עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום כולם, רציתי לדעת אם יש מוצרים שממירים קלטות ווידאו לדיסקי DVD וזולים יחסית (תוכנות / חומרה)? ראיתי את המוצר הזה לדוגמה http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=758&AuctionId=7731641 אין לי מושג בתחום ואשמח לעזרתכם. בעיקרון יש לי בבית ווידאו ישן ומחשב עם כונן DVD. אשמח לדעת מה אצטרך בכדי להעביר תוכן וכמה זה יעלה בערך. תודה רבה לעונים, עידו.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. אני מבקש מכולם תשובות עניניות, ולא למקצרים "זה יותר טוב וזהו" שכל אחד יפרט יתרונות וחסרונות. אני אתחיל בצורה כזו יתרונות כל מכשיר על השני : IRIVER : איכות צג יותר גבוהה כמות האביזרים שמתקבלים עם הקניה כולל אוזניות איכותיות - נרתיק - עריסה בגרסה של ה 40GB - ערכת סוללה חיצונית - שלט. עברית מכשיר הרבה יותר עמיד שנתיים אחריות (לא ע"י היבואנים - רק ע"י שליחה ישירה של המכשיר לחו"ל עצמאית ומילוי טופס RMA) הרבה יותר זמן בשוק אפשרויות שינוי בתוכנה אפשרויות שינוי חומרה קלות הכל נמצא על המכשיר אין צורך בשום מתאם נוסף בשביל חיבור מתח תומך ID3 TAG BROWSER עם DB פחות תקלות סדרתיות (נתונים פנימיים) איכות סאונד גבוהה יותר כל היציאות של המכשיר ממוקמות נכון !!! IAUDIO: X5L זמן סוללה יות…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by Killer Storm,

שלומות, אני רוצה לדעת משהו בנוגע למערכת Logitech Z-5500 - 5.1 Digital נגיד ויש לי כרטיס קול כמו Audiophile192 של M-Audio ואת המערכת הנ"ל אני יכול לשמוע בסראונד גם דרך היציאת AC3 של הכרטיס ? או שזה לא יעבוד ויהיה רק סטריו ב5 רמקולים ?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. שלום רב אני קונה מסך טלוזיה ואני רוצה לצרף לו מערכת קולנוע ביתית בעלות של 12 אלף שקל רוב האזנה נעשת במשחקים מוזיקה וסרטים אני רוצה לקנות לא משולוב אלה לבחור רצפיתים סנטר אחורים מגבר סאב וופר תודה לעוזרים. יש לךי עוד בקשה יש לי חבר שקנה תמסך D8000 65 גודל שקנה בBH עלה לו 5500 אלף דולר+מס מעמ +משלוח התקציב הוא 25 אלף דולר( זה לא ספאם עם אתם חושבים שזה ספאם על תגיביו סתם מי שמאמין לי שיתן לי הצגעה שמעתיח על BW802D שעולה 5500 אלף דולר

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by Armageddon1,

כמה היום צריכים לעלות רמקולים כאלה?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  6. שלום. אני מעוניין ליקנות רמקולים לXbox 360 שלי בעלות של גג 1000ש"ח. אני מחפש מערכת 5.1. אני חשבתי לחבר רמקולים של מחשב אבל אני לא מוצא רמקולים למחשב עם כניסה דולבית. עם יש כזו תיתנו קישור. אני מעוניין להמלצות ולפתרונות . יש מצב לחריגה קטנה מהתקציב אבל לא גדולה מידי. ?תודה על העזרה עידו.

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by Cilay,

עוד שלושה שבועות אני אמור לקבל משלוח מארהב עם כמה דברים למחשב חשבתי לקנות על הדרך MP4 הסתכלתי על ה IPOD הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16855101009 חשוב לי שהוא יהיה איכותי מבחינת שמיעה וגם חזק מבחינת עוצמה , ושלא יהיו באגים ושטויות. יש משהו יותר מומלץ מזה? תודה.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by haim652,

שלום רב, קודם כל סליחה על הבורות, כל עניין האודיו והסאונד הוא נושא שאני מאוד חלש בו. בחור שאני מכיר משתמש במחשב שלו בלי שום כרטיס קול, יש לו רסיבר, ומערכת 5.1, והיא יודעת לעבוד באיכות DTS, יש לו DVD שיודע להפעיל את האיכות הזאת, העניין הוא שבמחשב שלו הוא באופן קבוע עובד על Stereo, והוא רוצה לעבוד גם עם המחשב בDTS, השאלה שלי היא האם צריך בשביל זה כרטיס קול מיוחד, או שאפשר לעשות את זה עם מחשב סטנדרטי, באמצעות הדרייבר של REALTEK או משהו, דרך אגב יש לו קודקים וכל הצרכים האלה אם זה רלוונטי. דרך אגב, אם זה חשוב לציין, הוא בנוסף גם עובר עם כבל אופטי מהרסיבר למחשב. תודה רבה מראש על העזרה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by barak_11,

שלום לכולם, אני צריך לקבל המלצה למערכת 2.1 למחשב בשביל חבר שלי... הוא מוכן להשקיע עד 350 שקל. הדרישות מלבד האיכות וכו' הם גם שהרמקולים יהיו יפים... :-X מבחינת חנויות, אפשר מאזור המרכז ומפנדה (אם אין ברירה אפשר לבצע מהם משלוח). תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  10. המפרט שלי בצד... בהתחלה היה לי 8800GTX ומאז שקניתי את הכרטיס החדש התחילו הבעיות....כשהתקנתי את הכרטיס החדש הורדתי את הכרטיס טלויזיה סלוט אחד בpci למטה ואז כשרציתי לצפות בטלויזיה הדלקתי את הmedia center ולחצתי על שידורים חיים ואז יש מן קפיצות כאלו כשהוא מדליק את הכרטיס הקפיצות מפסיקות אבל שמתי לב שהאיכות נדפקה...אם מישו מוזיז את הראש נגיד אז הוא נמרח כזה...נוצרת הילה....ובכללי רואים פחות טוב... ניסית להחזיר אותו לסלוט שבו הוא היה בהתחלה, הדלקתי את המחשב ואז הרזולוציה הייתה דפוקה לגמריי והצבעים היו על 4-bit ובלאגן אחד גדול....אבא שלי אמר שהלך הכרטיס טלויזיה וניגשתי לחנות(Ivory) ואמרתי להם שהלך הכרטיס והם הביאו לי כרטיס חדש...שמתי אותו בסלוט הכי תחתון והמחשב בכלל לא ראה אותו…

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  11. האם ל h320 יש תפריט בעברית? האם h10 מנגן וידאו? תודה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  12. Started by Proteous,

מתלבט בין השניים הנל, המחיר הוא דומה 250 - 275 שקל .. אם יש לכם הצעות אחרות אז בברכה .. תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. אז ככה, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב. x-fi xtreme audio. עדיין אין לי מיקרופון, רציתי לדעת מה אני צריך בשביל הקלטות באיכות טובה+ מה כולל ומה המחירים. רציתי לדעת אם כרטיס הקול elite pro של קריאייטיב יכול להתאים או שלא. שתפו אותי בידע שלכם לגבי זה. *מיקרופון *כרטיס קול ומה עוד צריך בעצם!? תודה =)[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 15:46:43 איפה העזרה אנשים?! =)

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  14. תמורת 3500 ... יקר , זול .. שווה ?!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  15. איזה מכשירים יש ב"שוק" היום תנו הצעות למכשיר טוב במחיר סביר

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  16. שלום חבר'ה, קראתי קצת בפורום על זיופי CX300. רק לא הבנתי איך יודעים מה מזוייף ומה מקורי? מה בתכלס ההבדל בין המקורי למזוייף? תודה לקוראים.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  17. יש לי כרטיס קול PROMEDIA OPERA 64PCI עם צ'יפ Trident 4DWave-DX וכבר מצאתי לו דרייבר לXP... השאלה היא איך הוא בהשוואה לכרטיס ONBOARD של רילטק שיש לי על הלוח...

