אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום ! עוד מעט אני מקבל את האייפוד שלי, ורציתי לדעת איך להפעיל אותו, כי שמעתי שאסור לנתק אותו סתם ככה ועוד כמה דברים. אם יש לכם טיפים שיעזרו לי למנוע את קלקול המכשיר, ועצות איך לשמור עליו טוב כי שמעתי שנשרט בקלות אני אודה לכם ! תודה, שבוע טוב ..
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם-יש לנו 400 קלטות טייפ להעביר למחשב בפורמט MP3 האם יש דרך יותר מהירה מאשר חיבור רגיל לכרטיס קול ולכידה- או אולי יש מכשיר בדומה לטייפ גיבויי שיכול להתחבר לממשק USB ואז יש ההעבר מהירה בין הטייפ למחשב
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אמא שלי קבלה הצעה ממגה לקנות את המכשיר i.Beat 120 של חברת trekstor במחיר של 399 שח.. כדאי? הנה העמוד מהאתר של החברה: http://www.trekstor.de/en/produkte/mp3-player/ibeat-120.html
-
- 7 תגובות
- 660 צפיות
-
-
האם יש דרך להפוך את הGAMEBOY שלי (COLOR או ASVANCE יש לי את שניהם) לנגם MP3? הבנתי שיש קסטות שיכולים לחבר למחשב ולהעביר קבצים מהמחשב לקסטה וההפך. איך אני עושה את זה, והאם הכינו תוכנה(או BIOS מסויים) שיכול לקרוא MP3 ולנגן אותו בGAMEBOY? תודה!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני יודע שיש 20 שונים. האם אפשר לבנות לבד אקולייזר שם? {זאת אמרת custom}. האם הממשק שונה מן הipod הרגיל? או בדיוק אותו Ipod רק מיני?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
ראיתי שיש כאן כמה אנשים שמבינים אז אם תוכלו לעזור אשמח מאד. אני מחפש אוזניות קשת עם מקרופון למשחקים עדיף כאלו שאפשר לפרק את המקרופון כשלא צריך אותו. התקציב שלי 200-300 ש"ח אבל יש לי גם גישה לארה"ב אז אם אפשר למצוא שם אזניות במחיר הזה זה גם הולך. עשיתי חיפוש קטן בפורום לפני זה וראיתי שממליצים על Sennheiser PC130 רציתי לדעת אם: 1. אפשר לפרק את המקרופון 2. מה זה Noise Canceling Microphone האם זה פוגע באיכות הקול 3. האם יש אוזניות יותר שוות בסביבות אותו מחיר?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם מה שאני קונה הוא דור ראשון או דור שני?? לפי הקופסא בלבד יש אפשרות? (קופסאות שונות??)
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, היום הישארתי בטעות את המכשיר לי באוטו בתוך תיק, וכשחזרתי הוא היה רותח האים נגרם למכשיר לנז כל שהוא לטווח הארוך??, המכשיר עובד....
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הציעו לי כרטיס קול 5.1 של חברת Sweex, ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם כרטיס זה, והאם הסאונד שהוא מפיק איכותי ? [אני מתכנן לקנות רמקולים 5.1 השימוש שלהם יהיה בעיקר לסרטים וקצת משחקים ומוזיקה] יש לי מערכת הפעלה XP+Sp2
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חיפשתי אוזניות בעקרון בשביל 2 דברים, יש לי נגן MP3 של CREATIVE MUVO2 1.5GB וחיפשתי לו אוזניות בעקרון שעדיף שיהיו כמה שיותר קטנות אפילו אוזניות כפתור, ובמקביל אני צריך אוזניות למחשב בשביל לשמוע מוסיקה כשההורים בבית ובשביל משחקים כמו CS שאתה צריך בהם שמיעה כמו 5.1 כדי לדעת בדיוק מאיזה כיוון מגיע מי ואיפה.. בקיצור אין לי כסף ל2 האוזניות, בדיוק אמא שלי התקשרה אלי מהדיוטי פרי ואמרה שיש שם אוזניות, ב40דולר סאןהייזר HD202 שזה אוזניות גדולות על כל האזון שזה אחחלה בשביל משחקים אבל לפי מה שקראתי פה הם לא טובות בכלל, אז עליתי בכסף והיה PX100 בסביבות ה70דולר שקראתי שהם מעולות והם פתוחות והם בעיקר בשביל נגנים ניידים אבל בגלל כל השבחים עליהם פה החלטתי לקנות אותם, אגב היה גם ב90דולר HD4…
