עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום וברכה, אני מעוניין לקנות PMP ואני מתלבט בין 2 דגמים הראשון הנה הוא: http://www.archos.co.il/Product.asp?Pid=av...at2ID=0&aff=Zap והנה השני(SORELL): http://www.medialineinc.com/Product_MP3_So....asp?v_left=pmp על מי הייתם הולכים על הARCHOS או על השניSORELL? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  2. Started by שניצל,

Sandisk הוציאו נגן MP3 חדש בשם Sansa e100: http://www.sandisk.com/retail/sansa.asp בסך הכל הוא נראה כמו שיפור ל-DAP (הנגן הקודם), שניסו לגרום לו להיראות יותר כמו ה-IPOD ושאר הנגנים מבוססי ה-HD. בנוסף, יש לי שיפור אחד גדול - יש לו חריץ הרחבה של SD עד 2GB. בהשוואה לנגן הקודם, נראה שיש להם אותן יכולות פחות או יותר (משום מה לנגן הזה לא טרחו להוסיף יכולת הקלטה). הנגן הזה רחב פי 2 מהקודם (אבל יותר דק), וגם טיפה יותר כבד. נראה שעשו שיפור משמעותי בממשק שלו. מבחינת מחיר הם כמעט זהים (החדש יקר באיזה 100-150 ש"ח מהקודם, אבל סביר להניח שהמחיר ירד). מה שכן, אני לא בטוח שהוא תומך בעדכוני firmware (לא מצאתי עדויות לכך בשום מקום...) אקיצר, אם מישהו מתכנן לקנות את הנגן של Sandisk, כדאי ל…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by icebreak,

סוף סוף יש התקדמות בשוק ה PMP ! החברה הצרפתית ARCHOS, שידועה בנגני הוידאו האיכותיים שלה, הציגה את הדור הבא של הנגנים, שאמור לצאת בקרוב. הנגן מזכיר בעיצובו את דגמי הדור השני שהוכרזו ע"י חברות נוספות כמו IAUDIO ואחרים. השוני המרכזי הוא שהמסך הרבה יותר גדול הפעם, ומאפשר צפיית WIDESCREEN על המכשיר, המכשיר דק יותר ומעוצב יותר טוב. ספציפית, הנגן הזה יכיל מסך בגודל 7" בפורמט 16:9, דיסק של 40 או 100GB, תמיכה ב MPEG4 ו WMV וגם ב USB2 ON THE GO, שיאפשר בין היתר חיבור למקלט טלוויזיה לוויני (וגם למצלמה שלכם). גם יהיה כמובן הקלטת / הוצאת VIDEO בזמן אמת. כמוכן, הם בנו את מערכת ההפעלה מחדש, ככה שהיא תהיה הרבה יותר נוחה לשימוש מהדור הישן של ה AV420. הבעיה היחידה היא המחיר בשלב זה, 600…

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by ben007,

שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס קול ב- 50+- דולר מארה"ב. הכרטיס מיועד לנגן מוזיקה נטו ( לא סרטים או משחקים ) משמע לא חשוב לי מספר ערוצים גבוה, אלה דרוש סטריאו ברמה כמה שיותר גבוהה. חשבתי על ה-M-Audio Revolution 5.1 , הוא אמנם עולה 70 דולר, אבל מצד שני לא ראיתי שום דבר אחר איכותי שמתקרב אליו מתחת למחיר הזה.. פתוח להצעות

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  5. איזה תוכנה אני צריך בשביל הקידוד? איך אני מקודד ולכמה FPS ואיזה רזולוציה. יש תוכנה שהופכת מעברית לג'יבריש? ומאיפה אני יכול להשיג משחקים לGMINI400 בחינם ואם יש עוד כמה דברים שאני יכול לעשות איתו אז תודיעו ומה נות לי שידרוג של הקושחה שלו?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. הX5 יצא כבר בגרסה של 30 ו60 ג'יגה בתאילנד או לא? בקשר לנגן:אבא שלי נוסע לאילנד והוא לא ממש מבין בנגנים אז אני צריך לתת לו 2 דגמים שמהם מה שהוא ימצא הוא יקנה (הוא אמר רק 2) התקציב שלי 350$ אני מתלבט בין H340 או X5 של לפחות 30 ג'יגה אם יצא וZEN TOUCH.... אני צריך לפחות 30 ג'יגה אפשר עוד הצעות... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  7. שלום, יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח SoundStorm, ומערכת סטריאו של ימאהה רגילה. השאלה שלי היא איפה ההגברה יותר איכותית? האם כדאי לשים במחשב ווליום נמוך ולעלות את הווליום במערכת או ההפך? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. שלום, אני מחפש לקנות נגן DVD שמנגן סרטי DIVX/XVID ושיכול לקרוא כתוביות בעברית ללא בעיה. מחיטוט קל באינטרנט מצאתי את הנגנים של חברת Kiss שעונים לי על כל הצרכים שאני צריך אבל יחסית הם נורא יקרים. רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי המלצות על נגנים טובים שיענו על הדרישות שלי אבל עדיין לא יהיו ממש יקרים. תודה מראש לכל מי שיעזור.....

