אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס של creative live בסביבות השנתיים כעיקרון אני בלחצת שמעתי איתו מוסיקה או מה שלא יהיה ורק עכשיו שמתי לב שהוא לא מוציא לי צליל נקי בכלללללל גם כשאני מחבר רמקולים פשוטים של מחשב וגם כשאני מחבר את ה"מערכת קולנוע ביתית" למחשב יש לי סאונד כאילו שהרמקולים לא סוחבים בגרוש מה הבעיה פה? אולי עדכון לכרטיס? אם כן אז תביאו לי לינק לעדכון הכי טוב שיש לכרטיס הזה תודה
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
היי. השתמשתי עד כה באוזניות של Bludio (דגם UFO). עבדו מצוין עם כל אמצעי השמעה, למעט מסך של סמסונג דגם Q7 מודל 2018. חיבור האוזניות ב-BT למסך, היה חלק ומהיר. התקלה באה לידי ביטוי בכך שלאחר זמן רנדומלי, הצליל באוזניות הופך למקוטע לחלוטין, עד כדי בלתי שמיש. לעיתים, אם הייתי עוצר את השידור ומחדש השמעה, התקלה הייתה עוברת ולאחר מכן חוזרת אחרי זמן רנדומלי כלשהו. פעלתי רבות מול יצרן האוזניות, ללא פתרון. לפני שבועיים רכשתי אוזניות של סוני מסידרת הדגל שלהם ה-XM4. ושוב, הסיפור חזר על עצמו. האוזניות נשמעות מצוין עם כל אמצעי השמעה למעט הטלוויזיה. שוב, חיבור מיידי, אך צליל מקוטע לחלוטין אחרי זמן קצר. המסקנה שלי, הייתה שמדובר בתקלה במסך עצמו ולא באוזניות. הגיוני? יצרתי קשר…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום,אני קניתי מחשב חדש וקניתי גם שתי מערכות רמקולים, למחשב הישן שמתי את אחת ממערכות הרמקולים שקניתי(שתי המערכות זהות ד"א) והצליל שם נשמע טוב, אבל במחשב החדש הצליל מאוד מאוד צורם,וזה נשמע כאילו יש את המוזיקה+צליל צורם מאוד שכאילו מישהו מקפיץ מטבעות לפי קצב המוזיקה...וזה נשמע מאוד חזק, אני ניסיתי כמה שירים וגם כמה משחקים ועדיין הצליל הצורם נשאר במחשב החדש עם הרמקולים בזמן שבמחשב השני יש את אותם רמקולים והצליל הצורם לא נשמע, מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את בעיית הצליל הצורם? תענו בבקשה בהקדם האפשרי, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מערכת 5.1 של PEERLESS pr-2800 רציתי לדעת האם אמורים לשמוע מהוואפר דיבורים (כמו דיאלוגים בסרטים ובשירים) או רק בס נקי. המערכת מחוברת ב5.1 לכרטיס פורטיסימו 3 (game surround) ואת האמת כשזה היה מחובר כסטריאו רגיל שמעתי רק בס דרך הסאב, אומנם לא משהו אבל לא שמעתי דיבורים ומוזיקה דרכו כמו עכשיו. וכן אני בטוח שהכל מחובר כמו שצריך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מערכת של SHARP וברמקולים יש באס, שני טווטרים קטנים שכתוב שהם Super Tweeter יש טויטר גדול יותר רגיל ויש רדיאטור פאסיבי ועכשיו בטעות הכנסתי את הטוויטרים פנימה ולאט לאט עם שירים הוצאתי קצת אבל לא מספיק, אז אני מחפש צליל שיפעיל את הטוויטר ואז הוא יצא החוצה. הדגם של הרמקולים CP-E700 המערכת: CD-E700 המערכת מחוברת למחשב יש לה מחליף דיסקים של 3 דאבל קסטה ורדיו תמונות: תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים ריצפתיים של פיור אקוסטיק . אני לא מרוצה הטרבל לא נשמע טוב, אני מניח שהבעיה היא טוויטר. אני רוצה להוסיף טווטר השאלה האם זה אפשרי ? ומה עלי לעשות? . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי soundblaster live 24-bit במשחקים מסוימים יש לי צללים מוזרים באמצע המשחק זה נשמע כמו צצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצצ כמו צליל של רדיו שלא מכוון לתחנה רק שאני עושה restart זה נעלם למישהו יש מושג מה גורם לזה גם בכרטיס הקודם שלי זה קרה תודה לכולכם
