עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ואני רוצה רק בארץ (מצידי שיהיה מחודש או יד שנייה) , או אם אפשר לינק לאתר אינטרנט שמוכר בסלובניה או קרואטיה.. שיש לו אבל חנות לא רק באינטרנט תודה

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by ruff stuff,

טוב אז הגעתי למסקנה שהעידכון האחרון שהורדתי מאפל למיני אייפוד הוא המקור לכל המסכים הכחולים שקיבלתי ושאלתי היא כזו אם אני מסיר את העידכון אני צריך לחבר את הפוד למחשב? ושאלה שנייה האם התוכנה eph היא מענה הולם לאיי טונס האם למישהו יש נייסיון איתה. תודה .

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  3. טוב, אז אחרי שעברתי על כל העמודים בפורומים שקשורים לנושא(אני מקווה שחיפשתי בצורה נכונה..) נותרתי עדיין עם מס' שאלות ואני ממש אודה אם תוכלו לענות לי עליהן, אז תודה מראש..חבר מביא לי מארה"ב IRIVER H320. כן, אני מבין שהגירסה האירופאית יותר טובה כי היא באה עם מתקון חיצוני לסוללות ו USB2GO (מה שזה לא אומר..אני רק יודע שזה יותר טוב מה-USB הרגיל). אבל עדיין יש לי את הגירסה האמריקאית. ועכשיו לשאלות : א. האם אני באמת צריך לנסות לשנות משהו בתוך המכשיר כדי להפוך אותו לגרסה אירופאית ואם כן, אז איך אני עושה את זה..?קחו בחשבון שאני ממש בור ועם הארץ בכל עניין המחשבים אז תנסו להסביר לי כמו אל ילד בן 6 (שאגב, נראה לי יותר מבין ממני..) ב. אני יוצא לטיול ארוך,כנראה באפריקה, מה שאומר שאין לי…

• 9 תגובות
    • 962 צפיות
  4. כתבתי ביקורת לנגן RIO CARBON שברשותי, הביקורת כמעט מוכנה, חסר רק תמונות וכמה דברים שרשום למטה. רציתי שתגיבו (טעויות כתיב, שגיאות בפרטים, סגנון לא טוב, והאם חסרים דברים לדעתכם), אשמח לכל תגובה עניינית... טוב, יש לי בעיה כרגע להציג את זה ב HTML, אז אני יעשה COPY PASTE לעמוד פה, אחרי זה כשהאתר שלי יסתדר אני ישים את ה HTML שם: ביקורת לנגן המוזיקה RIO CARON רקע הביקורת הנ"ל היא על נגן המוזיקה האחרון של חברת RIO, הלא הוא ה RIO CARBON. נגן זה קטן מאוד, ומתחרה בקטגוריית נגני המוזיקה מבוססי הארד דיסק בנפח GB5 ומטה. קטגוריה זו שתפסה תאוצה בחודשים האחרונים, החלה עם השקת ה IPOD MINI וקורצת בעיקר למי שמחפש נגן קומפקטי שלא מורגש, אך נותן יותר קיבולת מנגני ה FLASH שמגיעים לרוב עד GB1…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by inon007,

אהלן, אני מחפש סאב למערכת קולנוע ביתית, הוא צריך להיות לפחות 120W, עד 200W.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  6. Started by panterw07,

מישהו יודע כמה עולה H320 במוסקבה והאם הוא תומך גם ב אנגלית?!?1

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by dsane,

האם עדיף לרכוש אחד של sony או של irock? והאם איכות הקלטת להעברת אודיו טובה יותר?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  8. Started by frosti,

במהלך השבוע חיפשתי בכמה חנויות באיזור המרכז את הנגן mp3 של sandisk בגודל 1 ג'יגה, בכל חנות שהייתי הודיעו לי שאזל להם מהמלאי ה-1 ג'יגה, אבל את הדגמים של 512 ו-256 היה פחות בעייתי להשיג. הייתכן שהמוצר הזה כל כך מבוקש? והאם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את זה? היה מקום אחד שכן הצלחתי למצוא אותו, אבל הם רצו עליו מחיר של 999 ש"ח, שזה גבוה בהרבה מהמחיר שדורשים במקומות אחרים, אני לא אגיד היכן כדי לא לפרסם, אבל אני רק אציין שזה ברשת ארצית שאפשר למצוא חלק מהסניפים שלה בקניונים ברחבי הארץ.

• 8 תגובות
    • 880 צפיות
  9. Started by dsane,

התכונה הכי חשובה לי בו היא עמידות פיזית.... רצוי עם מיקרופון ואפשרות הקלטה ל MP3 מקניה מחנות מארה"ב עדיפות ל target ו circuitcity בתודה מראש שפוי

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  10. אני מחפש נגן MP3 בעל נפח של 10-20 ג'יגה. אני לא ממש צריך יותר מ 10 פשוט לא מצאתי נגן עם 10 בשום מקום. אני גם לא ממש בקיא בנושא, אז חשבתי שתוכלו לעזור לי למצוא מקום טוב להזמין ממנו את מה שאני מחפש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, כמו שכתוב בכותרת אני נחפש נגנים שיש בהם BT מובנה וספיקר בסגנון של נגני הARCHOS עם המסך מה שהכי חשוב לי אחרי התמיכה בBT שיהיה לו מסך גדול ויכולת להקליט מהטלוויזיה לנגן ואז לראות את זה בנגן ואם אפשר אז שיהיה משולב גם בMP4 (חחחחחחח...כמה דרישות) ויש לי גם אפשרות לקנות מחו"ל.. בכל מקרה תודה רבה רבה לכל העוזרים... ד.א. אני לא יודע אם זה קשור אבל מישו שמע על האוזניות של הBT?(לא של הדיבור)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי! אני מעוניין להתחיל להשתמש בSKYPE דרך המחשב. עכשיו חשבתי אולי לקחת את האוזניות+מיקרופון בטכנולוגיית BLUETOOTH. הבנתי שמוטרולה טובים בזה. אז מה ההמלצה שלכם? אני מעדיף איכות שמע טובה ואיכות מיקרופון טובה. אין לי מושג כמה זה צריך לעלות אבל אני מניח שאני מוכן להשקיע עד איזה 500-600 ש"ח גם לאוזניות+מיקרופון וגם למתאם BLUETOOTH שצריך לחבר למחשב.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Oprapc,

מישהו יודע איך אפשר להפוך את השמות קבצים בעברית שיהיו הפוכים כאילו לכל הנגני MP3 שרושמים עברית הפוך? אבל צריך תוכנה שתשנה את השם קובץ לא את הID3TAG תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Ok אז אני מקווה שסוף סוף אני יוכל לקנות אוזניות איכותיות אחרי הרבה זמן שאני רוצה אבל לא הלך... יש לי 1000 ש"ח לקנות אוזניות איכותיות בהתחלה חשבתי ללכת על הATH-A900 שקראתי שהם מעולות לתקציב ולא דורשות מגבר (הוצאה נוספת) אבל מצד שני אני לא רוצה להשקיע כלכך הרבה באוזניות שלא יוכלו לשמש אותי גם ל Surround כלומר אם כבר אז כבר ... ואם הם יהיו אלחוטיות זה יהיה עוד יותר טוב כי את האוזניות הקודמות של הרסתי בגלל שכל פעם משכתי את החוט בטעות והפלתי אותם וגם ככה כל המחשב שלי בנוי על תפארת הממשק האלחוטי כך שזה רק ישלים את היצירה קראתי גם בכל מיני ביקורות שאוזניות אלחוטיות לא עושות להם בעיות כך שלא אמורה להיות בעיה אני מקווה לכן מה כדאי בסופו של דבר הATH-A900 או אוזניות Wireles…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Drek Boy,

i want to buy an mp3 with at least 1 gb to 2 gb with cost of 140 $ i thoght to buy the rio cali 128 mb sport and add to it 1 gb of memory sd http://www.dealtime.com/xPC-Sonic_Blue_Rio_Cali_Sport_128MB http://www.dealtime.com/xPO-Corsair_Secure_Digital_Card_1024MB_40xSD_Card_5_6MB_Write_read i dont know if corsair are susim in flash memory to so corect me if i am wrong. i think that it the best to use the expantion slot with flash memory because i am doing alot of sport and idont want my mp3 hd baised to broke fast. together with thouse links it cost 130 USD from good and trusted stores.

• 6 תגובות
    • 761 צפיות
  16. Started by Dror-l,

אני עומד לקנות את הנגן iaudio u2 אבל לאחר שערכתי השוואה ב-cnet ראיתי שהנגנים כמעט זהים! בבקשה תגידו לי מה ההבדלים ביניהם ואיזה מהם יותר טוב? http://reviews.cnet.com/4504-6495_7-0.html?tag=pageNav&orderby=-7eRating&qt=&cdi=5502846&id=31129769&id=31236411&tag=txt

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by re5pect,

שלום! צריך המלצה לנגן הארד דיסק, שיהיה לא גדול מידי, שיוכל להכיל לפחות 200 שירים, זמן בטריה ארוך, ואוזניות סבירות תקציב-כ 1300 שקל.. חשבתי על הH10

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  18. Started by ruff stuff,

איך אני מחזיר אותם לפוד שלי ? הם נמצאים על האייטונס אבל לא על הפוד. האם הפוד צריך להיות מחובר למחשב וצריך לעשות פעולה מסוימת? תנו לי פתרונות תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  19. יש לי Creative SB Live! יש בו 5 כניסות....5 צבעים שונים....(אין לי מצלמה אז אני לא יכול לצלם) יש לי אוזניות סראונד של זלמן ואני לא יודע לאן לחבר....מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by nadaw,

אחד משני אלה : (הדגם הפשוט יותר בקטגוריות) http://h10010.www1.hp.com/wpa/comparetool/compareProds.do או זה: http://karat.pionet.com/default.asp?catid={455516F5-A49B-4772-A7B9-E492199329E1}&details_type=1&itemid={5FD77F3F-391E-44C3-95B3-63E65DF5B927} תודההה רבה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. אז ככה. קודם כל, הוא נקנה מארה"ב, ככה שגם הפניה לחנויות יהיה עדיף. מעבר לזה, מה שחשוב לי זה איכות השמע, בעיקר איכות השמע. כמובן שעוד פיצ'רים זה טוב, אבל זה הכי חשוב. ושהמיקרופון יהיה איכותי, לא יכאיב לי. אני מתלבט בי הMuvo Micro / Muvo Slim / Muvo TX Fm . הסיבה שדווקא הם, זה בגלל אני רוצה משווה במאה דולר, פלוס מינוס. מעבר לזה, אני אשמח לדעת מה הבעיה העיקרית עם מוצרים מחודשים, כאילו, ברור לי שהשתמשו בהם והם הוחזרו ותוקנו, אבל האם גם באוזניות לדוגמא השתמשו? וכמו כן, אני רוצה המלצה על אוזניות בתוך האוזן, עד ארבעים דולר, שוב, איכות דבר הכי חשוב. בטח האוטופיה של סוני, לא? גבריאל.

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  22. Started by shahari,

יש לי ipod שנתקע עכב נפילה. התופעה היא שהמסך נשאר קפוא במצבו האחרון ושום דבר לא מגיב. הייתי מעוניין לדעת אם יש למישהו רעיון מה יכול לשחרר אותו או איפה אפשר לתקן ipod

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  23. Started by GENERAL,

שלום יש לי מחשב 2.4 בעל לוח אם shuttle av40s משום מה הwindows לא מזהה את הכרטיס קול כאשר אני נכנס למערכת -> מנהל התקנים מופיע שם כי הבקר מסך והבקר קול לא מזוההים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  24. שלום לכם... יש לי אפשרות לקנות איפוד מיני בן שנה (4GB) + שלט, דיסק עם דרייברים ו-ITUNES, כבל USB שמשמש כמטען, כבל Firewire, מטען רגיל, Beltclip , אוזניות חדשות, ו-2 Skins ב800 ש"ח האם זאת עסקה הוגנת? שווה לי ללכת על זה? אני מאמין שמכיוון והמכשיר נקנה לפני בערך שנה הוא מהדור הישן...מה החסרונות של הדור הישן לעומת החדש? מה ההבדלים בניהם בכלל? כל אינפורמציה נוספת תעזור לי מאוד... בתודה ניר

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Frozen-Ice,

אני רוצה לקנות אוזניות מארצות הברית עד 300 ש"ח איזה לדעתכם ???

• 3 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים