עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by 7omaHawk,

שלום ! ברשותי נגן MP3 של LG דגם MF-PD355N3 הקטע הוא שהתוכנה שמעלה את הקבצים לנגן לא מזהה את הכרטיס הרחבה . מחקתי את התוכנה כדי שווינדוס יזהה את הנגן לבד, לא הלך. אשמח אם תביאו לי קישור לדריבר של הנגן . נ.ב. מה יכול לגרום למחשב לא לזהות את הכרטיס הרחבה ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  2. לפני כחודשיים רכשתי באחת מחנויות באג כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy 2zs Platinum. חיברתי אותו לרסיבר בעזרת היציאה האופטית שישנה בפאנל הקדמי שמגיע עם הערכה, אך הרסיבר אינו מזהה זרם AC3 או Dolby Digital, אלא רק PCM STEREO 96K כמו שכתוב על הצג ברסיבר... יש לציין כי הפעלתי מספר מקורות סראונד כמו סרטי DVD, וקבצי קול AC3לדוגמא שמצורפים בתקליטור ההתקנה. הדרייבר מוגדר להשתמש ב-Decoders שהותקנו איתו, ואף הגדרה לא שונה מההתקנה המקורית. מה עושים? בתודה מראש מנו... mano_d@zahav.net.il

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by idan1836,

שלום, אני מקבל אייפוד מחו"ל, רציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי להטעין אותו עם השנאי, כי השנאי של חו"ל לא מתאים. אם צריך לקנות חלק אז תמונה תעזור לי לדעת מה זה. ועוד משהו, אם אני מטעין אותו דרך יואסבי, זה יהיה פחות טוב, ויכול לגרום נזק למכשיר ? תודה.

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by hellyeahmofo,

בקשר לכתוביות (קבצי SUB) האם אפשר לשלוט בצבע , בגודל , בפונט , במיקום? כי הברירת מחדל היא לבן , קטן , מכוער , לא לגמרי למטה

5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

הלוח רשום במפרט, אני מנסה לחבר אליו קריאטיב אינספייר 2100 (2.1) הרמקולים מחוברים לסאב ומשם לכרטיס קול, הבעיה היא ששומעים רק בצד אחד... גרסת הדריברים היא 5.10.0.5290. עכשיו שמתי לב שלא בדיוק שומעים רק בצד ימין אלא שבצד שמאל שומעים יותר חלש. ניסיתי גם עם הרמקולים האלה, גם עם אחרים (משהו ג'נרי, עזבו...) ויוצא שבצד ימין שומעים יותר חזק. בדקתי בווליום והכל למעלה. אז או שלא חיברתי משהו טוב, או שהדריברים דפוקים. אם מישהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון איך לסדר אותה, מודה! ועוד שאלה, אני רוצה לחבר את ה2 סטריאו הג'נריים וגם את הקריאטיב, למישהו יש עצה? כל זה רק זמני, לצערי נאלצתי להפרד מהכרטיס קול שלי לכמה ימים. ושוב, תודה לכל העוזרים וליועצים :-)

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  6. אני מחפש אוזניות זולות אבל כמה שיותר טובות עד 150 שח. האוזניות למוזיקה ומחשב (בלי הגברה מיוחדת וכו') ראיתי את 2 אלה: סנהייזר HD201 sony mdrxd100 איך הם? מה עדיף? איך בכלל אני יודע לפי המפרטים איזה אוזניות טובות יותר מהשניות? (עכבה/Db וכו'). תודה!

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  7. בכל נגן רואים אותה איכות או שזה משתנה בין נגן לנגן?(כמו מדיהפליר,ריאל פליר וכו')

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by shubidubi,

יש למישהו מושג אם ניתן להשיג את הרמקולים abit iDome בארץ? ואם אין אף חנות שמוכרת אותם בארץ, האם מישהו הביא אותם מחו"ל או יודע על דרך סבירה לקנות אותם מחו"ל?

9. Started by Proteous,

מתלבט בין השניים הנל, המחיר הוא דומה 250 - 275 שקל .. אם יש לכם הצעות אחרות אז בברכה .. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  10. Started by dor962,

אני צריך המלצות לאוזניות שמתאימות לנגן אמ פי 3 (creative zen micro 6 gb)...תקציב...עד 200 שקל... ועדיפות לאוזניות כפתור...

11. Started by המפרט,

פירמטתי את האייפוד מיני שלי, ובשביל להפעיל אותו אני צריך לחבר אותו למטען חיצוני (לא מחשב). הבעיה היא שאין לי מטען ואני רוצה להעביר אליו שירים עד יום ראשון (אני נוסע לבסיס ואני רוצה להספיק להעביר מוזיקה) יש למישהו רעיון איך בעזרת הכבל USB אני יכול לאלתר מעיין מטען לאייפוד? לאיזה מגעים בחיבור אני צריך לחבר מטען ואיזה מתח צריך לשים לו? תודה מראש.. אריאל

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  12. Started by idani1983,

אני מעוניין לקנות רסיבר חדש לאחר שהרסיבר שלי הלך לעולמו אני מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח וחשוב שיהיה לו כניסה אופטית ! כרגע יש לי תצורה של 5.1 רמקולים ככה שאני מעדיף 5.1 אבל אם אפשר למצוא משהו סביר המחיר הזה עם 6.1 או 7.1 יותר טוב. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by MDK,

לאחר שחיפשתי בחיפוש בפורום ולא מצאתי אני פונה אליכם בשאלה בדקתי בהגדרות של הנגן והאפשרות של הצגה מסומנת בV אבל מה? איזה קבצים צריך כדי לראות את המילים על המסך?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. Started by ELiA,

המלצה למגבר ראיתי את המגבר הזה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PLA4350&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap ורציתי לדעת איך הוא ישתלב עם סאב של רוקפורד 2 רמקולים של פיוניר וטוויטרים...

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by ShayGTi,

או כל דבר אחר שיתחבר לטלווזיית CRT?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  16. שלום לכולם קניתי טלויזיה LCD של Samsung וברצוני לחבר אותה למחשב. חיברתי כבל RGB לכניסה במחשב, ורואים מצויין... ועכשיו אני רוצה לחבר את הכרטיס קול שלי ולכניסה בטלויזיה... בגלל שיש כל כך הרבה חיבורי RCA מאחורי הטלויזיה אני מניח שאני צריך לחבר ל AV IN בטלויזיה (רק Audio L,R) ובצד המחשב לחבר ל LINE Out (חיבור ירוק אני חושב)... נשמע פשוט אבל פשוט אין Sound. אשמח אם מישהו יעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה... תודה מראש, גל.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by boten,

בשעה טובה קניתי Iriver H340. זה הנגן הראשון שלי. אני עוד קצת לא רגיל לכפתורים (לחיצה אחת, לחיצה ארוכה, לחיצה+לחיצה ארוכה) אבל זה יסתדר במשך הזמן. יש לי בעיה קטנה עם האזניות שבאו עם המכשיר. האזניות לוחצות באוזן (כנראה יש לי אוזן קטנה :-\) האם יש אוזניות קטנות יותר שיכנסו בנוחות לאוזן? באיכות שלא תיפול מאלו המסופקות עם המכשיר ובמחיר סביר. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by Coca Cola,

יפים מאוד, באסים די מרשימים יחסית למחיר (225) סאונד סבבה ואני מבסוט מהן =] בינתיים רק שמעתי איתן traffic - tiesto יותר מאוחר עוד סוגים אם יש לכם שאלה, אשמח לענות --- אגב הגיע איתו עוד חיבור רחב יותר שאין לי מושג לאן מחברים אותו לאיזה מכשירים מחברים חיבור רחב שכזה?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. Started by shira234,

אני רוצה לקנות נגן MP3.... טווח מחירים - לא מוגבל לחלוטין; חיבור - לא USB ישירות למחשב; שתהיה אחריות; בטריה - אילו אופציות הטענה קיימות? ולכמה זמן מחזיקה הבטריה?; שתהיה אחריות.. גודל: מינימום 1G ואם אפשר, גם צבע יפה (אופציונלי) אני ממש לא מתמצאת בכל הענין אז אשמח להיענויות (: תודה!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by maor5,

שלום! אחרי שנהרסו לי הסאןהיזר(350 mx) :'( שמעו רק באוזניה אחת לא יודע למה אני רוצה עכשיו אוזניות טובות (אם יש) במחיר של 100 שקל גג אין לי כרגע תקציב ליותר חחח אני רוצה שיהיו אמידות לזמן ארוך(יש המלצה כלשהי?) אני משתמש בmp3 בעיקר לריצות(ספורט) וסתם ככה אז ככה שהאוזניות יהיו טובות אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן שחכתי איך קוראים להם(כמו שהיה לי חח) ושתיהיה יציאה כזאת http://img126.imageshack.us/my.php?image=lmlprodukt1mx3506vk.jpg זה היו האוזניות שלי נ.ב יש לכם מושג למה שמעו רק באוזנייה אחת? כי זה מוזר לא? אחרי הכל זה סאן היזר... תודה רבה לכולם!!!!!

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by InFecT[0]r,

אני צריך המלצה לכרטיס קול 6.1 ומעלה USB למחשב נייד אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול כי אני לא משחק משחקים או שאני צריך EAX וכאלה פשוט מוזיקה וסרטים לפעמים... התקציב הוא: כמה שיעלה הכי זול אני יקנה

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by fatNjazzy,

היי, קראתי פה בביקורות שה G3 מגיע עם סנהייזר, אבל כל חנות שהתקשרתי אליה אמור שהוא מגיע עם אזניות רגילות של IAUDIO. למישהו יש נסיון עם זה. איך האזניות הרגילות, שוות משהו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. אני מחפש רמקולים למוזיקה, בעיקר לצלילים הגבוהים אני שומע המון פופ אלטון ג'ון וכאלה אני לא אוהב את הבאס והעומק אלא את הצלילים הגבוהים והמי ריינג' אני חושב לקנות בסביבות ה 600 שקל בערך, אני ממש מתפתה ללכת לכיוון ההארמן קארדן sound sticks 2 אבלהם קצת יקרים לי בכל מקרה רציתי לדעת אילו עוד אופציות כדאי לי לשקול? הרמקולים יהיו מחוברים למחשב נייד בחדר קטן ודי סטנדרטי תודה, טל :]

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by CrayZee,

האם מישהו ניסה וזה עבד לו? אני מנסה בימים אלו אך הסתבכתי מרוב האינפורמציה. :s05:

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by FastJack,

שלום. לאחרונה קניתי את האוזניות ATH-AD700 של AT ורציתי להוסיף להם מיקרופון על מנת שאני יוכל גם לשחק משחקי רשת. אני מחפש מיק' שמתלבש על הכבל של האוזניות ולא יושב על השולחן. ראיתי את האוזניות האלה של ZALMAN http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=655 מה דעתכם? מישהו התנסה איתם? או שיש לכם הצעה יותר טובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.