עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by darkingxx,

ברצוני לקנות רמקולים ניידים למחשב נייד ו לאייפון מה אתם אומרים על הרמקולים הבאים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7723&perur=2&t=16&c=296 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10885&perur=2&t=9&c=199 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10075&perur=2&t=9&c=199 איכות סאונד חברה מחיר?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  2. Started by nzxt,

מחפש רמקולים טובים לתקציב אפשר לחרוג ב100 שח לא יותר מ400 =/

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  3. http://www.leadtek.com.tw/eng/tv_tuner/specification.asp?pronameid=322&lineid=6&act=2 1. האם יש למשהו ניסיון עם חיבור ל-YES ? 2. האם ניתן לחבר את המיר של YES דרך החיבור הזה ? 1 x Mini DIN 9-pin connector for Component video כלומר כבל RGB 3. להקליט XVID הוא טוב 4. האם צפייה של תמונה דרך כרטיס מסך ?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  4. אהלן חברה. אני רוצה לקנות טלווזית LCD בגודל לפחות 21 אינטץ,ובסביבות ה2000 שקל (עדיף כמה שפחות),ורצוי רמקולים מובנים. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by lt mor,

אפשר חריגה של 500 - 250 ש"ח אבל עדיף שלא. לא חייב הדגם הכי מתקדם בעולם . המלצות ?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by mich4,

הבעיה היא כזאת , האוזניות הקודמות שלי היו מחוברות למחשב דרך המערכת ופעלו מצויין עד שנשברו : ( אז קניתי את ה SENNHEISER , התקנתי הכל וניסיתי את הסאונד , כשהפעלתי קובץ מוזיקה כלשהוא , הסאונד נשמע ממש שונה כאילו יש PITCH מאוד גבוהה כאשר ניסיתי את האוזניות בCALL OF DUTY כל ירייה של הנשק נשמעה כמו זכוכית מתנפצת ד"א יש לי כרטיס קול ON BOARD של REALTEK עם דרייבר מעודכן הדגם של הלוח: Gigabyte GA-8I945GZME-RH אז השאלה שלי כזאת , יש איזה דרך לנסות לתקן את זה ? כי שיחקתי קצת בהגדרות של ה REALTEK HD AUDIO ולא הצלחתי לעשות דבר : < אולי יש איזה הגדרות או אפילו דריבר אחר במקום ה REALTEK שיכול לעזור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  7. Started by WarMachine,

אהלן אנשים, אני מתכוון לרכוש מסך LCD 32 בימים הקרובים. מסך זה ישמש אותי בעיקר לשידורי ספורט (SD), סרטי HD שיוזרמו מהלפטופ וחיבור של PS3. מרחק הצפייה יעמוד על 2 מטר בערך ולכן 32 זהו גודל אידיאלי לדעתי. לאחר סקירה קצרה של דגמים שונים ומחירים שונים צמצמתי את הבחירה שלי לשלושה דגמים: Sony KDL 32S5600 Samsung LA32B530 LG 32LH70YR כל הדגמים מציעים בערך את אותם פיצ'רים, כולם תומכים בFHD ובערך בסביבות אותם מחירים, השאלה כאן היא באיזה מהם כדאי לבחור מכיוון שכולם באים מחברה טובה עם הרבה המלצות. אשמח אם מישהו יאיר את עיניי.

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by Yonatan-A,

אממ, כמו שכבר אמרתי כאן בדיון קודם שלי, אני רוצה לקנות אוזניות. החלטתי כמובן על הSennheiser סדרת MX. כשנכנסתי לאתר של Music 10, ראיתי שהמחיר של הMX 500 גבוה משל ה550. למה זה? האם הן יותר טובות? מה עדיף לי לקנות? (ההבדל במחיר זניח). אני באמת חייב עזרה מהר, אני ממש צריך לקנות, שכן נכון לעכשיו אין לי עם מה לשמוע מוזיקה באייריבר שלי. המון תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  9. Started by cb,

אהלן, אני טס בסוף חודש אוגוסט לברלין,ונשרף לי כבר לפני חצי שנה בערך סאב CREATURE II של JBL. אני מבקש עזרה בנושאים הבאים: -האם לקנות בארץ/דיוטי פרי או כבר בברלין,יש שם אפילו מרכז ענק של סוני ממה ששמעתי ממש ליד המלון .האם החיבור של גרמניה לחשמל דומה לשלנו?האם אתקל בבעיות? -המלצה על דגם טוב!למוזיקה ומשחקים! טווח מחירים 500-700 שקל.

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by dragon772,

הראשון הוא Samsung LA32b450 השני: Sharp LC32D44 LCD שניהם באותו מחיר מה עדיף ולמה?

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by inglor,

סוף סוף המחשב עובד כמו שצריך עם הכרטיס קול( EMU 1212M) ומה אני יכול להגיד, אנטולי צדק, הוא ממש דורש מגבר. אז אני צריך מגבר, ככה עד 650 שקל, משהו משתלם, חריגות אפשריות. ואספקה מהירה זה חשוב

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by _Daniel_,

אני מתלבט בין רמקולים של Creative Inspire 5.1 P5800 או של LOGITECH X530, מה עדיף? (התקציב בערך 500 ש"ח) וגם איזה מסך טוב יש? (דק כמובן ולא יקר)

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by Tchr0,

שלום אני מחפש כרטיס קול פשוט ואיכותי במחיר זול כמה שאפשר סביבות 100 שקל, לשימוש כללי מוזיקה משחקים [הוא סה"כ מחליף את הכרטיס המובנה בלוח אם שהתקלקל] שיהיה תוצרת ידועה [יש משהו חוץ מקריאטיב?] וישיהיה מתאים מינימום לסטריאו 2.1 והכי חשוב שייתמך בווינדוס 7

