עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by kio,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהווה סוג של קולנוע ביתי. ראיתי שיש כרטיסי טלוויזיה שתומכים בתצוגת טלוויזיה אחרי ממיר ( עבור לווין וכבלים ). האם קיימת אופציה לכרטיס שיאפשר לי לצפות בתוכניות טלוויזיה מהכבלים ללא צורך בממיר? תודה.

• 15 תגובות
    • 6.5k צפיות
  2. Started by avigdo,

??? אני מעוניין לחבר את הממיר הדיגיטלי של הלווין למחשב - במקום טלויזיה. האם יש צורך בכרטיס טלויזיה? בהנחה שמדובר בצפייה באמצעות ממיר דיגיטלי, האם יש חשיבות לסוג הכרטיס או שניתן לרכוש כרטיס מתחום המחירים הנמוך (200 שח)? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by liordavid,

שלום לכולם, האם ניתן לראות סרטי HSBS (תלת מימד) על מסך רגיל עם משקפי תלת מימד אקטיביים? הרי כל מה שעושה טלוויזיה 3D היא מרעידה בצורה מסויימת את 2 חלקי המסך ימין ושמאל לכל עין. ***שאלה נוספת - יש משקפי תלת מימד חדשות ביס פלנט שמחלקים כבר חינם - הם נראות רגילות לחלוטין (אותו צבע לכל עין, פאסיביות) - אז איך זה עובד ? אשמח אם תפנו אותי למקורות מידע כי אני לא יודע מה לחפש. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by tz2000,

שלום, יש לי TV חדשה , זאת הTV http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=32C530&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=236&aff=Zap〈=he 1) אני חיפשתי שעות על האינטרנט תוכנה נורמלית להדבקת כתוביות לצמיתות ולא מצאתי משהו נורמלי שעובד כמו שצריך.. האם יש המלצות? 2) אני אשמח אם מישהו יוכל למנוע ממני את ההתעסקות הזו ז"א האם ישנה דרך שהם נימצאים בניפרד הקובץ כתוביות והסרט ועדיין יהיה ניתן לצפות ע"ג הTV.

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  5. מחפש המלצה לתוכנת נגן סרטי HD באיכות 720P \ 1080P. ואילו מקודדים בודדים נדרשים? כולל מצמיד תרגום ושאר הפורמטים הישנים יותר לצפיה (DIVx\XVId). האם WMP לא יכול לנגן סרט FHD 1080P? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by pchoresh,

שלום אני רוצה לצפות בסרטי HD במחשב הורדתי את התוכנה VLC אבל יש בה כל הזמן הפרעות וקיטועים שמעתי שאפשר לצפות עם POWERDVD אבל הוא כאילו לא מצליח לזהות את הסרט יש תוכנות אחרות שמומלצות? יש דרך אחרת להפעיל דרך POWERDVD? תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  7. Started by yuvalm2,

קניתי את הכרטיס Connect3D ATI Radeon HD4850, וראיתי שאין לו את יציאת HDMI אותה ציפיתי לחבר למסך שלי על מנת לצפות בסרטי HD, אלא יציאה אחרת הדומה ליציאת S-Video ומכונה HDTV out. מה עליי לעשות כדי לצפות בסרטי HD במחשב עם המסך הנתון? (למסך כניסות HDMI, VGA, SCART, S-Video, component ו-ANT in) האם ניתן להעביר סרטי HD ביציאת ה-VGA הסטנדרטית או באחת האחרות? האם קיים מתאם מתאים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dudidu08,

אהלן חיברתי את הLCD למחשב DVI-HDMI ורואים סבבה שמתי רזלוציה של המסך טלווזיה 1360X768 עכשיו למה סרטי HD אני לא רואה על כל המסך? אני רואה עם שוליים שחורים למעלה ולמטה... אני רוצה להנות מכל המסך ולראות בכל המסך-יש לי אפשרות לעשות זום אבל אז אני מאבד פרטים מהצדדים של הטלוויזיה איך פותרים את זה?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  9. שלום. אין לי ניסיון עם אוזניות אכותיות (לא יודע אם 500 /700 שח ליחידה.. ניתן להביא איכותי ,אפשרי גם מאמזון/בי2) ובכלל. שאלתי, האם באמת ניתן להנות עם אוזניות בצפייה בסרטים ויש גם באס מורגש ובכלל חווית שמיעה כמו מערכת רמקולים 1.5 למשל כמו ה-Logitech Z906 . מתלבט ,האם לקנות שני אוזניות או מערכת כמו Logitech Z906 (אני כרגע גר בשכרות,ובלי חשק להתחיל לתלות אותם או לחפש להם עכשיו מקום ) . בכל אופן, אם חווית השמע הרבה יותר טובה עם מערכת 1.5 .. אז כמובן אלך על זה . תודה

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  10. Started by stalbetman,

שלום רב, יש לי בעיה בצפיית סרטים באתרים, כלומר לא סרטים שאני מוריד למחשב אלא סרטים באתר עצמו, כמו בוואלה,בנענע תפוז וכו'. מישהו יכול להגיד לי איך אפשר לפתור את זה? התקנתי מחדש את המדייה פלייר, וזה לא עזר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. Started by hanan-1,

קליטת עידן + התדרדרה מאוד אצלנו בשנה האחרונה (למרות שיש אנטנה חיצונית ייעודית) האם יש streamer מומלץ שמאפשר צפיה נוחה בערוצים הישראליים דרך האינטרנט בעבר השתמשתי ב ISRATV על מכשיר מבוסס Android, אך אני מבין שהיישומון לא זמין יותר דרך חנות היישומים בגלל תלונה של קשת (ברור שאפשר להתקין את היישום מחוץ לחנות היישומים, אך אם ניתן אני מעדיף פתרונות שלא דורשים הורדה חיצונית או פריצה של מערכת ההפעלה מתוך חשש לחדירת נוזקות)

• 3 תגובות
    • 11.4k צפיות
  12. Started by kknd,

שלום לכולם, אני מעוניין לצרוב מספר קבצי AVI למדיית DVD-R ולצפות בסרטונים במכשיר DVD שולחני (פיוניר DV-355). מה אני צריך לעשות בשביל זה? כל נסיונות הצריבה שעשיתי עם נרו לא פעלו (ה-DVD לא מזהה את הדיסק או את הקבצים שעליו). תודה מראש וסליחה מראש עם הת'רד לא שייך לפורום הזה.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. Started by X7-007,

קניתי את ה Philips 7007 40 , לצפייה ומשחקים קיבלתי את המשקפיים PTA507 וקניתי מ EBAY את ה PTA518 שאמורים לתת CONTRAST יותר טוב ויותר נוחות. עכשיו הכל עובד כמו שצריך עם POT PLAYER בהגדרות רגילות כמו צפייה של 2D, אני מפעיל את הסרט שהוא תלת מימד אם זה SBS שמומלץ יותר לדקומנטרי או ספורט ו Top / Buttom שממליצים עליו יותר לסרטים ומשחקים. הסרט שכרגע יש לי זה Top / Buttom ודרך ה POT PLAYER אני מפעיל ואז דרך הטלויזיה אני בוחר ב 3D Top/Button ומוצג 3D יפה ואיכותי. הבעיה היחידה זה התירגום בעברית שהוא שקוף מדי ולא נוח לקרוא. ניסיתי תוכנה אחרת שרכשתי גם שנקראית TriDef 3D שגם למשחקים וגם לסרטים, בעיקרון עובד אותו דבר כמו PotPlayer התירגום צהוב ורואים אותו, אבל העברית הפוכה. אין הגדרות א…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. יש בידי מקרן מסוג DLP דגם : BENQ W600+ 720P התומך בתלת מימד למיטב הבנתי ישנם סוגים שונים של טכנולוגית ה3D אשמח אם מישהו יסביר לי מה הדרך הנכונה ביותר על מנת לצפות ב 3D במקרן האם רכישה של ה 3D של אופטומה יספיק ואם כן עליי להיות בטוח שזו הדרך הנכונה מכוון שהמוצר יקר אשמח לתשובה ממבינים בתחום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. צפייה וחו"ד ראשונית על סוגי משקפיים תלת מימד וסרטים 3D רכשתי משקפיים שונות לראיית סרטי תלת מימד , טלוויזיה , זיקוקי דינור , תמונות תלת מימד . 8 סוגים שונים של משקפיים תלת מימד שנועדו לצפייה בסרטי תלת ממד ותמונות תלת מימד לדוגמא כאן : http://www.bluebuy.co.il/102719,auction_id,auction_details התמונות הסטטיות - ניתן לראות במשקפיים תלת מימד עדשות אדום כחול ואדום ירוק ישנם תמונות שנראות טוב יותר עם משקפיים עדשה כחול/ אדום לא כל כך התרשמתי מתמונות ברשת של 3D http://sites.yo-yoo.co.il/users/xcxcxc,page,13377 סרטים כל הסרטים 3D נראו טוב על משקפיים תלת מימד הצלחנו לראות את הסרטים בתלת מימד מפני שרכשתי מספר סוגי משקפים 3D יכולתי לבחור זוג שמראה טוב יותר סרטי תלת מימ…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום לכולם. אני צריך את עשרתכם בבחירת מכשיר שבעזרתו אוכל לצפות בעיקר בתכנים לצפייה ישירה מהאינטרנט בטלוויזיה mako ודומיו, ומדי פעם לראות גם תכנים מהמחשב. ראיתי את הסטיקים של ה-ANDROID הם זולים ונראים סבבה אבל השאלה אם הם מתאימים ואם הם שווים משהו. אשמח לקבל המלצות...

