTS Connect? שעולה ב-KSP כ-550 שח במזומן. http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=3526 (שהיתרון שלו שיש לו מפענח dts בחומרה-מדמה צליל סטיראו ל-dts ) ב-לבין ה-m-audio revoulution 7.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=9185 אני פתוח להצעות ורעיונות חדשים מעבר לשני הכרטיסים שלעיל. בתודה ערן

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  14. אני חייב אוזניות sohrt cord למיני דיסק אני משתגע לא מצאתי בשום מקום אוזניות עם חוט קצר אני חייב את זה לשלט...מישהו יודע? אני כבר שקול לחתוך בעצמי

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. Started by lipa,

יש לי את הלוח ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset שכולל כרטיס קול (משולב) ויש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS מה יותר איכותי בניהם לשמיעת מוזיקה ? ובכלל במה עדיף להשתמש ?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  16. מצאתי ביקורת שכוללת מדריך ליצירת תיקיות בסנסה רק שזה מאוד מסובך ואני בכל מקרה עדיין לא הצלחתי... אם מישהו יצליח ליצור תיקיות בעזרת המדריך הזה אשמח אם הוא יתרגם אותו לעברית (בגלל שהמדריך באנגלית ומתאר את השימוש ב- WMP 10 בגירסא האנגלית קשה לעקוב אחריו בעזרת הגירסא העברית) הנה זה, מקווה שתצליחו לעקוב: First the player. - The buttons are easy to use and intuitive. The menu system is also easy to use and intuitive and the large screen makes it easy to navigate. Unfortunately the belt clip costs extra, but is worth it for the convenience of portability without an annoying armband. The battery life is great, also. The only flaw I've found in this player is that it's not a fla…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  17. הרמקולים הישנים שלי עדין טובים(CREATIVE SBS450 )אבל השנאי ל12V AC 2.9A מת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי למישהו יש מושג מי מוכר שנאים כאלו? 220V-12V AC

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  18. שלום. אני רוצה לקנות אוזניות למוזיקה, בעיקרון לנגן IAudio X5.. האוזניות שמגיעות איתו צורמות באוזניים אם מעלים את הווליום מעל 25 ככה אם אקווליזר וזה מעצבן.. אז אני רוצה אוזניות שיישמעו טוב גם עם אקווליזר עד 200 ש"ח עם חריגה, אני יכול להתפשר בשביל איכות.. אה, כן, כמעט שכחתי - רצוי מאוד שהאוזניות יהיו זמינות בנתניה, זה די בעייתי בשבילי להזמין מהאינטרנט כי זה כרוך בכרטיס אשראי ואבא שלי אמר שהאוזניות אני מממן אחרי הנגן... :] תודה רבה לעוזרים, אופיר

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  19. שלום, קיבלתי את האיפוד שאפל היום , טוב יש לציין שהוא הכי הכי חמוד שיש , ממש יפה, מה שעשיתי , התקנתי את התוכנה , ואת ה ITUNES , חיברתי אותו למחשב , כשחיברתי יש היה לד כתום מהבהב ז"א שהוא טוען את הסוללה? בינתיים הוא מהבהב , נראה לי שהוא טוען..... השאלה היא , איך טוענים שירים? מישו יכול להדריך אותי? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  20. Started by aviran_n,

אני משתמש עכשיו ברמקולים של מערכת אייווה שהייתה לי פעם ומגבר סטריאו שמחובר למחשב, כרגע הרמקולים מונחים במקומות זמניים ולא נוחים, אני מתכוון לבנות להם זרועות ולתלות אותם על הקיר. עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי למקם אותן בצורה שתתן לי את התוצאות הכי טובות (מיקום ביחס למיקום בו אני נמצא כשאני שומע מוזיקה, גובה וכו'..) הנה תמונה של אחד הרמקולים: החדר בגודל של קצת פחות מ15 מטר וזאת הפינה שבה אני יושב רוב השמן שאני שומע מוזיקה (הפינה שביחס אליה צריך למקם את הרמקולים): תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by Kremb0,

שלום לכולם. יש לי כמה שאלות בקשר לנגן . אז ככה: 1. אפשר לגרום לו חזק יותר? 2. האם כדי לקנות אוזניות ב200 שקל , או להשאר עם מה שקיבלתי(mx200)? אם כן אז אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על אוזניות טובות? 3. ניתן להמיר את הפורמט Mp3 לופרמט אחר ובכך לשפר את איכות הסאונד? אם כן אז איך? 4.בפעם הראשונה שהטענתי את הנגן (לפני יומיים) הטענתי רק שעתיים וחצי עד שהמנורה כבתה. זה יגרום לנזק תמידי לסוללה? האם כדי לי עכשיו להטעין אותו איזה 10 שעות .זה יעזור? תודה רבה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  22. Started by YAc,

שלום אני צריך המלצה כמה שיותר מהר על טלוויזית LCD שנעה בין ה4 עד ל4 וחצי אלף עדיפות שיהיה 37" אבל אם אין מספיק בתקציב אז אפשר להסתפק ב32" תודה רבה.. ואם מישהו יוכל לתת לי את המס' שלו שאוכל לדבר איתי דרך החנות זה יהיה עוד יותר מצוין, תודה מראש ענקית!

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by HitmanX,

שלום לכם ! רוב הזמן אני מעיין בפורום אבל עכשיו גם אני זקוק לעזרה : יש את ה-XORO HSD400 PRO המפורסם והיקר... או VERTEX A312 הוא לא כל-כך אבל גם לא יקר. למישהו יש המלצות מה לקנות ?? אולי מה לא לקנות ???

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. שלום, נניח שברשותי ה- HKTS-7, מערכת ק"ב 5.1, לינק: http://elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=228&CategoryID=118&Page=1 2 שאלות: 1. המלצות לרסיבר, אני מעוניין להוציא כמה שפחות ולכן אין לי תקציב, כל מה שאני רוצה זה לחבר את המערכת למחשב ולטלוויזיה, להנות מסטריאו וק"ב. בידע המצומצם שלי אני יודע שהרסיבר משמש כמגבר והזולים יותר חלשים יותר, ככה שאני צריך משהו שיניע את המערכת הזו בצורה כמה שיותר טובה. פיצ'רים מיותרים ושמונצים למיניהם - לא בביתי. העיקר שיהיה אמין, יעבוד ויתאים למערכת כמו כפפה. טוב נו, אם הכסף יצדיק את זה, אז גם נוחות הפעלה ;D 2. האם המערכת הנ"ל כדאית במחיר של 1,800 ש"ח? (ארוזה וחדשה לחלוטין, אחריות של שנה ע"י ניופאן/אלמור) תודה נ.ב. אם שמעתם אותה או שמעתם על…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  25. אמור להיות כזה?

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים