עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by yovav hashovav,

מישו יכול לתת לי המלצה כמה טובות האוזניות האלה? ...אני צריך אותם לנגן אםפישלוש. הם מספכים את הצרכים של מישו שאוהב מוזיקה? http://www.circuitcity.com/ccd/productDetailReview.do?oid=119283&com.broadvision.session.new=Yes&ct=0&BV_SessionID=@@@@1653404134.1117711488@@@@&BV_EngineID=ccdkaddekkdgmilcfngcfkmdffhdffo.0 הם של סוני אני מקווה שיש פה אנאשים שיש להם אתזה פו ואז הם יוחלו לתת לי תגובה עליהם... דרח אגב יש לכם פו דברים מענינים בפורמים רק חבל שאני לא מבין אנגלית

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  2. אם כן, אפשר לקבל מידע, לינק וביקורת קטנה?! תודה מראש ;D

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  3. http://digi.it.sohu.com/20050422/n240018541.shtml http://www.8080.net/html/200504/p261735530.html * 20gb hard drive * Aluminum body, available in 4 colors * USB 2.0, USB On-The-Go * CF I/II card slot * 1.8-inch, 262K color TFT screen (280x220) * Supports MP3, WMA, AVI (xvid), JPG, GIF, BMP, TXT * FM radio, recording * Line-in recording up to 192kbit * Voice recording * 103 x 63 x 20mm, 152g * Audio chip used is rumored to be Texas Instrument TLV320AIC23 * Retail price is 2880 Yuan, or about $ 348 USD איכות המסך שלו מאוד מרשימה יש לו רזולוציה גבוה. + יש לו אופציה ל CF ! והוא ממש קטן באיזור ה גודל של ה אייפוד מיני!! עכשיו מעניין רק חיי הסוללה ומתי הח…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  4. שלום!!! אני מעוניין לקנות אוזניות במחיר של 270-280 שקלים שיהיו טובות למשחקים ולמוסיקה....... האם תוכלו להמליץ לי על האוזניות המומלצות ביותר לתצקיב הנ"ל??

• 10 תגובות
    • 814 צפיות
  5. Started by ban26,

הרבה אומרים לי שהכרטיס קול על לוח אם מספיק אבל עכשיו באמת אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יק X-530. הלוח אם הוא:ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset אני רוצה לשמוע סרטים באיכות גבוהה אם כל האפקטים . האם כדי לי לקנות כרטיס קול או להסתפק מה שיש על הלוח אם? בבקשה תשובה מנומקת אם אפשר ולא רק בכן ולא אני מודה לכם מראש (תבינו רק שאני רואה סרטים רק במחשב ואין חוץ מזה כלום)

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  6. Started by STM,

אני מחפש חנות (!!) , לא מהאינטרנט . אני מחפש חנות לקנות את זה באיזור השרון רצוי רעננה אם למישהו יש מושג כתובת , שם או טלפון של חנות כזאת תשאירו אותה פה , תודה .

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. Started by swg,

האם אפשר להקליט באמצעות ה-ipod? כמובן שצריך לקנות בשביל זה מיקרופון{במיוחד ל-ipod}, אבל בכלליות, הגירסא שבאה עם ה-ipod g4 תומכת בהקלטות{כמובן אחרי הרכבת מיקרופון}? עוד שאלה: איך עובד ה-itrip? אני מתקין אותו על המכשיר והופ, יש לנו אייפוד מנגן רדיו fm בכוונון אישי? האם ל-itrip יש בטרוית או שזה פשוט מקלט{בלי בטריות}?