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  14. Started by Or ei,

בקיבוץ פה רוצים לקנות רמקולים חדשים לטקסים אבל הם בעיקר למסיבות שאנחנו עושים התקציב הוא 5 אלף שקל , צריך או זוג או 4 רמקולים סבירים אני מקווה שאתם יודעים לאיזה סוג רמקולים אני מתכוון

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  15. דגם media 100 לבנים ויש חיבור לסאבוופר קיבלתי מתנה לא מצאתי קישור מה אומרים??? האם שווים משוה או לזרוק לפח ישר? נדב

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by roei88,

מה עדיף Creative Inspire 2.1 2500 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=461 או Creative Inspire 4.1 4400 http://asia.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=26&product=446 ?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  17. Started by Yamabushi,

האם שווה לרכוש את המערכת ב450 שקלים?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by Kidney_stonE,

היי אנשים קניתי מערכת רמקולים 5.1 מדגם X530 של לוג'יטק עכשיו, אני חושב איך למקם אותם בחדר, זה דיי בעייתי, לא חשבתי על זה תכלס לפני הקניה יש לי טלוויזיה 29" בחדר, שדרכה אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב (מחוברת למחשב ב SVIDEO) הטלוויזיה הזאת נמצאת בערך מטר וחצי ממסך המחשב (19") אבל בזווית של 90 מעלות אליו בערך משהו כזה : (לא מדוייק במידות, לפי העין ולא לפי סרגל או משהו) כלומר כשאני רואה משהו ב TV אני בד"כ שוכב במיטה, מול ה TV וכשאני מול המחשב (למשחקים בין היתר) אז אני מול מסך המחשב, בזווית 90 מעלות לזווית שבה אני צופה ב TV איך למקם את הרמקולים ? האם קיים למשל פתרון תוכנתי שמשנה את תפקיד הרמקולים במבצבים שונים ? הרמקולים אמורים להיות פתרון סאונד לחדר כלומר גם לסר…

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by רוצה לקנות,

שלום לכולם. קודם כל ברצוני להגיד שאני שמח שהצטרפתי לפורום זה ושאני מקוה שאני אוכל להעזר בו ולשדרג את הידע שלי. עכשיו לענין. הצטרפתי לפורום משום שאני מעונין לרכוש נגן MP3. גלשתי מעט ברשת באתרי מכירות כדי לחפש את הנגן המתאים לי. במהלך שיטוטתי נתקלתי בחברה שלא שמעתי עליה בעבר אך שלא כמו שאר החברות הלא ידועות נראה שיש לה ליין של מוצרים איכותיים וטובים (וזולים יחסית לשאר החברות). שמה של החברה הינה CLUBIN. מכיוון שלא ידעתי דבר לגבי החברה נכנסתי הנה כדי לנסות לדלות מידע לגביה ולראות אם אכן שוה לקנות אותה. ערכתי כאן חיפוש על החברה ולא הצלחתי בדיוק להבין את טיב החברה. מצד אחד ישנם את אלה שפשוט נכנסים וצועקים ג'נרים על כל מוצר שאינו IRIVER ויש את אלה שדוקא אומרים שהמוצר איכותי יחסי…

20. אני רוצה לקנות לעצמי אוזניות שישמשו בעיקר לשמיעת מוסיקה וקצת (ממש קצת) למשחקים. משהו בין 250 - 350 ש"ח. אני חשבתי על ה Zalman ZM-RS6F, מישהו פה מכיר אותה, יש לו אותה וכו'? אם כן, איך היא? (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1060&products_id=7864) ובכלל, יש אוזניות יותר טובות במחיר הזה לצרכים שלי? .תודה

21. עם ישראל שלום אני מחפש רמקולים למחשב נייד, אך לא מבין גדול בדבר, כמה וואט וכו'. מחיר שיהיה סביר ומוצר איכותי בסים לא רעים...לא משהו מטורף לא קלנוע ביתי...אבל כן שיהיה איכות. תתנו בבקשה עצה איך לבחור מינימום כמה וואט ו...כסף ככה עד 500 ים תודות.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  22. Started by aytek,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 אייכותיים בסביבות ה- 400-500 ש"ח. המלצה טובה קיבלתי על Altec Lancing דגם ATP3. הרמקולים מעולים אך כבר מיושנים וקשה למצא אותם (לא מיוצרים יותר). יש למישהו המלצה לסט דומה במחיר דומה? תודה, ניסים

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  23. שלום אני מחפש רמקולים 5.1 ב-2000 בערך למחשב ורציתי לדעת איזה רמקולים יתנו לי את התמורה הטובה ביותר לכסף תודה מראש

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. היי אני מתכנן לרכוש מסך פלאזמה או LCD עד תקציב של כ8000 ש"ח, מגודל של 32" ומעלה. אני לא ממש מבין בדגמים, לכן אני יכול לבקש מחברי הפורום שמבינים בעניין להמליץ על על מספר דגמים? בנוסף לזה אני לא יודע אם זה בכלל נכנס בתקציב, אבל קיימים מסכי LCD או פלאזמה טובים בגודל של לפחות 32" שהם HD-READY? אם כן אני אשמח מאוד אם תמליצו לי גם על כאלה. בתודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  25. יש לי חדר די קטן משהו כמו 10 מ"ר. אני מתלבט בין מערכת 2.1 או 5.1 ה5.1 תמיד יעבדו 5 רמקולים ..(בסרטים במוסיקה..) יש לי כרטיס קול לוח אם (P7P55D LE) אני אצתרך לקנות כרטיס קול עוד או שזה לא חובה יהיה??

• 0 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.