עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שמתם לב שאם שמים אותם ממש על הקצה שומעים שונה עם שמים אותם בפנים עד הסוף ששמים אותם בפנים עד הסוף שומעים יותר המום כזה לא יודע כמו הרבה בס מוכר לכם ואיך שמים אותם עד הסוף?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אני רוצה לחבר את המחשב ל-PIONEER VSXD-514 מיועד בעיקר למוזיקה. נראה לי שאני לוקח את creative digital music LX במחיר 202 ש"ח. http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=207&product=10246&nav=0 http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=SND&DRID=9202748 יש עוד אפשרויות? יש משהו משתלם יותר בתוספת מחיר קטנה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by ashkenazone,

ההורים שלי קנו לי Kharma Grande Ceramique loudspeakers!!! YEY! סתם, אבל זה רמקולים שווים כ"כ!!! מי שרוצה להגיד כמה שהם שווים זה הזמן!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. בשביל בן דוד שלי שנוסע לארהב. הוא רוצה לקנות שם נגן. התכונות הנדרשות הם: מסך צבעוני,אפשרות להצגת תמונות ועדיף גם סרטונים,הרבה מקום איזה 30 גיגה מינימום,רדיו ואפשרות להקלטה. שיהיה נוח לשימוש ואיכות טובה.גם זמן סוללה. הוא לא רוצה נגן סרטים. חשבתי על ה-x5 נדמה לי? אבל אני לא ממש מכיר אותו תודה לעוזרים!!

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by lir@n,

שלום כולם, החלטתי לפנק את עצמי בנגן MP3 בנפח שיספיק לי, בין 4-6 ג'יגה שני המכשירים שהכי נראים לי כרגע הם המיני איי פוד והקריאטיב, עכשיו אני רק צריך להחליט לכל אחד יש את ההיתרונות הבולטים שלו, אבל השאלה היא מי יותר עדיף ומי יותר איכותי מבחינת סאונד? בתודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  6. היי שלום יש לי מערכת 2.1 ערוצים , WINNER HN21 2800W 2.1 . יש לי אותה בערך שנתיים (קבלתי אותה עם המחשב) ושמתי לב שבזמן האחרון יש בעיה עם הערוץ השמאלי, שומעים בו נורא חלש ??? בדקתי את האיזון ב-volume control, ועדיין יש את הבעיה הזאת. מישהו יודע מה היא הבעיה? ??? האם יתכן שהרמקול או הכרטיס קול המובנה בלוח שבקו חיים ? : תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by jeyjey,

אני רוצה לקנות נגן מבוסס פלאש והדבר שהכי חשוב לי בוא הוא איכות הסאונד התקציב שלי הוא 1100 ש"ח והדרישות הן שהנגן יהיה קטן, עם 1GB זיכרון ואיכותי על מה אתם ממליצים? וסתם שאלה, מה ההבדלים באיכות בין נגן פלאש לHD?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  8. Started by Imtheman,

מישהוא מוכן לעשות לי קצת סדר ?? מה זאת אומרת כרטיס קול עם 8 ערוצים וליד זה רשום 7.1 או 7 ערוצים ואז 6.1?? יש לי כרטיס קול על הלוח כמה ערוצים יש לי 2??

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  9. הdvd זול חמוד , קורא הכול , קורא גם כתוביות בעברית אבל אני רק לא מצליח להגדיל את גופן של הכתוביות ולשנות אותו הכתוביות יוצאות פשוט ממש קטנות ... מישהו יודע אולי מה אפשר לנסות ... תודה מראש !!

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. אמרו בביקורת עליו באתר בקרוב........מתי זה בקרוב לע**ל??? עוד מעט יש לי בגרות בהסטוריה וצריך להכניס את החומר איפה שהוא (חוץ מבראש) ובלי שום קשר, אני רוצה לראות עיברית בנגן, יצאתי מתוך נקודת הנחה שיהיה לו עיברית ואני לא יודע איפה היא!! אז מה נסגר??

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. עם אני מחבר כבל רמקול (שני חוטי הנחושת הצמודים) לרמקול ולצד השני של הכבל אני מלחים RCA זכר לחיבור לסראונד למערכת , יש מצב מישהו מהם נשרף? תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  12. הייתי מעוניין לדעת איך נחשבים ה-dali blue או משהו מ-b&w תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. אנלא מבין איך בוחרים רמקולים. אני מכיר את כל המושגים, אבל הכל משתנים... אני יכול בכלל לפי מפרט לדעת כמה רמקולים שווים? אנלא מבין מה הולך? מישהו יכול או להסביר לי או/ו לתת לי לינק למדריך או איזה אתר לסיקורים או השוואה של סראונדים. קיצר כמה שיותר מידע על רמקולים בבקשה תודה

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  14. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by snowboy,

אני מעוניין לקנות אוזניות ב200 - 400 ש"ח למשחקים ומוסיקה שיתנו לי ביצועים טובים ויהיו נוחות אטומות ועמידות אשמח לשמוע רעיונות לקנייה תודה מראש. SNOWBOY

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מישהו יכול לתת לי לינק לאתר/ים שמשווים מערכות סראונד?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  17. שלום, אני מחפש מערכת קולנוע ביתי בעלת שני רמקולים קדמיים צרים וגבוהים, שניים אחוריים, וסנטר..... ורסיבר כמובן.... מאוד מאוד עדיף שהרמקולים יהיו בצבע כסוף... עקב התאמת צבעים בחדר... המערכת מיועדת להמון מוזיקה אבל גם לא מעט סרטים בכלל... ככה שתתאים לשניהם ותתמוך כמובן בדולבי לסוגיו וכו'.... המערכת לא חייבת לבוא קומפלט עם כל הרמקולים והרסיבר ביחד יכולים להמליץ לי על סראונד או סנטר לחוד גם... העיקר שבכולל זה ייצא 3000 שקל בערך... תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by gorff5,

מה הכיכדאי ליקנות? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&DB58893=129102&DB26647=26967 :) :D > :o

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  19. שלום חבר'ה אח שלי מחפש אוזניות טובות למשחקים (בעיקר CS), הוא רוצה אוזניות עם איכות טובה מאוד שיהיו אטומות מרעשים חיצוניים ונוחות (שלא יכאב הראש וכו'). רצוי עם מיקרופון או מובנה או לא מובנה . כאמור התקציב הוא כ 400 שח . עריכה: הציעו לי על icemat ואני אישית לא מבין, אז מה דעתכם עליהם : http://www.tms.co.il/newshop/product_info.php?products_id=884 תודה מראש

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  20. ומה זה הAV710? בהמון סיקורים של אוזניות מדברים עליו.. כמה הכרטיס עולה? וחוץ מזה, כרטיס טוב(למוזיקה, בעיקר, ז"א לא קריאייטיב), בתקציב של עד 100$, יכול להיות שיעלה גם, אבל עדיף להישאר בגבולות התקציב, תמיכה בסראונד לא תזיק למרות שיש לי עכשיו סטריאו. עריכה: יש כרטיסי קול שאפשר לחבר להם מקור והם יקליטו גם LINE-IN? או שאת זה עושים עם תוכנות?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  21. שלום כולם אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לקונטאר סטרייק אז זה אומר שהאוזניות אמורות להיות נוחות ושלא אחרי שעה כול האוזן אדומה ונפוחה גם כן האוזניות צריכות להיות אטומות מראש מבחוץ... שאני לא ישמע בלאן פארטי את כול העולם ואחותו צורח שאני ישמע רק תסאונד מהמחשב גם כן הם צריכות להיות סופר מדויקות לפי סראונד שאני ישמע היטב וממרחק תצעדים ושאני ידע מאיזה כיון באים עלי (שמאל, מאחורי, מימן ) אין לי בעיה עם מיקרופון, לא אכפת לי אם הם יגיעו בלי או עם מיקרופון עכשיו אני מתלבט בין ice mat black sibria SENNHEISER PC160 Plantronics Audio 90 עכשיו עוד שאלה שמתי לב שיש אפשרות לקנות עם ה ice mat גם כרטיס קול usb עכשיו התוספת הזותי מעלה תמחיר ל600 שקל רציתי לדעת מה ההבדל שאני יריגש עם ה…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. Started by Imtheman,

מישהוא מוכן לעשות לי קצת סדר ?? מה זאת אומרת כרטיס קול עם 8 ערוצים וליד זה רשום 7.1 או 7 ערוצים ואז 6.1?? יש לי כרטיס קול על הלוח כמה ערוצים יש לי 2??

23. Started by Dror-l,

שלום! אני רוצה לקנות לאבא שלי במתנה דיסקמן איכותי, הדגש הוא על דיסקמן ולא נגן mp3 או מינידיסק משום שאין לו זמן וכוח לכוח ההעברות וההמרות מהמחשב ומשם לנגן. הדרישות שלי: איכות שמע טובה ומעלה תמיכה ב- cd text עדיף שלא יהיו אוזניות כפתור עד 800 ש"ח (למרות שאני יכול להוסיף עוד כסף לתקציב אם ממש צריך) תמיכה ב- mp3 וצרובים למישהו יש המלצות? תודה מראש!!!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by DAVIDD,

בגלל כל ההמלצות והביקורות הטובות שיש בארץ ובעולם. חשבתי ללכת על הI-120 אבל ראיתי שאין אותו בארץ ושמעתי שהפסיקו לייצר אותו נכון? חשבתי ללכת על המכשיר הזה בגלל המארז שעשוי מאלומיניום. עשכיו המכשיר השני! הH-320 שכולם ממליצים עליו נראה לי אחלה רק המארז נראה זבל לא? יעני אם הוא נופל הלך קפוט ואם כבר אנחנו בסדרת הH ראיתי שבתווספת של 500 שקל אפשר לקבל עוד 20 ג`יגה ואת הH-340 מה ההבדלים במכשיר חוץ מהגודל? כמה זמן סוללה בכ"א מהם? ולא נראה לי שאני צריך 40 ג`יגה 20 מספיק לי עד הגג אז לוותר על ה340 נכון? עכשיו מחיפוש קצרצר בזאפ מצאתי את המכשיר הזה http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10-20&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69&aff=zap איך המכשיר הזה לעומת ה320 ומה כדאי את …

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by lior322,

לh340 יש 5 אקולייזרים והבנתי שלh10 יש 30 זה אומר שהוא יותר טוב? האם בגלל שיש בו 30 אקולייזרים אז שומעים בו יותר טוב ואם לא איזה מכשיר שומעים יותר טוב

• 12 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים