אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחריי שהאוזניות שקיבלתי עם הZVM שלי נהרסו (החוט התנתק קצת מהפלאג ועכשיו הסאונד פגום), החלטתי לקנות חדשות. על אילו אוזניות אתם ממליצים בתקציב של עד 200 ש"ח לMP3? השימוש הוא לא לריצות או חדר כושר וכאלה... ראיתי שיש את הEP630 של קריאייטיב ב180 ש"ח. איך הן? (מבחינת איכות והכי חשוב עמידות!) הבנתי גם שיש זיופים, איך אני יכול לזהות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני באתי הביתה וחיברתי אותו ישר לחשמל איך אני יודע שהוא מטעין אותו אין הרי נורית חיווי מה עושים בבקשה תעזרו לי??!?!
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום יש לי T6060 מרוצה מהם עושים את העבודה יש לי בעיה קטנה שתי ההרמקולים האחורים ה LB RB נמצאים רחוק ממני לעומת הסנטר והצדדים ואני רוצה להגביר אותם רק אותם קצת יותר יש אפשרות לעשות את זה חרשתי את כול גוגל ולא מצאתי תודה
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
אני קונה את ה IADUIO X5. עכשיו חברים שלי יכולים לקנות לי אותו מ BESTBUY במחירים טובים ואחותי תביא לי אותו בלי משלוח ובלי כלום. השאלה אם שווה לקחת תסיכון הזה,בלי אחריות ובלי כלום? אוו לשלם עוד 600 ש"ח ולקנות בארץ עם אחריות לשנה ולפי מה שהבנתי הרדיו של המכשיר בחו"ל לא יעבוד בארץ. תעזרו לי, מישהוא שקנה מכשיר דומה בחו"ל ונתקל בבעיות
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
http://www.lg.com/il/tv-and-home-entert ... 2LD460.jsp http://www.lg.com/il/tv-and-home-entert ... LD550.jsp# שני דגמי LG בעלי HD USB , עכשיו השאלה שלי איזה מהם תומך בהרד דיסק חיצוני לטלוויזיה דרך USB וגם אם תמיכה בסרטי HD MKV היא גם בסאונד HD , כי לא מזמן שמעתי שסרטי HD-Full שמתנגנים על המסך הטלוויזיה לא משמיעים סאונד DOLBY5 /AC3 משהו כזה , אשמח להסברים , תודה רבה לכם .
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות חדשות(לא משהו טוב, סתם משהו למחשב ולמשחקים ואולי למוזיקה כשכולם ישנים), ואני מעוניין לעשות לה BURN כדי לשפר את האיכות שלה קצת. התדרים הנמוכים ממש גרועים עכשיו.איך אני עושה את זה ואיזה קובץ SOUND כדאי לי להשמיע? ועוד משהו: איך אני יכול להעביר את הSOUND מהרמקול הפנימי של המחשב לרמקולים שמחוברים? עשיתי תוכנה שמוציאה הרבה רעשים, אך היא מוציאה אותם לרמקול של המחשב ולא לרמקולים שמחוברים אליו. יש לי p4p800 deluxe. אם אני אצליח להעביר את הסאונד מאחד לשני אני אפרסם כאן את התוכנה שעשיתי. אם אני לא אצליח אז היא לא כל כך שימושית... תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
אהלן אנשים היום בבוקר הלכתי לדואר להביא את החבילה. עברה במכס בלי בעיות. בפנים 2 זוגות של K340. שתיהן הגרסא הטובה יותר לצערי אחד מהם בעיתי, אך אני מקווה שהבעיה היא בכבל אני אבדוק את זה היום/מחר. אחרי זה נכנסתי לאוטו ונסעתי מרכזה. לכיוון חולון. הגעתי לאומגה אודיו. כמה סידורים קטנים בפנים, והתפנתי לסנטר שלי. נראה מרשים, אני מרוצה, משלם, ומביא הביתה. הסנטר הזה הוא מאוד מיוחד. למרות שהוא מבוסס על ה-Center 7 שלהם שהוא הסנטר הכי גדול שלהם, האחד הזה שונה. במה הוא שונה? ראשית, הוא גדול וכבד יותר. הוא גדול בצורה קיצונית, וכבד פי שתיים לפחות ממה שציפיתי. השוני השני הוא השימוש במיד-באס של Vifa במקום ה-Audax במקור. מעבר לכך שימוש ב-ODT 30 במקום ה-29 בתור טוויטר. דבר אחרון, תוספת של…
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כיצד אפשר לחבר מערכת קולנוע ביתית לטלוויזיה שאין לה arc?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו ההורים שלי רוצים לעשות מערכת קולנוע בייתית ... טלוויזיה כבר יש 39" LCD/פלזמה לא זוכר אני צריך המלצה על מה לקנות כדי להשלים את המערכת ? - רסיבר, רמקולים, דיוידי ... התקציב הוא 5000-10000 שקל והמערכת תשמש כמעט ורק לטלוויזיה(ולא למוזיקה) . התקציב דיי גמיש כמו שאתם רואים אבל עדיפות לכמה שפחות אני לא מחפש מערכת על אלה משו ברמה טובה . על מה אתם ממליצים לי ? ויש לכם המלצות לחנויות טובות באזור השרון-מרכז ? או חנויות באינטרנט ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן חברים! אז קניתי רמקולים חדשים של פיונייר שראיתי עליהם הרבה המלצות ואני מניח שהם באמת טובים ביחס למחיר.. https://www.bhphotovideo.com/c/product/884051-REG/Pioneer_SP_FS52_Andrew_Jones_Designed.html עכשיו, יש לי מגבר בן איזה 7-8 נראה לי כבר.. הוא די זקן אבל עדיין עובד! רציתי לשאול עד כמה אני אאבד מאיכות הרמקולים אם אחבר אותו איתם? יש צלילים שלא אקבל מהרמקולים איתו? ובכלל, עד כמה משמעותי התפקיד של המגבר במערכת לעומת הרמקולים.. זה המגבר של Kenwood: http://www.kenwood.eu/home/headphone/KRF-V5100D-S/?view= פשוט אנחנו במעבר דירה וחבל לי לבזבז עוד 1000-1500 מינימום על מגבר טוב וחדש אם זה לא ממש נחוץ. תודה לעוזרים! שבוע …
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=28848 איך הן למוסיקה ? שוות את המחיר ? האם בסביבת המחיר (300 ש"ח) יש תחלופות טובות יותר למוסיקה? (אני שואל כי יש לי אפשרות לקנות ביד שניה ב-150 ש"ח)
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
עשיתי עסקה עם אבא שלי העברתי למטה את הDVD הרסיבר הרמקולים הכל עכשיו הוא מוכן לקנות לי ב3000-4000 שקל מערכת סטיראו. אני משחק במשחקי מחשב ורואה טלויזיה ועם מוזיקה 25 שעות ביום. הסגנונות שאני שומע הם Rap,Hip Hop,NY House, Underground House פה ושם גם קצת Club Trance הדרישות שלי הם שלוש יצאות למחשב ולתבל ולCD CD Player אם אפשר אפשרות לסאב בעתיד ולא צריך לפרט יותר נראה לי, תודה רבה לכם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני צריך כרטיס טלויזיה עד 200 שקלים כדי לצפות ביס. ראיתי כרטיסי לכידה עם שני כניסות וידאו בלבד - קומפוזיט וסופר וידאו. אני מניח שהכרטיסים האלו איכותיים יותר מהכרטיסים העמוסים בפיצרים, אנטנה, רדיו FM, שלט רחוק, כל אלו מיותרים לי. השאלה היא - האם יש משמעות עם האודיו של הממיר יס (או כל מקור וידאו אחר) נכנס דרך הלין אין של הכרטיס לכידה, או שנכנס דרך הלין אין של הכרטיס קול? האם כל פעם שארצה להקליט/לצפות אני אצטרך להגדיר שיקבל את האודיו מכרטיס הקול או שחוץ מהגדרה אחת אין שום הבדל? ובאופן כללי, אשמח להמלצות על כרטיס טלויזיה (עקרונית זקוק רק ללכידה - לא לטיוינר, או רדיו, או שלט) אחרי שגיליתי שCOMPRO C500 לא זמין כרגע אצל היבואן (באופן כללי שמתי עין על http://www.pandas.co.…
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים altec vs2621 ותהיתי האם יש דרך כל שהי להשתיק רק את ה sub. מותקנים לי דרייברים של REALTEK ולא מצאתי משהו דומה באפשרויות. ב properties של מנהל הסאונד ב windows 7 יש בר של הוולריום של ה sub אבל בפועל הוא לא מנמיך כלום. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את חווית השמיעה שלי כאשר אני צופה בתכניות טלוויזיה וסרטים, ולכן אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית. חיבור הטלוויזיה שלי למערכת הסטריאו אמנם הטיבה עם הדבר,צליל חזק יותר ונקי יותר, אך זה עדיין אפילו לא מתקרב למה ששומעים בקולנוע (סראונד). אני מעוניין לקבל מידע על מערכות קולנוע ביתיות וגם המלצות למערכות כאלו. ~איזו חברה שולטת בתחום? על מה אסור להתפשר כשקונים מערכת כזו? ~שמעתי שלרמקולים מעץ יש צליל יותר משובח, והם גם נשמעים ונראים יותר טוב. מה אתם חושבים? אני עוד לא סגור על התקציב, מניח שמשהו בסביבות ה 4K ?.... תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
עקב קנייה עתידית קרובה של מאזדה לאנטיס 2002 או טויוטה קורולה 2002 יד שנייה, אני מעוניין לקנות גם מערכת שמע טובה לרכב. אין לי מושג מה טוב ומה לא, אני סומך עלייכם שיש לכם ידע בתחום מערכות שמע לרכב, התקציב הוא בלתי ידוע, אני מוכן להשקיע בשביל משהו איכותי, אני רוצה מערכת להרבה שנים, מערכת שתוכל לקרוא כל דיסק ושיהיה צליל נקי שכיף לשמוע גם בווליום גבוה יחסית. כמובן שאני לא רוטשילד, ולכן אני מחפש משהו שייתן את התמורה הכי טובה למחיר. **עריכה** למישהו יש מושג איך מערכת השמע שאני אקבל עם כל אחד מהרכבים הנ"ל? יש להוסיף שאני לא אודיופיל בכלל, אני לא שם לב לכל פיפס קטן שנשמע לא נקי. אני פשוט רוצה לקנות משהו איכותי ולדעת שיש לי באוטו מערכת איכותית, ושהצליל יהיה נקי ובאס נקי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים של JBL דגם scs 125. (תמונה מצורפת) אחד הרמקולים האחוריים הפסיק לעבוד לי. את הרמקולים האלו קונים כיחידה אחת.. ככה שאני לא יודע מה לעשות עכשיו ואיך להשיג רמקול אחד. בעקרון שולחים רמקול כזה לתיקון? יש מה לעשות איתו? מאיפה אני יכול להשיג רמקול אחד כזה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי creative audigy 2 zs את הדרייברים התקנתיכבר פעמיים אבל לא עוזר. המחשב מזהה את הכרטיס והדרייברים ונראה שהכל תקין. בדקתי עם אוזניות ווידאתי שהבעיה היא לא ברמקולים+סאב. יש משהו פיזי שאני צריך לשנות על הכרטיס או אפשר לפתור את זה דרך אחד הפנלים? אשמח מאוד לעזרה, כי 4ימים אני מתאבק אם הבעיה
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי לכולם. ברצוני לקנות לקנות רמקולים נוחים וניידים לIPOD MINI. אני מדבר על הסוג שמיועד לIPOD בסגנון תחנת עגינה. אשמח לקבל המלצות. קונה בארה"ב.
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום!! קניתי אתמול את הרמקולים Z5500 ואני חייב לומר הם נראים ממש טוב , מרשימים מאוד והיום חיברתי את כל החיבורים , חוץ מחיבור אחד שאני לא יודע איך לחבר אותו ... מדובר על כבל עם 3 יציאות וצבעים שונים (ירוק , כתום , שחור ) , שאמור להתחבר לפאנל (רסיבר) ולמארז , עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחבר למחשב? עכשיו בשתי צידיי הכבל יש את ה 3יציאות ... לרסיבר אני יודע לחבר אבל למארז לא. אז בבקשה תעזרו לי למי שיש את הרמקולים , או לחילופין מי שיודע . ד"א אין לי כרטיס קול (משתמש ב OB). תודה מראשש
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחלתי לעבוד לפני שבועיים, וחשבתי שיהיה נחמד לקנות במשכורת הראשונה שלי נגן MP3 (מה שרציתי מזמן!). אני לא מעוניין בנגן בשביל פעילות גופנית! אני רוצה נגן עם איכות שמיעה מעולה, כנ"ל לגביי אוזניות, ואחד שיהיה הכי מתאים לניגון סגנון מטאל (אם זה משנה בכלל!). עכשיו אני לא בטוח אם להסתפק פשוט ב-5GB או ביותר :-\, אומנם יש לי אוסף מוסיקה של כמה GB, אבל אני לא יודע אם משתלם לי לבזבז שני שליש מהמשכורת על נגן MP3 עם כונן קשיח של 30GB :-X. אז בבקשה תציעו לי את הנגן הכי טוב בנפח של 5GB או בסביבה ואחד הכי טוב בנפחים הגדולים יותר , ואני כבר אחליט מאוחר יותר איזה לקנות. אין העדפה לחברה מסויימת, פורמטים נתמכים......
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיוידי מסוג DVD ITT BR5020 ושאני מכניס דיסק וידאו הוא נכנס למין "תוכנת השמעה" או משהו כזה בדיוידי ומשמיע רק סאונד.. מה אני אמור לעשות?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
52xv555 toshiba '52 32xv550 toshiba האם יש לדעתכם מסכים יותר ממומלצים מאלו במחיר הזה ובגודל הזה שיש להם Full HD ?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך לקנות טלויזית LCD. HD READY לחדר. יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם שתי יציאות DVI. כדי לראות סרטים ברזולוצית HD מהמחשב על הטלויזיה אני אצתרך כבל DVI נכון? ואותו אני אחבר לכניסת ה HDMI בטלויזיה נכון? הבנתי שההבדל הוא ש HDMI מעביר גם סאונד. מה שאומר שאם אני אחבר את המחשב בHDMI אני אראה ואשמע את הסרט מהטלויזיה? (וגם מהרמקולים שמחוברים למחשב?) אם זה המצב. הוא עדיף אבל לאן אני אחבר את ה HDMI במחשב? לאותה יציאת DVI מהכרטיס מסך? לא נשמע לי הגיוני. אני אסדר את השאלות -כבל DVI. מחבר מהכרטיס מסך והולך לכניסת HDMI בטלויזיה (פשוט אני לא רואה במפרטי טלויזייות שרשום כניסת DVI)? -אפשר לחבר HDMI מהיציאה במחשב של הכרטיס מסך לחיבור HDMI בטלויזיה ובכך להרוויח את הרמקולים של הטלויזי…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-