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by Mayhem of Light,

קניתי את הלוח הנ"ל לוח פגז, סכה"כ אני מרוצה ממנו א-ב-ל כרטיס הקול המובנה בעייתי מעט ולעיתים קרובות יש רישרוש, בדרך כלל רק באחד מן הערוצים. נסיונות להחליף רמקולים / לחבר אזניות לא הניבו תוצאות. אשמח אם תוכלו תעזור

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by FARKASH7,

אני טס עוד מעט ואח שלי צריך טלויזיה בדקתי איזה טלויזיות יש עד 200$ אני מתלבט בין שני דגמים איזה יותר טוב? Toshiba 21S3 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=20798 LG RT21FA20 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=27104 הLG עולה בסביבות ה1400 שקל בארץ היא בעלת מסך שטוח הטושיבה עולה רק בסביבות ה1000 שקל בארץ ואין לה מסך שטוח, הLG באמת טובה יותר כי ככה היא נראית?

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  20. Started by bluemail,

הן צריכות להיות מותאמות לסלולרי (כלומר בעלות 'שן כחולה' ) אבל השימוש שלה זה למוזיקה מהמחשב או נגן . אם יש המלצות חוץ ממה שארשום אשמח לשמוע . 2 ששמתי לב בזאפ הם : http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=465175 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 ותודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. בו נניח שאני לוקח מגבר שיש בו 4 ערוצי הגברה סטריופונים 4x100watt RMS ולוקח 2 רמקולים שיכולים לעמוד בהספק אמיתי של 250RMS ומחבר מערוץ A+B 1 לרמקול ימין אחד ומA+B 2 מחבר שוב לרמקול ימין עוד אחד וככה גם לרמקול השמאלי, השאלה שלי האם זה יעבוד והאם זה יתן את ההגברה של 4 הערוצים ביחד על 2 הרמקולים ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  22. הרכב הוא יונדאי אלנטרה 2006 [לא יודע אם זה משנה או לא] מגיע עם 6 רמקולים כאשר 4 מהם יוחלפו בהמשך יותקן גם סאב 12" ברכב ורדיודיסק של בלאופונקט את המגבר אני אחפש בעיקרון יד שניה אבל התקציב שלי 700 ש"ח כך שבחדש אני מניח שזה בסביבות ה-1500 עד 2000 ש"ח אשמח לקבל מבחר ולא בודדים כך שיהיה לי יותר קל למצוא יד שניה. תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. Started by FatalClaw,

שלום. אני צריך בבקשה טלוויזיה 22-24 לחדר שינה לא גדול. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. חשוב איכות תמונה, עדיף חיבורים כמו SCART ו-HDMI, רמקולים טובים (אם לא עדיף אפשרות לחיבור רמקולים חיצוניים), חברה טובה. ישנה אפשרות למסך טלוייזיה שהוא גם מחשב. אשמח לקבל עצות והמלצות. המטרה היא תקציב נמוך לטלוויזיה\מסך מחשב לא גדולה לחדר לא גדול עם איכות צפיה ושמיעה טובה כלל במסגרת התקציב. תודה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by chermesh,

שלום, אני מעוניין לחבר את מערכת הקולנוע הביתי שלי בחיבור קבוע למחשב השולחן שלי (Lenovo, M55e). חיבורי האודיו של המחשב בנויים כך שכל חיבור אודיו חיצוני, מפסיק את האודיו הפנימי. לכן, אני מעוניין להתקין כרטיס קול נוסף, חיצוני, בחיבור USB 2. האם תוכל/י להציע כרטיס קול מתאים? בדקתי את המצאי בשוק והוא בעיקרו USB 1.1. משונה בעיני להשתמש בפרוטוקול זה במקום ב- USB 2.0. הכרטיס היחיד שמשתמש ב- USB 2.0 הוא כרטיס קולוZM-RSSCוZalman שקראתי עליו בקורות לא מחמיאות. רן

• 0 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים