עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום חברים, אני צריך להמיר קלטת של טייפ לדיסק CD רגיל, ברשותי מערכת מיני של GRUNDIG עם אפשרות לטייפ. יש בה אך ורק חיבור אוזניות, אני מעוניין לחבר אותה למחשב, ולהקליט את התוכן של הקסטה ולצרוב על CD , השאלה שלי היא איך אני עושה את זה? ??? מודה מקרב לב לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  2. http://www.gamingforce.com/forums/showthread.php?t=63028&highlight=Sound+Quality

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, קניתי אתמול רמקולים CREATIVE SBS 2.1 SPARKS ב 190 ש"ח. עכשיו,קיצר יש להם איכות יוצאת דופן,מדהימה. רק שהבאס.. ממש מקפיץ את הלב. באמצע המוסיקה ה "בום בום" שהבאס וואפר משחרר, מקפיצים לי ת'לב וגורמים לכאבי ראש. איך אוכל למנוע זאת? יש אפשרות לכוון את עוצמת הבאס?

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  4. מישהו מכיר תוכנה לשמיעת סראונד במחשב? הייתה לי פעם תוכנה אבל אני לא זוכר את השם שלה, אני רוצה תוכנה שתתבסס על וינאמפ/על הכ.קול . תודה

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by m0sh,

טוב אז אחותי קנתה מיני אייפוד ואין לה מושג איך לתפעל אותו...גם לי אין מושג ולי בכלל יש iRiver מה שקורה שפותחים אותו אז מופיע תיקיה עם סימן קריאה ודרך הiTunes גם היא וגם אני לא הצלחנו להבין איך מעלים שירים למכשיר אז אולי מישהו יכול לעזור? תודה.

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  6. רמקולים 5.1 עד 600 שקל גג 700 אבל עדיף שלא לחרוג...

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by HitmanX,

כמו שכתוב בכותרת מצאתי Sennheiser MX250 ב-69 ש"ח, אוזניות טובות או שזה סתם דגם עם שם של Sennheiser כי חיפשתי ביקורות ולא מצאתי. כדאי ?..

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by noam-r,

האם מישהו מכיר אתר עם תמיכה עברית לנגן mp3 disk on key של חברת prosound / smart ? האם ניתן לעדכן לו את ה firmware ומאיפה מורידים עידכון כזה ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי לוח של אסוס(מופיע בחתימה) ALC850 עם הדריברים של nvidia (שהוא דיי חמוד עם הדרייברים האלה אגב) ויש לי כרטיס קול ישן של קריאטיב live 5.1 שנמצא בשימוש על הלוח במקום הכרטיס המובנה... השאלה היא אם שווה להשתמש בכרטיס המובנה יותר מאשר בקריאטיב במצב הזה? הכרטיס המובנה יתן יותר איכות?

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by ZoreK_ZetiM,

למה צריך את זה? (יש לי כרטיס קול שתומך ב8 ערוצים ורסיבר...אני צריך את זה???)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Idan-h,

http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1086&scat=199&tcat=30 מחיר : 210 שקל . שימו לב שזו אריזת OEM. איך האיכות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  12. שלום יש לי מערכת קולנוד והיא מחוברת למחשב שלי אבל שומעים רק משני רמקולים והסאב רציתי לדעת איך אני יכול לשמוע מכולם יש לי במחשב יציאה של 5.1 אבל שמעתי שצריך יציאת SPDIF תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by תולעת המשפט,

לפני כמה ימים הורדתי Modded NvMixer מwww.ngohq.com והתקנתי והכל עבד יפה. יש שם מלא אופציות חדשות ואפשריות.. אבל מה מפריע לי? אני לא מבין חלק מהדברים שם. מישהו יכול לתת קצת הסבר?

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  14. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

זכיתי בנגן mp3 ממעריב לנוער, בעל 128 מגה. רציתי לדעת אם יש אפשרות שיראה עברית בנגן mp3 rio forg. לא מצאתי בסטיקי.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  15. Started by KusHniR,

אני לא מרוצה מהאוזניות (מחפש משהו יותר איכותי) של RIO אז אני רוצה לקנות אוזניות בתקציב של עד 200 ש"ח ... בנוסף חשבתי לקנות רמקולים חדשים חשבתי על : CREATIVE SBS 370 sub + 2sp או CREATIVE LX220 אין לי תקציב יותר גבוה מ250 לרמקולים ... הממ לא יזיק גם לינק לקניה ...

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  16. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל ipod shuffle 512mb במחיר של 95$ האם שווה לי לקנות? יש אותו בכלל בארץ? האם אתם יודעים אם הוא שווה משהו? איכות שמיעה טובה וחזקה? בקיצר האם אתם יכולים לתת לי עליו חוות דעת?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  17. אני מתכוון לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאלות בתקווה שלמישהו פה יש ניסיון בנושא. אם זה לא הפורום הרלוונטי אנא העבירו את השאלה שלי. אז כמו שאמרתי אני רוצה לבנות HTPC שישמש להקלטה מהטלויזיה, ניגון סרטים ודיסקים וכן למשחקים פה ושם. עלו לי מספר שאלות: 1. האם עדיף לקנות כרטיס ALL IN WONDER או לקנות שני כרטיסים נפרדים אחד לתצוגה ואחד ללכידה ? 2. אם אני קונה כרטיס עם טיונר, האם אפשר לוותר על הממיר של הכבלים/לווין ? אם אני כן משתמש בממיר, האם אפשר לוותר על טיונר ולקנות רק כרטיס לכידה ? 3. האם כרטיס ALL IN WONDER ידע לקלוט שידור ולהוציא אותו לטלויזיה באותו זמן ? (שבעצם שכבל מהממיר יתחבר לכרטיס ומהכרטיס לטלויזיה) ? 4. אם אני קונה כרטיס קול טוב, האם האיכות שלו תהיה כמו של מגבר נורמאל…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום סוף סוף ואחרי שבילבלתי לרוב הפורום את המוח החלטתי לקנות את ה GMINI -כמה שאלות : 1. תנו אתר שכדי לקנות ממנו את ה GIMINI400 בישראל ??? 2. שאני מוריד משהו מהמחשב לGIMINI400 כל כמה זה מוריד (כמה מגה לשנייה )??? 3. תראו את התמונה הזאת ותומרו לי אם אפשר לצפות בסרט הזה בנגן בלי קידוד : ??? http://img95.exs.cx/my.php?loc=img95ℑ=vgbt7ab.jpg תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  19. לנגן MP3 אצבע הפשוט הזה שאפשר ישר לחבר אותו למחשב בלי כבל.... הקובץ עדכון צריך להיות בבין.... אה ועם זה לא הפורום המתאים לבקש אז אתה יכולים לנעול וסליחה על הטרחה.... אוהב אותכם אנשים !אני נחשב חדש כאן אבל אני הרבה זמן פה פשוט לא נרשמתי....

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  20. השאלתי מחבר אוזניות SENNHEISER HD 457 עלה לו בערך 280ש"ח. ציפיתי שהאוזניות האלו יהיו הרבה יותר נקיות ואיכותיות מהאוזניות הפשוטות שלי שעלו לי בערך 40ש"ח (Panasonic RP-HT21) שני האוזניות נבדקו כשהם מחוברים לרסיבר JVC שמחובר לכרטיס קול Live! בצורה דיגיטלית. יש לציין מספר דברים חשובים: 1. בדקתי עם שירים רבים ומכל מיני סוגים וכמובן שבדקתי בעיקר שירים עם Bitrate גבוה יחסית. 2. אחרי בדיקה שעשיתי גיליתי ששומעים יותר נקי כשמחברים את האוזניות לרסיבר מאשר חיבורו ישירות לכרטיס קול (וזה כמובן בגלל שהרסיבר מחובר בצורה דיגיטלית לכרטיס קול והיציאה של הרסיבר נקיה יותר מאשר היציאה של הכרטיס קול) 3. יש לציין שהHD457 נשמע יותר נעים לאוזן בצלילים הגבוהים כששומעים בווליום גבוה, כששומעים שירים …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכם. לאחי יש DVD של החברה Greatz ובכל פעם שאנחנו צופים בסרט בפורמט SVCD התמונה מתחילה לקרטע והסאונד יוצא מסינכרון, והדבר הכי מוזר הוא שכל זה קורה רק לאחר 20-25 דקות של צפייה נורמאלית בסרט. כלומר, אנחנו מפעילים את הסרט רואים אותו בצורה מושלמת וללא בעיות כלשהן למשך 20 עד 25 דקות, ולאחר זמן זה הסרט מתחיל לקרטע! אפילו מדדנו את הזמן בכמה וכמה סרטים שונים (בפורמט SVCD) וקורה אותו הדבר בידיוק! אחרי 20-25 דקות הסרט מקרטע ויוצא מסינכרון.. לעומט זאת כשאנחנו מנגנים סרט בפורמט VCD הדבר לא קורה. האם מישהו יכול לעזור או אפילו לתת קצה חוט בעיניין?? כי אצלי אבדה התיקווה :-[ בבקשה נסו לעזור בעיניין, רב תודות.

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  22. Started by amir_segev,

אני לא מצליח להעביר לנגן שירים. כל פעם שאני מנסה להעביר הוא כותב לי can not connect to mp3 player או can not open folders in mp3 player וניסיתי כבר הכל והייתי באתר ולא מצאתי עזרה אז אם מישהו יוכל לעזור אני יודה לו מאוד!!

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  23. אבא שלי ביקש ממני שאני אמצא בשבילו טייפ מנהלים דיגיטלי. אני נוסע עוד כמה ימים לארה"ב והוא רוצה שאני אקנה שם אבל אני לא מבין בזה ואני לא יודע מה לקנות. בבקשה תמליצו לי עד אחד שיעלה בסביבות ה500-800 ש"ח או 110 עד 180 דולר. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by Mamimo,

שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : לוח אם ABIT NF7-S2 (כרטיס קול O/B) ורמקולים Z340 של לוג'טק. הבעיה היא רעש סטטי מהרמקולים שמתרחש מידי פעם לאורך זמן גם בזמן עבודה (ז"א סרט או משחק), זו בעיה חדשה - התחילה לאחרונה. אני רוצה לציין שזו לא בעיה של קירבה למיקרופון וגם אם אני עושה MUTE לכל רכיבי השמע עדיין נשמע הרעש. בנוסף, ההרכב של חוטי החשמל לא השתנה לאחרונה... מה שחשבתי הוא שאולי יש חוסר יציבות בספק שגורמת לרעש הסטטי, כאשר אני נותן מכה קלה באזור הספק או מזיז קצת את המחשב הרעש מפסיק לזמן מה. תודה על ההיענות

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  25. שלום לכולם אני צריך קצת עזרה ממכם אני מצאתי זוג קופסאות עם רמקולים של MORAL ISREL עם טויטרים וסראונד וסאב שפוך וקרוע אז הקופסאות אצלי במחסן בגלל שלא היה לי זמן הליהם אז עכשיו אני רוצה לעשות מהם את ה TheBest למה אני מתכוון אני רוצה לקנות לקופסאות רמקולים חדשים אני רוצה להוציא את המיטב המקסימלי מהם למה הכוונה לזיין את את החדר בווליום גבוה ואני רוצה לאיכות סאונד טובה אפילו טובה + שהשכנים הישנונים שלי יבכו קצת במרוב שנותנים להם בראש אז מה אתם מצעים לי חברה ? נ.ב איך האלמנטים של Doberman

• 1 תגובה
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.