עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני צריך המלצה לחלק לרכב שיודע להתמודד על MP3 ו FLAC עדיפות לבעלי אחסון פנימי (מבוססי פלאש או דיסק קשיח) יש רעיונות?

2. Started by Hydr0,

שלום שלום, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שמכסות את כל האוזן ולא כפתור קטנות. התקציב שלי הוא עד 350-400 ש"ח. אני צריך שהכבל שלהם יהיה ארוך יותר מאוזניות למשל כמו של האייפון כי אני אחבר אותם במשרד למחשב ואני צריך לפחות מטר וחצי כדי שאני אוכל לעבוד בלי שזה יעוף לי מהאוזן. חשוב מאוד האיכות סאונד.. ברור לי שבקתציב הזה זה לא יהיה משהו ברמה עולמית אבל כמה שיותר איכותי יותר טוב המטרה היא מוסיקה ולא למשחקים. ועד עכשיו תמיד הייתי קונה אוזניות של Sennheiser IN EAR ואני מאוד מרוצה מהם.. אז יש לי עדיפות לחברה הזו. אשמח אם תוכלו לעזור! תודה רבה

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  3. Started by שמנואל,

שלום. אני מחפש ולא מצליח למצוא את הדרייבר הנכון לכרטיס הקול. הכרטיס מוגדר במנהל ההתקנים כ-CREATIVE PCI128. זה איננו כרטיס ONBOARD - כשהוצאתי אותו, ראיתי שכתוב עליו CT 4810. לפי EVEREST זהו: Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card אמנם יש בנמצא כל מיני דרייברים אבל כשאני מתקין אני רואה שרק חלק המכרטיס מזוהה במנהל ההתקנים- ז"א שאין סאונד במשחקים למשל, אבל יש בדיסקים. בדקתי וראיתי במנהל ההתקנים שהחלק שחסר בהתקנה הוא LEGACY. למה כל כך הרבה דגמים על כרטיס אחד ? איך אוכל לפתור את זה ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by zoyaniv,

שלום אני רוצה מקלט מהסוג הנל למחשב נייד וגם שולחני. אני לא ממש מכיר את ההבדלים וראיתי שיש במחירים מ 190 עד 600 ש"ח בערך. למה חשוב לשים לב? מה ההבדלים? וכמובן על מה אתם ממליצי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by DaMn18,

לפני שבוע קיבלתי iAudio X5L ומצלמה של קנון SD400 (שנתמכת על ידי iAudio - כפי שמופיע באתר הרשמי). בכל זאת, חיברתי בין המכשירים בעזרת כבל USB (דרך חיבור USB Host ב-X5L) ולא קורה כלום ואני לא מצליח להעביר תמונות מהמצלמה. יש למישהו פיתרון בשבילי ?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  6. שלום יש לי נגן iRiver שאיתו הגיעו אוזניות של סנהייזר מסדרת MX, קשה לי להמר על הדגם המדוייק. האוזניות שירתו אותי בצורה נהדרת עד עכשיו ולאחרונה יש בעיות עם החוט שהתחיל להיקרע (כרגע המצב כבר יותר גרוע) באיזור של החיבור לנגן. זה משפיע לאחרונה יותר מידי על הסאונד והחלטתי לקנות אוזניות חדשות. הייתה לי התנסות עם ה- CX300 שאחי הקטן קנה שממה שאני זוכר היו נהדרות, אבל משהו בבאס קצת הפריע לי, אולי זה בגלל שהן עברו כביסה ואולי הסאונד הפחות טוב הוא זה שאני זוכר אחרי הטיול במכונת הכביסה. התנסות עם אוזניות גדולות ואטומות לא הייתה לי למרות שיש כמה דגמים של סנהייזר שגורמים לי להזיל ריר, אבל אני לא חושב שזה בא בחשבון כי הנגן נמצא עליי רוב היום ואני צריך אוזניות קטנות שיכנסו לכיס בלי ב…

7. Started by pavelr,

לפני זמן מה קניתי DVD מדגם Sansui 9900. הוא אמור לקרוא את כל הפורמטים הנפוצים, וכך הוא באמת עושה, אבל... רק לחלק מהסרטים שאני מנסה להריץ. יש רק פס קול ואין שום תצוגה לחלק מהסרטים האלה. ניסיתי לראות אם הבעיה נובעת משוני כלשהו בפרמטרים של הסרט, אך לא גיליתי כלום. האם זה משהו נפוץ וניתן לתיקון או שעלי להחליף את ה-DVD?

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת מה כדאי בשביל לנגן סרטי DIVX (לא HD) בטלויזיה, נגן DVD בעל יכולת ניגון של קבצים מהסוג הזה, או מחשב HTPC? יש לי נגן DVD שלכאורה אמור לנגן סרטים בפורמט הזה, אבל במציאות הוא מדלג על פריימים כמו מטורף, כך שעולה השאלה האם יש נגנים שיכולים באמת לנגן DIVX כמו שצריך. מבחינת מחיר/תקציב, מכיוון שכרגע אין לי צורך ב HD או משהו מיוחד, אז העדיפות היא פשוט "הכי זול שינגן כמו שצריך". ועוד נקודה: האם יש נגנים עם הגמישות של HTPC מבחינת יכולת של הוספת קודקים עתידיים, ניגון כתוביות וכו'? תודה א"ב

9. Started by oren88,

לא מצאתי פורום אחר שאפשר לפרסם בו את זה אז אני מקווה שזה המקום המתאים.. אז ככה, קניתי DVD חדש של LG דגם: LG DV256 הנה הפרטים עליו באתר הרשמי של LG: http://ae.lge.com/products/model/detail/dv256.jhtml ואני מחפש איך לעדכן אותו, כי לפעמים צריך לעדכן יש קודקים חדשים וסרטים שלא יעבדו, למשל ב DVD הישן שלי חלק מהסרטים הכי חדשים לא עבדו כבר או עבדו ממש לא טוב עם קירטועים או שנחתכו והפסיקו באמצע וכו'.. וב DVD החדש (הנוכחי, ה LG) הסרטים עובדים מצויין אבל עדיין הוא DVD שמתעדכן אז זה הכי טוב כי ככה אני יכול לעדכן אותו כל פעם כשיש בעיות עם סרטים.. בכל מקרה תודה רבה מראש! ד"א יש גם מצב שהוא בכלל לא מתעדכן ועבדו עליי? עלה לי רק 200 ש"ח בדיוטי פרי.. קורא DIVX והכל.. בכללי הוא ממש טוב בינ…

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  10. Started by balagan777,

קניתי טלויזיה חדשה Sony KDR-46-EX401 (זאת מהמבצע של באליגם) חיברתי את הטלויזיה למחשב בעזרת כבל HDMI (שאני לא יודע מה הנתונים שלו, קיבלתי אותו מחבר) לאחר כמה זמן הצבעים משתנים לגוון ורוד ואחרי עוד קצת זמן חוזרים לעצמם. (זה כמובן קורה הלוך ושוב ולא רק פעם אחת) ניסיתי לחבר את הכבל לשתי כניסות שונות בטלויזיה וקיבלתי את אותה תוצאה, בשיטוט בפורומים קראתי שטלוזיזיות סוני לא אוהבות כל כבל HDMI שמחברים ואני חושב שאולי זו הבעיה. ד"א - בחיבור VGA לא קרתה התופעה ולכן אני מניח שהבעיה היא ככל הנראה בכבל. השאלה שלי היא בעצם, האם יש אמת בכך שטלויזיות דוני לא אוהבות כל כבל HDMI? ובכל מקרה, אני רוצה לקנות כבל חדש האם יש המלצה למשהו ספציפי בהתאם לשאלה הקודמת?

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן... איזה אוזניות יותר טובות? מה מייחד כל אחת? ומה לעזה המחיר של הPX200 בארץ? ובחול? תודה

12. Started by huber,

אני זקוק לרמקולים למחשב וראיתי את ההצעה שלמטה. מכיוון שלא עולה לי בראש רמקולים יותר טובים מאלו בטווח של עד 1500 ש"ח בארץ ומכיוון שאני לא מתכנן על מערכת קולנוע ביתית יוקרתית אלא רק על מערכת למחשב, כן שקלתי לשם שינוי את ההצעה הזו. שימו לב, אני מודע לכך שזו לא ממש ההצעה הכי טובה שיש, אך השאלה שלי אם בטווח מחיר הזה יש משהו יותר טוב והאם הרמקולים הללו באמת זבל אמיתי או סבירים. האם בטווח של עד 1500 ש"ח רק לרמקולים הייתם לוקחים רמקולים אחרים למחשב ואם כן אלו. http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=2011486