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס קול מאוד ישן והוא לא עובד טוב עם משחקים כגון Battlefield 2 Hercules Game Theater XP 7.1 אז אני צריך לקנות כרטיס קול חדש וזול שיעבוד -המטרה היא למשחקים בעיקר הלוח אם שלי הוא :ABIT NF7-SL חשוב לי תמיכת חומרה אסור שזה יהיה אחד מאלה: - The following sound cards do not support the Hardware Audio Renderer option: Altec Lansing ADA70 USB Speakers AOpen AW-320 AOpen Phantom 3D AW-724 ASound Express II Aureal Vortex Aureal Vortex 2 Aztech A3D Creative Labs SB 16 PCI Creative Labs SB Audigy 2 NX Creative Labs SB Audigy LS - (5.1) Creative Labs SB Extigy Creative Labs SB Live 24-bit Creative Labs SB Live Creative Labs SB Live PLATINUM …
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
זה הרמקולים שלי http://us.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=283
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
2 הצדדים S.Video (או S-VHS אם תרצו). MSI 9800 Pro בצד אחד. טושיבה לא רעה בצד שני. יש לי כבל S-VHS של 5 מטר, וזה עבד חלק... הבעיה שהמחשב שינה מיקום והמרחקים התארכו (עכשיו זה 7 מטר). אז קניתי כבל מאריך S-VHS עם שרשור של 2 נקבות של החיבור. חיברתי - אבל רואים רק שחור לבן. אני מניח שזה בגלל השרשור (=צומת נוספת=הפרעה) של הכבל הנוסף. השאלה: האם כבל אחד של 10 מטר יעבוד באיכות של כבל של 5 מטר? (ואני לא צריך הסברים טכניים של החזרת האות וכו'...) פשוט כבל כזה עולה בסביבות 100 ש"ח לפחות, אז אני לא רוצה לקנות סתם. תודה!
-
- 25 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את live 24 sound blaster עקב המצלתכם והמלצת החבר שלי...(איכות הסאונד של חברי עם הsound blster הרבה יותר גבוהה מישל onboard sound שלי.) כאשר התקנתי את הכרטיס הרגשתי בשיפור משמעותי באיכות הסאונד.. אך יצאו קולות רק משני הרמקולים(sbs 560-5.1ch)הקדמיים, אך ידעתי שצריכים להגדיר את ה eax .. וכך עשיתי! הרמקולים נישמעו יותר טוב מיתמיד..!! אבל בעיה אחרת צצה אחרי שהגדרתי את הeffect והcmss 3d המוזיקה לפעמים חורקת וצובחת עושה הרגשה של צמרמורת לא נעימה!במיוחד שאני מגביר את עוצמת המוזיקה... אני שינית גם ב device control את הbith temp ל 24 וsampling rate להכי גבוהה. איך להפתר מתופעת הלוואי הזאתי? בתודה ילד אינפנטיל33
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני צריך עזרה אני רוצה ליבנות מגבר ל MP3 שלי מגבר ניייד עשיתי חיפוש ולא הצלחתי לימצוא משהו ... אז בבקשה אם יש למישהו תוכניות לכזה מגבר שיביא לי אני צריך דיי דחוף (עדיף אם יש משהו בעיברית) תודה רון ...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי נגן MP3 של חברת AXON, אך אני לא מצליח להוריד שירים לנגן. יש לי WINDOWS 98 וכתוב בהוראות ההפעלה שיש להתקין "player managment software" שלטענתם נמצא בדיסק המצורף שקיבלתי, אך לא מצאתי שום קובץ יישום setup.exe. יש שם קבצים בגודל 1k אך לא קובץ exe, מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אממ אני מעוניין לקנות נגן mp3 עכשיו אני מתלבט בין הiRiver H340 לבין הiAudio X5 אממ אשמח אם תעזרו לי לבחור ועוד שאלה נוספתאממ אני רוצה לקנות את הנגננים בארה"ב האם זה משנה משהו בנוגע לקידוד וכאלה?
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אם יש משהו לא מוכן אלה ב קוסטום EQ אם משהו עשה ושומעים אצלו יותר טוב מהכל,אז אשמח :] תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
החלטתי על ATP3. עכשיו, יש כל מיני מקומות לקנות מהם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24875 תהיתי איזה מקום הכי אמין ומומלץ? ועוד משהו.... אם אתם מכירים רמקולים טובים יותר, בסביבת המחיר של אלו, אני אשמח לשמוע על זה... לא מעניינת אותי העוצמה, וגם לא כ"כ העיצוב... חשובה לי איכות הצליל, נקיות הצליל, וטווח הצלילים. בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ההבדל בניהם הוא 400 שקל בערך (זו לא בעיה מבחינתי) והגודל של ה-H320 הוא פי 4 אבל העיניין הוא שהאם יש ל-H10 פונק' שאין ב-H320 \0תמיכה בעברית וכו') או אולי כדאי ללכת על ה-iAUDIO 20G באותו המחיר כמו של ה-H320? מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
קניתי לפני פחות משנה אוזניות של SENNHEISSER - הדגם PMX 60 קניתי בצליל כי היה לי זיכוי אבל עלה הרבה אני חושב 180 (אחרי הזיכוי) עכשיו האוזניות נדפקו מבחינה חיצונית - הספוגים של האוזניות התפרקו והחוט יצא מהמקום :\ אני שומע בעיקר מוזיקה, ממש קצת משחקים ואולי סרטים (שאני מעדיף לשמוע ברמקולים) אגב, יש לי כרטיס קול של GTXP - HERCULES אם זה משנה משהו. על איזה אוזניות אתם ממליצים, ולא פחות חשוב: איפה לקנות התקציב - כעיקרון רצוי נמוך מ300 אבל אם יש אוזניות ששוות את זה אז אפשר לחרוג קצת מדהים שיש אנשים שמוכנים לשלם 1000 שקל ואף יותר לאוזניות... נ.ב. - כמה זמן אמורות להחזיק אוזניות איכותיות? תודה מראש, מתן
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני נגני MP3. אחד בתקציב של עד 500 שקל (לא חייב לנצל את הכל) עם מינימום 512MB וחייב רדיו. לא משנה אם יש / אין תמיכה בעברית. השני בתקציב של עד 300 שקל עם מינימום 512 מגה וחייב רדיו, צריך שהוא גם יהיה קצת עמיד לריצה וכו'... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היתי כמעט שנה עם הפורטה פרו ואני ממש ממש אוהב את האוזניות אבל ממש התעללתי באוזניות והן כבר לא עובדות... אז החלטתי לקנות חדשות אבל אני רוצה אוזניות כפתור שאפשר לשים בכיס בלי בעיה וללכת עם זה לכל מקום בלי להסחב עם שקית. למרות שהPORTAPRO ממש נוחות והכל והן דיי מושלמות. חשבתי ללכת קצת לכיוון האוזניות בכפתור אם יש משהו נוח ובאיכות הפורטה פרו, אם לא אז כנראה שאני אקנה שוב את הפורטה פרו. אה, נזכרתי שחבר שלי קנה אוזניות ב180 שקל בכלי זמר , משהו שדומה לפורטה פרו עם אותו סוג קיפול של PX100. ממש אהבתי את הסאונד שלהן(AKG K24P). אז אם לא אמצא אוזניות נוחות וניידות (כפתור או משוה בסגנון) אז אולי אלך עליהן כי ז ההרבה יותר זול מהפורטהפרו. אני שומע את כל סוגי המוזיקה..טראנס פחות- בעיקר מ…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום ראיתי ב-lionetwork מדרך של באג בGTS SA שצריך להסיר את הכרטיס קול ולהתיקן מחדש אז רציתי לדעת איפו אני מסיר אותו הם רשמו בהוספה והסרה ונתנו גם את השם של מה שצריך להסיר אז אני לא מוצא את זה אז אתם יכולים להסביר לי אם זה חשוב הכרטיס קול מושלב על לוח האם וזה הלוח MSI 865PE NEO2-S/PS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מחפש כבר הרבה זמן את הנגן האופטימלי לצרכים שלי, אני מתכנן לטוס עוד כמה חודשים לטיול באוסטרליה/ניו זילנד ואני רוצה נגן לטיול. אחרי הרבה בדיקות הגעתי לשני מועמדים, ה- iaudio X5 וה- GMINI 400. ברשותי מצלמה דיגיטלית CANON S400 והאני רוצה אפשרות להעביר את התמונות למכשיר (זה יהיה שימושי בטיול), אני יודע גם שה- X5 לא עובד עם המצלמות של קנון, אבל אפשר לקנות את הקורא כרטיסים הפשוט ולחבר אליו וככה להשתמש ב- USBOTG. בכל אופן, חבר שלי נמצא כרגע בלוס אנג'לס והמחירים שהוא מצא לי הם: 1. GMINI400= 379$ 2. X5= 320$ וכן אני מכיר את כל עניין האחריות שכשאני קונה בחול אז אין לי אחריות וכו אבל השימוש של המכשיר יהיה בחול במילא ואז גם אם יקרה משהו למכשיר לא תעזור לי שום אחריות.. ע…
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-