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by KaKa,

אני רוצה לקנות נגן קטן ויחסית זול בשביל שירותי הצבאי , הנגן שציינתי עולה 360 לדגם עם 512 והוא נראה לי עדיף על כל הנגנים של "פרוסאונד" וכו... למישהו יש ניסיון עם הנגן הזה?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by nadaw,

תודה חברים!! 1. האם אפשר פשוט ל"זרוק" שירים לכונן של הנגן? ללא תוכנה.. 2. איך ניתן להבדיל בין הגירסה האמריקאית לארופאית? מה להגיד להם בחנות? 3. תמונות נגיד של 3 מ"פ.. איך הן נראות על המסך? מעוותות? רזולוציה שונה? תודה!! (אולי תהינה עוד שאלות..) ****עדכון**** בתגובה אחרונה!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. http://www.samsungplay.com/j70feat.htm כנסו ל אופציה של ה games תראו איזה יופי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by STM,

יש לי כרטיס של creative 5.1 live . אני רוצה לקנות את Altec Lansing VS4121 . יש מצב שזה לא יתאים לכרטיס קול או משהו כזה ? או שהכל מתאים ואפילו ישמעו מעולה ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. Started by ashkenazone,

איזה אוזניות הכי משתלם וכדאי לי לקחת בתקציב של 800 שקל TOP ורצוי פחות בסביבות ה400-650 , אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים וגם שיהיו טובות למוזיקה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by OpenCan,

אני מחפש כרטיס קול למחשב, שיספק את צרכיי המוזיקליים, כלומר שיהיה מספיק טוב כדי "לעכל" צליל של גיטרה, במחיר שלא בשמיים. שמעתי שהמחירים שלהם בזמן האחרון ירדו וכיום אפשר למצוא כרטיס יותר מסביר ב100דולר וכו'. למישהו יש המלצה לגבי כרטיס מסויים? ואם כבר, יש איזה מקום בארץ שאפשר לקנות בו אחד?

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  14. Started by zivf2,

שלום :] עוד 13 יום יש לי יומולדת D: ולאחרונה שמתי את עיני על Iriver H320, יש לילד מהשכבה שלי אותו והיום הוא הביא אותו וראינו פורנו =] בקיצור נכנסתי לזאפ ע"מ להשוות מחירים וראיתי שהמקום הכי זול זה KSP :] שווה לקנות מהם? אחריות טובה? וקראתי בביקורות של הגולשים (בזאפ), ביקורת אחת שמישהו שם כתב את זה: "*חשוב לציין שזה משנה איזה גרסא אתם קונים ,כל אחת מגיעה עם באנדל שונה ועם פיצ'ר אחד שונה אירופאית - עם שלט ו USB 2GO אמריקאית - בלי שלט ו USB 2GO אבל עם אפשרות להעתקת שירים מוגנים לנגן "זה נכון? איזה גרסה מוכרת KSP ושאר החנויות שזאפ מציג? והאם יש כאן מישהו שיש לו את הנגן? זה אמור להעסיק אותי כי אני נוסע די הרבה בין חיפה לירושלים ובדרך אפשר לראות סאות'פארק או משהו (וכמובן לשמו…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yuraxp,

היי,הנני עומד בפני רכישת כרטיס קול,AUDIGY 2 ZS,בכרטיס יש דבר שנקרא FIREWIRE מה זה? עם יש עוד הבדל בינו לבין גירסת הVALVUE?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  16. Started by dor_r,

אני כבר למעלה מחודשיים מחפש אוזניות, ולפני שבוע, תוך כדי הסתכלות באתר audiocubes, ראיתי את האוזניות האלה, שהן שיפור של הA900, שנחשבות למעולות לשימוש בנגנים ללא מגבר, אבל האוזניות האלה נמצאות באתר במלאי מוגבל, אודיו-טכניקה ייצרו רק 3000 כאלה, מה שתורם למחיר הגבוה. חיפשתי סיקורים של האוזניות, ומצאתי רק ביפנית. השאלה שלי אליכם היא אם שווה להשקיע מעל הA900 לאוזניות האלה? אני יודע שרוב הסיכויים שאף אחד פה לא שמע בהם, אבל אם מישהו יודע על אוזניות שיתנו לי תמורה מעולה בטווח המחירים של עד 370$, ושלא ידרשו מגבר? קישור לאוזניות: http://www.audiocubes.com/category/Headphones_Audiophile/product/Audio-Technica_ATH-A1000_Limited_Edition_Art_Headphone.html

