אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
החל ממאי 2008 כל סרטי הHD של WB (ואחותה הקטנה NEW LINE, שהוציאו את סרטי "שר הטבעות") יצאו בלעדית בפורמט הנ"ל. מה אתם אומרים...?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לפעמים סרטים פשוט נתקעים במקום מסויים העניין הוא שבמחשב הם לא נתקעים אך כשאני רואה ב mvix הם נתקעים התקיעה היא תמיד באותו מקום בסרט וזה קרה לי כבא בשני סרטים אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת , האוזניות הקודמות שלי היו מחוברות למחשב דרך המערכת ופעלו מצויין עד שנשברו : ( אז קניתי את ה SENNHEISER , התקנתי הכל וניסיתי את הסאונד , כשהפעלתי קובץ מוזיקה כלשהוא , הסאונד נשמע ממש שונה כאילו יש PITCH מאוד גבוהה כאשר ניסיתי את האוזניות בCALL OF DUTY כל ירייה של הנשק נשמעה כמו זכוכית מתנפצת ד"א יש לי כרטיס קול ON BOARD של REALTEK עם דרייבר מעודכן הדגם של הלוח: Gigabyte GA-8I945GZME-RH אז השאלה שלי כזאת , יש איזה דרך לנסות לתקן את זה ? כי שיחקתי קצת בהגדרות של ה REALTEK HD AUDIO ולא הצלחתי לעשות דבר : < אולי יש איזה הגדרות או אפילו דריבר אחר במקום ה REALTEK שיכול לעזור? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום רציתי להתייעץ איתכם על קנית כרטיס קול לאוזניות של ZALMAN 5.1... עכשיו אני צריך אותו בעיקר לסרטים ומשחקים, יש לי עד 800 שקל אבל לא יודע איזה כרטיס לקנות :ך
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ראיתי על הכרטיס שיש איזה שבב שיש לו שתי רגליים כאלה קטנות והוא מכופף כלפי מטה עכשיו בדקתי בתמונות של הכרטיס ובתמונות רואים שהצי'פ הזה עומד ישר..השאלה היא אם זה נזק שנגרם לכרטיס כתוצאה ממכה או משו? או שזה פשוט בפס יצור הכרטיס יצא ככה וזה תקין?
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הדילמה הגדולה היא האיכות. 1)האם לקנות אחד יד שניה בשוק הפשפשיםDUAL אם נמצא אחד 1229 הדגם המיתולגי ולחפש לו חלקים (רצועות מחטים ראש וכדומה ) זה אפשרות אחת 2)אפשרות שניה חברת נמארק שראיתי בכלי זמר פטיפון שמיועד לתקליטנים אבל בהחלט משוכלל מספיק לבית 33.3 45 ובאתר החברה יש דגם גם עם 78.(בכסף אפשר לקנות הכל) 3)BELT או DRIVE. - רצועה או מנוע.לדעתי רצוי מנוע כי רצועה נשחקת עם השימוש.מה שפוסל את הדגם שמתחבר למחשב ב usb - USB אחד ולא 2 המהיר. תקציב - היום אני רואה זה ללא גבולות פטיפונים עולים יותר מכל מקור צליל אחר.כבר יותר זול לקנות DVD נגן MP3 או טלפון סלולרי. כרגע אין תקציב ברור אבל אני רוצה דעות בעד ונגד ישנים מול חדשים.לדעתי חדשים יותר טובים כי הם מתוכננים יותר טוב.אבל דעות…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מעוניין להביא את המחשיר הזה מחו"ל ויש לי כמה שאלות... -האם ניתן לחבר את החשיר גם בלי רשת אלחותי אלה ישירות לכרטיס רשת של המחשב שאני רוצה שהוא יסתנכרן איתו? -האם אפשר לעשות נגינה של קבצים באופן מקומי מההארד דיסק בלי שמחשב שאיתו הוא מסונכרן יפעל? -האם הוא יעבוד עם טלוויזיות CRT רגילות עם חיבור קומפוננט שהם לא מסך רחב? תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוזניות שמיועדות למשחקים ושמיעת מוזיקה
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בביתי מסתובבים להם פריטי וינטאג' איכותיים.. להלן חשודים מס' 1 - רמקולי טאנוי מקוריים 12 אינצ'. החבר'ה האלה די גדולים.. החשד שלי הוא ששנת היצור היא איפה שהוא סביב 1968. להלן תמונות בתוך גוף הרמקול מופיעה הלוחית הבאה שנותנת מספר מודל הבאים בתור - זוג רמקולים של כף. גם אלה די ישנים ומצבם פחות טוב. אני בטוח ששני הזוגות שווים לא מעט כסף ואם רק אדע את הדגם אוכל לברר כמה הם שווים. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אזז ככה אני ממש לא בעסקי האוזניות, אבל אני מחפש משהו כבד לא IN EAR שיתחבר למגבר מאוד חזק ויתן איכות צליל טובה. התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח אבל באמת אני צריך משהו שיתן ערך לכסף ומבחינת חוזק לא ישבר אחרי חודש. תודה..