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי 2 רמקולים + סאב (לא משהו איכותי...), במשחקים כמו SWAT4, Half-Life 2, Medal of Honor הסאונד של הדיבור חלש מדי. כלומר כאשר אחת הדמויות מדברת אני חייב להסתכל עליה כדי לשמוע טוב, אחרת אם אני עומד ממש צמוד אליה אבל מסתכל הצידה אני בקושי שומע בכלל שמישהו מדבר והצלילים האחרים (לדוגמא שברקע) חזקים מדי. אני עובד עם לוח אם של Gigabyte- GA-8I945 PG * דרך אגב, במחשב אחר בבית, עם אותם רמקולים ובאותם משחקים הסאונד של הדיבור נשמע חזק ותקין. אני מבין שיכול להיות שזאת איזה הגדרה לשמיעה אזורית, כלומר בהתאם למצב שבו אני נמצא- אבל מבחינתי אני לא נהנה כשאני ממש מתקשה לשמוע את הדמות שמדברת אלי.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הודעה ראשונה שלי, אני קורא פה כבר הרבה זמן. רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת להגדיר HD דרך כבל DVI שמחובר מכרטיס מסך (AVIX1900TX) לטלויזיה (1080i / 740p LCD). חיברתי את הכבל ואני אכן רואה כמו שצריך, אבל אני עדיין לא יודע אם יש אפשרות לבחור את שיטת השידור דרך ההגדרות של הכרטיס מסך, או שלא אמורים לבחור את שיטת השידור כאשר עובדים עם DVI. במידה ואי אפשר להגדיר 1080i או 740p אז באיזו רזולוציה כדי לעבוד כדי לקבל תמונה איכותית בWIDESCREEN של 32 אינצ' ? תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי ממיר דיגיטאלי של אפקס - STB230 הקלטתי ממנו ע"ג דיסק און קי האם יש אפשרות לצפות בחומר המוקלט במחשב (נגן מסויים ? קודק ?) ? האם יש אפשרות להמיר אותו לפורמט סטנדרטי ? תודה הרבה לכל העוזרים !
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני יש לי כרטיס טלוויזיה חיצוני עם חיבור VGA שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1440X900 ויש לי מסך FULL HD 1920X1080 וכשאני רואה טלויזיה אני רואה על 1440X900 רציתי לדעת אם יש כרטיס טלויזיה עם חיבור DVI או HD ברזולוציות 1920X1080? עכשיו אם אני יביא ממיר HD ויחבר למסך שלי אני יראה טלוויזיה באיכות HD אבל לא יהיה לי סאונד לשם כך צריך את הכרטיס טלויזיה השאלה אם אפשר איך שהו לעביר את הסאונד מהממיר למחשב חוץ מכרטיס טלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה קצת מטופשת אבל לא הצלחתי למצוא לה תשובה כיצד ניתן לראות סרטים שמאוחסנים על המחשב בחדר שינה בטלויזיה שבסלון באופן אלחוטי? האם סטרימר יכול לעשות את העבודה? אם כן, כיצד הוא ניגש להארדיסק שעל המחשב? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני קונה מסך SAMSUNG 226 למחשב אבל אם אני רוצה להריץ סרטי HD צריך תוכנה מסויימת?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
רסיבר פיוניר 329 - עד היום צפייה בשידורי הלווין (YES) דרך HDMI הייתה מעבירה לטלוויזיה הן את התמונה והן את הקול. פתאום, המערכת אינה מעבירה את הקול לטלוויזיה באמצעות חיבור HDMI. הטלוויזיה עצמה תקינה כי דרך ה COMPONENT הקול והתמונה תקינים. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה ישירות לממיר יס והקול עבד בצורה תקינה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע טוב, את רוב הצפיה שלי אני עושה באתרי צפיה ישירה. האם באמצעות סטרימר אוכל לצפות באתרים אלו ע"ג הטלויזיה ?
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי טלויזיה LG מסוג LED 42 - Full HD לטלויזיה יש חיבור USB שיכול להפעיל סרטי HD. כאשר אני מנגן דרך הUSB סרטים באיכות HD לא משנה אם זה 1080 או 720 הצפייה אינה חלקה - יש ריצודים/ אני יכול להסביר את זה כירידה מסויימת בקצב הפריימים לשנייה שגורר לתנועה לא רציפה. הדבר הזה מתרחש באופן רציף ורואים את זה בעיקר שיש תנועות ותזוזות. השאלה שלי 1. האם הצפייה האיטית נובעת ממגבלות של הטלויזיה או מעצם העובדה שהטלויזיה מבצעת את הפעלת הסרט דרך הUSB והוא המגביל - משמע ניגון של הסרט והפעלתו דרך מעבד הטלויזיה ולכן מגבלות המעבד הן שאחריות לזה? 2. במידה ואני מחבר את הטלויזיה לPS3 או STREAMER או מחשב נייד דרך חיבור HDMI ודרכו אני אנגן את הסרט. על ידי כך אני מתגבר על המעבד החלש בטלויזיה…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב, נודה לכם מאוד על עצה טובה יש לנו DVD PROSOUND 9000PS ואנחנו רוצים לראות דרך מסך המחשב קנינו חוט שמחבר ב-2 יציאות מה DVD ויציאה אחת למחשב (איפה שהרמקולים) מה עוד צריך לעשות בשביל שהמחשב יזהה אותו? תודה מראש תזכו למצוות
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי נגן DVD של LG שמנגן גם Divx דגם DR7622W כשאני מנגן סרטי Divx (ואפילו שהם בעצמם ברזולוציה 16:9) המכשיר לא מזהה שצריך להתאים אותם למסך והוא מציג אותם כאילו היו 4:3 (עם פסים שחורים למעלה ולמטה למילוי, אפילו שכשמנגנים אותם במחשב במדיה פלייר אין כאלה). יש לציין שכשמנגנים סרטי DVD רגילים ברזולוציה 16:9 הם מוצגים כהלכה. מישהו נתקל בבעיה הזאת פעם? יש פתרון??
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעולם לא צפיתי בשידור כלשהו באיכות HD, והייתי שמח לנסות. יש לי כמה סרטים על המחשב, והייתי מעוניין לצפות בהם בLCD שיש לי בסלון. מה הדרך הכי יעילה (וזולה, אם אפשר) לעשות זאת? אני דיי פוסל את האופציה להעביר את המחשב+המסך לסלון, רק כדי לחברם לטלויזיה... קצת בלאגן נראה לי.. תודה לעוזרים! 0:
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מסך 24 FULL HD הוא מחובר למחשב בDVI אם אני צופה דרך המחשב בסרט HD אני יקבל HD או לא? נ.ב איך מגדירים ביאס פורמט רחב?הוא עושה לי דמויות שמנות וחצי מהתמונה כבר יוצאת מהמסך....
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום התלבטתי אם לפתוח כאן או בפורום "תוכנה" אז אני מתנצלת מראש אם זה לא במקום הנכון... יש לי את הממיר הדיגיטלי של ה-5 ערוצים (DVB-T) של APEX אפשר להקליט ממנו על גבי דיסק או קי .. ניסיתי לפתוח את ההקלטות במחשב בעזרת WMP וVLC שבדרך כלל פותחות כל קובץ והתקנתי את חבילת הקודקים המעודכנת ולא כל כך עזר לפני כמה ימים התקנתי את הנגן GOM player ולהפתעתי חלה התקדמות -הצלחתי לראות רק תמונה - ללא קול הסרטונים הם בפורמט TS בחוברת של הממיר כתוב שמפענח הוידאו הוא - MPEG-2/H.264 והאודיו- AAC/PCM מישהו יודע מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני פונה לצורך עזרה לאישה מבוגרת. מדובר על אפשרות לפייה(בעיקר של סרטים) בטלביזיה דרך דיסק און קיי. הטלביזיה מסוג "TOSHIBA 42 שיש בה כניסה אחת של USB וכניסה אחת של HDMI . ה-USB תומך רק בתמונות ולא בוידאו. ניסיתי עם סטרימר וזה עובד אבל זה מסובך מדי בשבילה. יש למישהו פיתרון קל להפעלה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, קניתי טלוויזיה חדשה התומכת בFULL HD. המחשב שלי דיי רחוק מהטלוויזיה והמפרט שלי הוא כזה - מסך 19" רזולוציה מקיסמלית 1280X1024 כרטיס מסך GEFORCE 8800GT איזה כבלים אני צריך ואיזה חיבורים והאם אני אוכל בכלל לצפות כך בטלוויזיה? האם הכרטיס מסך עם המסך תומכים כך שתהיה אפשרות בכלל לצפות ב HD? אם אין אפשרות כזאת אז מה האפשרויות העומדות בפניי? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לקנות טלויזיה 37/40 למרחק 2.3 מטר זה עלול לפגוע בראייה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-