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by david_borohov,

אהלן, התקלקלו להן ה-CX300 שהיו לי, ונמאס לי מהאזניות של האייפון. מחפש אוזניות IE איכותיות עד 250 ש"ח. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, אני די חדש בתחום האודיו, ולמרות שעד כה אין לי רמקולים באיכות גבוהה אני רואה את עצמי כאודיופיל (פשוט שלא הגשים את עצמו...) אני מחפש אוזניות לשמיעת מוזיקה - מחפש איכות צליל ובאסים. לאחר בירורים שונים וקריאה של ביקורת על הסטודיו החדש והאזנה באוזניות האלה נראה לי שאני מרוצה מהכיוון (אם כי המחיר לא זול במיוחד). דברים נוספים שאהבתי זה הבידוד האיכותי וההשקטה האקטיבית (אולי גם שיש אלחוטי?!) מספר שאלות - האם אכן המחיר מצדיק את האיכות? האם יש משהו באותה איכות אך במחיר הגיוני יותר או לחלופין באותו המחיר אבל באיכות יותר טובה? שמעתי על אוזניות 5.1 או 7.1, אני יכול לראות את עצמי מתפשר על איכות במוזיקה לטובת חווית אודיו גיימרית, האם יש המלצה למישהו בנושא? בכל החיפושים ב…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by zuriiii,

בבקשה תגידו אם אתם מכירים. אלה אוזניות עם מקרופון, עם מתג ווליום.עולות בארץ בסביבות 350. לפי המחיר בארץ הוא שווה? וגם בכלליות מה דעתכם עליו

16. Started by noamdev,

היי לפני כמה שנים קניתי טלויזיית פלזמה 42" (של סוני, יכול למצוא דגם מדוייק אם זה רלוונטי). אני עובר דירה ומעוניין להעביר אותה איתי כי היא עדיין עובדת טוב. הבעיה היא שבדירה החדשה אין מיקום טוב לתלות אותה על קיר (כמו שהייתה בדירה הקודמת) ואני מעוניין לשים אותה על שידה. הטלויזיה מיועדת לתלייה ולכן אין לה תחתית שתאפשר לשים אותה על השידה, ולכן אני מחפש פתרון. ניסיתי לחפש מושגים כמו "תחתית לטלויזיה" או "מעמד לטלויזיה" באינטרנט אבל לא מצאתי כלום. האם קיים תחום כזה של מוצרים? האם תוכלו להפנות אותי לאתרים שמוכרים כאלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by rani,

שלום אני מחפש טלוויזית FHD לסלון בביתי, דגש על הרזולוציה (1920X1080) מינימום 42 אינץ', המטרה היא ניגון סרטים מהמחשב (HD 3850) אליה וטלוויזיה לכול דבר. התקציב הוא בין 5000 ל 6000 ש''ח עם חריגה אפשרית ל6500 ש''ח אם זה באמת ישתלם.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by erlich9,

יש לי 2000 שקל +- ואני חשבתי לאחר המלצות על המערכת הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1780725 האם אתם ממליצים עליה או על משהו אחר במחיר דומה ואני גם מתכנן לחבר את הרסיבר והרמקולים למחשב...יש לי כרטיס 7.1 ואין לי מושג אם אפשר לחבר ואם כן אז איך... בבקשה עזרו לי נ.ב אני חדש בתחום ואין לי מושג בגרוש לכן אני חייב עזרההההכ בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by white_angel,

שלום, מחפש תוכנה שיודעת לדגום מ - CD ולהמיר לפורמטים הנ"ל. בנוסף (חשוב!) - יודעת להמיר מקובץ MP3 שנדגם ב 192K ל - 128K לדוגמא עם מינימום הפסדי איכות. לטובת הכנת דיסק MP3 לנגן שלי (IRIVER SLIMX) תודה.

