עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by amir77a,

אני הולך לרכוש מכשיר DVD, קורא DivX וקורא כתוביות בעברית בפורמט srt. יש משהו מיוחד שצריך לשים לב אליו? משהו להיזהר? מלכודת כלשהי? האם פשוט שמים DivX+srt על CD וזה פשוט מנגן? תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by ofer214,

כרגע אני שם על הנגן שירים בפורמט MP3. הבנתי שיש פורמט שהשירים שוקלים חצי מזה. WMA וכמה שאלות לי: האם ארגיש בהבדל איכות משמעותי ביניהם ? אייך ממירים קובץ לפורמט הזה מפורמט MP3 ל WMA ? (לא בתוכנת הצורב. תוכנה חיצונית) יש אפשרות "להוריד" ישירות שירים בפורמט זה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אפשר קצת הסבר על סוגי הרמקולים באסים וכד' כי אני מתעניןן במערכתתת(לא יותר מדי יקרה) ורציתי קצת להבין אז אם אפשר הסבר תוודההה

• 48 תגובות
    • 4.7k צפיות
  4. Started by י.לוי,

שלום חברים לאחר שקניתי את הנגן IRIVER H10 אני לא בדיוק מצליח לגרום לתוכנה , שמגיעה איתו, להמיר את קבצי ה-WAV לקבצי MP3. התוכנה ממירה לי את הקבצים ל-WMA. האם מישהו יודע איך ממירים את קבצי ה-WAV ל-MP3 בעזרת התוכנה המסופקת עם המכשיר? תודה יואב

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  5. כן, אחר לבטים רבים וסבלנות משתלמת, בחרתי ב320 השמנמן והאמין : ). אני מקווה שעשיתי בחירה טובה, ואם לא-הנגן ישמש טוב מאד בתור משקולת נייר שאלה קטנה לפני שאני אפסיק להציק לכם,והיא- יש נגנים מסדרת ה-300 בצבע שחור וכפתורים כסופים??? חיפשתי ביקורות נוספות היום על המוצר ונתקלתי בדגם של ה320 בצבע שחור חלק בעל כפתורים כסופים, המוצר הנ"ל נמצא באתר: www.mp3players.co.uk השאלה שלי, האם ישנה אפשרות שארקדיה או כל חנות אחרת בארץ מחזיקים דגמים אילו? ואם כן, אז איפה!??! בתודה מראש,יונתן.

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  6. Started by STRENGTH,

אני רוצה לקנות אחד ואני לא יודע כמה הוא עולה.. זה עולה יותר מ-20 ש''ח?

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. מישהו יכול להגיד משהו על: http://creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=204&product=11226&nav=0 אפשר להשיג אותה בארץ והאם היא בכלל שווה משהו? וחוץ מזה אני רוצה לחבר למערכת הנ"ל רמקולים (5.1 או 7.1 ) שמיועדים לחדר בגודל 5*5 מטרים. יש קיר אחורי אין קיר צד ימין וצד שמאל הוא חלון גדול. זה המרחב והוא קצת בעייתי אז אני צריך עזרה. דגם של רמקולים יכול מאוד לעזור.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by lazygecko,

אני רוצה נגן קטן וקל, בעיקר לספורט. מישהו מכיר את זה : http://www.mp3.com/tech/players_30984154_overview.php לא הצלחתי להבין אם אפשר פשוט להעתיק אליו קבצי MP3 וזהו, אני לא רוצה להתעסק עם שום תוכנות ניהול מוזיקה וקישקושים כאלו. יש המלצות אחרות ? הקניה תהיה בארה"ב. תודה.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  9. אבא של חבר שלי נוסע לתאילנד עוד שבוע והוא אמר לי שאם אני רוצהמשהו הוא יכול לקנות לי... ואני כבר מזמן רוצה נגן של דיסק קשיח (יש לי פלאש של ג'יגה והוא לא מספיק)... הדרישות שלי הם לפחות 40 ג'יגה ולא אייפוד אני נוטה לכיוון הזן טאץ' יש לי מספר שאלות: 1.אולי מישהו יודע בכמה המחירים בתאילנד נמוכים יותר מהארץ? 2.יש לי 200$... זה יספיק? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by RayZ,

שלום. יש לי רמקולים CREATIVE SBS 2.1 שעלו לי 190 ש"ח. עכשיו,לקרוב שלי יש רמקולים Logitac בשווי 150 ש"ח. לפי מה ששמעתי,הרמקולים שלי אמורים להשמיע כל דבר חזק יותר. עכשיו,למה אני מתכוון? קשה לי להסביר במדוייק.. אבל אני מקווה שתבינו. יש רמקולים (כמו הלוג'יטק) ששומעים בהם כל דבר בעוצמה כזו. שאתה שם אותם חלש ושומע חזק עדיין.. ואתה גם שומע מין כמו הד כזה שמשפר את האיכות (מה שאין ברמקולים שלי) הדבר היחיד שאני שומע ברמקולים זה הפצצות אטום של הסאב :-X (דווקא מרוצה מהסאב וופר) עזרה?

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  11. Started by mani007,

אני טס לגרמניה בחופש הגדול רציתי לדעת על המחירים של נגני mp3 כמו h10 ipod mini creative zen micro

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. http://officedepot.co.il/(1nlzdc3bzhzernirk1i1pu3b)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=534479 שווה לקנות את האוזניות האלה?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0007N55LO/ref=pd_sbs_e_1/104-1660879-6112708?v=glance&s=electronics אמזון כותבים שהם עוד לא יצאו אבל אני כמעט בטוח שראיתי מישהו פה בארץ מסתובב עם האוזניות האלו האם יש אוזניות דומות אולי או משהו כזה אשמח לשמוע ולקבל פרטים תודה רבה מראש ליאור ברק ד.א. האם מישהו היתנסה עם Koss "The Plug" Portable Headphones ועוד שאלה קטנה הזמנת אוזניות דורשת מכס? אני לא זוכר כי כבר ממזמן לא הזמנתי משהו מחו"ל. בתודה רבה רבה מראש ליאור

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  14. אני רוצה לעשות בביתי משחב שעובד כ-PVR ואני צריך מדריך כלשהוא לזה אך לא מצאתי. מישהו יודע? תודה מראש, יואב.

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  15. יש לי נגן mp3 creative zen touch כאשר אני מעביר שירים לנגן השירים עוברים אך השירים נראים על המסך שהאותיות הפוכות גם באנגלית זה קורה פשוט רואים את השם של שיר אב מימין לשמאל מה עושים?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by אוהד הפועל בדם,

קיבלתי IPOD MINI 4G ואני לא יודע איך אני מעביר שירים מהמחשב ל-IPOD. תודה לעוזרים

17. Started by prelly,

אוקיי הבעיה היא מאוד פשוטה אך קשה להסברה... יש לי רמקולים altec lansing atp3 איך שלא רושמים את זה אבל זה לא משנה... אוקיי הרמקולים שלי פשוט בווליום גבוה מידי הם פשוט עוצרים כל שניה ועשים רעש מוזר כזה קשה להסביר את הרעש.. אבל זה עוצר כל שניה ועושה משהו כמו פק פק ומנגן את השיר וככה ממשיך עד שאני מלמיך אין לי מושג למה לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה פתאום קרא... השיר פשוט נקטע וזה קורה כל מחשב שהוא אז זאת אומרת זה בעיה ברמקולים או בכבלים האם יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  18. אני מתכנן רכישה של נגן נייד, שעוד לא החלטתי עליו סופית, זה כנראה יהיה או ה Iaudio M3L או ה Creative Zen Touch. ואני רוצה לשדך לו זוג אוזניות קטנות וטובות. מהמחקר שלי ברשת ועם הקרות התקציב נשארתי עם 3-4 אוזניות בערך, 2 של Eytomotic ו Shure. Eytomotic עם ה E4 וה Er6 ו Er6i שעוד לא הבנתי כל כך מה ההבדל ביניהם. Shure עם E4c ו E3c. עכשיו בתאכלס תווחי המחירים גבוהים, ה E4 עולה הרבה יותר מה Er6 וכנ"ל גם לגבי ה SHURE ה E4c עולה כ 80-60 דולר יותר מה E3c. עכשיו השאלה שלי אם התוספת באמת שווה את זה כי זה בסה"כ נגן נייד. כמו כן מי יותר טובות לדעתכם ה SHure או ה Eytomoric ? כמו כן אם יש לכם המלצות על חברות ודגמים אחרים אני אשמח. כנ"ל לגבי הנגנים הניידים

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  19. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה יש ברשותי נגן דור ראשון IPOD שעשה את שלו והגיע הזמן להתקדם. עקב התחלת לימודים בחיפה מה שמצריך הרבה נסיעות אני מחפש נגן שיחליף את האייפוד ויספק יותר משירים ויכלול גם מיקרופון פנימי . ההתלבטות שלי כרגע היא בין 3 נגנים: 1 - IRIVER H340 עם מסך של 2 אינץ' בטרייה דיי טובה למרות שלא ראיתי הספקים של ניגון וידאו ו 40 גיגה הרד דיסק ותג מחיר של 2300 שקל 2 - ARCHOS GEMINI 400 - נגן עם הרבה אופציות מסך 2.2 אינץ' אבל בטרייה חלשה שמחזיקה באודיו 10 שעות ווידיאו 3 יתרון גדול שיש ל נגן זה קורא CF נפח איחסון של 20 גיגה אותו תג מחיר של האייריבר 2300 שקל 3 - ARCHOS AV 420 - מסך 3.5 אינץ' אותם יכולות של ה GEMINI חוץ ממשחקים אבל עם יכולת להקליט מ RCA וומקורו…

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  20. שלום. רציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות מפצל אודיו שיפצל את התקע אודיו ל2 ולחבר באחד מהם אוזניות ובשני רמקולים של מערכת? ואם כן, האם זה יפגם באיכות \ ווליום. תודה =)

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. line in - בנגנים מסוימים יש line in מה צריך לעשות כדי שהנגן יקליט מטלפון ? מתאם ? עכשיו איך האיכות וגודל הקובץ בזיכרון נקבעים לפי התדירות (הקול המוקלט) ומספר הביטים לשניה שלו ? האם בנגנים הקוראים (זה מה שנחשב איכותי היום ) , יש הבדל באיכות ההקלטה בין נגן לנגן כאשר התדר וזרימת הביטים שווה ? האם משתמש לא מנוסה או מנוסה יכול להבדיל בין איכות ההקלטה או צריך ציוד מיוחד ? מקווה שיהיה אפשר לענות על השאלות שלי ואני לא מסבך

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  22. אף פעם לא התנסיתי עם מערכות 5.1 למחשב...ככה שאני לא ממש בטוח אם אני יצטרך להגדיר כל מיני דברים או לא... מערכת הרמקולים שלי היא Logitech x-530 וכרטיס הקול 7.1 מובנה על הלוח DFI LanParty Ultra-D. 1. איך אוכל לקבל מהמערכת שלי את הסאונד האופטימלי במוסיקה/משחקים/סרטים?? הדבר היחיד שאני יודע זה שבשביל להינות מסאונד היקפי בסרטים עליי להתקין AC3FILTER... :'( 2. האם שווה לקנות כרטיס קול נפרד איכותי עבור מערכת רמקולים שכזאת?? ובהנחה שהצליל שיתקבל יהיה איכותי יותר במקרה כזה, האם יש לכרטיס קול הנוסף יתרונות נוספים?? 3. האם כשאנגן הופעת DVD שמקודדת בDTS...אשמע DTS א-מ-י-ת-י או איזה הדמייה?? (או שבעצם יכול להיות שזה מתקשר לשאלה 2 על הכרטיס קול... ). תודה רבה, אשמח להסבר מקיף וממצה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ProSoldier,

אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. אני צריך אותם רק למשחקים אם אפשר כמה שיותר זול אבל אם כמו שאומרים עם האיכות בא המחיר. משו בסביבות 50 עד 70 דולר. חשבתי עליהם: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826159412 איך הם? הם צריכים מגבר או משו? או על אלה: http://www2.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16836401016

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by aquarius,

איך המערכת הבאה יחסית למחיר? http://www.mushi.co.il/Item.asp?id=632

• 2 תגובות
    • 850 צפיות
  25. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3081251,00.html שמעתי את המערכת (קרוב משפחה "ייבא" מבריטניה) והיא לא גרועה בכלל היא בסולם של 1-10 היא 8 אם אפשר עוד תגובות של אנשים ששמעו אותה

• 6 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.