עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nore0,

אני רוצה לכתוב את השמות של השירים כי זה מופיע לי במספרים איך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by fwWW,

יש לי ATP 3 אני לא מבין כלום ברמקולים! אבל אני חושב שהבס(SABB) לא פועל! איך אני יודע שהבס פועל כי אני חושב שהוא לא פועל! ברמקולים עשיתי שהבס יהיה עד הסוף :'( :'( אולי הבס מקולקל :'( :-[

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by .AloN,

ערב טוב, סוף סוף יש לי אפשרות לקנות אוזניות אלחוטיות לטלויזיה בארצות הברית והתחלתי לחפש דגמים מומלצים. אחד הדברים ששמתי לב אליהם בזמן האחרון זה שכשאר שומעים DVD עם פס קול של 5.1 במערכת של 2 רמקולים (סטריאו) - הסאונד נמוך בהרבה מאשר אם הייתי שומע בפס קול של 2.0. לכן חשוב לי מאוד שהאוזניות, שכמובן בנויות מ-2 רמקולים, לא "יאבדו" עוצמה. עכשיו אני לא יודע אם אפשרי בכלל שאוזניות יתמכו ויספקו סאונד של 5.1, אבל ראיתי בדגם RS 130 של Sennheiser את הפיצ'ר: Switchable surround sound mode (SRS) ולא הבנתי מה בדיוק אומר, האם הוא אכן תומך ב5.1 ? או כפי שאמרתי מקודם, הוא סך הכל לא מאבד מהעוצמה ? ובכללי, אשמח לקבל ממכם חוות דעת על האוזניות הללו (או המלצה לאוזניות אחרות), הנה דף הפיר…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by yotamavi,

אני מחפש רמקולים 5.1 בעיקר לשירים וסרטים. אני מתלבט בין ה X540 T6060 (אשמח להמלצה מביניהם) בכל אופן, השאלה היותר חשובה, איך תולים את הרמקולים על הקיר? זה אמור להיות בעיה?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

אם אני רוצה מתאם כזה בערך (לא חייב בידיוק את זה...) http://origin.mine.nu/nokia/pics/ata_vcd.jpg אני מגיע לחנות ומה אני מבקש?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by E_M777,

צהריים טובים! אחרי הרבה המלצות רכשתי את הרמקולים של altec lansing mx5021 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=40050 רמקולים באמת נהדרים,תענוג שלא נגמר עכשיו הגעתי לשאלה החשובה,קניתי מחשב חדש לאחרונה הלוח אם של ג'יגהבייט דגם EP45-DS3L (מעבד Q6600 אם זה משנה) http://www.gigabyte.com.tw/Products/...ProductID=2844 על הלוח מובנה כ.קול - Intel® High Definition Audio בעיקרון אני די מרוצה סה"כ,אבל תמיד שואף ליותר רוב העיסוק שלי הוא בשירים ופחות במשחקים וכ"ו ואני מעוניין לשמוע בצורה הטובה ביותר אז ככה האם באמת יהיה הבדל משמעותי (בלי להעליב אבל רק מניסיון אישי) בין כרטיס קול מובנה HD לעומת כרטיסים חיצוניים? מי שיוכל לפרט טיפה לגבי התוצאה השונה (אם ישנה) ובאיזה סטאפ כמובן…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by misi,

שלום לכולם, מישהו מכיר, התנסה ברמקולים למחשב SONIC GEAR EVO3? האם זו מערכת כדאית? הם רמקולים 2.1, אני דווקא חשבתי על 5.1, רבל קיבלתי אחד כזו - כדאי לי לבדוק החלפה? תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by LiL Gangster,

יש לי מחשב חדש 4 חודש ככה לפני כמה ימים התחילו לי רעשים ברמקולים בהתחלה חשבתי שזה יעבור אבל אחרי זה חיברתי גם אוזניות לשקע אחר וגיליתי שגם בהן יש רעשים וגם במיקרופון עכשיו לא שומעים טוב אז במה הבעיה?? תודה מראש כרטיס מסך מובנה לוח אם m2n--e אם זה משנה

9. אני אנסה להסביר את זה שכולם יבינו יש לי במחשב מערכת רמקולים 5.1 שאצלי כבר איזה חצי שנה עובדת והכל טוב ויפה .. עכשיו לא מזמן התקנתי ווינדוס חדש .. {כנראה זאת הסיבה לבעיה } אני לא בטוח שזה מאז או ממתי אבל בערך כבר איזה חודש הסנטר שלי לא עובד .. כאילו המחשב החליט להתעלם ממנו ולא לשלוח לו שום סינגל עכשיו שאני עושה בדיקה במיקסר של נווידיה הוא משדר לסנטר וגם שומעים בו אבל אחרי שהוא מוצא שיש לי 5.1 הוא לא משדר יותר לסנטר בשום תוכנה שניסיתי פשוט המחשב לא מוציא אליו סאונד .. למישו יש מושג מה הבעיה ואיך מטלפים בה ..?

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by As-21,

טעות למחוק

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by חנוך111,

מישהו יודע מה התדר לקליטת השידורים באזור עפולה?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by jambo7,

בחרתי בכרטיס הקול הזה http://us.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=10653 אבל עכשיו אני רואה שאין לו יציאה לג'יסטיק האם זה יכול להיות הרי בכרטיסים פשוטים יותר יש יציאה לגויסטיק

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by poop,

שלום! רציתי הרבה זמן לדעת לגבי רמקולים. ראיתי שמשום מה יש הרבה רמקולים חזקים ומשוכללים שדוקא הם, באים בלי יציאת לאוזניות. רציתי לדעת מדוע וכיצד אפשר להשתמש ברמקולים האלה ולהשתמש עם אוזניות. במחשב מאחורה הרי א"א שם לשלוט על הווליום כמו ברמקולים. תודה.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by dsane,

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7675553&type=product&productCategoryId=pcmcat52600050007&id=1134702498076 איך התועלת לעומת המחיר?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. אני מתלבט איזה אוזניות לקנות, אני מתלבט בין הארבעה הבאים: 1. Sennheiser CX300 2. Sony MDREX51LP 3. Creative EP630 4. Apple INEARHEADPHONES נראה לי שלאחר קצת שיטוט ואיסוף מידע ה-2 המועדפים הם Sennheiser , Creative למישהו יש משהו להוסיף ולעזור לי?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by ranran,

מי מהם עדיף הפרש המחירים הוא כ-100 ש"ח יותר לקריאטיב המטרה העיקרית היא משחקים..ואחרי זה סרטים וטיפה מוזיקה מבחינת הכסף אין בעיה ההפרש של ה100 שקל לא רציני השאלה מה יותר טוב שאני מחפש ביקורות על X530 אני מוצא המון טובות על הT6060 בקושי מוצא אך מכמה שמצאתי אמרו שהם טובים יותר למשחקים חוץ מזה שהם יפים יותר לטעמי גם מה אתם אומרים חברים מה כדאי? ובבקשה אם יכולים לענות לי זריז כי אני מתכוון עוד השבוע לקנות...תודה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

אם אני צורב משו בפורמט ATRAC הזה של סוני, אז אני לא יכול להשמיע את זה אחרי זה בדיסקמנים/מערכות אחרות?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  18. אף פעם לא חיברתי אוזניות לרמקולים האלו (לפחות לא שאני זוכר שקרה לי דבר כזה). אבל עכשיו כשאני מחבר את האוזניות שלי (של הסנסה קליפ, אחלה אוזניות) למחשב דרך הרמקולים - אוזניות שקיבלתי יחד עם הסנסה קליפ , אני שומע מין "דזזזזזזזזזזזזזזז" כזה בינוני-חזק.. שמפריע כעבור מס' שניות. ניסיתי לשחק עם המגעים, להנמיך קול. לא עוזר. ה"דזזזזזזזזזזזזזז" נשאר בעוצמה קבועה. הדרך היחידה "לטשטש" אותו זה להגביר את הווליום ולפוצץ לי את האוזניים על הדרך. איך זה? מה עושים? פיתרון?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  19. Started by the_lighting,

