אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לצרוב מספר קבצי AVI למדיית DVD-R ולצפות בסרטונים במכשיר DVD שולחני (פיוניר DV-355). מה אני צריך לעשות בשביל זה? כל נסיונות הצריבה שעשיתי עם נרו לא פעלו (ה-DVD לא מזהה את הדיסק או את הקבצים שעליו). תודה מראש וסליחה מראש עם הת'רד לא שייך לפורום הזה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום ! היום תליתי את הרמקולים (5.1 LOGITECH) על הקיר. פיזרתי אותם פחות או יותר במרחקים שווים (עד כמה שאפשר). נוצר מצב שרמקול אחד רחוק יותר ממני מאשר רמקול שני... האם ישנה תוכנה אשר בה אוכל לכוון עוצמה של כל רמקול בנפרד? האם אוכל להשתמש בתוכנה של לוח האם שלי? התוכנה נקראת AVRACK אם מישהו מכיר... תודה מראש, תומר.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אם אני צורב משו בפורמט ATRAC הזה של סוני, אז אני לא יכול להשמיע את זה אחרי זה בדיסקמנים/מערכות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן יש לי מערכת סראונד אבל זה לא הכי משהו למוזקיה..... אז יש לי תקציב לקנות מערכת סטריאו איכותית...... אבל אני חייב שיהיה איזה נתב שאני יכול לבחור אם הסאונד יהיה דרך המערכת או המערכת סטריאו כי אם אין זה ממש באסה ואני אוותר על העסק...... אז האם יש כזה נתב? והאם זה הפורום המתאים? ואם אין זה מסובך לבנות אחד?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני (אין לי חריצי PCI פנויים) סביב ה- 500 ש"ח. המטרה היא הקלטה של שידורי YES על גבי המחשב. אני משתמש ב-XP. דרישה נוספת היא שהכרטיס יתמוך בשידורים סטריאופוניים בשיטת השידור בארץ. חשבתי על כרטיס הבא: AVER MEDIA AVERTV BOX 9 אבל עפ"י הנתונים הוא אינו תומך בסטיראו למעט בשיטת שידור NTSC שאינה רלוונטית לגביי. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום! אני רוצה לקנות את הנגן הנ"ל, אבל החנויות ב"זאפ" לא מוצאות חן בעיניי. האם תוכלו לתת לי המלצה לחנות אמינה וטובה באזור המרכז שמוכרת את הנגן הזה? עדיפות לרשתות גדולות. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אהלן, יש לי פלזמה של סמסומג http://www.samsung.com/il/consumer/detail/detail.do?group=television&type=tv&subtype=plasmatv&model_cd=PS42C91HX/XSG ו DVD של פיוניר dv420v קניתי כבל HDMI 1.3 וחיברתי אבל אני לא מצליח לראות את התמונה... בדקתי ומצאת שהפלזמה היא HDMI 1.2...הגיוני שזאת הבעיה? אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
נניח אני ממיר קובץ מקורי (wav) ל-Mp3 ואז בחזרה ל-wav אז ברור שהקובץ wav השלישי לא יהיה כמו הראשון כי הוא הפך בדרך לפורמט losy ואיבד מידע שהאוזן יכולה לשמוע,אבל נניח אני מוריד קובץ ape\flac (עשו rip לדיסק והמירו אותו ל-ape/flac) ואז אני מחזיר אותו ל-wav האם הקובץ wav הסופי יהיה פחות איכותי מהקובץ wav הראשון? האם בין המרה להמרה האיכות יורדת או בגלל שזה המרות בין פורמטי lossless האיכות נשארת?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות רמקולים פשוטים למחשב אבל לא זבל המליצו לי על CREATIVE ובנתיים ראיתי שני דגמים את דגם 230 שעולה 70 ש"ח ודגם 250 שעולה 140 ש"ח(פי שניים!) ההבדל העיקרי הוא בRMS הבדל של RMS לטובת הדגם המשופר אני לא יודע אם שווה לי לשלם פי שניים רק בשביל הבדל כזה חוצ'מזה קניתי מערכת אתמול של LG וחשבתי לחבר את הרמקולים למחשב ולמערכת (זה אפשרי?) אני רוצה מפצל שיהיה קבוע ולא כל פעם להעביר מה אתם אומרים???
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לסבא וסבתא שלי גוססת ה-CRT הישנה והם צריכים טלויזיה חדשה. הייתי בכיף קונה להם CRT אבל כבר לא מוכרים היום בגדלים שיש להם (28 אינץ'). לכן אני מחפש טלויזיה, 32 אינץ' יספיק נראה לי, אבל הכי חשוב שיראו טוב שידורים רגילים. הם מחוברים לכבלים רגילים עם אנטנה ואלה כל השימושים בטלויזיה. חובה שיראו בה טוב! אחרת הם יקטרו, אני מכיר אותם אני מוכן לשים עוד 1000 שקל בשביל שיראו טוב ושיהיה לי שקט נפשי. תודה עריכה: אפשר לנעול! מצאתי להם שמנמנה נחמדה של סאמסונג, יפתור לי הכל.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש את הממיר הזה האם למישהו יש ניסיון מעשי איתו? האם הוא עובד עם קלטות בכל השיטות (PAL+ NTEC ) תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
יש לי DVD של פיוניר בן 6 שנים מדגם DV-414 והוא ZONE1 . האם יש אפשרות להפוך אותו למולטיזון ואיך או איפה עושים את זה? תודה, סם
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת כ. קול להקלטות אורך ההקלטות בסביבות החצי שעה 40 דקות וההקלטות צריכות להיות ממש איכותיות רציתי גם לברר אם יש חיבור למיקרופון עם היציאות הגדולות בכ.קול או שאפשר לחבר רק עם מתאמים מוכן להשקיע את ה600 700 שקל אם צריך לחרוג מוכן לשמוע ואם יש לכם מידע על מיקרופון טובים אני אשמח לשמוע תודה רבה רבה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה מאוד זמן שאני מחפש אוזניות למחשב,וכרגע אלו שני הדגמים שאני מתלבט בניהם. האוזניות מיועדות בעיקר לגיימינג,אך ביצועי מוזיקה חשובים לא פחות.לסרטים ממש לא אכפת לי,אבל שלא יהיה צורם כמובן. לפי הנתונים,האייסמט יותר טובות מה-HD201,מה דעתכם? מה לקחת? אני רוצה לדעת אילו טובות יותר למוזיקה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש באופציית הטלוויזיה של המסך. הצלחתי שיראו תמונה, אבל אין לי מושג איך לשמוע את מה שאני רואה. האם יש דרך חוץ מאשר לקנות את הרמקולים של DELL? יש לי כרטיס קול creative audigy 2 zs בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
עשיתי סוג של פירמוט לכל הקודקים, ועכשיו אין לי סראונד. נראה לי שהסאונד סתם משוכפל בכל הרמקולים, בכל מקרה נדמה לי שזה לא נשמע כמו שצריך. יש לי Z-5500 ו- Xtreme Music, ב- Audio Console אני על Entertainment ועל 5.1, אז לא נראה לי שזה העניין. אני חושב שזה משהו עם ה- AC3 Filter, ניסיתי לשחק שם בהגדרות אבל לא עזר... לא נגעתי בזה מאז הסטאפ הראשוני, מישהו זוכר אולי?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לרסיבר עם כבל HDMI, את הרסיבר חיברתי לטלויזיה עם כבל HDMI. חשוב לציין שיש לי עוד מסך 22" שמחובר ישירות למחשב. כשאני מכבה את הרסיבר המחשב קולט שהטלויזיה "מנותקת" וישר מעביר את כל התצוגה למסך הקטן וזה מעצבן כל פעם לסדר את ההגדרות מחדש. חשבתי שאולי אני אוכל להשאיר את הרסיבר דלוק כל הזמן למרות שניראה לי שזה יקצר את חייו אז אולי זה לא רעיון טוב...... בנוסף גם כשאני מכבה את הטלויזיה (מהשלט ומהכפתור עצמו) זה כאליו שניתקתי את הטלויזיה מהמחשב ואני חייב לכבות את הטלויזיה בלילה כי זה מפריע לי לישון (עם אור של 22" אפשר להסתדר אבל לא של 37"). יש משהו שאני יכול לעשות??????? נ.