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  20. ערב טוב כולם, היום נכנסתי למיסטיק לדוק עדכון לקושחה של RockBox וגיליתי שבעדכון האחרון הוסיפו Doom אומנם זה רק השלב הראשון בגירסאת הShareware ויש עוד כמה באגים,אבל זה עובד מאוד מהר,והאיכות כמו מחשב! סליחה על הצילום העלוב שלי (אני אוויל בכל מה שקשור לצילום) וזה באיכות די קטנה זה לא שיא הכיף,אבל זה צעד גדול לקוד הפתוח של רוקבוקס,עובד הרבה יותר טוב מהHL בIpodLinux . טוב אז למה לגרור אותכם לחכות הינה: http://rapidshare.de/files/12555286/IPlayDoomOnMyH300.mpg.html נ.ב סורי על המוזיקה המזוויעה,האחים שלי רואים פסטיגל ><. עריכה:שמתי לה שזה לא עובד טוב בווינאמפ,תפתחו בQT עדיף

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום, אני רוצה לחבר את הרסיבר שלי למחשב עם כבל SPDIF , ובנוסף לחבר את ה LCD למחשב עם כבל DVI-HDMI. הבעיה שהמרחק מהמחשב למכשירים הנ"ל הוא כמעט 10 מ' , ולכן יש לי מס' שאלות: 1)האם המרחק מבטיח שגם עם כבלים טובים תהיה ירידה באיכות?(לגבי ה SPDIF וכבל ה DVI-HDMI 2)האם כבל ה SPDIF הזה איכותי http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=7152 והאם כבל ה DVI-HDMI הזה איכותי http://www.techmod.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=151 במידה והם אינם איכותיים מספיק האם אפשר לקבל קישור לכבלים שהם כן איכותיים? 3)הבנתי שעדיף אולי להשתמש בכבל קואקסיאלי במקום ה SPDIF הבעיה שאין לי יציאה כזאת במחשב וחיפשתי ב ZAP איזשהו מחבר\ממיר מSPDIF לקואקסיאלי ולא מצאתי , ורציתי לדעת הא…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by bennyye1,

יש לי מערכת ישנה ( מעל 10 שנים), גדולה ומאסיבית. המערכת עצמה מאוד גדולה עם מקום ל2 קסטות, 5 דיסקים קיצור ענקית. הרמקולים שלה עובדים מעולה והם מה שחשוב לי. השאלה שלי, איך אני יכול לפרק מתוכה רק את המגבר ולהפריד אותו מתוך כל המערכת? יש רעיונות?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. שלום רציתי להתעניין בנגן, בעיקר ב Mp3 Flash , אמין מחיר סביר ביותר (עד 650) התומך בפלייליסט חובה! וג'יגה זיכרון (לא פחות!) אני פתוח להצעות, לדוגמא יש לכם משהו מבוסס הארד דיסק בזול, שתומך בפלייליסט עם יותר מקום אבל בעיקר זה מה שאני מחפש mp3 1gb playlist. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by o.s,

שלום, ראיתי כאן הודעה בפורום לגבי חיבור ה LCD למחשב והיה רשום שבסיטיואציות מסוימות(מרחק,תמיכה ב NR) עדיף לחבר ע"י כבל של VGA-VGA במקום כבל של DVI ורציתי לדעת מה עדיף במקרה שלי של אורך כבל של 10 מ' (התכוונתי לקנות את זה :כבל DVI-HDMI שעולה 300 ש"ח מהיפרטרוניקס) ולגבי ה NR , בכל מקום שאני מחפש לדעת אם ה LCD שלי תומך בו LG - 37LC41 יש רק שאלה בלי תשובה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. חבר שלי קיבל במתנה את הנגן אולמפוס 5G זה של OLYMPUS M:ROBE MR-100 הוא העביר שירים לנגן, ואחרי זה לא עשה "הסרת חומרה במצב בטוח" או משהו דומה, הוא פשוט הוציא את הנגן ישר מה-USB :-\. בכל מקרה, הופיעה לו הודעה "RETRaY TO SYNCHRONIZE" והנגן לא עולה יותר מזה. יש אפשרות לתקן? אם לא, אז לא נורא. כי התכוונתי לקנות לו ZEN MICRO מבאג מחר גם כך, פשוט מישהו גנב לי את הרעיון למתנת יום הולדת שלו לפני . כך שזה מסתדר בשבילי בסוף

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.