אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
מדובר על הנגן CREATIVE ZEN MICRO 4GB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2113&scat=268&tcat=33 108*12=1296 ש"ח כל הנתונים שלו מצויינים בשבילי...רק שאני לא יודע לגבי המחיר,נראה לי קצת יקר מה אתם אומרים? שווה?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני ממש רוצה להחליף את התוכנה של המוזיקה במחשב יש לי soundmax digital audio והיא ממש מעצבנת אותי אפשר להחליף אותה? ולמה כדאי להחליף?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם אז הנה בעיה מוזרה שלא נתקלתי בה מעולם. הורדתי שני קיבצי ווידאו עם סיומת AVI ובכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם(אפילו אם אני רק בוחר אותם, בלי לפתוח) מופיעה הודעה שאומרת שהאקספלורר (לא האינטרנט) נתקל בבעיה ועליו להסגר, וכשאני לוחץ "אישור" שולחן העבודה נעלם לכמה שניות וחוזר. אם אני מתעלם מההודעה(גורר אותה לצד המסך ולא לוחץ "אישור") ומנסה לפתוח את הקובץ בתוכנה אחרת(לא במדיה פלייר) אני יכול לראות את הקובץ. אבל אחרי כמה דקות המחשב מתחיל להתנהג מוזר עד שאני סוגר את הודעת השגיאה. ניסיתי להפעיל את הקובץ במחשב אחר עם אותן תוצאות. מישהו נתקל אי-פעם בבעיה כזו? :-\ יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אולי לקודד אותו מחדש? :s05: תודה מראש למי שיעזור. אוהד
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם גנבו לי את האוזניות הלבנות של המיני אייפוד שלי. השאלה היא אם אפשר לרכוש את אותם האוזניות או לקנות משהו אחר? ואם כן אז איזה אוזניות בתקציב של 300 שקל שיתאימו לאייפוד.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש אוזניות עד 70$בחול(ארהב),שלא כמו האוזניות שמקבלים עם הIRIVER והIPOD, אוזניות שמנות כמו שיש לDJ ...
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כמה דברים בנוגע לעדכוני קושחה של ה H120 לי יש את גרסה 1.63E (ה E אומרת לי שהמכשיר הוא בגרסה האירופית ? כי אין לי מושג, יש לי אותו מלא זמן ואני לא זוכר מה היה רשום בניירות שלו) לא מצאתי באתר של אייריבר גרסה מעודכנת יותר מזו (בדקתי לפני שבוע בערך) איזה פירמוורים יש לכם ? שמעתי שיש פירמוורים לא רשמיים , לא מאייריבר, אלא מאנשים פרטיים שכתבו אותם, שיש בהם הרבה יותר פיטצ'רים, כמו אפשרות ליצירת פלייליסטים , ועוד כל מיני דברים דומים, זה משהו די גדול ומקצועי ואני זוכר שאפילו ביקרתי באתר של זה, אבל אני לא זוכר את האתר... והאם מישהו יודע - יש עדכון ישראלי ? עם עברית ? אני אשמח ללינק (אני יודע שיש ל 320, אבל האם יש ל 120 ?) מישהו יכול להביא לינק או כמה לינקים ב…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להבין אחת ולתמיד, לאחר שעברתי על כל ההודעות בפורומים השונים, האם יש עברית לאייריבר H10 יש לי את המכשיר, הוא מגיע עם תמיכה בפונטים של עברית אך העברית הפוכה, האם יש כבר תמיכה בעברית כמו שצריך, או שצריך בינתיים להשתמש בתוכנה חיצונית שתהפוך את העברית כגון FLIP FLOP או הפוך על הופוך???
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
הגעתי למסקנה שלא משנה איזה נגן mp3 אני אקנה אני צריך בשבילו אוזניות טובות (כמו למשל האכזבה מאוזניות האיי פוד). אני מחפש אוזניות עד 300 ש"ח (יש אפשרות לקנות בחו"ל), עדיפות גבוהה לאוזניות עורפיות או כפתור (Street Style). אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית אז חשוב לי שהאוזניות יוכלו לעמוד בבאסים חזקים. איזה אוזניות כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
רציתי לישאול מה הו האבדל בין ה ipod הרגיל {g4} לבין ה{ipod photo {g4 עם זה מיתבתה בזמן נגינה או בזמן הטאנה או בכול דבר אחר אני מיתכבן לדגם 40 ג'יגה בית תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
חבר שלי ואני עשינו התערבות על 10 שקל מה הפורום חושב על ה-zen touch בבקשה זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
חברה אני צריך לינקים לחנויות אודיו בהונג קונג (שיהיו באנגלית)
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני רמקולים + סאב של מחשב (די איכותיים של קריאטיב) מחוברים לכניסה אחת בכרטיס קול, שני רמקולי מדף של מערכת הסטראו מחוברים גם הם למחשב עם המערכת ועכשיו קניתי עוד 4 רמקולים שמיכולים להיות גם אחוריים וגם מדף. כרגע שלושת הרמקולים של המחשב מחוברים בכניסה אחת הרמקולים של המערכת בכניסה השניה. חשבתי להוסיף שני רמקולים למערכת כסרראונד בכניסה מאחורי המערכת ולקנות עוד כרטיס קול מכיבן שיש לי עוד מגבר ולחבר אליו את השניים הנותרים. איך זה<? יש רעיונות אחרים? תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם ביום ראשון אולי אני מזמין את האייפוד מיני מהדור השני עם 4 ג"ב. בחרתי אותו לאחר התלבטות בין הH-10 לסאן דיסק אך האיריבר יקר מידי והסן דיסק לא איכותי כמו האיפוד. עכשיו, מכל הביקורות שקראתי עליו ראיתי שהוא קורא MP3 WAV AIFF ו AAC אך מה שמתריד אותי הוא האם הוא קורא רק MP3 שנלקחו מדיסקים מקוריים או שהוא קורא כל קובץ ולא משנה מאיפה? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי בעיה כל אוזניות שהיו לי היה לי בעיה צד אחד שומים וצד אחד לא. אני רוצה לקנות אוזניות שזה לא יקרה להם ! המחיר בערך 200 אבל אם צריך יותר אני יוסיף היה לי אוזניות של jvc היה לי של pltronics p90 והיה לי עוד כמה כולם מתו! אני מחפש אוזניות בשביל משחקים שאני יוכל לשמוע טוב ולהבדיל בכיוונים
-
- 8 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני מקוה שזה הפורום הנכון יש לי מצלמת וידאו אנלוגית וכמובן סרטים שאני רוצה להפוך לדיגיטלים ולצרוב על DVD איזה חומרה אני צריך לקנות?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! אנחנו (אני והמשפחה שלי) קונים טלוויזה חדשה, ורצינו שהיא גם תהיה מוכנה לעתיד לHDTV. עכשיו, רציתי לשאול מה הרזולוציות של 720P ו1080I במובן של מספרXמספר (כמו 1024X768). תודה!
-
- 8 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=149 http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=148 מחירים טובים!
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היו לי MX550 והם היו מעולות עד שהחתול החליט לאכול את את החוט שלהם ואחרי זה לפח... בחנות שבה קניתי אותם (אתר בשם מוסיקה 10 שזה המקום היחיד שמצאתי בו MX550 באינטרנט) יש גם את הMX500 באותו המחיר... אז מה הקטע? סתם הבדל במספר הדגם או שיש עוד הבדל משמעותי? יש מצב שיביאו לי מארה"ב ויקנו דרך אמזון (הם טובים נכון?) ושם יש רק את הMX500 אז אם אין הבדל אני אבקש משם ואם יש הבדל והוא משמעותי אני קנה פה בארץ תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הי, יש למישהו המלצות לכרטיס קול סטריאו באיכות טובה עם יציאה מוגברת לאוזניות (HD485)? פחות חשוב לי איכות הכניסות כי אני לא מתכוון ליצור מוסיקה או להקליט משהו. תקציב: עד 100 דולר בארה"ב. תודה.
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בזוג רמקולים של 2 דולר למחשב ולצפיה בסרטים בטלויזיה דרכו. אני רוצה להוציא עד 50-60 דולר על רמקולים סבירים שיוכלו להשמיע לי את המוזיקה/ סרטים/ משחקים שלי כמו שצריך. הרמקולים יחוברו ישירות לכרטיס הקול המובנה שלי (על הלוח הזה). היה לי נסיון טוב בבית עם Cambridge PC Works, אז חשבתי לקנות רמקולים משומשים מהסדרה שלהם ב-ebay או משהו כזה, אבל אני בטוח שבארה"ב יש לי עוד מבחר של מליון סוגי רמקולים סבירים במחיר הזה ואני פשוט לא מכיר אותם. אני לא אודיופיל, לא צריך תמיכה בטכנולוגיות הכי חדשות וברור לי שבמחיר שאני מוכן להשקיע אני לא אקבל תמורה איכותית באמת. אבל אני מאמין שבמחיר הזה אני אוכל לקנות לפחות רמקולים טובים מיד שניה. יש הצעות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מחקתי את ההודעה הזו כדי שתוכלו להתרכז בזו שלמטה.
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן חדש של 6 ג'יגה ככה אבל גם 10 זה טוב אבל לא יותר... חשוב לי : גודל קטן ונוח אביזרים נוחות שימוש ותוכנה איכות שמע בטריות של לפחות 15+ תקציב: 1450
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה: ההורים שלינוסעים לברלין בגרמניה שבוע הבא ויש לי יומהולדת עוד שבועיים אני רוצה שהם יביאו לי נגן MP3 שאני לא קונה כל יום זה יהיה הנגןהראשון שלי עד היום אני עם מערכת ומחשב הגיע הזמן לנגן MP3 איכותי יש לי 300 יורו ואם אפשר עדיף שיהיה פחות ואם לא אז אפשר עד 300 יורו אני רוצה נגן איכותי!!! איכות שמיעה איכות סאונד רדיו כל זה חובה!!! עכשיו דברים שיהיה נחמד אם יהיה בוא זה: *מסך צבעוני *הקלטה *מציג תמונות *מציג סרטים *שעון מעורר וכל השטויות האלה זה לא חובה אני בעיקרון רוצה נגן איכותי. עכשיו בקשר לקיבולת אני לא צריך 20 אבל אני צריך 10 11 ככה לפחות אז במקרה הכי גרוע 5 6 יספיק ואם לא 20 תעמיד יהיה נחמד 5GB מתקבל בברכה אל תביאו לי סתם 20 אם אין לזה מש…
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לפרסם מודעת מכירה של נגן MP3 פה בפורום? ואם לא אז באיזה פורום של HWZONE כן אפשר לפרסם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-