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://www1.zap.co.il/models.asp?Sog=E-TV&DB4095=4138&DB6195=140532&DB26931=461527&DB4091=4108&orderby=price
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי זוג רמקולים שקיבלתי עם המחשב שקניתי אותו לפני 3 וחצי שנים בערך... אחרי משו כמו חצי שנה הפסיק לעבוד הרמקול הימני ורק השמאלי שמחובר למחשב לחשמל עובד... הרמקולים עלו בזמנו משו כמו 500 שקל וקיבלתי אותם במתנה לכן גם לא היה לי ביטוח או משו שאני אבדוק וינסה לתקן... אני לא יודע כמה וואט הם ומה שם הדגם שלהם או מאיזה חברה הם כי זה לא רשום בשום מקום על הרמקול גם לא בפנים. בכל אופן חשבתי שהוא התפוצץ ולכן הוא לא עובד, אך היום במקרה הייתי צריך מעגל חשמלי שכולל נגד ורמקול, אמרתי לעצמי, טוב נו בוא נפתח את הרמקול ונקח ממנו, גם ככה הוא לא עובד... פתחתי וראיתי שהוא לא מפוצץ... בדקתי את הרמקולים עם הדיסקמן- והופ! פתאום יש חיים בפנים- הוא עובד!!! בדקתי אותם עם כמה מכשירים אח…
-
- 9 תגובות
- 647 צפיות
-
-
דגם media 100 לבנים ויש חיבור לסאבוופר קיבלתי מתנה לא מצאתי קישור מה אומרים??? האם שווים משוה או לזרוק לפח ישר? נדב
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הי... תוכלו להמליץ על DISK ON KEY שהוא גם MP3 PLAYER , טייפ מנהלים , רדיו מובנה (יש כאלה בשוק... ). אני מחפש אחד באזור ה400 שקל (ל 256 מגה), ובנתיים ראיתי דגמים של חברת CLUBBIN אבל החנות בירושלים (רחוק) והייתי רוצה לבדוק אותם.. מישהו מכיר חנות , דגמים אחרים שאפשר להשיג במרכז ? ואם בכלל הנגנים האלו שווים משהו (עוצמת סאונד) , בעיקר לשימוש אישי ,עם אוזניות... תודה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי שני רמקולים רצפתים גדולים ואני רוצה לחבר אותם למחשב... איך אני עושה את זה ? רסיבר? מגבר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם ומתנצל מראש אם הפורום לא מתאים לשאלות מסוג זה. נדמה לי שזה הפורום המתאים ביותר בכל זאת. מצאתי תחנת רדיו באינטרנט, דרך המדיה פלייר, שמוצאת חן בעיני (.977 classic rock - מומלץ), וברצוני להקליט את השירים כדי שיהיה לי גיוון באוטו. מחפש תוכנה חינמית/חופשית/קוד פתוח להקלטת הסאונד מהמחשב, ותוכנה נוספת (או כמובן פיצ'ר בתוכנה הקודמת) שמאפשרת לזהות הפסקות בין השירים ולחתוך את הקובץ לקבצים קטנים. הייתי לי תוכנה כזאת פעם אך לא מוצא אותה. בתודה מראש, אלון
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי אוזניות שישמשו בעיקר לשמיעת מוסיקה וקצת (ממש קצת) למשחקים. משהו בין 250 - 350 ש"ח. אני חשבתי על ה Zalman ZM-RS6F, מישהו פה מכיר אותה, יש לו אותה וכו'? אם כן, איך היא? (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=7864) ובכלל, יש אוזניות יותר טובות במחיר הזה לצרכים שלי? .תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית ואני צריך לקנות רק רסיבר, אני חשבתי על הרסיבר הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=731519 האם יש לכם הצעות טובות יותר שנכנסות לתקציב שלא עולה על 2000 שקל? אני תיכננתי לחבר את המחשב עם כבל HDMI לטלויזיה ואת הרסיבר לחבר בחיבור של דולבי דיגטל למחשב, אבל יצא לי לדבר עם מישהו והוא אמר לי שאצלו המחשב מחובר בכבל HDMI לרסיבר והרסיבר מחובר לטלויזיה. האם זה טוב יותר וכדאי לי גם לעשות ככה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אז ככה הייתי היום בשזר וקניתי כבל של חיבור דיוידי למחשב בישביל סאונד(לדיוידי מחוברת מערכת 5.1) אז ככה הכבל הוא מצד אחד מתחבר ל מחשב לכרטיס קול ובצד השני הוא מתחבר לדיוידי שתי בננות אחת אדמוה ואחת לבנה וזה באמת הבננות שיש מאחורי הדיוידי הם כזה אחת מעל השניה הצהובה בכלל במקום אחר אז ככה חיברתי הכל טוב ויפה אבל לא שומעים סאונד מהרמקולים אז למה זה ? מה עשיתי לא טוב ? יש משו לא מוגדר אולי ? אגב הרמקולים מחוברים לדיוידי בחיבור חוטים חשופים כאלה שמכניסים לתוך מפרצים שיש על הדיוידי אם אתם יודעים מה זה ואתם יכולים לעזור אז תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה, יש לי רמקולים שקיבלתי מזמן עם מחשב שקניתי, דיי חרא, בזמן האחרון הם התחילו להשמיע קולות מעצבנים, והגעתי למסקנה שאני רוצה רמקולים יותר איכותיים ועוצמתיים, ושיהיה יותר באס. אני החלטתי שאני אקציב לזה עד 1500 ש"ח ולא שקל יותר, מעדיף פחות, למרות שאני מוכן להוציא את הסכום הזה. אני בעיקר צריך את הרמקולים לשמיעת מוזיקה ומשחקים, לסרטים יש את המערכת בסלון, למרות שגם היא לא עובדת ממש בסראונד, אני אסביר את הבעיה אח"כ. החדר שלי הוא בערך 5 על 5, מה שאני מחפש זה מערכת סראונד למען האמת, אבל אני מוכן להתפשר גם על 2.1 אם אין סראונד למחשב שיהיה מספיק איכותי למוזיקה בטווח התקציב שלי. סיכום של מה שאני צריך - רמקולים למחשב, בחדר 5 על 5, עדיפות לסראונד, בעיקר למוזיקה ומשחקים, באסי…
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
עם ישראל שלום אני מחפש רמקולים למחשב נייד, אך לא מבין גדול בדבר, כמה וואט וכו'. מחיר שיהיה סביר ומוצר איכותי בסים לא רעים...לא משהו מטורף לא קלנוע ביתי...אבל כן שיהיה איכות. תתנו בבקשה עצה איך לבחור מינימום כמה וואט ו...כסף ככה עד 500 ים תודות.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים 5.1 ב-2000 בערך למחשב ורציתי לדעת איזה רמקולים יתנו לי את התמורה הטובה ביותר לכסף תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
חג שמח קודם כל ושנה טובה. ועכשיו לעניינינו, השימוש שלי באוזניות הוא שימוש מאסיבי על תופים אלקטרונים וגם לשמוע מוזיקה דרך הטלפון כשאני בדרכים עם העדפה לאוזניות שיושבות סביב האוזן ולא על האוזן, עם אטימה לסאונד חיצוני ושיהיו נוחות לשימוש ארוך מאוד כבל ארוך גם חשוב. תודה
-
שלום, רכשתי LG 37LC2RR ואני מעוניין לחבר אותה למחשב הישן שלי (P III 800MHz). המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא בערך 10 מטרים, ואין אפשרות לקרב ביניהם. המטרה: צפייה בסרטים דרך המחשב (גם סרטים שאני מקליט דרך כרטיס TV וגם סרטים דרך כונן ה DVD במחשב). בנוסף יש לי כונן חיצוני בחיבור USB2 המכיל סרטים שגם ממנו ארצה לצפות בסרטים. לאחר סריקה בפורום, נראה שיש לי שתי אפשרויות: 1. כבל VGA באורך 10 מטר. הכונן החיצוני נשאר במחשב. (אני מבין ש HDMI לא בא בחשבון במרחקים כאלה) 2. חיבור מכשיר DVD (המכיל יציאת USB לדיסק החיצוני שלי) דרך HDMI. משהו כזה: http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17585&ref=Zap מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
טוב עד היום הישתמשתי ב aiwa karaoke nsx-v30 .. אני מחפש רמקולים איכותיים ( קניה בארץ ) שימוש בעיקר למוזיקה וצפייה בסרטים , עדיפות ל 2.1 עד 1000 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-