אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
-
בעיקר למשחקים, יש לי את הסט המיתולוגי logitech z560 חשבתי על אסוס או אולי CREATIVE אבל אין לי מושג מה עדיף, תקציב - 400-500. תודה.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
הכרטיס אמור להתחבר למגבר חיצוני אשמח לקבל המלצות
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חבריות בוקר טופ !!!! ת'שמעו... החלטתי שאני רוצה אוזניות אודיופיליות... עכשיו.. הבנתי שברובן צריך מגבר... וכן... אני יודע שהאודיו-טכניכה לא צריך מגבר כי יש לו רק 40 אוהם... עכשיו.. יש לי מערכת סטריאו של פיוניר.. הדגם XR-A100... האם המגבר שלה יספיק לאוזניות אודיו פיליות ? האם חיבור האוזניות שלה מספיק טוב ? יש לי את המפרט הטכני שלה... תגידו מה אתם צריכי לדעת כדי לענות לי... צודהה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוכל לשלוט לי על כל ערוץ בנפרד. מעין אקווליזר לכל ערוץ ורצוי עם יכולת של השהייה לכל ערוץ או אפילו לתדרים מסוימים. הכוונה היא לא לעיבוד של קבצים אלא לעיבוד של קול "בזמן אמת". ראיתי כלמיני גאג'טים דיי יקרים שעושים את זה, למשל לבית יש את : http://www.avforums.com/forums/showthread.php?s=edb962915b93842a7ddf8ca345867798&t=490969 או לרכב: http://mobileaudiocontrol.com/product.asp?Product_Id=52108&d_Id=5247&l1=5247&l2 זה דיי הגיוני שתיהיה גם תוכנה שתוכל לעשות את זה.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות: 1. אם אני מחבר משהו לLINE IN בכרטיס קול, איך אפשר לשמוע אותו? 2.איך אפשר לשמוע את המיקרופון ברמקולים? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אתמול פירמטו לי את המחשב(בנאדם שיודע מה הוא עושה זה העבודה שלו) חזר המחשב ואין קול בכלום לא בכניסה לא בכלום הורדתי קודקים כי חשבתי זה רק בסרטים בהתחלה לא עזר בדקתי שזה לא על MUTE ושיש דרייב high definition audio driver package-kb835221 מישהוא יכול לעזור לי תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה אבל קניתי אחד מארה"ב לפני כמה שבועות והוא פשוט לא נדלק ולא קורה איתו כלום שאני מכניס למטען הנורה הירוקה נדלקת :\ אבל חוץ מזה כלום מה לעשות? איפה אפשר לתקן? זה אחריות בנ"ל? אפשר לתקן בכסף בארץ? לשלוח לתיקון לארה"ב? בבקשה עזרה ! תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין בנגן במחיר של עד300 עם איכות שמיעה (פחות אכפת לי העיצוב, מותג וכו'..) הנפח הדרוש הוא בין 4GB ל8GB.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות+מיקרופון למחשב התקציב שלי הוא עד 300 שח תודה לכל מי שעוזר.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי וידאו של חברת akai דגם: vs-g40 (dx4 head ומאז שהשלט שלו נשבר לי אז כל פעם שאני רואה דרכו סרטים אז הסמן המהבהב [כזה --:-- ] שהוא כאילו השעון שאינני יכול לכוון כי אין לחי שלט, מופיע לי בטלויזיה. איך אני מסיר אותו מהתצוגה?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יכול ליהיות שנשרף לי רק כרטיס הקול?! היה נפילות/עליות מתח ששרפו לי כמה דברים שהיו מחוברים ופתאום גיליתי שאני לא יכול לשמוע מוזיקה. האם זה יכול להיות??? אם כן איך אני מוכיח לחברת חשמל?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מתלבט בין השניים הנל, המחיר הוא דומה 250 - 275 שקל .. אם יש לכם הצעות אחרות אז בברכה .. תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני מחפש פלאגים שישבו טוב באוזן ואיכות סאוד גבוהה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו סט 5.1 של KODA.... הוא עובד כרגע עם 2 רמקולים שלהם עם הכרטיס קול המובנה הוא מחפש כרטיס קול שיש בו 5 כניסות שיוכל לחבר את כולם... האם אתם ממליצים על משהו? (לא יקר מידי)
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני קונה את הלוח הזה: http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rgm3.htm ויש עליו כבר כרטיס קול. מהמחשב הקודם יש לי כרטיס קול pci. האם לבטל את השימוש בכרטיס שעל הלוח ולהשתמש ב- pci ,או להיפך? אני שואל מבחינת הביצועים של המחשב,האם כרטיס הקול on board לא לוקח משאבים מה- ram ו/או מהמעבד. כמו שאתם רואים,יש על הלוח גם כרטיס מסך(אני אשתמש בו( שלוקח משאבים מהזכרון ואני מתכנן לקנות 256 RAM . אם לבטל,אפשר לדעת איך,בכלליות? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש ברשותי ArChos Gmini XS 200 והמחשב מסרב לזהות אותו .. הוא נותן לי את ההודעה הבאה .. יש לי Windows XP Sp1 מעודכן ופרטי מערכת בחתימה .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ- 300-400 ש"ח לאוזניות. אני מרבה לנסוע באוטובוסים אז הם צריכות להיות מבודדת כמו שצריך תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך לדעת עליהם פרטים כי אני לא מכיר אותם ולדעת עם הם שווים 400 שקל הרמקולים לשימוש שמיעת מוזיקה ויצירת מוזיקה במחשב
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
לאחר חודשים של אי פעילות בפורום חזרתי עם שאלות יש בידי אפשרות לקנות נגן MP3 של IRIVER : IFP795 ושאלותיי הן: האם כדאי לקנות? מה איכות ההקלטה? זמן סוללה? אחריות?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חבר שלי זקוק להמלצה, ואשמח אם תוכלו לעזור לו, התקציב שלו הוא 450 ואם החריגה שווה את זה, אז 500. אפשר גם המלצות מחו"ל אם התקציב לא יחרוג אחרי מע"מ ומכס. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
השוואה די מקיפה של 4 מכשירים שיכולים לשמש כ Media Machines. די מעניין לראות מה יש בשוק ומה היתרונות והחיסרונות של כל מכשיר. חבל שלא ביצעו השוואה ל HTPC סטנדרטי: http://www.trustedreviews.com/multimedia/review/2008/11/28/Media-Machines/p1
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום השאלה בכותרת אני מחפש נגן DVD לטלויזיה בסלון (29" אם זה משנה) שיקרא קבצי DIVX וכו' וכתוביות! מה המחירים של הנגן הזה היום ויש דגמים מומלצים? לפני כמה חודשים ראיתי פרסומות בעיתון של כלמני בסביבות ה500 שקל אבל לא ידוע חברה ומחיר... אשמח לקבל המלצות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחפש רמקולים טובים לתקציב אפשר לחרוג ב100 שח לא יותר מ400 =/
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
לקראת טיול למזרח, חשוב שיהיו לו התכונות הבאות: מבוסס זיכרון FLASH פנימי סוללה רגילה (AA או AAA) לא עדין (לא IPOD) הכי חשוב - זמן שמיעה גדול במיוחד (40-50 שעות לפחות) לא צריך וידאו או תמונות איכות השמע חשובה גודל: 1 עד 5 GB תקציב: 1000 +- בינתיים תפשו אותי Iriver T10 ו- iAUDIO G3 אשמח לקרוא המלצות/ דיעות שלכם.
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-