אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי מערכת של 5 רמקולים של bose double cube אני כרגע משתמש במגבר aiwa ישן וצולע למדי. אני מעוניין לשדרג לרסיבר חדש בעלות של כ 5000 שח סלון של כ 35 מ המטרה היא סרטים בסראונד וקצת מוזיקה. תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מעוניין בכרטיס קול איכותי עד 500 ש"ח, אז ככה: יש לי שתי בוקסות 12" (רמקולים שקועים) ששומעים בהם טוב,יש לי כרגע כרטיס קול SOUNDMAX על הלוח אם. חשבתי לקנות AUDIGY 2 ZS/VALUE. השימושים שלי הם: מוזיקה,משחקים וסרטים. זה הכרטיס הנכון בשבילי? אל תשכחו אני על 2.0 יש לוחות של כרטיסי קול משומשים בארץ? טוב מחכה לתגובות...
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יכול להביא משהוא יותר איכותי מי Altec Lansing MX5021 ב770 שקל איך הם ביחס למחיר הזה מישתלמים? סוג המוזיקה שאני שומע זה ראפ היפ הופ גם מיזרחית אם יש משהוא יותר טוב אז בטווח ה800 - אם אפשר לקבל חוות דעת ממי שיש לו אותם אני ישמח תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי תרמקולים לפניי שבוע רמקולים חבל על הזמן אני חייב לציין .... אתמול רצינתי ליתלות אותם על הקיר ולהפתעתי גיליתי שלא שלחו לי ברגים לתלייה ...אחריי שיחה על תמיכה טכנית אמרו לי שלא מגיעים ברגים עם הרמקולים שצריך לקנות בנפרד ...ניראה לי שעבדו עליי כי אחרת למה שלחו לי שניי מתאמים מפלסטיק לתלייה על הקיר ....ואת הבורג שמתברג לתוך הרמקול עצמו לא שלחו מישהו יודע על מה אני מדבר??? אשמח לתשובה שתפתור לי תבעייה תודה
-
- 4 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אוזניות תקציב 100 שח חריגה 20 שח שימוש: ספורט, ריצות סוג מוזיקה: Electro / house סוג: In ear
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קנית למחשב BLUTOOTH ואז גם קניתי אוזניה BLUTOOTH ..אז המחשב מציג אותה אבל בסקייפ ו יאהו ובמסנגר לא מציג כאילו אין משהו שקשור ל BLUETOOTH איך אפשר שיהיה שם הבלוטוט שם כדי לבחור בו ... החברה של האוזניה היא I DO ..
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
בשנה האחרונה, מאז שנכנסתי לתחום נגני הmp3 , גילתי שאני רגיש לאיכות הסאונד בצורה מפחידה (ואיני יודע אם זה דבר טוב ) . היות ורמקולים למחשב עולים המון כסף , החלטתי ללכת על אוזניות מכמה סיבות . ראשית , באותו מחיר ,שתשקיע במערכת, ניתן להשיג אוזניות המספקות איכות סאונד טובה יותר בכמה וכמה . בנוסף , אוזניות ניתן לקחת ממקום למקום . שמעתי באוזניות מצוינות , כגון הgrado , סנייזר px 250 ועוד . האיכות הייתה בסדר , אבל עדין הרגשתי , שהצליל שמופק לא חלק כול כך (כן כך זה אני ) . לפני כשבועיים דיברתי עם דוד שלי , שגר בחו"ל . הוא שאל אותי אם אני רוצה משהו (והוא גם קצת טחון ) , ואני אמרתי לו אוזניות . בקיצור היום הוא הגיע עלי הביתה לאחר זמן רב , שלא זכיתי לראותו , ונחשו מה ? הוא הביא לי …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מאחר שאני חובב מוזיקה ויוצא לי לבלות יותר מדי זמן באוטובוסים כל יום, החלטתי לקנות אוזניות שישמשו אותי למוזיקה בזמן הנסיעה, אני צריך אוזניות שאטומות לרעשים חיצוניים, עם סאונד חזק ואיכותי - בקיצור, מה שכל אחד מחפש באוזניות. איזה אוזניות הכי מומלצות בטווח מחירים של עד 250 שקלים?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בחיפושים אחר אוזניות פתוחות במחיר שפוי (אין לי עדיין כסף למוצרים אודיופיליים יקרים), מצאתי את הgrado sr80 במחיר של 540ש"ח פה בארץ. עכשיו, רציתי לדעת אם האוזניות הללו הן אוזניות טובות למי ששומע בעיקר רוק וג'אז? ובכלל, אם שווה לי לקנות אותן במחיר הזה, או שיש זוג אוזניות אחר ששווה לי לקנות (רק שלא יעלה יותר מהזוג הזה)? ובכלל, שווה לי לקנות אוזניות פתוחות? או שאולי כדאי לי לקנות סגורות? כי בעקרון אני רוצה אוזניות רק כי זה יוצא לי יותר זול מסט רמקולים איכותי, לא כי שאר הבית צריך שקט...
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בקרוב ישנו תיכנון ל"שדרג" את הסלון התיכנון על הLCD כבר נסגר עכשיו עיניין המערכת נשאר פתוח עכשיו אני מחפש רסיבר + רמקולים בתקציב מקסימלי של 6.5K אשמח לקבל מערכות מומלצות ומקומות בהם אוכל לשמוע את המערכות בתודה,
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, אז ככה כמעט סיימנו לתרגם הכל, נשאר רק למצוא בטא טסטרים. אוקי על דור רביעי ומיני זה עובד כמו כפפה, תמונות: עכשיו דרושים בטא טסטרים לדור חמישי (וידיאו), נאנו, דור שלישי, 1 ו-2. לכל אחד מהם דרוש רק בטא טסטר אחד (מומלץ עם מצלמה להביא תמונות). שכל אחד שיש ברשותו פוד כזה ומועניין לבדוק זאת שישאיר פה הודעה עם איימיל לפחות (ICQ וMSN לא יזיק) ואנחנו כבר ניצור קשר איתו. הקושחה תורגמה ע"י צוות IsraPod.Net. המשך יום נעים, צוות IsraPod.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הלכו לי האוזניות הקודמות של SS 5HV2 , ואני רוצה לקנות משהו חדש בעיקר למשחקי יריות , לשמוע צעדים ויריות ומאיפה האויוב יבוא.. חשבתי ללכת לדגם החדש של steelseries 7H , יש דברים יותר מומלצים ?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ה-Jokebox 3 של קריאטיב ? או אולי משהו אחר..? ניסיון אישי\לינקים לביקורות\כמה שיותר מידע יועילו בהחלט...
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה Hdmi ? מה זה אומר ? מתי יצא? ועוד דברים שקשורים לhdmi (אני רק יודע שזה משהו שקשור לטלויזיה)
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לא יוצא לי קול מהמחשב גם מהכרטיס קול און בורד וגם מכרטיס קול פתאום הרמקולים בסדר עובדים בדקתי אני לא רואה את האקוליזר{הסמקל של הרמקול}זז ואני עובד עצות :-\ איזה עוד פרטים צריך לרשום?כדאי שיעזור לכם להבין מה הפתרון של הבעיה שלי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם הורי מחפשים טלוויזיה חדשה מסוג LED או LCD בגדלים שנעים בין 46"- 50" הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכני HD וממיר מקליט HD של YES, סרטים ,סדרות,כדורגל ,ערוצים "רגילים" כמו 2 , חיבור לסוני 3 למשחקים , חיבור ל WII , חיבור למערכת קולנוע ביתית של SONAB וחיבור ל DVD ומגבר . הצפיה בטלוויזיה ממושכת, התקציב לטלוויזה נע עד .6500 המרחק מאזור הצפיה עד לקיר עצמו 4.5-5 מטר. חשוב למצוא פתרון איך להעביר סרטים לטלווזיה הבנתי שבטלויזיות של סוני יש בעיה עם סרטי MKV. לבנתיים אבא שלי חושב על שלושה דגמים -sony nx710 - SAMSUNG 46D550 -46CX520 SONY מה אתם חושבים על אלו או כדאי לקחת דגמים אחרים. תודה מראש לכלל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב כשאתה בצבא אתה די בבועה ולא יודע מה הולך בחוץ יותר מדי, מישהו יכול לעדכן אותי קצת... לפנק בשמות חדשים של שירים טובים ככה? גם הפנייה למצעד תהיה מעולה אפילו מומלץ כדי שאני יוכל להתעדכן תמיד כשאני חוזר. תודה !
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש נגן... מה שחשוב לי זה האיכות סאונד...חשבתי על הzvm ורציתי לדעת אם יש נגן אחר שיש לו איכות סאונד יותר טובה לא חשוב לי אם הוא יהיה צבעוני או לא...הדבר היחיד שחשוב הוא איכות סאונד בתודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר אוזניות שניתן לקנות אותם בחול בערך ב700 ש"ח ופחות. השימוש בהן הוא השתקת רעשים מבחוץ Noise Cancelling. Monster Inspiration Active Noise Canceling Over-Ear Headphones 1 JVC HANC250 Circumaural Noise Cancelling Headphone HA-NC250 2 מה עדיף לNoice Cancelling? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אם זה לא המקום הנכון אשמח להפניה האם זאת סבירה ? http://www.shlomostore.co.il/product.asp?productid=1636
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם קיים לH10 אביזר שמתחבר אליו ומשדר לרדיו על תדר מסוים מוזיקה כמו של האייפוד? לחבר שלי יש מכשיר כזה שמגיע עם עריסה(מעין דיבורית) לIPOD האם יש עריסה לאוטו גם לH10? עריכה: מצאתי שיש את שני האביזרים הנ"ל אבל בחו"ל האם הם נמכרים בארץ?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מערכת סטריאו טובה לחדר, בין 1000 ל1200 ש"ח. משהו שאני אוכל לשמוע מוסיקה בווליום מספיק, ובאיכות טובה יחסית.. כרגע הדרך היחידה שלי לשמוע מוסיקה היא במחשב שלי, שנמצא במסדרון, עם רמקולים שעלו 30 ש"ח. אז אני בהחלט צריך משהו שיתעלה על זה.. אה, ולא, אני לא רוצה דיסקמן, או אוזניות טובות, או נגן MP3.. אני אוהב לשמוע מרמקולים, לא מאוזניות...
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היעוד: הליכה ופעילות ספורטיבית. הדרישות שלי: בידוד רעשים חיצוניים טוב(מפריע לי ששומעים לפעמים משבי רוחעם מה שיש לי כרגע http://koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc^eb^PLUG ). נוחות ושלא יפלו בקלות מהאוזן. מעדיף שאורכי הכבלים R\L יהיו שונים(לטובת הL). תקציב: עד 350 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות גם מעבר לתקציב ואבדוק כמה אני יכול להשתולל עם זה. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חוטיים - בניגוד לאלחוטיים, כי יותר פשוט לי להעביר כבל דק של אודיו מאשר לדאוג לחשמל עבור האלחוטיים מכירים סט סאונדבר + סאב + 2 אחוריים מומלצים? עובר מפוקל/סיב 5.1 (הדגם הישן, לא האטמוס) ורוצה לפחות בחלק הקדמי איפה שהטלוויזיה כמה שפחות רמקולים וחוטים במידה ואין , אשמח להמלצה ל 5.1 עם אטמוס, שוקל את הפוקל/סיב evo atmos, כשידרוג למערכת הקיימת יש ברשותי רסיבר תומך אטמוס תודה
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים S750 7.1 700RMS ונדפקו לי שני טוויטרים. לרמקול אחד הטוויטר עובד חלש מאוד, וברמקול השני הטוויטר עושה רעשים כשהרמקולים על עוצמה גבוהה. אפשר אולי איך שהוא להחליף טוויטרים לרמקולי האלו ? זה ממש מבאס לשמוע ככה מוזיקה וכו' :\ הנה לכם תמונה של הרמקול מהאינטרנט. http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-gigaworks-s750_2.html תודה מראש לעוזרים...!
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-