9. Started by bagetrek,

שלום לכולם , רציתי לקבל יותר פרטים לגבי הנגן הנ"ל [ נגן MP3/MP4 Digital Audio Player 1G Sandisk ] יש מישו שמוכן לדבר לעניין ?! לפני שאני הולך לקנות ! תודה רבה ול"ט !

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  10. בדקתי כמה חנויות בארה"ב והרבה הפסיקו למכור אותו

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  11. שלום רב, בימים הקרובים ארכוש רסיבר VSXD514 Pioneer , הוא 5.1 ודי חדש (2005) כרגע אני עובד עם 4 רמקולים (2FRONT 2REAR) עם 2 רסיברים מקרטעים. אך אני מבסוט מהרמקולים בינתיים. העניין הוא, שאני עובד עם כרטיס קול SB Live Value שהוא 4.1 ואני מחבר אותו לרסיברים של הרמקולים בצורה אנלוגית. מה שלא קיים ברסיבר שאני עומד לרכוש. השאלה שלי היא, האם יש דרך לחבר את הכרטיס קול הזה, והאם בכלל כדאי לחבר אותו, לרסיבר החדש? מן הסתם התשובה על כך היא לא, לכן, שאלתי הבאה היא, איזה כרטיס קול יתאים לי ספציפית? אני רק צריך שיתחבר לי לרסיבר בצורה טובה. נ.ב. יש לי כרטיס קול מובנה בלוח ABIT NF7 - יש לו 5.1 וגם יציאה אופטית, שווה להשתמש לו ביציאה האופטית ולחבר לרסיבר החדש? או שהאיכות על הפנים? (OnBoard…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Jack_g,

אז ככה מציאים לי לקנות את הרסיבר הזה הוא משומש אבל לא הרבה בערך שנה וקצת וגם לא קראו אותו עובד מעולה יש לו תמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות כולל PROLOGIC 2.0 רק מה הוא 5.1 ולא 6.1 אבל בכל מקרה אין לי עוד סנטר וגם שמעתי מערכת עם סנטר אחורי וזה ממש לא משהוא אפילו דיי מעצבן ככה שאני לא מתכוון לקנות סנטר אחורי. השאלה שלי היא האם כדי לקנות אותו ב 1000שקל ? המגבר ברמה ממש גבוה לפני שנה וחצי הוא עלה כ 3000+ שקלים ועכשיו הדגם המחליף שולה באמת עולה כך וההבדל זה שהוא 6.1 וקצת בעוצמה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by knight17,

מצאתי את הנגן הנ"ל:http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=9288&nav=2 יש לו נפח של 30GB וזה מתאים לי. עכשיו יש לי כמה שאלות: א. הוא טוב? ב. הוא תומך או יתמוך בשפה עברית? ג. הוא חייב תוכנה בשביל להוריד שירים או שהוא מעין דיסק קשיח נייד? ד. יש לו איזה קטע של אבטחה של שירים מקוריים מנאפסטר או השכרת שירים או משהו כזה מלוכלך? המחיר שלו הוא 1466 שח שנראה לי סביר ביותר בתודה, זיו

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  14. Started by pyro,

אני מעוניין לקנות נגן MP3 עם קיבולת של לפחות 4 GB בסביבות 1200-1300 ש"ח. המאפיינים החשובים לי הם איכות צליל טובה חיסכון בחיי סוללה. עד עכשיו הייתי משתמש בדיסקמנים למינהם אז אני די חדש בקטע של נגנים מסוג זה. תודה מראש על העזרה.

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום! אנחנו עכשיו משפצים את הבית יש תיכנון לשים מערכת 5.1 אז כדי לדעת איך להכין את הקירות וכו' רציתי לדעת כל איזה גובה מומלץ לשים את הרמקולים? במיוחד לשמיעת סרטים.. וגם כמובן מוזיקה.. עד כמה שידוע לי ההמלצה היא בגובה מטר ככה... תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 14.1k צפיות
  16. Started by +Eliran+,

מישו מכיר את האוזניות האלו? ואם כן הוא ממליץ עליהם? כמו כן האם מישו מכיר את האתר שמוכר אותם? האתר:http://www.ecost.com/ecost/ecsplash/shop/detail~dpno~974352.asp תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by GZA3,

שלום לכם אני מעוניין לקנות מערכת (רמקולים) למחשב עד היום השתמשתי במערכת מיני מסריחה ומאז שיש לי מערכת נורמלית (20 אלף שקל) באוטו אני פשוט לא שומע בבית כלום וזה כך כבר איזה חצי שנה. אני אוהס סאב גבוהה מאוד ומדויק והשאר שישאר איכותי מאוד בעוצה גבוהה. אני אשמח לשמוע המלצות מה יש להציע. כל מה ששמעתי עד היום בחנויות חשמל זה מיני סאוופרולא סאבופר וכשמגביהים האיכות מתחילה להשמיע צקה צקה (קיצור זבל) יש אני אשמח לקבל הרבה המלצות תודה מראש נ.ב אל תדאגו בקשר לכרטיס קול יש לי 7.1 קריאטיב 24BIT וגם אותו אני מתכנן להחליף בקרוב לאודיג'י 2

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  18. Started by IsraHell29,

האם האחריות של אייפוד (דרך אפל) מגיעה בכל אייפוד שאני קונה בכל חנות (חדש כמובן לא משומש) או שמקבלים אחריות לשנה של אפל אך ורק אם אני קונה דרך החנות של אפל? אם מישהו יודע אז בבקשה אם אפשר להביא הוכחה איתו... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  19. היי שלום אני מחפש המלצה לנגן MP3 ואולי גם DIVX לקנות בארה"ב הדברים היותר חשובים בשבילי הם 1. איכות שמע 2.הקלטה (LINE IN) 3. גודל 4.משקל 5.USB 2 6.שלט. איזה נגנים מומלצים? תודה רבה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  20. Started by maor5,

שלום! יש ברשותי mp3 רק שיש לי 256 ולא 128 זה התמונה הכי טובה שמצאתי בנתיים עכשיו שאלתי היא איך אני עושה לו עדכון firmeware? ממש תודה למי שיעזור לי!

• 8 תגובות
    • 760 צפיות
  21. line in - בנגנים מסוימים יש line in מה צריך לעשות כדי שהנגן יקליט מטלפון ? מתאם ? עכשיו איך האיכות וגודל הקובץ בזיכרון נקבעים לפי התדירות (הקול המוקלט) ומספר הביטים לשניה שלו ? האם בנגנים הקוראים (זה מה שנחשב איכותי היום ) , יש הבדל באיכות ההקלטה בין נגן לנגן כאשר התדר וזרימת הביטים שווה ? האם משתמש לא מנוסה או מנוסה יכול להבדיל בין איכות ההקלטה או צריך ציוד מיוחד ? מקווה שיהיה אפשר לענות על השאלות שלי ואני לא מסבך

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by prelly,

אוקיי הבעיה היא מאוד פשוטה אך קשה להסברה... יש לי רמקולים altec lansing atp3 איך שלא רושמים את זה אבל זה לא משנה... אוקיי הרמקולים שלי פשוט בווליום גבוה מידי הם פשוט עוצרים כל שניה ועשים רעש מוזר כזה קשה להסביר את הרעש.. אבל זה עוצר כל שניה ועושה משהו כמו פק פק ומנגן את השיר וככה ממשיך עד שאני מלמיך אין לי מושג למה לא נגעתי בכלום זה פשוט ככה פתאום קרא... השיר פשוט נקטע וזה קורה כל מחשב שהוא אז זאת אומרת זה בעיה ברמקולים או בכבלים האם יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  23. Started by lazygecko,

אני רוצה נגן קטן וקל, בעיקר לספורט. מישהו מכיר את זה : http://www.mp3.com/tech/players_30984154_overview.php לא הצלחתי להבין אם אפשר פשוט להעתיק אליו קבצי MP3 וזהו, אני לא רוצה להתעסק עם שום תוכנות ניהול מוזיקה וקישקושים כאלו. יש המלצות אחרות ? הקניה תהיה בארה"ב. תודה.

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  24. Started by ofer214,

כרגע אני שם על הנגן שירים בפורמט MP3. הבנתי שיש פורמט שהשירים שוקלים חצי מזה. WMA וכמה שאלות לי: האם ארגיש בהבדל איכות משמעותי ביניהם ? אייך ממירים קובץ לפורמט הזה מפורמט MP3 ל WMA ? (לא בתוכנת הצורב. תוכנה חיצונית) יש אפשרות "להוריד" ישירות שירים בפורמט זה ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכם, אני אמור לקבל את המכשיר בימים הקרובים ורוצה כבר להתחיל להחליף את שמות השירים (יותר נכון להפוף אותם בכתב מראה). התוכנה שבה אני שומע את השירים במחשב היא "ווינאמפ" והיא קוראת את ה ID3v2 tag אז אני מעוניין להחליף רק את ה-ID3v1 tag השאלה היא איזה מהטאגים המכשיר עצמו קורא? והאם אפשר לקבוע לו איזה טאג לקרוא? אני מבקש לענות רק אם יודעים בוודאות בגלל שזאתי עבודה של כמה שעות ואני לא רוצה לעשותה לחינם. בתודה ניר

• 4 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים