אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שמעתי בעיקר על ה iriver h320/340 אני מאוד רוצה לקנות אותו אבל אני לא סגור עליו... האם הוא קורא עברית? ומה זה אומר עברית הפוכה? חיי סוללה..? איכות וידאו..? והאם זה בכלל שווה..? צריך לקדד? זה פשוט או שזה סיפור גדול מדי? העברת קבצים ממצלמות או מקורות אחרים..? האם זה עובד? וכמה זה באמת נוח? איזה נגן בכלל עדיף 20 ג'יגה או 40 ג'יגה...? אילו קבצים הוא יכול לקרוא במוזיקה ואילו בוידאו ואילו בטקסט? הוא נוח? גדול? קטן? אני פשוט חדש בעסק הזה... תעשו לי טובה שפכו עלי כל טיפת מידע שיש לכם... ;D
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
טוב שמוע יש לי כרטיס קול מ DVD ואני לא יודע עם אני יכול לעשות איתו משהו אז שמוע זה הכרטיס : VOS VT7206 ess video drive es6028f בבקשה עם מישהו יכול לעזור לי השמח מאוד ותודה מראש Gold $shark
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אחת הבעיות של כל האלחוטיות היא רעשים עם ההתרחקות מהמשדר. אני מחפש אוניות אלחוטיות סראונד דיגיטליות אבל שלא ירעישו לי כאשר אני מתרחק מהמשדר.כמובן שאני לא מצפה להיות 500 מטר ומעלה מהמשדר אבל מרחק חדר אחד יספיק לי.להפעיל בסלון ולשמוע בחדר שינה יש חיה כזאת? לא מצאתי משהו מומלץ בחיפוש בפורום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכוונה שלי היא כזאת. בסרטים מסויימים, ישנם קטעים שמושמעים חלש, וישנם קטעים שמושמעים בווליום גבוה יותר. בזמן צפייה בקטעים המושמעים חלש, אני מגביר את הווליום כדי לשמוע בבירור. אך פתאום יגיע קטע בווליום גבוה, והתוצאה תהיה ווליום גבוה מדי. אני מחפש איזושהיא תוכנה, או נגן או תוסף לנגן שיאפשר לקבוע ווליום קבוע לסרט מסויים. כלומר, שבכל הקטעים בסרט, הווליום יהיה קבוע. יש לי רסיבר של DENON ובצפייה בסרטים שמקודדים עם DLOBY DIGITAL אני יכול להפעיל פונקציה שנקראית DRAMATIC COMPENSATION שעושה בדיוק את מה שהתייחסתי אליו. אני מחפש תוכנה דומה למחשב. תודה
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע בעל LIVE 5.1... אחי רוצה את הכרטיס שלי אז אני שוקל אולי לקנות חדש... בכל מקרה, הייתי רוצה לדעת אם יש למישהו מושג מה בידיוק הם מוכרים ? כי אין ממש דגם ספציפי... ובאתר של קראייטיב אני לא רואה AUDIGY 2 סטנדרט.. בכל מקרה האם זה יותר טוב מה SBLIVE ? האם זה שווה את ה 250 שקל ? והאם זה 24Bit או 16... בקיצור אני רוצה לדעת מה זה מחדש לי מבחינת סרטים משחקים EAX וכ'ו... אם זה מחדש בכלל... אשמח לפרטים ועזרה, תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין שהנגן יהיה קטן, וקל. אני מעוניין שגם העוצמה המקסימלית יותר חזקה מהסביבה והאיכות תהיה גבוהה. אם האוזניות שבאות איתו טובות - סבבה, אם לא, לא נורא. חשוב מסך - ושיהיה זוהר. אני מעוניין בזמן סוללה ארוך ובזמן טעינה קצר כמה שיותר. עכשיו, הוא ישומש בעיקר לספורט (בעיקר ריצות, וגם מכשירים, בחדר כושר ולפעמים גם בחוץ), וגם לטיולים. מהנ''ל ניתן להפיק כמה שאלות: - האם שווה לי ללכת על נגן Flash במקום, וגם ככה להקטין את התקציב שלי? (מה היתרונות של זיכרון על הארדיסק?) - על איזה דגם, חברה כדאי לי ללכת? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני נוסע לחו"ל. ואמא שלי רצתה שאני אביא וידיאו. הוידיואים בדיוטי פרי עולים בערך 80-90$. יש מערכת קולנוע ביתי של LG ב-200$ שכולתת 5 רמקולים וסאב ומכשיר וידיאו ו-dvd משולב. נראה לי שעדיף במקום וידיאו סתם ב-90$ לקנות כבר את המערכת ב-200$ לא? ורק רציתי לדעת אם צריך רסיבר למערכת הזאת,כי אם צריך לחבר גם רסיבר זה כבר לא שווה. אנ לא צריך משהו מאוד איכותי ,זה סתם לראות כמה סרטים בסלון ולשמוע קצת יותר טוב. וגם קצת להתלהב על חברים...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן הגיע הזמן לקנות DVD חדש,אחרי שהישן נפל מהמדף בגובה שניי מטר,סיפור ארוך. בכולללללללל מקרה,אני צריך כמה דברים שהיו בו. דבר ראשון שיהיה מולטי סיסטים שיהיה גם תמיכה בPAL וגם בNTSC. דבר שני שאני אוכל לראות איתו סרטים שהורדתי מהאינטרנט(אל תדאגו לא סרטים מוגנים בזכויות יוצרים... הרצאות יותר נכון..) בכול מקרה אני צריך משהו לא יקר מידי כי אני ממילא משתמש במחשב שמחובר לטלויזיה,אבל משהו שיהיה טוב. יש הצעות?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות נגן של לפחות 40 ג'יגה (לא מארץ) ומאוד אהבתי את הזן טאץ' אני לא רוצה את הH340 אל תציעו עליו!!! איזה עוד נגנים של 40 ג'יגה יש?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני מחבר רמקול של מערכת סטריאו למקום רחוק יותר בלי כבלים... יענו יש משהו כמו אנטנה לרמקולים כדי לשים במקום מרוחק מהמערכת...
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רסיבר של פיוניר vsx-508 ולוח אם של EPOX 8RDA+ עכשיו ראיתי שיש לי אפשרות להוציא מהמחשב 6 ערוצים: 2 ערוצים מה AUDIO OUT 2 ערוצים מה LINE OUT 2 ערוצים מה MIC עכשיו הגדרתי הכל וכשחיברתי למערת התחיל כל מזמזם כזה "תתתתההההההההההההההה" ראיתי שזה קורה רק כאשר החוט מחובר למחשב וכשאני מוציא אותו הרעש פוסק זה קורה ברמקול הסנטר דיי חזק וברמקולים האחוריים ברמה בינונית למישהו יש מושג למה זה? בלי קשר האם כבל אופטי מעביר 6 ערוצים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 gmini 400 והורדתי את התוכנה PocketDivXEncoder כדי לקודד סרטים לנגן. יש לי סרט ותרגום בעברית עם אותו השם. הוא שואל אותי אם אני רוצה להוסיף את התרגום והסכמתי. אחרי הקידוד אני רואה שהכתוביות בעברית יצאו בג'יבריש, כלומר לא עובדות. נסיתי לשנות גופן בתוכנת לעריכת כתוביות, אפילו לשנות לפורמט אחר ושום דבר אחר לא עזר. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס zs 2 gamer ואני לא יודע איזה רמקולים ליקנות!!! זה או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=786 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=2144 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_156&products_id=5550 או http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=4912 דרך אגב זה רק למוזיקה!!! ואל תיסתכלו על המחיר כי הכסף זה לא הבעיה... כי הקרייטיב עולה איזה 900 והשאר עד 600 ככה אז זה לא הבעיה בתודה Rima41
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היום הייתי בדיזינגוף סנטר ויש שם חנות ממש מגניה בשם HANDY.... יש להם שם מלא גאדג'טים נחמדים וגם את כל הנגנים(נראה לי....) של IAUDIO... מחיר לM3L הוא 1990 שח מקווה שזה עוזר למישהו...... איתן
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
טוב מאז העידכון האחרון שהורדתי מהאתר של אפל לאייפוד אני ניתקל רק בבעיות השאלה היא אם אני מוחק אותו דרך הריסטור האם אני מוחק גם את כל התוכנות הנילוות ? ניראה לי לא הגיוני אבל בכל זאת שואל. ןהאם כדאי ודם למחוק את האייטונס והאייפוד קודם ואחרי זה לעשות ריסטור לאייפוד. בקיצר מה לעשות קודם ריסטור למיני או הסרה של האייפוד מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת. הן יהיו מיועדות בעיקר למשחקי מחשב. בבקשה, תנו הצעות
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש נגן Mp3 מבוסס דיסק קשיח ואני כרגע בהתלבטות בין ה-Apple iPod 20GB 4th Gen לבין ה-iRiver H340, אשמח לקבל את המלצותיכם, דעותייכם לגביי השניים (כבר קראתי reviews ברשת....). *הדרישות שלי מהמכשיר הם כדקלמן: 1. שיכול לשמש כדיסק איחסון נייד 2. שיהיה אפשר לנגן בעזרת FM modulator למכשיר הרדיו ברכב (דרך אגב האם זה עובד טוב?) 3. שיהיה בעל אפשרויות טעינה מגוונות (אני אומנם לא מטייל ברחבי העולם אך רוצה אפשרות כזאת) 4. שיהיה בעל סאונד איכותי ויתמוך בכמה שיותר פורמטים (למרות שרוב האוסף שלי מבוסס mp3) *כך שאם למישהו יש המלצה אחרת אשמח לשמוע...(Creative Zen, Sony וכדומה) אני מעוניין לקנות את המכשיר בימים הקרובים תודה.
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הוא דיי נפוץ.. http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1418087 האם הוא נחשב ג'נרי או משהו בסגנון או שהוא דיי טוב? תודה.
-
- 11 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכם, ואם אפשר לינקים... עוד יותר טוב ותודה רבה
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי חברה, אני מריך רמקולים למשחקים וסרטים למחשב ביתי. אני לא צריך עוצמה גדולה אלא רק איכות סבירה. חשבתי על ה1.5 של קריאיטב שעולים בסביבות ה400 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2801&CatCode=83# עריכה-ומה עם זה? http://www.tdatrading.com/tdail/scripts/main.cgi?action=big&product=P77 מה שאני מחפש בדיסקמן: שיהיה בו זה IDTAG ,איכות(שלא ישבר תוך 4 חודשים(וגם לא תוך 12)),שאפשר להריץ שירים קדימה ואחורה, עוצמת שמע טובה ואפשרות לרוץ איתו(אני קונה אותו בשביל ג'וגינג\חדר כושר). ??? ובכלל האם פנסוניק איכותיים בדיסקמנים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רכשתי היום רמקולים 5.1 של קריאטיב - Inspire T5900 במחשב הנוכחי יש לי לוח Gigabyte nForce3 GA-K8NS עם כ.קול מובנה של - Realtek ALC850 Audio השאלה שלי אם כדאי להחליף את כרטיס הקול ולהשקיע 450 שח בAUDIGY 2, כשהשימוש העיקרי הוא למוזיקה וסרטים. או שאין הבדל כזה רציני ואפשרי להשאר עם הכרטיס המובנה... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי זוג רמקוליים מצויינים שהם 50 וואט, וההתנגדות שלהם היא 8 אוהם. המגבר שלהם לא כל כך טוב, והייתי רוצה לקנות מגבר דיגיטלי (סטריאו, אני לא זקוק לסראונד). הייתי רוצה לדעת מספר דברים - 1. אני יודע שאם התנגדות הרמקולים היא 8 אוהם, עלי למצוא מגבר שעונה על נתון זה גם כן. אך מה בנושא ההספק? 2. האם ישנם מגברי סטריאו דיגיטליים שאתם ממליצים עליהם? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-