עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ori-silver,

נניח אני ממיר קובץ מקורי (wav) ל-Mp3 ואז בחזרה ל-wav אז ברור שהקובץ wav השלישי לא יהיה כמו הראשון כי הוא הפך בדרך לפורמט losy ואיבד מידע שהאוזן יכולה לשמוע,אבל נניח אני מוריד קובץ ape\flac (עשו rip לדיסק והמירו אותו ל-ape/flac) ואז אני מחזיר אותו ל-wav האם הקובץ wav הסופי יהיה פחות איכותי מהקובץ wav הראשון? האם בין המרה להמרה האיכות יורדת או בגלל שזה המרות בין פורמטי lossless האיכות נשארת?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by gggilad13,

*

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by shesek,

אהלן. אני מחפש מערכת למחשב שלי, התקציב הוא עד 5 אלף (ניתן להתגמש אם צריך) אני לא מבין יותר מדי בתחום, אני לא בטוח אם אני צריך 5.1 או 7.1, אם צריך מגבר וכו', אשמח אם תסבירו לי קצת לגבי כרטיס קול - אני עומד להשתמש בה בשני מחשבים, ולכן אני לא בטוח אם כדאי לי להשקיע בשני כרטיסי קול טובים (גם עלולות להיות לי בעיות דרייברים על הלינוקס), או שעדיף להשתמש במובנה ולהוציא כבל אופטי למגבר. מה אתם חושבים ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  4. כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות רמקולים חדשים, לאחר שהציעו לי לקנות את ה-ATP3 והחלטתי לא לקנות אותם מכל מיני סיבות ועכשיו אני מתלבט בין - JBL-ENCOUNTER, Creative I-Trigue 3400SE, Logitech Z-4 בבקשה תגידו לי מה הכי עדיף כי אני לא ממש מבין ואני לא מדבר על מה הכי טוב אלא על מה הכי משתלם מבחינת איכות ומחיר יכול להיות אולי שאף אחד מהם לא משהו ועדיף לי משהו אחר?? התקציב שלי הוא 600 מקסימום 700 ושיהיה גם עם עיצוב יפה

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  5. אני עומד לרכוש את הממיר הזה האם למישהו יש ניסיון מעשי איתו? האם הוא עובד עם קלטות בכל השיטות (PAL+ NTEC ) תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. Started by סם אלחדיף,

יש לי DVD של פיוניר בן 6 שנים מדגם DV-414 והוא ZONE1 . האם יש אפשרות להפוך אותו למולטיזון ואיך או איפה עושים את זה? תודה, סם

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. Started by 54321,

אני רוצה לקנות את הרמקולים האלו http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=182 השאלה שלי האם אני צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או שכרטיס קול מובנה יספיק?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  8. חיפשתי באתר הייצרן ולא מצאת שם , תעזרו לי בבקשה .

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Started by seladlev,

היי אני מחפש כרטיס טלוויזיה כמה שיותר זול יותר טוב המסך שלי הינו סמסנוג 23 אינץ' FULL HD אני רוצה לראות שידורי טלוויזיה באיכות טובה אין צורך בעריכה או הקלטה של תוכניות כרגע שידורי הטלוויזיה הם כבלים אנלוגיים ללא ממיר של הוט ראיתי את הכרטיס הבא : כרטיס טלוויזיה ועריכת ווידאו תוצרת Aver Media דגם AVerTV Super 007 FM http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1042&CatCode=359 במחיר של 130 ש"ח כדאי או לא כדאי ואם למישהו יש רעיון יותר טוב אני אשמח אגב המחשב שעליו ירוץ כל העסק הינו P4 3 GHz 1 giga ddr1

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. ערב טוב! לפני שעה קלה טכנאי של הוט התקין במחשב שלי ממיר של הוט (שמתחבר לכרטיס טלוזיה). הבעיה שיציאות שמע של ממיר, מתחברות לכניסות של הרמקולים, כך שאני נאלץ להוציא את החוטים שמחבורים למחשב כל פעם שאני רוצה לראות ולהקשיב לטלוזיה. איזה רכיב אפשר לקנות ואיפה, שיאפשר לי לשמוע גם את המחשב וגם את הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by R9547655G,

שלום לכולם... יש לי רעייון קטן... רציתי לשמוע דעת של אנשים עלייו... -- אזז ככה... אם אני קונה סט של רמקולים ונישאר לי סאב ישן...אבל עובד... אפשר היה לחבר אותו ביחד עים הסאב השני? ככה אם אני מחביא אותו.. אפשר היה להפעיל אותו בייחד עים הסב החדש?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  12. דגם : GT-P6000 של GIGABYTE . הכרטיס לפי מה שאני מבין בחיבור פשוט PCI SLOT יש לו יציאה של אנטנה , SVIDEO , ו RCA איך מחברים אותו ? כדי לראות תמונה ? איך מקליטים מישהו פעם התקין כרטיס טלויזיה ? יש לי YES . http://www.giga-byte.com.tw/Products/TVCard/Products_Overview.aspx?ClassValue=TV+Card&ProductID=2780&ProductName=GT-P6000

