אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם. לאחי יש DVD של החברה Greatz ובכל פעם שאנחנו צופים בסרט בפורמט SVCD התמונה מתחילה לקרטע והסאונד יוצא מסינכרון, והדבר הכי מוזר הוא שכל זה קורה רק לאחר 20-25 דקות של צפייה נורמאלית בסרט. כלומר, אנחנו מפעילים את הסרט רואים אותו בצורה מושלמת וללא בעיות כלשהן למשך 20 עד 25 דקות, ולאחר זמן זה הסרט מתחיל לקרטע! אפילו מדדנו את הזמן בכמה וכמה סרטים שונים (בפורמט SVCD) וקורה אותו הדבר בידיוק! אחרי 20-25 דקות הסרט מקרטע ויוצא מסינכרון.. לעומט זאת כשאנחנו מנגנים סרט בפורמט VCD הדבר לא קורה. האם מישהו יכול לעזור או אפילו לתת קצה חוט בעיניין?? כי אצלי אבדה התיקווה :-[ בבקשה נסו לעזור בעיניין, רב תודות.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
תקציב 350 דולר...וכמה שיותר פצ'רים יותר טוב... מה מציעים אני חשבתי על ARCHOS GMINI400. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות למשחקי מחשבי מרובה משתתפים ברשת [ קאונטר סטרייק וכו'] התקציב הוא עד 150 שקל..לא יותר !!! לא חובה מיקרופון מחובר לאוזניות. רצוי גם שיהיו של חברה אמינה. אם אפשר בבקשה מי שמציע לי דגם מסויים תמונה של המוצר תעזור מאוד ! תודה רבה מתן
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום לשאול או פורום מצלמות דיגיטליות....אז אם זה לא המקום לשאול מצטער אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של 1500שח +- שתהיה תואמת לנגן אמפי3 שלי iriver h320 תאמינו או לא אבל זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי חחחח אז אני מחפש מצלמה פשוטה ככה לצילומים משפחתים לטיולים וכאלה אשמח לתגובות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה הבנתי שהנגנים של PROSOUND הזולים לא משהו ובעיקרון אני עכשיו חייל אז אני לא רוצה משהו יקר ושיהיה נוח למי שמכיר בסביבות ה-600 ש"ח שיעלה. ראיתי את הדגם הזה: http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=Deejay1024&Cat2Cat1ID=32&Cat2ID=214 מה אתם חושבים עליו? תודה מראש לכולם (=
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היום התקינו לי כזה ממיר מישהו מכיר? איך הוא?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע 5.1 ויש לי על הלוח שלי מובנה כרטיס 5.1 אבל אני יכול לשמוע רק מ2 רמקולים וסאב אמרו לי שאני צריך חיבור SPDIF אני לא יודע מאיפו להשיג מי שיודע בבקשה עזרה ואם לא אז תציעו לי כרטיס קול עד 400 שקל שיעשה שאני ישמע במחשב 5.1 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
כרגע המחשב מחובר למערכת סטראו פשוטה. איכות הצליל לא משהו אבל סביל. אני רוצה לשדרג אבל לא לסתם קופסאת פלסטיק שייוצרה בסין אלא למשהו איכותי. אני מחפש לקנות רסיבר איכותי (של יYAMAHA) וזוג רמקולים איכותיים תקציב כולל 2500 שקל. אבל האם שווה להשקיע באיכות אם אני מתכוון לחבר את זה למחשב? האם זה יהרוס את איכות הצליל? אני בעיקר שומע מוזיקת רוק ומטאל . אז.... עד כמה מחשב הורס\פוגע באיכות הצליל והאם שווה להשקיע במערכת כזאת? איכות הצליל חשובה לי. תודה מראש למגיבים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש כרטיס קול OB מסוג AC97 או משהו כזה יש לי חיבור אופטי, איך אני בעצם יכול לשלוט בו?!... חיברתי למערכת הסראונד שלי, דרך הסיב האופטי, אבל לא ממש יכולתי לשלוט בזה נתחיל בזה שלא נראה לי שיצא סאונד ל5 רמקולים, וניגנתי סרטים שמשדרים סראונד (AC3) אני משתמש בתוכנה של SOUNDMAX שקיבלתי עם המחשב, אין שם שום דבר שמזכיר סאונד אופטי, רק דיגיטלי. לדעתי זאת בעיה של דרייברים או משהו כזה. עזרה בבקשה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.hmk.nl/view_product.php?database=kabel&productID=25000556 בלי ניחושים למה לא בא לי לזרוק כסף על משהו שלא מתאים לי
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן DVD Divx של ITT. ניסיתי לראות איתו את הסרט אפקט הפרפר שהורדתי וצרבתי בפורמט Mpeg 4. הסרט רץ עם קולות רקע אבל בלי קולות דיבור או כתוביות. חשבתי לנסות להוריד עדכון ל DVD אבל לא הצלחתי למצוא אתר של ITT. אני מאוד השמח לקבל כל עזרה שהיא.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת פרטים והשוואה בין הנגנים הבאים: 1. מה טוב יותר מבחינת שמע ? 2. מה טוב יותר מבחינת מהירות העברת נתונים למחשב ולהפך ? 3. איזה נגן מהיר יותר בהעברה משיר לשיר ? http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=zen60nomad&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=dell-dj-20new&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 תודה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. מקווה שזה הפורום הנכון לשאול... יש לי מספר קלטות טייפ ישנות ואני רוצה להמיר אותן לדיסק. אין לי חומרה מתאימה ולא זמן... האם מישהו יוכל לייעץ לי מנסיונו כמה זה עשוי לעלות לי במעבדה. משום מה לא מצאתי מישהו שעושה את זה בירושלים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניו מהאתר של koss, משלמים עוד משהו חוץ מעל האוזניות עצמן והמשלוח? (כאילו יש מכס או משהו?)
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אוזניות חדשות לאייריבר , רכשתי לפני שנה את הסנהייזר 495 אך הן לא ממש מספקות אותי . קראתי מספר תגובות לגבי הH-120 בפורום זה וממה שהבנתי יש לאייריבר בעיה של הספק לאוזניות , כלומר צריך מגבר חיצוני כדי לשמוע חזק ( לא באופן שיפגע באוזן כמובן , אלא רק כדי להנות ממוזיקה כמו של פינק פלויד ) כאשר משתמשים באוזניות יקרות ( שמתי את העין על הסנהייזר HD280PRO ) ורציתי לדעת אם באמת צריך מגבר , ואם כן , כמה מגבר עולה , ואולי פירוט של כמה מהחברות המובילות בתחום , ושלא יהיו יקרות : .
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי פה המון אנשים ששואלים איזה נגן שווה לקנות בתקציב הזה של עד 600 שקל אז אני החלתתי לקחת את התקציב הזה של 600 שקל כולל משלוח והגעתי לכמות כסף של 560 שקל כולל משלוח הנה הביקורת אליו בהתחלה קצת תמונות sandisk512 זה כול החבילה שקיבלתי:נגן+אוזניות+בטריה+נרתיק +רצועה שאני לא כל כך יודע מה המשמעות שלה אולי מישהו יעוזר לי ?? זה הנגן ככה הוא נראה שהוא מכובה זה הנגן שהוא נדלק וזה כבר שהוא מנגן הנה תמונה אם פרופורציה של הנגן אם עט וזה הנגן בתוך היד שלי תראו איזה פיצי הואאאא אז ככה הנה חוות הדעת שלי לגבי המכשיר גם דברים טובים וגם דברים שהיו יכולים לשפר את המכשיר הזה הדברים הטובים (יתרונות) המהירות שלו זה USB 2 שזה יתרון גדול אתם תראו לבד …
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
I can't write hebrew for some reason. Try to help me anyway I need you guys to help me picking a good Video-DVD Combined Device. No actual preferation on the producing company. I'd like you to give me, if possible, a list of 3-5 devices, with different prices, and to tell me what are the adventages and the disadventages for each device, and what you think is the best and why. HUGE thanks for your effort. write the answers in hebrew of course One small correction: I need to know if this device: DIVX8816W by LG (http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1309&CategoryID=91&Page=1), is any good, because i'm buying it in the Duty Free
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כרטיס קול די ישן ואיבדתי את הדיסק עם הדרייבר. חיפשתי באתרים וזה מוצא לגרסאות וינדוס ישנות. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות GIMINI400 עכשו כדי לקנות מ ARCHOS.CO.IL את הנגן ב 2700 ש"ח והכי חשוב המנהל שם טוען כי האוזניות של הנגן מאוד טובות ולא צריך להחליף למשהו יותר טוב למרות שהוא מרוויח מזה מה דעתכם ??
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה לשמיעת סראונד במחשב? הייתה לי פעם תוכנה אבל אני לא זוכר את השם שלה, אני רוצה תוכנה שתתבסס על וינאמפ/על הכ.קול . תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם אתם יודעים (אני לא ידעתי), אבל באירופה מוכרים את ה H320/40 בגרסה "לייט" שנקראת H320SE. גרסה זו אינה כוללת שלט, וגם אינה כוללת את הExternal Battery Pack אשר נכללים בגרסה הרגילה. אני כמעט חטפתי שבץ כשהביאו לי את הנגן וראיתי שלא היה שלט ומחבר בטריות חיצוני... הייתי בטוח שקיבלתי את הגרסה האמריקאית. בכל אופן אני מרוצה עד הגג... אני מקווה שהשלט ל320 יגיע בקרוב! ראיתי שבאוסטרליה כבר מוכרים את ה H320+השלט החדש באריזה http://www.minidisc.com.au/product_info.php?manufacturers_id=32&products_id=551
-
- 3 תגובות
- 859 צפיות
-
-
הכותרת אני חושב מספיקה , נגן mp3 , כמה שיותר איכותי , בארצות הברית , 512MB , כולל אפשרות הקלטה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לבנות HTPC ורציתי לשאול כמה שאלות בתקווה שלמישהו פה יש ניסיון בנושא. אם זה לא הפורום הרלוונטי אנא העבירו את השאלה שלי. אז כמו שאמרתי אני רוצה לבנות HTPC שישמש להקלטה מהטלויזיה, ניגון סרטים ודיסקים וכן למשחקים פה ושם. עלו לי מספר שאלות: 1. האם עדיף לקנות כרטיס ALL IN WONDER או לקנות שני כרטיסים נפרדים אחד לתצוגה ואחד ללכידה ? 2. אם אני קונה כרטיס עם טיונר, האם אפשר לוותר על הממיר של הכבלים/לווין ? אם אני כן משתמש בממיר, האם אפשר לוותר על טיונר ולקנות רק כרטיס לכידה ? 3. האם כרטיס ALL IN WONDER ידע לקלוט שידור ולהוציא אותו לטלויזיה באותו זמן ? (שבעצם שכבל מהממיר יתחבר לכרטיס ומהכרטיס לטלויזיה) ? 4. אם אני קונה כרטיס קול טוב, האם האיכות שלו תהיה כמו של מגבר נורמאל…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני מטעין את הנגן שהוא בטעינה הוא עובד(אבל לא מטעין) שאני מנתק מהטעינה הוא נכבה ולא נדלק מה אני צריך לעשות בבקשהההההההההה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-