אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אם אני הולך לקנות בארה"ב נגן אמפי3 והוא עולה 300 דולר (1350 NIS) אז באירופה הוא יעלה אותו דבר רק ביור? 300EURO? (1710NIS(? כי יש הבדל ענקי בין שני שערי המטבע אחד זה 4.5 בקושי ואחד זה 5.7 ?
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם זה נכון שהחנות מוכרת שם את הגירסה האירופאית של Iriver H320 או שזה סתם שמועה??? אני מעוניין לקנות בחנות הזו ובודק אופציות..
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל בפורום הנכון. אני שוקל לקנות השבוע מכשיר DVD התומך ב-DivX והצגת כתוביות בעברית. שאלות: 1. האם ישנם דגשים מיוחדים לשים לב בעת הרכישה? 2. האם כל המכשירים תומכים רק בפורמט כיתוביות srt או שקיימת תמיכה בפורמטים נוספים? 3. האם תמיכה ב-mpeg4 תעבוד היטב עם כל המקודדים DivX, XviD וכיו"ב? 4. מה החשיבות של Progressive Scan? 5. במכשירים אלה האם פשוט אני שם קובץ avi+srt על CD ופשוט רואה? תודה על ההבהרות. אמיר.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות בביתי משחב שעובד כ-PVR ואני צריך מדריך כלשהוא לזה אך לא מצאתי. מישהו יודע? תודה מראש, יואב.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יצא המכשיר הזה בגרמניה? כמה בערך הוא עולה בגרסא הכי נמוכה מבחינת מקום? האם יש משהו יותר משתלם לקנות כלומר נגן אחר? האם הוא תומך עברית? :-\
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3081251,00.html שמעתי את המערכת (קרוב משפחה "ייבא" מבריטניה) והיא לא גרועה בכלל היא בסולם של 1-10 היא 8 אם אפשר עוד תגובות של אנשים ששמעו אותה
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
יש לי סאבוופר ושני רמקולים שמחוברים אליו של COMION והם מחוברים אל היציאה האחורית של הכרטיס קול המובנה של הלוח.......ויש לי עוד יציאה קדמית איפה שהUSB הקידמי שמחוברת גם היא לכרטיס קול .......השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאה הקדמית עוד סאבוופר ושני רמקולים ושהם יעבדו באותו הספק ?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כמו WIN' media player ? אם כן, האם יש עוד תוכנות ממומלצות ? ואיך עושים את זה בהן...? תודה. aaaaaa32
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אז ככה....אני מחפש כרטיס קול חדש בעיקר לצורך שמיעת מוזיקה....בעיקרון אני משתמש באוזניות (שאני מחבר למחשב ולא לסטריאו) ורמקולים (שאבא לא בבית ) שמחוברים לסטיראו שאני מחבר למחשב. רציתי לשאול אם מישהו ממליץ או יודע על כרטיס קול איכותי לשם כך במחיר סביר (עד 400 שקל)? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
** סליחה על הפוסט הארוך, פשוט ריכזתי פה כמה דברים...** אז ככה בשעה טובה ומוצלחת, החלטתי להחליף סופסוף את הרמקולים הג'נריים של המחשב... אני מחפש מערכת 2.1 (2 רמקולים+סאב) בתקציב של 250+-. הצרכים הם בעיקר מוזיקה (80%), ואז משחקים וסרטים (פחות או יותר שווה בשווה, למרות שיותר חשוב שאיכות המשחקים תהיה טובה - כי אם אני ארצה לראות סרט באיכות טובה, אני אעבור למערכת בסלון) דרישות מיוחדות: - הרמקולים כנראה ישבו על השולחן או יתלו על הקיר, ככה שלא רצוי שיהיו גדולים מדי (ומצד שני, הם לא צריכים להיות מיניאטורים - גודל של רמקולים ג'נריים זה פסיידר, אולי אפילו קצת יותר גדול). - מטעמי מקום ומיקום, גם הסאב צריך להיות לא גדול מדי (ושוב, עד כמה שאפשר בלי להקריב יותר מדי מהאיכות). ועכ…
-
טוב אז אני קונה את הלוח: P4S800D-E Deluxe שיש לו S/PDIF ביציאת אודיו. ניראה ככה: וההתלבטות היא בין- האם לקנות Extigy ורמקולים של קריאייטיב (כניראה שINSPIRE T5900) לבין להשתמש ביציאה בדיגיטלית (S/pdif) של הלוח אם ולקנות את ה DDTS 100 של קריאייטיב ואת אותם הרמקולים. המערכת מיועדת לסלון בגול 5*5 מטרים בערך. תודה. כל טיפ יעזור לי כי אני ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות!!!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד ואני לא יודע כמה הוא עולה.. זה עולה יותר מ-20 ש''ח?
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות מפצל אודיו שיפצל את התקע אודיו ל2 ולחבר באחד מהם אוזניות ובשני רמקולים של מערכת? ואם כן, האם זה יפגם באיכות \ ווליום. תודה =)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא של חבר שלי נוסע לתאילנד עוד שבוע והוא אמר לי שאם אני רוצהמשהו הוא יכול לקנות לי... ואני כבר מזמן רוצה נגן של דיסק קשיח (יש לי פלאש של ג'יגה והוא לא מספיק)... הדרישות שלי הם לפחות 40 ג'יגה ולא אייפוד אני נוטה לכיוון הזן טאץ' יש לי מספר שאלות: 1.אולי מישהו יודע בכמה המחירים בתאילנד נמוכים יותר מהארץ? 2.יש לי 200$... זה יספיק? תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מכשיר DVD, קורא DivX וקורא כתוביות בעברית בפורמט srt. יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו? משהו להיזהר? מלכודת כלשהי? האם פשוט שמים DivX+srt על CD וזה פשוט מנגן? תודה.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות בקרוב אוזניות , הצרכים הם בעיקר למוזיקה וקצת משחקים. הסתכלתי על ה-HD457 , חבר שלי קנה אותם ב-280 שקל באיזה קניון , בכל מקרה זה התקציב שלי פחות או יותר. שווה לקנות אותם במחיר הזה ? עכשיו עוד שאלה, יש לי כרטיס קול OB של לוח Intel WinnipegD845WN ,לאוזניות ברמה של ה-HD457 +- ממש תירד האיכות בגלל הכרטיס קול? ועוד שאלה לגבי החיבור, זה חיבור רגיל מתחבר רק ליציאה הירוקה בכרטיס וזהו ? לא צריך שום מפצלים ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים לאחר שקניתי את הנגן IRIVER H10 אני לא בדיוק מצליח לגרום לתוכנה , שמגיעה איתו, להמיר את קבצי ה-WAV לקבצי MP3. התוכנה ממירה לי את הקבצים ל-WMA. האם מישהו יודע איך ממירים את קבצי ה-WAV ל-MP3 בעזרת התוכנה המסופקת עם המכשיר? תודה יואב
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
כן, אחר לבטים רבים וסבלנות משתלמת, בחרתי ב320 השמנמן והאמין : ). אני מקווה שעשיתי בחירה טובה, ואם לא-הנגן ישמש טוב מאד בתור משקולת נייר שאלה קטנה לפני שאני אפסיק להציק לכם,והיא- יש נגנים מסדרת ה-300 בצבע שחור וכפתורים כסופים??? חיפשתי ביקורות נוספות היום על המוצר ונתקלתי בדגם של ה320 בצבע שחור חלק בעל כפתורים כסופים, המוצר הנ"ל נמצא באתר: www.mp3players.co.uk השאלה שלי, האם ישנה אפשרות שארקדיה או כל חנות אחרת בארץ מחזיקים דגמים אילו? ואם כן, אז איפה!??! בתודה מראש,יונתן.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
קיבלתי IPOD MINI 4G ואני לא יודע איך אני מעביר שירים מהמחשב ל-IPOD. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום. יש לי רמקולים CREATIVE SBS 2.1 שעלו לי 190 ש"ח. עכשיו,לקרוב שלי יש רמקולים Logitac בשווי 150 ש"ח. לפי מה ששמעתי,הרמקולים שלי אמורים להשמיע כל דבר חזק יותר. עכשיו,למה אני מתכוון? קשה לי להסביר במדוייק.. אבל אני מקווה שתבינו. יש רמקולים (כמו הלוג'יטק) ששומעים בהם כל דבר בעוצמה כזו. שאתה שם אותם חלש ושומע חזק עדיין.. ואתה גם שומע מין כמו הד כזה שמשפר את האיכות (מה שאין ברמקולים שלי) הדבר היחיד שאני שומע ברמקולים זה הפצצות אטום של הסאב :-X (דווקא מרוצה מהסאב וופר) עזרה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד משהו על: http://creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=11226&nav=0 אפשר להשיג אותה בארץ והאם היא בכלל שווה משהו? וחוץ מזה אני רוצה לחבר למערכת הנ"ל רמקולים (5.1 או 7.1 ) שמיועדים לחדר בגודל 5*5 מטרים. יש קיר אחורי אין קיר צד ימין וצד שמאל הוא חלון גדול. זה המרחב והוא קצת בעייתי אז אני צריך עזרה. דגם של רמקולים יכול מאוד לעזור.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני טס לגרמניה בחופש הגדול רציתי לדעת על המחירים של נגני mp3 כמו h10 ipod mini creative zen micro
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה יש ברשותי נגן דור ראשון IPOD שעשה את שלו והגיע הזמן להתקדם. עקב התחלת לימודים בחיפה מה שמצריך הרבה נסיעות אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד ויספק יותר משירים ויכלול גם מיקרופון פנימי . ההתלבטות שלי כרגע היא בין 3 נגנים: 1 - IRIVER H340 עם מסך של 2 אינץ' בטרייה דיי טובה למרות שלא ראיתי הספקים של ניגון וידאו ו 40 גיגה הרד דיסק ותג מחיר של 2300 שקל 2 - ARCHOS GEMINI 400 - נגן עם הרבה אופציות מסך 2.2 אינץ' אבל בטרייה חלשה שמחזיקה באודיו 10 שעות ווידיאו 3 יתרון גדול שיש ל נגן זה קורא CF נפח איחסון של 20 גיגה אותו תג מחיר של האייריבר 2300 שקל 3 - ARCHOS AV 420 - מסך 3.5 אינץ' אותם יכולות של ה GEMINI חוץ ממשחקים אבל עם יכולת להקליט מ RCA וומקורו…
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007N55LO/ref=pd_sbs_e_1/104-1660879-6112708?v=glance&s=electronics אמזון כותבים שהם עוד לא יצאו אבל אני כמעט בטוח שראיתי מישהו פה בארץ מסתובב עם האוזניות האלו האם יש אוזניות דומות אולי או משהו כזה אשמח לשמוע ולקבל פרטים תודה רבה מראש ליאור ברק ד.א. האם מישהו היתנסה עם Koss "The Plug" Portable Headphones ועוד שאלה קטנה הזמנת אוזניות דורשת מכס? אני לא זוכר כי כבר ממזמן לא הזמנתי משהו מחו"ל. בתודה רבה רבה מראש ליאור
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
איך המערכת הבאה יחסית למחיר? http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=632
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-