אני מתלבט בין הדגמים הללו מה יותר טוב לקולנוע ביתי? 2200 ש"ח סט 5 רמקולים JBL Balboa SET 3000 ש"ח סט 5 רמקולים Jamo S606HCS3 חוץ מזה אני צריך הצעה לסאב(עדיף 10') ככה שכל המערת לא תעבור את ה4000! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  20. שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני (אין לי חריצי PCI פנויים) סביב ה- 500 ש"ח. המטרה היא הקלטה של שידורי YES על גבי המחשב. אני משתמש ב-XP. דרישה נוספת היא שהכרטיס יתמוך בשידורים סטריאופוניים בשיטת השידור בארץ. חשבתי על כרטיס הבא: AVER MEDIA AVERTV BOX 9 אבל עפ"י הנתונים הוא אינו תומך בסטיראו למעט בשיטת שידור NTSC שאינה רלוונטית לגביי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by Silver Dragon,

אני צריך שיהיו מחברה טובה ואיכותית ביותר, תקציב עד 250 ... שניי רמקולים קטנים (רגילים) + Sub WOOFER ושוב, זו לא מערכת סטריאו, אלא חיבור הכי רגיל שיש למחשב...

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. שלום, יש לי חבר שרוצה לקנות נגן אמפי3 מבוסס דיסק קשיח 20GB מינימום, הנה המאפיינים הרצויים: 1. שיהיה UMS (כלומר בלי שום צורך בתוכנות כדי להפעיל) 2. זמן סוללה טוב 3. כמה שיותר קטן ודק 4. רצוי שיהיה רדיו 5. איכות כמובן.. (של הסאונד, של המכשיר וכו) אין צורך במסך צבעוני, אבל רצוי שיהיה USB2GO להוריד תמונות למכשיר בעקרון כרגע לדעתי המכשיר שיהיה לו הכי טוב זה ה- X5L, אני רוצה לדעת אם יש אלטרנטיבות טובות שעונות על הדרישות? האם למישהו פה שיש X5L התקין רוקבוקס עליו? האם תיקנו שם את הבאג של זמן הסוללה ואיך היציבות והביצועים?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by Cyb3r,

בכוונתי לקנות נגן PMP מסוים, כנראה שאת ה ARCHOS 504 80G. נאמר לי שהאוזניות שבאות עם נגנים כאלו בדרך כלל לא יעשו את העבודה כמו שצריך בסוג המוזיקה שאני שומע (וכולל הרבה באס) - Metal על הרבה מסוגיו. האם יש לדעתכם צורך לקנות יחד איתו גם אוזניות כלשהן (ואם כן, אילו?)?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by shesek,

אהלן. אני מחפש מערכת למחשב שלי, התקציב הוא עד 5 אלף (ניתן להתגמש אם צריך) אני לא מבין יותר מדי בתחום, אני לא בטוח אם אני צריך 5.1 או 7.1, אם צריך מגבר וכו', אשמח אם תסבירו לי קצת לגבי כרטיס קול - אני עומד להשתמש בה בשני מחשבים, ולכן אני לא בטוח אם כדאי לי להשקיע בשני כרטיסי קול טובים (גם עלולות להיות לי בעיות דרייברים על הלינוקס), או שעדיף להשתמש במובנה ולהוציא כבל אופטי למגבר. מה אתם חושבים ?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  25. Started by inbar,

האם הוא אמיתי או שהוא בדיוק כמו היציאה לאוזניות?

• 4 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים