אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שהאוזניות האלו טובות מאוד לרוק ולמוזיקה אלקטרונית, והן נראות לי מאוד טובות ואני מתכוון לקנות את אחד הדגמים, אבל אני שומע גם הרבה מוזיקה קלאסית ורציתי לדעת אם האוזניות האלו טובות גם למוזיקה קלאסית או שיש אוזניות אחרות בטווח מחיר שלהם שידועות כטובות יותר?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח SoundStorm, ומערכת סטריאו של ימאהה רגילה. השאלה שלי היא איפה ההגברה יותר איכותית? האם כדאי לשים במחשב ווליום נמוך ולעלות את הווליום במערכת או ההפך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי טלוויזיה של טושיבה,אני לא בטוח לגבי הדגם אבל נראה לי שלסדרה של הטלוויזיה קוראים bomba הבעיה היא שכאשר מפעילים את הטלוויזיה אחרי שהיא הייתה מכובת לזמן של יותר משעה אז אין קול לוקח כ10 דקות עד שמתחילים לשמוע קול ממה נובעת הבעיה ?,ואיך אפשר לסדר אותה ?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
חשבתי על הדגם הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728246 אשמח לשמוע עוד המלצות, הטלוויזיה הולכת להתחבר לממיר דיגיטלי של הכבלים, ואולי יראו בה סרטים דרך VGA או DVI תודה!
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למצוא מכשיר דיוידי כמה שיותר זול ושתהיה לו כניסת USB שיוכל לקרוא מ- DISK ON KEY של 2 ג'יגה את הסרטים עם תרגום עברי בלי שום סיבוכים והפיכות וכו, כמו שעובד בווינדוס בקיצור מישהו מכיר משהו כזה? אם יש משהו מומלץ שלא הכי זול גם טוב הבנתי שברב המכשירים זה תומך עד ג'יגה של דיסק און קי האם זה נכון? ואם מישהו מכיר אחד כזה שיכול לקרוא קבצים ברזולוציה יותר גבוהה מ- DVD אז בכלל טוב אבל אני בספק
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת 5.1 שמחוברת עם מגבר למחשב באמצעות כבל אופטי. אני משתמש בכרטיס קול מובנה שנמצא בלוח האם והאיכות שלו סבירה. יש לציין שאני רואה המון סרטים דרך המחשב וגם משחק המון כך שאני רוצה לשדרג לכרטיס טוב יותר שיתן חוויה קול יותר איכותית. חשבתי על הכרטיס הבא: http://asia.creative.com/products/product.asp?category=493&subcategory=494&product=17813&nav=0 מה אתם אומרים עליו? שווה לקנות? תודה וערב טוב.
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אוזניות ניידות,מה מהם עדיף?... מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהן? לי יצא לשמוע מעט את הAKG K26P והן מלאות באס
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כבל RCA 2 MINI-PL וראיתי אותו בהום סנטר באורך 5 מטר במחיר של 20 ש"ח... האם האיכות היא טובה? או שצריך לחפש משהו יותר טוב,איכותי? (אם כן, תגידו לי איזה כבל זה ועדיף שיהיה מהום סנטר)... תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הדרישות לטלוויזיה של ה46 אינץ'-צריכה להיות סמארט, לא חובה בכלל תלת מימד (פיצ'ר מיותר) אבל אם זה בא עם הטלוויזיה בהשקעה קטנה נוספת, ניחא... הדרישות לטלוויזיה של ה32 אינץ'-הולכת להתחבר גם לממיר וגם למחשב שלי, כדי לראות סרטים סדרות וכ"ו. לכן אני רוצה אותה FHD. סמארט-לא חובה, אם זה בא בהשקעה קטנה-עדיף. משהו נוסף שאני מחפש והוא לא כ"כ קשור לפה: מסך מחשב-טלוויזיה 26-27 אינץ', צריך שיהיה פאנל IPS ודומיו (לא כדאי לקנות TN נכון?), ושיהיה גם חיבור HDMI וגם חיבור DVI/VGA (עדיף DVI אבל אם אין VGA יהיה בסדר). תקציב עד 1800. בכל התקציבים-עדיף לחסוך. את המסך אקנה בחנויות די גדולות (KSP/מחסני חשמל/אל"מ/RSM וכ"ו). אין סיכוי שאקנה באינטרנט (מסכי קוריאנים לא בחשבון). במסך 46 אינץ' ראיתי את …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי ת'רד בנושא הזה בעבר, אבל זה היה מזמן והפרטים שם כבר לא בהכרח רלוונטיים. לעניין: אני צריך DVD שיכול להסתדר עם הארד דיסק חיצוני USB. יש בשוק הרבה מכשירים עם כניסת USB - אבל רובם המוחלט לא מסתדרים עם שום דבר מעבר לדיסק און קי. בדקתי 6 מכשירים שונים עם WD MY PASSPORT, מתוכם 2 של LG וPIONEER, והתוצאות בהחלט לא משהו. כמה מכשירים בכלל לא מספקים את ההספק הדרוש לדיסק כדי להסתובב (מדובר בדיסק 2.5 ללא ספק כוח), השאר מפעילים את הדיסק, מזהים את קיומו אבל לא מצליחים לגשת לתוכן. אני צריך מכשיר שלא עושה את הבעיות האלה. הדיסק שהולך להיות מחובר למכשיר הוא MAXTOR חיצוני 1TB, עם ספק משלו כך שאין בעיית הספק - אבל נשארות הבעיות של הנפח, כמות הקבצים, הפורמט (NTFS) וכו'. למישהו יש מכשיר ש…
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים 2.1 לתליה על הקיר. רציתי לדעת אם יש מובנים או שצריך לקנות מעמד או מתקן??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביום ראשון אני הולך לרכוש מדיה סנטר של ג'יגה בייט ככל הנראה המפרט של המערכת מצורף בקישור הבא: http://www.machshev.co.il/sg_product~78080~153~0.htm רציתי לדעת קודם כל האם המפרט הוא טוב ואם לא מה חסר בו ולמה כדאי לשים לב בכלל לפני שרוכשים מערכת כזאת אם יש המלצות למערכות מקבילות יתקבלו בברכה עד 7000 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה שבהקלטה משמיע רעשים מגעילים ... שמעלים את השמע : BDA ANALOG CAPTURE שומעים רעשים מגעילים אם אני מוריד את זה לשמע נמוך בקושי שומעים את הרעשים אבל ההקלטה גם עם שמע נמוך ניסיתי לחבר את הסאונד דיגיטלית עם כבל RCA ( אדום לבן ) הרעשים פחות גדולים אבל שומעים עדיין הפרעות וזה מעצבן ניסיתי הכול להחליף כבל , מערכת מחובר AUX , ישירות בין הממיר למערכת שומעים מצויין בלי רעשים שמחברים בין הכרטיס TV לממיר יש רעשים חזקים אם אני מפסיק את הכרטיס טלויזיה ומגביר את העוצמה של הקול לא שומעים כלום אם אני מגביר את העוצמה של הכרטיס TV שומעים רעש מטורף. " עוצמה ראשית " תקין . שאני מעלה את ה BDA ANALOG CAPTURE כדי להגביר את הקול ואת עוצמת ההקלטה יש רעשים . מה אני צריך לעשות ?…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מעצבנת יש לי את המגבר הזה, והוא פצצה אבל יש בעיה כל פעם שאני מכניס כרטיס יוסבי הוא פשוט קופא וזהו אני צריך להוציא מהחשמל ואז להדליק שוב עם היוסבי בפנים אז הוא עובד אני לא מבין מאיפה נובעת הבעיה???
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני צריך טלויזיה כמה שיותר גדולה ואיכותית עד 10000 שקל (מעל 37 אינצ' לפחות) אפשר LED אם יש בכזה מחיר אבל אם לא אז LCD גם סבבה תודה עדיף מחברות כמו LG SAMSUNG PHILIPS וכו' מוכרות תודה
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
מחפש כרטיס קול עם כניסה דיגטלית שתומך ב4.1 עדיפות לקריאיטיב בסכום של עד 500 ש"ח יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לרכוש את הכרטיס המדובר Audigy 2 ZS Platinum Pro ב500 ש"ח האם שווה לעשות השקעה כזאת? מה האופציות שיש לי היום בשוק? חשבתי על Revolution 5.1 בעיקרון הציוד שלי? אוזניות סנהייזר HD595 בעיקר סרטים/מוזיקה, משחקים זה לא התחום החזק
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי כבל אופטי monster cable 350 לPS2 ולא מצאתי אפשרות לשלוט בווליום שלו, שומעים מצוין אבל כשאני נכנס להגדרות שמע הוא מסומן בצבע אפור (חסום) ואי אפשר לשלוט בווליום. יש לי כרטיס קול פנימי realtek ac97. בנוסף ראיתי בתוכנה של הכרטיס קול שיש שני תדרים, באיזה לבחור? 48KHZ או 44.1KHZ? עוד שאלה: חיברתי את הPS2 למסך שלי ולא משנה באיזה חיבור אני מחבר, יש קצוות שחורים מסביב (כאילו זה CRT) והתמונה די מרצדת בקצוות, מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות את המקרן הנ"ל, רציתי לדעת האם הוא מומלץ או שעדיף משהו אחר באותו תקציב, (7.5-7.8 אלף) http://www.projectorcentral.com/optoma_hd65_review.htm אשמח לתגובות מקצועיות בעניין
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לאחר שקראתי את תשובותכם וקראתי ביקורות נשארה לי רק שאלה אחת בקשר ל AUDIGY 2 ZS VS VALUE האם ההבדל היחידי הוא ביציאת FIREWIRE? בביקורות שקראתי ראיתי שב ZS יש דריברים עם מגוון אפשרויות, האם יש אותם גם ב VALUE? תודה לעונים. מצטער אם כבר נמאס לכם לשמוע פשוט אני לא רוצה לשלם 500 ומשהו שקל ובסוף לגלות שחוץ המיציאה אין הבדל, כאשר ב KSP יש ב 270 את ה VALUE.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן חברה, אבקש את עזרתכם בהערכת מחיר של המוצרים הבאים : רסיבר Sansui G-4700 עם שני רמקולים Jensen LS-5, במצב מצוין מי שמכיר אשמח גם לחוות דעת על המוצרים. תודה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מקווה שאתם תוכלו לעזור לי פה, אני מחפש את הכרטיס WinFast PxDVR3200 H (כרטיס האמת די ישן יצא לפני כשנה-שנתיים) למורות שהוא די ישן יש לו איכות מדהימה ונראה שהמחיר שלו פשוט לא יורד, אני מחפש איזו חנות טובה שמוכרת אותו בפחות מ450ש"ח(איפה שלא מצאתי אין מחיר יותר נמוך מ450ש"ח למורות שקניתי אותו לפני כשנה וחצי הוא עלה כ300ש"ח בבאג אם אני לא טועה)
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אחרי 5 שנים עם השור הגיע הזמן להחליף. אני מחפש אוזניות IN EAR עד 150 דולר וכבר לא ממש מעודכן מה מומלץ היום. השימוש שלי זה רוק מכל מני סוגים, חלק כבדים וחלק פחות וכל מני דברים מסביב. אני רוצה אוזניות מאוזנות כמה שיותר שנשמעות טוב ב"ALL AROUND". אז מה כדאי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-