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני יביא אותם מארה"ב כניראה ב1500 ש"ח בערך שזה יוצא בערך חצי ממה שזה עולה בארץ רציתי לדעת האם יש משהוא יותר טוב בטווח מחירים הזה? וביכלל איך הרמקולים

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  18. שלום אני נוסע היום לתל אביב ואני רוצה לקנות שם PX100 מישהו מכיר חנות שמוכרת את האוזניות במחיר נורמלי? תודה

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  19. מה אתם חושבים המערכת סטריאו או 2.1 הכי טובה בתקציב של 400 שקל?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  20. שלום, אני דניאל וקבלו ממני מדריך קצר ופשוט לקניית אוזניות: טוב דבר ראשון כמו בכל קניה אתם צריכים לבחור לאיזה מטרה הקניה: אפשרויות: DJ - אוזניות יקרות מאוד, איכותיות,בעלות אטימות גבוהה מוזיקה בדיסקמן - המחיר משתנה, אפשר להשקיע ואפשר לא מחשב: משחקים - לא צריך להשקיע, עד 250 שקל TOP!! מוזיקה - משתנה עריכה ויצירת מוזיקה חובבנית מ250 עד 650 שקל בערך עריכה ויצירת מוזיקה רצינית - 650+ אחרי שהחלטנו בוא נסתכל על הפרטים, למשל אני רוצה אוזניות לעריכת מוזיקה חובבנית ומשחקים, אז אני אלך אל אוזניות עד ה300 שקל ככה, אבל אפשר יותר (בשביל המוזיקה), על מה אני מסתכל? 1. קשת/טווח תדרים: תינוק בן 1 ומטה שומע בין 20-20000 הרץ, כל 10 שנים אדם מאבד מטווח שמיעתו 1000 הרץ, בנוסף נדיר מא…

• 10 תגובות
    • 4.5k צפיות
  21. Started by dadon_n,

קניתי מערכת creative lx 520 ויש לי בעיות בהפעלת כל הרמקולים,חיברתי את כולם הגדרתי אותם בכרטיס קול אבל שאני משמיע מוסיקה רק הרמקולים הקדמים פועלים והסאב. אם אתם יכולים לעזור תגיבו בקשה

• 4 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by psycho killer,

צריך המלצה לMP3 באיכות נורמלית עד 1ג'יגה ולא הכי יקר אפשר גם 512 אבל שלא יהיה משהו חרא שיהרס מהר או עם איכות גרועה

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  23. Started by swg,

השאלה שלי היא האם אפשר למחוק שירים באמצעות ה-ipod עצמו או שחייבים את המחשב/מק'?

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  24. היי למבינים, יש לי שתי שאלות: 1. קניתי את הH340 בבאג וקיבלתי מטען, האם הוא מתאים לשימוש גם בנסיעה לארה"ב או שאני צריך להשיג מטען שונה? אם כן, מאיפה אני אמור להשיג כזה מטען? 2. למכשיר יש אפשרות להעביר תמונות ממצלמות דיגיטליות, אילו מצלמות מנסיונכם תומכות בזה (פירמות או דגמים מסויימים) ועל מה הייתם ממליצים? אני טס בשבוע הבא ואני חייב לברר את הדברים האלה כמה שיותר מהר... תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Grado SR80 vs Sony mdr-v150 מבחינת הגודל לא הקלאסה. זאת אומרת מה יותר גדול מבחינת מיימדים. 1.http://www.gradolabs.com/product_pages/sr80.htm 2.http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000092YPR/103-3109395-8437465?v=glance \\\ http://images.amazon.com/images/P/B000092YPR.01._SCLZZZZZZZ_.jpg אשמח לתשובות מהמכירים בדגמים אלו. {לי יש את ה-150 אני פשוט רוצה חוות דעת על הגודל של ה-80 ביחס ל-150}

• 2 תגובות
    • 797 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.