עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ORANGEJUICED,

מישהו מכיר תאוזניות האלה ?

2. Started by oren99,

כרגע הממיר מחובר לLCD בכבל 21 פינים רגיל ב10 ש"ח חבר שלי קנה כבל ב200 ש"ח ואומר שרואים 20-30% שיפור בתמונה. האם זה נכון או אפשרי? תודה

3. שלום רב, אני מחפש לקנות טלווזיה בגודל של 42 אינצ' לסלון. לא מחפש משהו מיוחד - רק איכות תמונוה טובה ואת הדברים שמובנים מאליו בימים אלו (יציאות USB,יציאות HDMI,Full HD.אפשרות לחיבור לסטרימר ולרשת ביתית-בעיקר אל-חוטי) המסך לא מיועד למשחקי קונסולות. אשמח להצעות למסכים מומלצים במיוחד מהחברות הבאות: LG וSAMSUNG מחנות שניתן לקנות סמוך לביתי (נתניה)

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  4. Started by def,

מכירים את התוכנה? איך היא? ומה השם המלא?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  5. http://www.gearbest.com/earphones/pp_182193.html http://www.geekbuying.com/item/New-Original-Xiaomi-Piston-III-Youth-Edition-3-5mm-In-ear-Stereo-Earbud-Headphone-For-Xiaomi-Android-iPhone---White-345069.html http://www.banggood.com/Original-XIAOMI-Piston-3-Youth-Earphone-Headphone-For-Smartphone-p-976609.html http://www.ebay.com/itm/Piston-dorigine-Xiaomi-jeunesse-casque-3-5-mm-3-Sport-ecouteur-Veritable-EH-/171845547540?pt=LH_DefaultDomain_71&var=470776189580&hash=item2802caf614 http://www.dx.com/p/xiaomi-piston-3-5mm-plug-in-ear-earphone-w-mic-for-xiaomi-iphone-ipad-white-385561#.Vbage0pE-rX http://www.amazon.com/Xiaomi-Headphone-Headset-Earphones-Version-White/…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  6. Started by Nitz166,

לצורך משחקים, מוזיקה וסרטים (על המחשב). המליצו לי על microlab אבל אני לא יודע אם זה בתקציב הזה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  7. Started by naknir,

אהלן שוב חברים, כאמור, יש לי ווינדוז XP, מחשב חדש וחזק, כרטיס קול Soundstorm מובנה על הלוח אם Epox 8RDA+ שלי ורמקולים ATP3. עכשיו לבעיה: כשאני שומע שירים בוינאמפ (גרסא 5, ואם אני לא טועה זה קרה גם בגרסאות הקודמות שהשתמשתי) ואני חושב שגם בנגנים אחרים כדוגמת המדיה פלייר (אם אני לא טועה, לא שמתי לב אם זה קורה בשתיהן) אז לפעמים כשאני נניח פותח איזה תיקייה או סתם לוחץ על משהו בווינדוז, פתאום נהיית קפיצה קטנה בשיר.... ככה זה קורה פעם כן פעם לא, לפי המזל.... למה זה קורה????? זה קורה גם לכם? מה עושים נגד זה? המון המון תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  8. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם (אני מקווה שזה הפורום הנכון)! קיצר לא מזמן קניתי DVD של איזו להקה, והמוכר הדביל בחנות אמר לי שזה לא בדיוק DVD אלא מעין VCD, בדוד הזה יש גם טראקים של מוזיקה, וגם טראקים של ווידאו, עכשיו המוכר הדביל אמר שמערכת רגילה תקרא את הטראקים של האודיו, אבל בשביל הווידאו צריך DVD. כמובן שזה לא כדלקמן, ורק DVD בכלל יכול לקרוא את הדיסק הזה. עכשיו אני רוצה לשמוע את הדיסק הזה באוטו למשל. אז השאלה שלי היא איך אני עושה ריפ לשירים בDVD הזה, וקצת יותר מסובך, איך אני עושה ריפ לווידואים בDVD הזה. חשוב להדגיש שקניתי את הדיסק הזה, ואין פה שום ווארז ודברים לא חוקיים.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. אפשר להשתמש באוזניית BT לשיחות (האלה שמתלבשות על אוזן אחת בלבד) גם בשביל מוסיקה מהסלולרי?

10. Started by Ido.G,

שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים לחדרי, במקום הסט הנוכחי שלי (Inspire 2400). אני מרוצה ממנו למדי, אך הוא רק 2.1 ובנוסף לא מספק אותי במוזיקה (אני ממש מרגיש שלא שומעים חלק ממנה). יש לשידרוג כמה מטרות: א. שיפור חווית ההאזנה למוזיקה (בעיקר רוק, לא דווקא כבד). ב. משחקים (צפוי שדרוג של העגלה שלי- Celeron C 1200@1600+ Radeon 8500LE). ג. בעתיד- גם צפיה בסרטים (אני רוצה לקנות כונן DVD). ד. בעקרון- אני צופה בטלווזיה דרך כרטיס טלווזיה. בכל מקרה, אחרי הבלבול מח, אני מתלבט בין כמה מערכות. אני פשוט לא יודע מה לקנות. מצד אחד אני רוצה לשמוע הרבה פרטים במוזיקה, אך אני גם רוצה באס טוב. ובסופו של דבר- כמה שפחות טירחה בחיבורים וכו' (לא קריטי, מן הסתם עדיף איכות). כמובן- כמה שפחות …

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  11. Started by Asafalfa,

סודר...

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by bafty,

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  13. Started by RoyShefy,

יש באפשרותי לקנות אחד מהכרטיסים הנ"ל. מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהכרטיסים והאם יש גרסאות שונות של הכרטיסים כמו Fatal1ty ו-Fatal1ty FPS, או שזה אותו כרטיס. הפלאטינום והFatal1ty PRO לא נכנסים לתקציב שלי. האם במיוזיק שומעים יותר טוב? או שהפאטאליטי פשוט כרטיס מיוזיק משודרג בתוספת X-RAM. צריך מישהו שיבהיר לי את הדברים. תודה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. חיברתי את הטלוויזיה בחיבור RGB למחשב והמסך מחשב מחובר בחיבור DVI. אם אני מנתק את אחד מהחיבורים ועושה הפעלה מחדש, אז החיבור שמחובר פועל כרגיל. כרטיס המסך שברשותי הוא RADEON 9600 Pro . אם לא בו - זמנית, אז שאוכל להחליף ביניהם בלחיצת כפתור. זה אפשרי? מצ"ב תמונה של מה שקורה שרק אחד מהמסכים מחובר, וכאשר אני מעביר את המסך השני לקוביה השניה מצד ימין אז רק שומעים כאילו חובר התקן חדש למחשב ושום דבר לא קורה, חולפות 15 שניות ורואים שוב רק ממסך המחשב. הטלוויזיה פועלת רק אם אני עושה CLONE וגם לא רואים את האייקונים שעל שולחן העבודה. כיצד לפתור בעיה זו? תודה רבה לעוזרים בברכת ערב טוב, אלעדיקו. [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 21:36:15 .....[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by iakovl,

רגע לפני שאני קונה מחר את ה40D550 ב3000 ש"ח דעות אחרונות? חוות דעת על הטלויזיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  16. אני זוכר שלפני הפירמוט, היה לי SoundMax אז הורדתי כל מיני דרייברים, וזה לא עבד. נכנסתי לאתר של ASUS והורדתי את הaudio driver של הלוח אם שלי, עשיתי ריסטרט, וזה עדיין לא קולט. מה הסיבה? עריכה: השתמשתי בדיסק הלא נכון של הלוח אם D:

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. Started by JohnnyBGood,

מישהו עבד פעם עם m-audio ozone? מישהו יודע עליו משהו (סיבה טובה לא לקנות אותו או אלטרנטיבה עדיפה?)

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  18. זהו התייאשתי !! העברתי את הכרטיס קול ממחשב שמותקן עליו XP שעבד בצורה מושלמת ל מחשב יותר חזק עם wiz7 64 . ביטלתי את הכרטיס קול הפנימי בביוס ,נסיתי לעלות ריזון או כל תוכנה אחרת ...אין קול ואין עונה אני מקבל הודעה "הכרטיס קול הפסיק לעבוד " אחרי ריסטרטים ובלגנים ,עובד לכמה דקות ואז נתקע נסיתי לבצע הסרה והוספה של הדרייבר , החלפה לשקע USB אחר אבל שום דבר לא עובד . עזרתכם

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. *כותרת* צריך כרטיס קול טוב שינצל את האיכות של הרמקולים האלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  20. שלום אני מחפש לקנות טלוויזיה בגודל 32' ( Full HD כמובן), כרגע אני מתלבט בין סאמסונג 550 לבין פנסוניק U30... אשמח אם תוכלו לתת לי חוות דעת על הטלוויזיות או להמליץ על אחרת. תודה ויום טוב לכם!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by tood24,

היי כדאי? יש מחר הנחות ומבצעים ,תודה http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html

22. אני מחפש מערכת סטריאו שכוללת רדיו CD קורא MP3 (רצוי בעברית) וחובה שתהייה יציאת AUX לחיבור התקנים חיצוניים כגון נגן MP3 מבין כל המערכות בעמוד הזה: http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=E-AudioSystem&DB58937=58949&DB58943=58946 לאיזה מבינהם יש יציאת AUX ? מה הכי שווה לקנות? האם כדאי במחסני חשמל? הם לא מפרסמים מחירים באינטרנט וגם כשמתקשרים הם דורשים שאבוא לחנות

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. אנשים, אני מחפש את היבואן מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  24. Started by f16qwe,

היי תקשיבו יש לי מערכת קולנוע ביתי (5.1)שאני רוצה לחבר אותה למחשב עם חיבור דיגיטלי מסוג:COAXIAL התקציב שלי הוא עד 450 שקל אני צריך כרטיס קול שיש בו את החיבור לכבל COAXIAL... כול השאר אני לא צריך אני משתמש בכרטיס המובנה של המחשב בקצה אני צריך כרטיס קול טוב בתקציב של עד450 שקל שיש לו תמיכה ביציאת DTS ופענוח דולבי דיגיטל 5.1 (אם צריך להוסיף עוד פרטית תגידו)

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  25. אין לי מושג עם זה מתאים לפורם הזה עם לא פשוט תפנו אותי לאן שזה כן מתאים תודה שלום חבר'ה אני מקווה שתעזור לי ( : קניתי DVD נחמד די בזול של SANSUI דגם divx9900 USB הDVD היה מושלם עם הHD של 40 GIGA שהיה לי ( : שהיה מריץ אותו בלי שום בעיה ! אבל לצערי משבת האחרונה הוא לא מצליח לטוען לי שום דבר מהUSB הוא פשוט מריץ read usb אמור לטעון מ0-100 % אבל איך שהוא מראה 0% הוא ישר מפסיק לצערי לפי דעתי כדאי לי לנסות למצוא עדכון גירסה עם למישהו יש רעיון ואולי יודע עם אפשר למצוא עידכון גירסה הוא עוד משהו שיכול לפטור לי את הבעיה אני אודה לו נורא אז תעזור לי בבקקששהההההה !!!!!!!!!!!! בתודה מראש לכול העוזרים בשמי ובשם פלוגה שלמה של שרוינרים !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.