עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אילו רמקולים 2.1 הכי טובים בשיל מוסיקה בתקציב של עד 500 ש"ח... ? דיי חשוב שיהיה גם יציאה לאוזניות ... 1. Logitech Z4 2. Philips MMS430 מה אתם חושבים הכי טוב בשבילי?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  2. בשעה טובה החלטתי להשתדרג בביתי ממסכים ישנים לחדשים. אני מעוניין לקנות שני מסכים חדשים. טלוויזיה לסלון: מרחק צפייה: 4 מטר גודל: 42 אינצ' טווח מחירים: 3000-3500, ניתן לחרוג בעוד 300~ כמובן FHD, חיבורים USB, ושתהיה לה אחריות טובה, LED. שימושים: צפייה בשידורי טלוויזיה דרך YES, צפייה בסרטים דרך מחשב נייד, XBOX. תוכן כמו SMARTV יכול להיות נחמד אך לא הכרחי. חדר מואר יחסית (סלון), אך שתעבוד גם טוב בחושך (לסרטים). טלוויזיה לחדר שינה: מרחק צפייה: 2.5 מטר גודל: 32אינצ' טווח מחירים: 1000-1200. אין צורך בהרבה פונקציות מה שהכרחי שיהיה טיימר שימושים: צפייה בשידורי טלוויזיה דרך YES. חדר חשוך (חדר שינה). תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by avivgenius,

שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו בתקציב של עד 1200 ש"ח (לא חייב לנצל את כל הסכום). אני רוצה שההספק שלה יהיה מינימום 120W ושהאמפידנס שלה יהיה מקסימום 6 ohms. השימושים שלי הם סרטים וטלוויזיה, ומוזיקה במידה מסויימת. אין צרוך בשום פיצ'ר כמו תחנת עגינה Bא ועוד.. כמות הקומפקט דיסקים לא משנה לי.. מבחינתי קומפקט דיסק אחד יספיק. בנוסף.. יש לי שאלה: אני מעדיף לקנות רסיבר ושני רמקולים במקום מערכת סטריאו בסכום שרשמתי למעלה (בחריגה של עד 300 ש"ח). האם אפשר למצוא כזה דבר? ושייספק עוצמה של לפחות 120W? תודה לכל מי שעוזר!!

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. קניתי את הJBL Creature II כמו שרובכם המלצתם לי ויש לי צליל לא נקי בכלל אני מגביר את העוצמה ואני שומע כמו חרא למה זה לעוד מישהו שיש לו את הרמקולים האלה זה קרה? אם זה קרה לעוד מישהו בבקשה תגידו לי זה חשובב מאוודדד אם למישהו יש את הרמקולים והוא שומע ממש טוב בעוצמה גבוהה שיגיד זה ממש ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  5. משחק משחק בשם אמריקס ארמי ... והחלטתי להשתדרג קצת. .... אני גם בונה מיקסים ורציתי לשמוע יותר באיכות עכשיו הכי טוב לתקציב שלי זה הקרטיס קול הזה : Creative X-FI Xtreme Audio PCI Express http://www.goldtop.co.il/show_detail...3721&catid=900 בחנות הזאת המחיר יקר אבל בKSP זה ב300... עכשיו , אני רוצה לדעת אם הכרטיס קול מתאים ללוח אם .... הלוח אם שלי: ASUS P5K SE לגבי רמקולים אני מאד השקעתי בהם 3 רמקולים קטנים ואחד גדול צליל באס סט של 400-450 , אני משחק עם אוזניות של 150 שקל שזה סביר לי .... כך שיש לי כרטיס קול מובנה ששוה במקרה הטוב 50 שקל .... והחלטתי להשקיע. שאלה סופית: האם כדאי לי לקנות את הקרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. Started by Cheapco,

שלום, קניתי לפני יומיים רמקולים חדשים של מיקרולאב דגם x23 מIVORY. היום עיצבתי אותם בכל החדר וכשאני שומע בסאונד גבוה שומעים את הסאב משמיע רעשי צרצורים מעצבנים ביותר. לא משנה איפה מיקמתי את הסאב הרעשים נמשכו. זה אמור להיות ככה?אני כבר מתחרפן, זה רמקולים שניים בתוך ארבעה חודשים שעושים לי בעיות.. מישהו יכול לעזור?תודה!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  7. Started by BEST_VOL,

כמובן שחשבתי על הZ-5500 אבל רציתי לדעת האם במחיר שלהם יש רמקולים יותר טובים או שהם הכי טובים\משתלמים. תודה מראש, וערב טוב.

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by ofekd23,

שלום אני רוצה לקנות רמקולים לגימינג עד בין 300-500 שקל של 2.1 שמעו אני צריך אץ התמורה הכי טובה שאני יוכל לקבל למחיר הזה תודה לכול העוזרים

9. קניתי כרטיס קול חדש של CREATIVE מדגם SOUNDBLASTER ZX. עכשיו הבעיה שלי היא ברגע שאני מחבר את האוזניות שלי לAUDIO MODULE, רק צד שמאל של האוזניה עובדת, ברגע שמעבירים לרמקולים, הכל עובד באופן תקין. עכשיו בדקתי את האוזניות בעזרת זה שחיברתי את האוזניות לפלאפון ושומעים שם בשתי הצדדים. עכשיו השאלה שלי מה אני יכול לעשות? מישהו נתקל בזה?

• 15 תגובות
    • 3.3k צפיות
  10. אז ככה אני רוצה לראות טלווזיה ולשחק בסוני 2 במחשב, ואני רוצה לדעת אם הכרטיס טלוויזיה הזה יעבוד ?? וגם אני לא בטוח - איך אני בדיוק מחבר את הממיר הקטן של הוט לכרטיס הזה??? כי אני צריך כניסה -אדום,לבן,צהוב- שיש בכרטיס אבל בכניסה הרביעית אני צריך לכבל לבן ארוך ובקצוות הוא כסוף ויש לו פין אחד גדול איפה שמחברים אותו באמצע (למי שיש הוט יודע על מה אני מדבר..) ואין כניסה שמתאימה לזה בכרטיס הזה או באף כרטיס טלוויזיה חיצוני אחר שראיתי... קישור לכרטיס - http://skypc.co.il/pl_product~C200Plus~12~0.htm תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  11. Started by benos1,

טוב קניתי את המחשב HTPC הראשון שלי (XP PRO) יש עליו MEDIAPORTAL ואני שואל אם יש תוכנה טובה/נוחה יותר ממנו... עכשיו השאלה העיקרית היא שאני צריך לקנות שלט ל HTPC בתקציב מצומצם של 200 ש''ח בערך אבל אחד שיעבוד... זאת אומרת שנגיד שלא רק מקש אחד יעבוד וזהו שיהיה נורמאלי פשוט ונוח תודה רבה על העזרה והתשומת לב

• 4 תגובות
    • 995 צפיות
  12. Started by 0torpedo,

שלום, היום קניתי מערכת 5.1 חדשה שומעים מעולה אבל בשירים זה מפעיל רק את ה2 רמקולים קידמיים והסאב (הרמקול המרכזי והאחוריים לא מנגנים) רציתי לדעת אם אפשר לעשות משהו בנוגע לזה שהכל יפעל ביחד תמיד, זה אפשרי? אם כן ,איך?. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  13. אז ככה...אני רוצה לקנות אוזניות איכותיות כי רמקולים זה לא אפשרות בשבילי. אין אפשרות לחריגה מהמחיר. חשבתי על כל האוזניות של ה-5.1 אבל אני לא יודע אם עדיף אותם על סטריאו או משהו אחר אני צריך המלצה אם לקנות אוזניות 5.1 או סטריאו או כל דבר אחר ובנוסף המלצה לאוזניות (מאיזה סוג שתגידו שהוא טוב) אני בעיקרון צריך את האוזניות למשחקים ומוזיקה כי סרטים אני רואה לעיתים מאוד רחוקות. והכי חשוב!!!-האוזניות צריכות להיות אטומות לרעשים חיצוניים...דיבורים, טלויזיה...כל מה שעושה רעש ;D

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by benos1,

אממ בשעה טובה יש לי מחשב חדש... ואני זקוק לאוזניות של גיימרים שכוללים מיקרופון עכשיו חשוב לי מאוד ואני מדגיש מאוד שיהיו קלות ונוחות ואיכותיות. התקציב שלי הוא עד 150 ואם משש צריך חריגה עד ל 200. תודה על העזרה והזמן.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by Talker,

יש לי טלוויזיה Samsung LA40R81B LCD עם מערכת קולנוע ביתית sony dav-dz230 יש לי כמה שאלות: 1. הDVD שלי יכול לנגן סרטים באיכות HD שאני מוריד מהמחשב? אם אפשר לפרט איזה ואיך.. 2. כדי לצרוב סרטי HD אני צריך צורה Blu-ray במחשב נכון?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  16. שלום רב אני רוצה לקנות אוזניות חדשות במחיר 400 שקל שזה בעיקר למוזיקה וגם לגיימינג אבל יותר מוזיקה המליצו לי לקנות או את הrazer kraken pro או את הroccat kave שהבנתי שהן מצויינות. אז רציתי לדעת מה יותר כדאי וטוב? ואם יש לכם עוד אוזניות טובות להציע

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  17. בוקר טוב, יש לי מסך LCD HD READY של LG. דגם: FLATRON W2053TQ עכשיו הוא מחובר למחשב שלי דרך כרטיס מסך של RADEON דגם:HD4650 עכשין למסך יש 2 כניסות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [DVI] בכרטיס מסך יש 3 יציאות: אנלוגי [VGA] ודיגיטלי [HDMI]+[DVI] עכשיו זה ברור שהאנלוגי הוא בעל האיכות הכי ירודה. השאלה שלי היא האם להישאר עם החיבור DVI ----DVI או לקנות מתאם HDMI--DVI? מה יהיה יותר איכותי?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ולראות דרכה סרטים. יש לי מתאם שבצד אחד יש חיבור SCART ובצד שני: - חיבור S-Video - שני חיבורי RCA לאודיו (אדום ולבן) - חיבור RCA לוידיו (צהוב) התייעצתי עם אבא שלי והוא אומר שחיבור S-Video כולל גם אודיו וגם וידיו, רציתי לשאול אם זה נכון או שצריך לחבר גם את האודיו. שאלה שנייה, איך אני יכול לשפר את איכות התמונה שאני אקבל בטלוויזיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. ברשותי כרטיס מסך GForce 9800GTX. אני ואבי משפצים את החדר ואנחנו רוצים להעביר את הכבלים של חיבור ה-HD. אז רציתי לדעת באיזה חיבור HD (לטלוויזיה) הכרטיס שברשותי תומך...ואם אפשר אז גם אילו כבלים צריך להעביר. בתודה, אורי.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  20. Started by WarNet,

יש לי טלוויזית LCD SONY KDL32W4000E{קניתי אותה אחרי התייעצות פה בפורום,אחלה טלוויזיה} הנה המפרט שלה http://www.legacy.co.il/default.asp?catid={B2702B5C-9126-4875-82C3-F1BCC11E4B3D}&details_type=1&itemid={3745EBDA-BD70-4EC8-872C-FD9DCDFEDBC2} עכשיו אני רוצה לחבר אותה למחשב,שתתפקד במקום המסך שיהיה לי את האפשרות לשלוט ברזולוציה שלה ולהעלות את הרזולוציה של המשחקים שאני משחק במחשב לרזולוציה המקסימלית של הטלוויזיה (FHD) או לראות סרטים על כל המסך שלה(כמובן שיש לי סרטי FHD במחשב שרובם פורמט mkv) זה המפרט של המחשב שלי לוח אם: GIGABYTE GA-MA790X-DS4 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2695 כרטיס קול: Creative Sound Blaster Aud…

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. הי, כאמור בכותרת, חיברתי טלויזיית LCD "32 עם כניסת HDMI למחשב עם כרטיס מסך GF8500 GT עם יציאת DVI ע"י כבל DVI-HDMI. רואים לא חד בכלל בכל רזולוציה, הנסבל ביותר היה ב 1024X768 אבל זו רזולוציה נמוכה מדי למסך/טלויזיה כזו. יש לי מסך/טלויזייה אחר LCD עם כניסת DVI ללא HDMI, וחיבור למחשב דרך כבל DVI רגיל - רואים מצויין! חד מאד ברזולוציה טבעית של 1360X768, עובד ככה ישר ללא שום הגדרות. מה קרה שלא רואים חד דרך HDMI? האם צריך להגדיר משהו? זה לא אמור להיות חיבור דיגיטלי כמו DVI-DVI?? אשמח לפתרון התעלומה! תודה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by E.Z,

אהלן, ראשית אבהיר - איני יודע איפה לשאול זאת ולכן בחרתי בפורום זה, אם זהו לא המקום אנא העבירו בבקשה לפורום המתאים. אוקיי, אז ככה - יש לי מחשב ויש לי ממיר דיגטלי של HOT, השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר הידגטלי למחשב ולצפות כאילו זה TV? האם זה אפשרי? אם כן, אשמח לתדרוך! תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  23. יש לי ממיר יאס המחובר באדום צהוב לבן(RCA נדמה לי)לכרטיס הטלויזיה WinTV-PVR150 והמחשב מחובר למסך 24' איכות הצפייה זוועתית!יש ארטיפקטים(לעיתים רחוקות וקטנים)והשחור לא שחור עם מן נמלים כאלה....וכשאני רואה סרטים רגילים(לא דרך הכרטיס)אז רואים נהדר.... או שיש בעיה עם הכרטיס או שהוא לא מספיק... מה ההצעות? ואם הבעיה היא שהכרטיס חלש אז על מה אתם ממליצים עד 800ש"ח?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. שלום לכולם! אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל אם לא תגידו ותעבירו אותי למי שיודע בבקשה.... ישלי כבלים בבית יס....עד היום הממיר היה מחובר בrca רגיל... הטלוויזיה היא של lg ואין שם חיבורים של 21 פינים.... איך הכי טוב לחבר ממיר של יס לטלוויזיה? ישלי ממיר קטן של יס ככה שגם בו אין 21 פינים...האם שווה להתקשר אליהם כדי שיחיליפו שיהיה 21 פינים בממיר(בממירים הגדולים שלהם יש)... ועוד שאלה בנוסף: איך מחברים דיוידי ?

• 7 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by lior the only,

אני רוצה לקנות רמקולים הכי חזקים למחשב: יש לי שתי סוגי רמקולים שאני חושב עליהם אני צריך את העזרה של אנשים שיש להם אותם או של מישהו ששמע את שניהם אני צריך אותם לרוב בשביל להפציץ במוזיקה ולשמוע באיכות וגם משחקים סרטים לא הכי חשוב לי 1. creative GigaWorks S750 - 7.1 2. 5.1 - Logitech Z5500 מחכה לתשובות תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.