אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז כנראה שהטושיבה הטובה והישנה שלנו שבקה חיים,אין מה לעשות גם זה קורה אז עד שנהיה בטוחים אני בנתיים רוצה לברר על איזה פלאזמה או LCD שנקנה התקציב הוא עד 4.5,ואני אומר בכוונה ככה כי בעיקרון זה 4 אבל שיהיה אפשר לזרום עוד, ככה ש5 אלף זה כבר קצת בעיה, תמליצו לי בבקשה על משהו שיהיה טוב למשפחה,לסלון,המרחק צפייה לא גדול משהו כמו 3 מטר ה42 לא נראה לי תבוא בטוב האיכות תהיה לא משהו בגלל המרחק הקצר.... נראה לי ש32 תספיק או 37 אפילו יהיה נחמד הטלווזיה תשמש בעיקר לערוצים ודברים כאלה,קצת DVD יש לנו HOT אם זה משנה אני מכיר בכללי את רוב החברות,אבל דגמים ספציפיים אני לא הכי מכיר,ממה שאני רואה אצל אנשים עם טלווזיות דקות,זה שתמיד רואים תמונה מרוחה לא הכי חדה,אלה אם כן עומדים דיי רח…
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
רציתי לדעת על הבדלים בין טלוויזית פלזמה לLCD המוכר אמר לי שפלזמה זה מעל 30 אינץ' ואילו LCD זה בין 2 אינץ'(כן יש כזה ) לבין 30 אינץ' לפי כמה תגובות שראיתי פה, LCD כדאי בחדר חשוך.. אני אשים את הטלוויזיה שלי בחדר קטן רוב הזמן חשוך, זמן צפייה ביום בין שעתיים לעד 10 שעות... מרחק צפייה של 3 מטרים.. אני רוצה לקנות LCD אבל שמעתי על חסרונות כמו פיקסלים שרופים :-[ תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
צריך המלצה לטלוויזיה לדודה שלי..26"..מרחק צפיה לא יותר מ2.5 מטר לכן מספיק 26" לראות בעיקר שידורי יס ואולי סרטים צריך שיהיה אפשרות גם לתליה עם זרוע וגם לשים על שולחן או משהו.. ע"פ מה שהבנתי עד כה אני צריך lcd שתהיה hdready אך אני לא יוגע איזה דגם טוב.. אשמח לקבל עזרה ודעה על מה שאמרתי עד עכשיו..
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 מרחק צפיה של 2 מטר שימושים 50% hd 50% טלוויזיה. תקציב 3700 מקסימום ללא חריגות. חשבתי על הR81 או LG30R או 32av500 מה עדיף או דגמים אחרים? חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי, רצוי כמה שיותר זמן. תודה מראש ערן.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלוויזיית LCD ומבולבל קצת מכמות האפשרויות, אודה לתשובה המכילה דגמצים ואפילו עצה היכן זול ביותר לקנות (זאפ גם יוכלו לעזור לי) שימושים ולבטים: 1. טלוויזיה - אני לא כל כך מבין בזה, HD, FHD, שידור רגיל - אני רוצה טלוויזיה שתהיה טובה גם עוד שנתיים כשיותר ערוצים יהיו HD ומצד שני שלא תהיינה מריחות 2. מחשב וקונסולות משחק - את המחשב אני בטוח אחבר, אני גם בטח אקנה בקרוב איזו קונסולת משחק, הייתי רוצה שהטלוויזיה תתאים. מה צריך Refreshing rate? שלא ימרחו צבעים בתנועות מהירות במשחקים.. 3. חיבורים - לקונסולת משחק, למחשבים, לעוד דברים שארצה. יש טלוויזיות עם חיבור Wii-Fii מובנה? המון המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד כה הנני חסר טלוויזיה חדישה, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות אחת וליהנות קצת מהחיים. שימושים: סרטים HD, שידורים דיגיטליים(לא חובה built in), משחקים - אולי חיבור לקונסולה בהמשך. מרחק צפיה: עד 3 מטר. תקציב: ~5K בינתיים חשבתי על : טלויזיה Samsung LA46C530 טלויזיה Sony KDL46EX402 אבל אני פתוח להצעות. אשמח גם על המלצות לחנויות וכדו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות טלוויזיה לחדר בתקציב של בערך 2,000 ש"ח כנראה שזו תהיה LCD 32 אינץ' מישהו יכול לעזור לי למצוא משהו טוב? במחיר הזה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בקניית טלוויזיה לסלון. אני מודה שאין לי הרבה מושג ברמה הטכנית ולכן אשמח לשמוע מעט הסברים על הפרמטרים החשובים במפרט - על מה להסתכל ומה לחפש. המבחר הוא עצום ומאוד מבלבל. קצת מידע על השימוש: כאמור, טלוויזיה לסלון. מרחק הצפייה הוא פחות או יותר 3 מטר. אני מחפש שהטלווזייה תהיה כמה שיותר איכותית (בגבולות התקציב כמובן - אפשר לחרוג גם לכיוון ה 3000) ופחות חשוב לי הפיצ'רים מסביב. קודם כל מסך טוב אחר כך אפשר לבחור מהאפשרויות. לפי מה שהבנתי, יש כמה פרמטרים חשובים- יחס ניגודיות, זווית צפייה ורזולוציה. אשמח לשמוע על פרמטרים נוספים וכמובן המלצות קונקרטיות על טלוויזיות. תודה רבה מראש, המבולבל...
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה. נועדה בעיקר לשדר תכני HD שמוזרמים מהמחשב (למרות שתהיה מחוברת גם לממיר של HOT). אני מעריך ש37" זה הכי גדול שאפשר להכניס בסלון. מפאת מיליוני הדגמים שיש- אשמח להמלצה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות טלוויזיית lcd בגודל 32 אינץ' ואני מתלבט בין 3 דגמים: toshiba 32wl66 philips 32pf5331 Sharp LC-32GA8 האם מישהו מכיר את הטלוויזיות האלו? אולי למישהו יש אותם ויכול לתת חוות דעת? עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לרכוש טלויזיה 32" חדשה לסלון. המרחק לטלויזיה הוא כ2 מטר והיא תיהיה מחוברת להוט וללפטופ לצפיה בסרטים. איזה טלוויזיה כדי לי לקנות בסביבות ה2500 ש"ח (אני גמיש אם התוספת תיהיה שווה את זה) אני ממש לא מבין בזה אז כל עזרה תתקבל בברכה, תודה, מתן
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בקניית טלויזיה חדשה בעיקר למשחקים ופלייסטיישן תקציב 6-7 גודל בין 50" ל60" לא משנה לי בכלל הסמארט TV או 3D מרחק צפייה 3-4 מטר שמתי עין על הדגם הזה מה אתם אומרים http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=857744 תודה ענקית לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות טלויזיית 32" LED או LCD בתקציב של עד משהו כמו 3,000. מסיבוב קצר בחנויות באזור הבנתי את הדברים הבאים מהמוכרים ורציתי לדעת עד כמה זה נכון: טלויזיות LCD ראיתי כמעט רק Full HD ברזולוציה 1920x1080 והבנתי שזה מה שטוב לקנות. טלויזיות LED התפלאתי לראות שהרוב היו HD Ready ברזולוציה 1366x768. המוכרים בחנויות השונות אמרו לי שבטכנולוגיית LED זה לא משנה ממש אם זה Full HD או HD Ready וגם שבגודל 32" זה עוד יותר לא משנה. מה אתם אומרים? האם זה משנה? האם להתעקש על LED עם Full HD, או שזה לא משנה ואפשר גם LED עם HD Ready, או שאולי בכלל בגודל הזה עדיף LCD עם Full HD?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלויזיה 42" לסלון.. התענייתי בשני הדגמים, מה מבינהם יותר טוב? LG 42LD650 Panasonic THL42S20M והאם הייתם ממליצים על טלויזיה אחרת בגודל 42"? תודה מראש, יוגב.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ב טלויזיה\LCD בין 900-1000 שקל... איזור מומלץ לקנייה: חיפה , נשר , קריות ייעוד : XBOX .. אז תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנת השבוע טלויזית LCD בגודל 32 אינץ', ואני מתלבט בין מספר טלויזיות. תקציב - 3500 ש"ח. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחת מהן, או בכלל על טלויזיה אחרת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709127 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=703563 אם אתם מכירים טלויזיה יותר טובה בטווח מחירים הזה (3500 ש"ח) מה טוב =] שימושים של הטלויזיה: - PS3. - סרטים (פה ושם סרטי HD) - 40% צפייה בערוצי טלויזיה. - מרחק הצפייה יהיה בין 3 וחצי ל-4 מטר. המון תודה
-
- 13 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלויזית LCD חדשה אך לא יודע איזה. התקציב עומד על 5000 ש"ח עם חריגה של עוד 200 ש"ח. הדרישה היא 40 אינטש וכמובן Full HD. מרחק הצפיה יהיה עד 3 מטר ולרוב היא תשמש לצפיה ב-Yes ממיר רגיל (אלא אם כן אתם ממליצים לשנות לYes HD) וכמובן סרטי HD ומשחקי xbox360. על מה הייתם ממליצים ??? אני פוזל קצת לעבר שלושת ההבאות : Toshiba Regza 42XV550 LCD או Sony KDL40S5500 או Sony Bravia KDL40V4000E LCD תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום.... אני רוצה לקנות טלוויזיה חדשה בטווח מחירים של 5000 -6000 שקלים ... אני לא יודע איזה לקנות כי ראיתי בזאפ שיש המון דגמים.... אז אני רוצה מפרט: טלויזית smart , בערך גודל של 55 אינץ , גלישה בדפדפן , תלת מימד(אני לא יודע מה זה אקטיבי /פסיבי) ואיכות מושלמת. אני לא יודע אם כדאי לקנות שטוחה או מקומרת אבל מקווה שתעזרו לי. ועוד משהו......יש טכנולוגיה של 4k וכדאי לקנות או לא במחירים שהצעתי? תודה דביר.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך כבל קואקסיאלי באורך של כ-25 מטר כדי לחבר בין המחשב לרסיבר (אין כניסת HDMI). לא הצלחתי להבין אם אני צריך כבל RG59 או RG60.. מצאתי כמה כבלים של 30 מטר באינטרנט, אבל אין עליהם יותר מידי מידע (נראה שהם RG59). הם יעשו את העבודה? יש המלצה על חנות מסויימת? http://www.alon-computers.co.il/items/516616 http://www.tronic.co.il/9309 http://www.mediagalaxy.co.il/rec/4292-%D7%9B%D7%91%D7%9C-RCA-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-%D7%90%D7%95-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%92%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99-30-%D7%9E%D7%98%D7%A8- תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, צריך את עזרתכם בקניית כרטיס TV לצורך הקלטה בלבד של משחקי כדורגל מממיר HD של HOT. שיתמוך לפחות ב-480p, חובה שיהיה של חברה מוכרת ואשמח שיהיה כמה שיותר זול- תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה, ורציתי לדעת מה אני אמור לחפש בשביל למצוא את הכרטיס הכי טוב בשבילי..? יש לי בעיקרון מסך 19 אינצ' מחפש בקרוב לקנות אחד גדול יותר). יש לי ממיר של HOT ואליו אני רוצה לחבר למחשב.. כך שאת הדברים שאני רוצה יקרין לי במחשב...
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה איכותי כדי שאוכל לחבר אותו לממיר של הוט למסך מחשב Samsung T240,מערכת הפעלה vista ללא מדיה סנטר. איזה כרטיס הכי מומלץ היום שיעשה לי את העבודה באיכות גבוהה כולל הקלטה? איזה ממיר איכותי אני צריך לדרוש מהוט ? תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס פשוט במחיר הכי מינימלי שקיים... רציתי לדעת אם יש דברים מיוחדים כלשהם שאני צריך לדעת לפני שאני קונה כרטיס טלווזיה שיתחבר לממיר של HOT תודה
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני קונה מערכת רמקולים 5.1 של Creative ורציתי לדעת אם כדי גם להשקיע בכרטיס קול חדש (לדוגמה ה X-FI) אני לא יודע מכירים של כרטיסי קול ואני לא מבין ממש בעסק..ביינתים יש לי את הכרטיס ה OB.. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-