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  17. הכוונה היא לא חשש בטיחותי, אלא, איך אני יכול לראות סיפריית סרטים שלמה שיצרתי ע"ג דיסקים צרובים (בכול דיסק קובץ AVI בפורמט Divx/Xvid וקובץ תרגום בעברית בפורמט Sub/Srt/Txt)? אני רוצה להיות בטוח שאני רואה את כל הסרטים והתרגומים ולא צריך לשחזר מחדש את כול הדיסקים (יש לי כבר 80 בערך...) לפי מה שהבנתי הדיוידי שקוראים DivX/XviD עדיין לא הגיעו לבשלות המתאימה ואני לא רוצה להעביר את המחשב לסלון בכול פעם שמישהו בבית רוצה לראות סרט. הבנתי שאפשר לקנות איזשהי תוספת רשמית ל - XBOX או לפלייסטיישן1/2 שאיתה ניתן לראות סרטים וזה יכול לעבוד טובה. אני צריך יותר פירוט על הדרך הזאת - יתרונות, חסרונות, מחיר. אם יש דרך אחרת, אני אשמח לדעת עליה. בתודה מראש, אסף.

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by yakirsh4,

שלום,יש לי הרבה סרטים על המחשב הנייח בחדר ואני רוצה לראות אותם בטלויזיה בסלון ולצערי בגלל המרחק העברת כבל לא אפשריתהסרטים הם סרטי HD עם כתוביות בצד כל הסרטים נמצאים גם על HDD חיצוני אז גם דרך לראות דרך הHDD זו דרך שבאה בחשבון אבל יש שתי בעיות1.הכתוביות בצד ככה שצריך מכשיר שתומך בזה 2.זה לא יכול להיות מכשיר גדול מידי כמו DVD אלא משהו כמה שיותר קטן (אם זה אפשרי משהו בגודל של DOK יהיה מעולה)חשבתי על הchromecast אבל הבנתי שזה לא ממש מראה את מה שרואים במחשב אלא רק מאפשר לראות סרטוני YOUTUBE וכאלא(?)התקציב עומד על 500-700 (כמובן שעדיף כמה שיותר זול)תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yuvalm2,

המחשב מייצר צפצוף קבוע בגובה מסוים, שיכול להימשך לשעות, ולא הצלחתי להעלים בשום אופן פרט לניתוק הרמקול מהמחשב / כיבוי הרמקול. מדי פעם הצפצוף פשוט נעלם, בלי סיבה ניכרת לעין. (ואז מופיע שוב לאחר זמן מה, שוב בלי סיבה ברורה) אתם מכירים גורמים נפוצים לבעיה כזו?

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by Culandur,

אני מעוניין לרכוש נגן אודיו נייד... לא סגור על סוג אלא רק על מחיר עד 1000 ש"ח זקוק לעזתכם בבחירה תודה

• 5 תגובות
    • 942 צפיות
  21. Started by achiya1,

צהריים טובים. השבוע צרבתי סרט על דיסק והוא יצא צרוב טוב הקפדתי על צריבה במהירות איטית ,אבל לסרט לא צורף האודיו. וקרה לי גם שנתקע סרט אחר שצרבתי אחרי כמה דקות.. במה הבעיה כנראה? דיסקים דפוקים? או שהצורב עשה את שלו? אולי בהגדרות צריבה הייתי צריך לבחור משהו אחר ? תודה על כל תגובה מראש המשך יום טוב

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  22. Started by SEFi,

יש לי צורב של סוני X4 ישן אבל מספיק למוזיקה אני צורב הרבה מוזיקה אבל הצריבות לא משהוא יש לי מערכת רציניצ באוטו וכאשר הצריבה היא לא משהוא יש צלילי רקע שמשגים אותי כמובן אני משתדל לקנות את הדיסקים הטובים ביותר SONY TDK.... השירים שאני מוריד בדרך כלל באיכות טובה מה שלא פשוט לא ניצרב השאלה שלי היא מה פה דפוק הצורב או התוכנה (NERO) או שיש דיסקים טובים יותר ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  23. קנינו עכשיו נגן לרכב של בלקנופט שמנגן גם MP3 דבר ראשון רציתי לדעת אם החברה הזאת טובה ואמינה? דבר שני קראתי קצת על הפונקציות בנגן ושמעתי שיש שם משהו שניקרא אפשרות די]פדוף בין תיקיות MP3 עכשיו יש לי שתי שאלות מה אומרת הפונקציה הזאת? איך אני צורב שירים לנגן?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by lhadad,

יש לי קובץ דמו להשמעת DTS (שני קבצים האחד CUE והשני WAV ) צרבתי בעזרת NERO אך לא שומעים DTS במערכת קולנוע . באיזה תוכנה כדאי לצרוב DTS? תודה! ???

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  25. ניסיתי לפני כמה ימים לצרוב אלבום אחד שיש לי ב-RIP ל- FLAC ופתאום הנירו אומר לי שאין אפשרות לצרוב קובץ אודיו של FLAC. רציתי לדעת למה זה קורה ואם יש אופציה לאכוף את "המגבלה" בצורה כזו או אחרת שמשלבת בתוכה שימוש בתוכנת צריבות אחרת/ המרת הקובץ לפורמט אייכותי אחר או דרך אחרת שלא עלתה במוחי הקט.. תודה ויום טוב אנשים!

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.