ב טלויזיה PANASONIC 37 לא זוכר דגם מדויק, ורסיבר ONKYO TX-SR 607 תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים הבאים : YAMAHA HOME THEATER SOUND SYSTEM TSS-1 http://www.3dnews.ru/documents/1752/tss1.jpg יש לי כיום לוח אם של ABIT I865E עם כרטיס קול מובנה .. אני מרגיש אני יכול להוציא מהם יותר איכות ויותר עוצמה עם כרטיס קול טוב . מה אתם אומרים ? (עוד שבועיים אני אמור לקבל מחשב חדש עם P5B DELUXE של ASUS האם הכרטיס קול שם הוא כמו שיש לי היום ? ה ON BOARD)
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חברה, יש לי מקרן ויונסוניק PJD5 123 השאלה שלי, איך עושים מצב חיסכון בחיי המנורה? תודה מעריך!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יפים מאוד, באסים די מרשימים יחסית למחיר (225) סאונד סבבה ואני מבסוט מהן =] בינתיים רק שמעתי איתן traffic - tiesto יותר מאוחר עוד סוגים אם יש לכם שאלה, אשמח לענות --- אגב הגיע איתו עוד חיבור רחב יותר שאין לי מושג לאן מחברים אותו לאיזה מכשירים מחברים חיבור רחב שכזה?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הקול שיוצא מהלוח אם GIGABYTE P31 DS3L לטלוויזיה ל RCA
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש בעיה איתו בדיסקים של LG DVD+R יש תקיעות פריזים קפיצות של שניות קדימה בדיסקים אחרים אין בעיה ב DVD אחר סתם DVD פשוט עובר טוב זה קורה בעיקר מעל שני שליש מהדיסק יש מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאחר שנה וחצי של שימוש אינטנסיבי בCX300 שלי האוזנייה הימנית החליטה שלא בא לה להוציא סאונד... בקיצור האוזניות מקולקלות. חשבתי אולי עדיף לקנות את אותן אוזניות שוב? אני מאוד נהנתי איתן, במיוחד ביחס לאוזניות בסיסיות (שעולות 50 שקל בערך). השימוש שלי עם האוזניות הוא מוזיקה (רוק, מטאל, פופ, סימפוני, קלאסי, ג'אז), ואני אעבוד איתן בעיקר עם אייפוד. לכן חשוב לי שהן יהיו קטנות יחסית כך שיהיה קל להסתובב איתן. מישהו יודע איך הEtymotic er-6i לעומת הCX300? תודה עריכה: ישבתי עם אבא שלי חצי שעה על האוזניות ובסוף גילינו שהיה נתק בסליל בדיוק בחלק של הפיצול באוזניות קיצר אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם מישהו קנה אותם מKSP ויודע עם מוכרים מזויפים שם ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. יש לי טלויזיית LCD חדשה ותכננתי לקנות מחשב שיתחבר אליה וכך נוכל להשתמש במסך של הטלויזיה. נאמר לי שהחיבור בטלויזיה הוא HDMI בלבד ובמחשב החדש שאקנה אני חייב כרטיס עם יציאת HDMI . אני די לא מבין בתחום ואשמח אם תסבירו לי מה בעצם אני צריך. תודה וערב טוב.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-