אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני ממש לא מבין באוזניות, אילו אוזניות טובות יש שנותנות 5.1 וכוללות גם מיקרופון? מי הן החברות המובילות? אני מניח שאני מוכן להוציא ככה 300-350 או אולי עד 400 אם יש משהו מיוחד.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
כרגע אני חושב על פלאזמה של סמסטנג d490 מישהו מכיר והתנסה עם המסך במשחקים? או בכלל דעות על פלאזמות ומשחקים יתקבלו בברכה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס משמש רק לחיבור כלי נגינה חיצוניים? אפשר לחבר עליו רמקולים של מחשב?? (בשביל לשמוע באיכות יותר טובה)?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שהפסיקו לייצר את הדגם הזה אני מעוניין בו וארצה לדעת איפה ניתן להשיג אותו, או בקופסא או כ BULK (בסך הכל ללא התוכנה) אני מחפש חנויות באיזור נתניה, או לא רחוק משם תודה
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אחרי שקראתי את הביקורת של עמרי עמוס התלהבתי נורא מהנגן הזה IRIVER H-120, ואני חושב לקנות אותו אבל אני לא מוצא בשום מקום וגם לפי מה שראיתי זה 20 GB ואני מחפש 40 GB. אבל נראה לי שאין בו חסרונות (כמעט) ושווה לקנות אותו במקום הIPOD. בקיצור אני רוצה לדעת איפה אפשר לקנות אותו אבל אם אפשר לא דרך האנטרנט. תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הכרטיס בחיבור קאוקסאלי לריסיבר שלי ושאני שומע מוזיקה אז או משחקים נדלקת לי המנורה של PCM . ואם אני בודק דרך המחשב סאונד שישדר לאחוריים או לסנטר אני לא שומע כלום אבל עם אני שם את הריסיבר על 5 CHANEL אז שומעים דרך האחוריים . האם תקין ? ואם לא מה אני צריך לעשות ... בבקשה
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מבקש המלצה על אוזניות עד 150 שקל אם _הם שוות את החריגה אפשר לעלות לכיוון ה 2 00
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מתנה לאחיין שלי לבר מצווה אוזניות. הוא ביקש את הביטס סטודיו אבל רציתי להתייעץ אם יש משהו יותר טוב בטווח של עד 500 ש"חים. הוא בן 13 אז שגם יראו טוב. חשבתי על SkullCandy אבל אני ממש לא מבין בזה כבר. המוזיקה תנוגן מהפלאפון שלו או מאמפי זול כלשהו, והוא די שומע הכל, ממזרחית ועד רוק. תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מינידיסק של שרפ דגם 722 ועד לאחרונה הוא הקליט לי מעולה.אולם כרגע אני לא מצליח להקליט וגם לא לערוך ולא למחוק .הוא כל הזמן רושם לי שהדיסק שרוט והוא גם לא מצליח לשנות את טבלת הtoc (מקביל לטבלת fat ).איך אני יכול לתקן או איפה לשלוח לתיקון ,אם בכלל זה כדאי. ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ- 300-400 ש"ח לאוזניות. אני מרבה לנסוע באוטובוסים אז הם צריכות להיות מבודדת כמו שצריך תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת LIFE STYLE של BOSE המחוברת לכרטיס הקול דרך מגבר SHERWOD . השאלה היא האם יש טעם לשדרג את כרטיס הקול (מותקן כרגע קריאטיב 128) כדי לקבל SEROUND . (מישהו טוען שאין בזה טעם משום שהמגבר "מפרק" את הצלילים ומייצר SEROUND)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר שרכשתי לפני כ4 חודשים אוזניות חדשות (AT A900) קיפלתי יפה את הHD280 ששירתו אותי נאמנה והנחתי אותן על המדף. מכיוון שהA900 עלו בכל היבט אפשרי על הHD280, החלטתי לאחרונה "לתרום" את ה280 בחינם לחבר שעדיין שומע מוזיקה עם אוזניות 100 שקל, אבל לצערי הספוגיות נשחקו משנים של שימוש. כך שהחלטתי להחליף לו אותן לספוגיות חדשות, כי ה280 במילא אינן האוזניות הכי נוחות בעולם. אני זקוק לעזרה באיתור חנות בארץ שדרכה ניתן להזמין את את הספוגיות להחלפה, ניסיתי את קילומבו בחיפה אבל בכל-פעם שהתקשרתי אליהם הם אמרו שהם נורא עסוקים, רשמו את שמי ואת המוצר שאני רוצה ואמרו שיחזרו אליי, מיותר לציין שהם לא חזרו אחרי אף-אחת מהשיחות. עזרתכם תתקבל בברכה. Cheers [br]פורסם בתאריך: 29.11.2008 בשעה 15:26:…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרגע קיבלתי את האוזניות הללו "הבעיה" (אם אפשר לקרוא לזה בעיה) שהחלק הפנימי (IN EAR) לא יושב במלואו אלא רק חצי, האם זה אמור להיות ככה? תמונה (מגוגל תמונות) להמחשה איך האוזניות יושבות, גם אצלי ככה אני לא מצליח להבין האם זה אמור להיות ככה או לא, ואם כן - מה ההיגיון? חצי מהסאונד בורח החוצה, מה שגם זה לא הכי נוח כי נכנס לך לתוך האוזן חצי מהפלסטיק הקשיח, זה שלא מכוסה בגומי מישהו ?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
למרות שאני מעוניין לקנות בעוד כחודשיים אני אשמח לקבל הצעות למערכת מפציצה לרכב...שכוללת סאב וופר מגבר וכל זה... תודה לעוזרים :]
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
ערב טוב, הערב רכשתי את סט הרמקולים MicroLab Solo 7c 2.0 באחד מסניפי KSP במסגרת "שישי השחור" במחיר לא רע בכלל. כאשר חיברתי את הרמקולים ביניהים נוכחתי כי הרמקול השמאלי לא פועל כלל, על-אף ניסיונותי לשנות את החיבור בכל צד של הרמקולים. למען הסר ספק, הסרתי את כיסויי הפלסטיק שעטפו תחילה את קצוות הרמקולים וכמובן חיברתי שבהתאם להוראות - הצד הכסוף לחיבור השחור וצד הברונזה לחיבור האדום. האם טעיתי בחיבור/יש משהו שאני מפספס או שיתכן וקיימת בעיה כלשהי? תודה מראש על העזרה והמשך ערב נעים. אופיר.
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברים! יש לי דיסק אודיו (שצרבתי לאוטו) עם שירים. אני רוצה להעתיק את השירים חזרה מהדיסק למחשב. הבעיה היא שכשאני עושה את זה אני מקבל שסה"כ הקבצים הוא בסביבות ה750KB (לא ממש הגיוני) וסיומת השירים הוא CDA. השאלה היא: א) איך אני מעתיק את השירים חזרה למחשב? ב) איך אני הופך את השירים חזרה לפורמט MP3? תודה רבה!! המשך שבוע מצוין!
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה לאוזניות bluetooth over\on ear שיחוברו לסמארטפון ושמיעת מוזיקה באיכות גבוהה {פורמט FLAC} . הדגש הוא על איכות הסאונד ולכן גם אוזניות ללא מיקרופון באיכות טובה יותר באות בחשבון. התקציב הוא עד 400 ש"ח ואין לי בעיה להזמין מחו"ל {איביי וכו'} .
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב קודם כל אני לא מבקר מקצועי ולא בעל יותר מידי ניסיון במערכות קולנוע ביתי הביקורת הזאת היא חוות דעתי על טלוויזיה וסטרימר תקציבים המסך עלה לי 3650 שקל והסטרימר אם ארד דיסק של טרה ודונגל אלחוטי עלה לי 1500 שקל ככה שאין מה להשוות מול מוצרים הרבה יותר יקרים שיש בשוק בכל מקרה תמונות אני לוקח מגוגל תמונות גם כי אני צלם גרוע וגם כי אין לי סבלנות להוריד את איכות התמונות עוד יותר רק להתאים אותם לדרישות האתרים בכל מקרה אני יתחיל את הביקורת תכירו הסמסונג 37B530 מסך 37 FHD למסך הזה יש כל כניסה שאני יכול לחשוב אליה שצריך ממסך מRF (אנטנה רגילה ) לקומפוזיט \לקומפוננט \לכניסה הכחולה של מחשב \וכמובן HDMI אני לא זוכר כמה כניסות יש לכל דבר אבל אם אני זוכר נכון יש 2…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחלתי שוב להשתמש במיני דיסק שלי אחרי שהיה מושבת שנתיים ועכשיו כשבאתי להקליט שירים דרך המחשב נתקלתי בבעיה. כנראה אין מספיק הפסקה בין השירים ואז זה יוצר מצב שיש במיני דיסק שיר אחד שיש בו כמה שירים מישהו יודע איך לפתור את זה? או לתת לי תוכנה לעריכת מוזיקה כדי שאני יוכל להגדיל בסוף את השירים באיזה שתי שנייה או דרך אחרת לתקן את זה תודה מראש =)
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
אז ככה... אחרי לבטים רבים החלטתי לחבר בין המחשב האישי שלי (קומה שניה) לבין הטלוויזיה הביתית. הבעיה כאן היא המרחק.. איזה כבלי HDMI וCOAX של 15/20 יהי הכי טוב למטרה הזו אם בכלל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד דריבר לכרטיס קול של נפורס 2 NFORCE 2 יש לי בלוח כרטיס קול של סאונד סטרום כרטיס מובנה תנו ליבבקשה קישור ישיר
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/555466-%D7%90%D7%A9%D7%9E%D7%97-%D7%9C%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%95%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%99-%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%A7-%D7%9C%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-BF-%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%9C%D7%97-%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-IN-EAR-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%94#.VHjM_DGUcRq מה דעתכם על ה-NVX E10? לשימוש בנסיעות ברכבת/בעבודה, בעיקר מטאל, רוק, רוק כבד אבל גם בלוז, רגאיי מדי פעם. בעיקר חשוב משהו נוח מאוד, עמיד ועם איכות סאונד טובה שמסוגלת להתמודד עם ריפים כבדים ורועשים של מטאל בלי להטביע את הפרטים. עדיף לא משהו ש"אונס" את האוזן לעומק כמו הביטס למשל. לא לחדר כושר. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. יש לי שני מחשבים שנמצאים ברשת אלחוטית בבית. אחד מהם יושב בסלון אבל אני לא יכול לשים אותו צמוד לטלוויזיה ולכן אני צריך להריץ כבל HDMI ארוך מאד על הרצפה. אני מחפש דרך לשדר לטלוויזיה LCD באיכות FULL HD. הבנתי שיש מכשיר כזה שנקרא xtreamer אבל הוא בסביבות 750 שקל. האם יש פיתרון זול יותר? בנוסף, על אילו רמקולים 2.1 הייתם ממליצים מבחינת עלות מול איכות סאונד למחשב? תודה רבה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ההאם המצב של כיוון השידור יכול להתפך כלומר אם אני מחבר את השני PL מונו לשני יציאות אוזניות במגברים שונים ואז את האחד PL סטריאו לאוזניות , האם אני אשמע סטריאו באוזניות ?
-
- 7 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ראיתי במפרט ללוח אם הזה http://skypc.co.il/pl_product~38470~83~0.htm שכתוב SPDIF In/Out connector תחת Internal I/O connectors. עכשיו אני יודע שחיבור SPDIF הוא חיבור אודיו דיגטלי שיכול לבוא בשתי תצורות- חיבור קוקסיאלי, או אופטי, אך זה אם הוא יהיה ב- rear panel I/O. אז מה זה בעצם אומר? שאני יכול לחבר כבל מסויים ללוח אם שבקצה השני שלו יהיה חיבור קוקסיאלי ולהוציא ולקבל אודיו בצורה כזו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-