עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לסבא וסבתא שלי גוססת ה-CRT הישנה והם צריכים טלויזיה חדשה. הייתי בכיף קונה להם CRT אבל כבר לא מוכרים היום בגדלים שיש להם (28 אינץ'). לכן אני מחפש טלויזיה, 32 אינץ' יספיק נראה לי, אבל הכי חשוב שיראו טוב שידורים רגילים. הם מחוברים לכבלים רגילים עם אנטנה ואלה כל השימושים בטלויזיה. חובה שיראו בה טוב! אחרת הם יקטרו, אני מכיר אותם אני מוכן לשים עוד 1000 שקל בשביל שיראו טוב ושיהיה לי שקט נפשי. תודה עריכה: אפשר לנעול! מצאתי להם שמנמנה נחמדה של סאמסונג, יפתור לי הכל.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  2. Started by guyby,

http://uk.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1293&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= חיבור כמו בתמונה כאן. מע' שהסאב הוא גם המגבר, ממנו יש את כל היציאות ל5 רמקולים (סנטר אחוריים וקדמיים) איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב ומאיזה צבע בדיוק, לסאב/מגבר? (יש לו IN של RCA)

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. אני עומד לרכוש את הממיר הזה האם למישהו יש ניסיון מעשי איתו? האם הוא עובד עם קלטות בכל השיטות (PAL+ NTEC ) תודה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by איש מטורף,

יש לי את הנגן Zen Touch שמספק איכות סאונד מדהימה, יחסית לנגן MP3, ואתמול נשברו (יותר נכון נקרעו) האוזניות שהגיעו עם הנגן. עכשיו התחלתי לחפש אוזניות חדשות בתווח מחירים של 200-300 שקלים והתמקדתי באוזניות "ספורטיביות" כמו In Ear וBehind the neck. כמה שהייתי רוצה אוזניות איכותיות גדולות, זה בלתי אפשרי בגלל שאני רוכב על אופניים ואוזניות גדולות הן פשוט לא נוחות. אני מתלבט בין כמה אוזניות: Sennheiser PMX-60, Creative EP-630, Sony MDR-EX71SL או אחיהן הקטן Sony EX51. המטרה בהתחלה הייתה מציאת אוזניות קטנות, קלות, נוחות וניידות, בגלל זה נמשכתי לאוזניות In Ear אבל הPMX-60 הצטרפו לרשימה בגלל הביקורות המהללות ברחבי הרשת. יש לכם המלצות לבחירה ואיזה מבין האוזניות האלה הן המשתלמות ביותר? …

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by AmL1,

יש לי את האפשרות לקחת או דנון avr1610 או הרמן avr142...מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by inbar,

האם הוא אמיתי או שהוא בדיוק כמו היציאה לאוזניות?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by yogev_23,

הבעיה נפתרה, מנהל הפורום בבקשה תמחק יום נהדר

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. שלום לכולם דוד שלי קנה DVD משולב עם וידאו והוא רוצה לחבר אותו למחשב. עכשיו אמרו לו שהוא צריך כרטיס טלויזיה איזה כרטיס טלויזיה מומלץ עד 250 שקל ושזה יפתור את הבעיה !

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  9. http://www.shopy.co.il/groupsales/3062 בנתיים הוא נראה לי כנגן נחמד ופרקטי. מה דעתכם?

10. Started by ShayGTi,

או כל דבר אחר שיתחבר לטלווזיית CRT?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by lisly,

המחיר שווה את המוצר ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. Started by Coca Cola,

יפים מאוד, באסים די מרשימים יחסית למחיר (225) סאונד סבבה ואני מבסוט מהן =] בינתיים רק שמעתי איתן traffic - tiesto יותר מאוחר עוד סוגים אם יש לכם שאלה, אשמח לענות --- אגב הגיע איתו עוד חיבור רחב יותר שאין לי מושג לאן מחברים אותו לאיזה מכשירים מחברים חיבור רחב שכזה?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by Silver Dragon,

אני מחפש משהו זול אבל בנתיים לא מצאתי משהו בכלל.. אני מדבר על משהו בסגנון הזה: שיהיה אפשר גם לשלוט על הווליום תודה!

14. Started by x-pac,

רציתי לדעת עם מישהו קנה אותם מKSP ויודע עם מוכרים מזויפים שם ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  15. אהלן כרטיס הקול שיש לי הוא Realtek ALC883 8 Channel מובנה על לוח האם אני מחפש רמקולים איכותיים שישמשו אותי בעיקר למוזיקה ורק קצת למשחקים התקציב קצת גמיש - משהו כמו 500 עד 900 ש"ח תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  16. מה ההבדל בין האוזניות האלו? Etymotic Research ER-6i Noise Isolator Earphones לבין Etymotic Research ER-6 Isolator Earphones תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. יש שם sample rate sample size bit rate תודה

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by Pure-Gold,

מזו הטכנולוגיה הזו ? כיצד היא עובדת ? ואם יש קישור למידע אשמח לקבלו.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by dragon772,

אני עומד לקנות מהדיוטי פרי את ה נגן iaudio u2 512 והבנתי שזה מגיע בלי אוזניות (תקנו אותי אם אני טועה) אז אני צריך אוזניות שיתאימו לנגן הזה במחיר בסביבות ה 100 ש"ח תודה.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by DorM,

האם יש גם S3000? מה הטלויזיה הכי טובה מכל השלושה בלי להתייחס למחיר ולמה? כדאי לקנות אותה? שלושתם 40 אינג'. P3000E : http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=595314 P3000 : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680164 S3000E : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=593582 שלושתם HD READY? מרחק הציפייה 3.5-4 מטר. עוד משהו ששכחתי?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. שלום חברים, אני וחבריי בצבא מעוניינים לקנות מערכת קולנוע ביתית פשוטה לחדרינו בצבא, ושתכלול גם דיוידי DIVX. עשיתי חיפוש ומחיפושיי עלתה המערכת הבאה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GL3025&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap שהיא גם זולה וגם נשמעת מבטיחה. כמובן שאנחנו לא מצפים שמערכת זולה יחסית תהיה מדהימה, אבל לפחות שתספק את הסחורה - שמיעת מוסיקה באיכות טובה והנאה מוגברת מצפייה בסרטים. המערכת עולה 800 שקל כולל משלוח וכוללת דיוידי DIVX. השאלה שלי היא כזאת: מה לגבי מגבר/רסיבר? איפה הוא בתמונה? האם הסאבוופר של המערכת הזו כולל בתוכו גם מגבר מובנה, או שאולי המגבר היחיד שצריך הוא בעצם הדיוידי? אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. Started by alex alex,

שלום חברים , אני בצייד אחר Microlab solo 19 . אם מישהו מכיר\נתקל בחנות שמוכרת אשמח שיעדכן באשכול, תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by e-r-a-n,

רדיו-דיסק איכותי, עם אמפי3 יהיה עדיף בהרבה, אבל אני לא יודע מה טווח המחירים ומה עדיף ומה לא. בעקרון המערכת הולכת להיות 2קדמיים +2אחוריים +טוויטרים מקדימה ומאחורה (אין לי נתונים מדויקים לרמקולים, מערכת שאחי קנה לא מזמן ועכשיו הוא מחליף ומביא משהו אחר) הבעיה היא שהרדיו-דיסק ברכב לא משהו, הוא שורט את הדיסקים ואפילו הרס לי כבר 2 דיסקים , עכשיו זה לא קורה.. והוא גם כולו חצי הרוס כל הפאנל שלו כאילו נפל מרב-קומות. יש לי כמה שאלות, קודם כל איך אפשר לאלתר חיבור של הרדיו דיסק שאקנה לרכב? הרי הוא יקח סלוט אחד והרדיו דיסק שבא אצלי עם האוטו תופס 2 מקומות, אם מישהו ממכם נוסע ברכב אמריקאי אז זה הרדיו דיסק שיש בקוואליר. דבר שני אם אני מעוניין ברדיו דיסק תומך אמפי3 וצרובים מה הטווח מחירים…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  24. כמה הרץ אני אמור לכוון ?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. Started by Em.,

אהלן חברה ערב טוב..! שאלה !... חברתי היום ת'מערכת של אחי למחשב (רסיבר + 2 רמקוליים רצפתיים).... חברתי את הרמקולים למגבר ואת המגבר דרך הכבל האופטי למחשב. (ד"א לוח MSI ניאו4..)....אבל משום מה לא שומעים כלום :s05:.... מה לעזאזל אני מפספס.... אני זוכר שפעם זה עבד בלי בננות ובלי כלום ישר עם הכבל הזה וזהו בלי בלאגנים. somebody help plz!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.