13. עשיתי סוג של פירמוט לכל הקודקים, ועכשיו אין לי סראונד. נראה לי שהסאונד סתם משוכפל בכל הרמקולים, בכל מקרה נדמה לי שזה לא נשמע כמו שצריך. יש לי Z-5500 ו- Xtreme Music, ב- Audio Console אני על Entertainment ועל 5.1, אז לא נראה לי שזה העניין. אני חושב שזה משהו עם ה- AC3 Filter, ניסיתי לשחק שם בהגדרות אבל לא עזר... לא נגעתי בזה מאז הסטאפ הראשוני, מישהו זוכר אולי?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  14. Started by llivny,

חיברתי את המחשב שלי לרסיבר עם כבל HDMI, את הרסיבר חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI. חשוב לציין שיש לי עוד מסך 22" שמחובר ישירות למחשב. כשאני מכבה את הרסיבר המחשב קולט שהטלויזיה "מנותקת" וישר מעביר את כל התצוגה למסך הקטן וזה מעצבן כל פעם לסדר את ההגדרות מחדש. חשבתי שאולי אני אוכל להשאיר את הרסיבר דלוק כל הזמן למרות שניראה לי שזה יקצר את חייו אז אולי זה לא רעיון טוב...... בנוסף גם כשאני מכבה את הטלויזיה (מהשלט ומהכפתור עצמו) זה כאליו שניתקתי את הטלויזיה מהמחשב ואני חייב לכבות את הטלויזיה בלילה כי זה מפריע לי לישון (עם אור של 22" אפשר להסתדר אבל לא של 37"). יש משהו שאני יכול לעשות??????? נ.ב טלויזיה PANASONIC 37 לא זוכר דגם מדויק, ורסיבר ONKYO TX-SR 607 תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  15. יש לי את הרמקולים הבאים : YAMAHA HOME THEATER SOUND SYSTEM TSS-1 http://www.3dnews.ru/documents/1752/tss1.jpg יש לי כיום לוח אם של ABIT I865E עם כרטיס קול מובנה .. אני מרגיש אני יכול להוציא מהם יותר איכות ויותר עוצמה עם כרטיס קול טוב . מה אתם אומרים ? (עוד שבועיים אני אמור לקבל מחשב חדש עם P5B DELUXE של ASUS האם הכרטיס קול שם הוא כמו שיש לי היום ? ה ON BOARD)

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  16. Started by GAL_FX,

אתמול עשתי פורמט לH320 שלי , היתקנתי את הגירסא החדשה ואחרי זה הDB SCAN מסרב לעבוד התקנתי גם גירסאות של כול הראוצות וגם את העיברית ואים לי DB SCAN מישהו אולי יודע אולי עשה פרומט וזה קרה לו או כל אחד שיכול לעוזר ואני יודע להפעלית אל הDB SCAN אז בלי הערות סתמיות

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  17. 2 הקריטריונים מאוד חשובים תלת מימד -- שידע לקרוא את כל סוגי התלת מימד.. SBS וכו.. 4K תודה רבה לעוזרים :]

18. Started by Raz20,

יש לי אוזניות עם מיקרופון , יחסית חדשות, אני מנסה להקליט משהו ואני לא מצליח , איך אני יכול להגדיר את המיקרופון שלי כדי שאני אוכל להשתמש בו ?

19. Started by TrancEnergY,

מה ההבדל בין COWON D2 DAB Firmware V.4.54 לבין COWON D2 Firmware V.2.54 מה עדיף להתקין ומה זה בדיוק כל אחד?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by x-pac,

רציתי לדעת עם מישהו קנה אותם מKSP ויודע עם מוכרים מזויפים שם ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

מזו הטכנולוגיה הזו ? כיצד היא עובדת ? ואם יש קישור למידע אשמח לקבלו.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by DorM,

האם יש גם S3000? מה הטלויזיה הכי טובה מכל השלושה בלי להתייחס למחיר ולמה? כדאי לקנות אותה? שלושתם 40 אינג'. P3000E : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=595314 P3000 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680164 S3000E : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593582 שלושתם HD READY? מרחק הציפייה 3.5-4 מטר. עוד משהו ששכחתי?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by aviran_n,

אני משתמש עכשיו ברמקולים של מערכת אייווה שהייתה לי פעם ומגבר סטריאו שמחובר למחשב, כרגע הרמקולים מונחים במקומות זמניים ולא נוחים, אני מתכוון לבנות להם זרועות ולתלות אותם על הקיר. עכשיו הייתי רוצה שתעזרו לי למקם אותן בצורה שתתן לי את התוצאות הכי טובות (מיקום ביחס למיקום בו אני נמצא כשאני שומע מוזיקה, גובה וכו'..) הנה תמונה של אחד הרמקולים: החדר בגודל של קצת פחות מ15 מטר וזאת הפינה שבה אני יושב רוב השמן שאני שומע מוזיקה (הפינה שביחס אליה צריך למקם את הרמקולים): תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by online,

שלום, אני מחפש רמקולים למחשב לשימוש כללי (מוזיקה, סרטים), וחושב לקנות את הסט מדגם GigaWorks T20 על סמך הסקירה החיובית של אנטולי. האם מישהו מכיר חנות שמחזיקה אותם בתצוגה כך שאפשר להתרשם קצת לפני הקנייה? דיברתי עם "פומפה" ועוד כמה חנויות שמופיעות ב"זאפ" אבל אין להן. תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. אבל שיהיו רק סטריאו מקסימום עם סאב לא יותר כי יש לי כבר מע' קולנוע ביתית בחדר... השימוש הוא בעיקר מוזיקה ומשחקים.. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים