אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D-850 EMV2 ואני רוצה לרכוש כרטיס קול שתהיה לו יציאה דיגיטלית - (אופטי או קואקס) שיתחבר לרסיבר ושכל ששת הרמקולים ישארו מחוברים לרסיבר. אודה למי שימליץ על כרטיס.
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
בעבר נטען כי לא ניתן להציג עברית בנגן MP3 של Ergotech http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=107734.0 כיום קיים נגן של Ergotech מדגם iTop התומך בעברית. נגן זה נראה זהה חיצונית לנגנים מדגמים מוקדמים יותר. http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=213&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 האם ניתן לבצע עידכון Firmware לנגן Ergotech מדגם U2125CFP כך שיתמוך בעברית בהצגת שמות הקבצים? http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=231-1-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן חברה! אשמח לקבל המלצה או פירוט והסבר על דגם כלשהו של כרטיס קול לעריכת סאונד. כשאני מדבר על עריכת סאונד אני לא מתכוון למשהו מפוצצץ, אלא לעבודה עם מיקסר, קוובייס ושמיעה והקלטה למחשב בו זמנית של מספר ערוצים בודדדים. מעריך מאוד את העזרה!! תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
איך מחברים אותה למגבר וכאלה ?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני פחות משבוע אייריבר , והוא עושה לי בעיות. דבר 1, הוא הרב הפעמים נתקע עם המשפט "usb busy, do not siconect" או משהו בסגנון. דבר שני, לפעמים הוא צורב שירים על עצמו ולפעמים לא, שאז הוא נתקע , ואני צריך להוציא לו את הבטרייה כדי שיאתחל את עצמו דבר שלישי, אין לי מושג איך אני יכול להמשיך לתפעל אותו אחרי שהוא נתקע בלי להוציא את הבטרייה, כי אז אני צריך להוציא אותו ותיק הניילון השקוף שלו. יש לי דגם H10 כסוף של 5 גיגה, אז אני מקווה שתגידו לי איך אני אמור לגרום לו לצרוב טוב, אולי מה הבעיה איתו, מה אני יכול לעשות אחרי שהוא נתקע חוץ מלהוציא את מקור המתח שלו, ולמה הרבה תוכנות כמו media monkey או iriver manager פשוט לא משהות אותו, מאיפה אני יכול להשיג דריברים, ואיך אני יכ…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם נניח אני שומע באוזניות מסויימות.. יש מצב שאוזניות אחרות ישמעו חזק יותר על אותו נגן?? יש כזה דבר "אוזניות מוגברות" ?? או שכל עוצמת השמע תלויה במכשיר שמנגן את המוסיקה?
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איזה נגן DVD שקורא DIVX הכי ממולץ? אני צריך שהוא יוכל לקרוא צרובים, שאני אוכל להכניס על דיסק של DVD כמה סרטים ותרגומים והוא יוכל לקרוא אותם...
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב של 3500v של איזה חברה כדאי logitech creative וכו' וכמה הם יעלו?
-
- 1 תגובה
- 484 צפיות
-
-
1. מי מבינהם נראה יותר טוב, ויותר נוח לשימוש? 2. קראתי כמה דיונים ולא הבנתי אתם רושמים דגמים כמו X5, מה הוא? איזה חברה הוא משהו.. 3. מי מבין השניים המצויינים בכותרת מביא איכות סאונד גבוהה יותר, והאם ההבדלים בסאונד גדולים? 4. האם מותר להשתמש במכשיר כזה בטיסה? אני טס לחו"ל וזאת טיסה של 12 שעות, אני צריך משהו ארוך.. 5. מבחינת המחיר, מי יותר טוב? אני רוצה רק את ה4GB אני לא צריך יותר מזה, גם ככה זה קצת יקר.. 6. למי מבין השניים יש אוזנייות יותר נוחות, ואם אפשר תמונות של שתי האוזניות. 7. האם כדאי לקנות נרתיק שישמור עליהם? והאם יש גם לCreative כזה?
-
- 90 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני הנגנים שבכותרת רוב הנתונים שלהם כמעט זהים, הנתונים ה"חריגים" הם: זמן סוללה - 17 שעות לריבר, 50 לאייאודיו תמיכה בעיברית - ריבר כן, אייאודיו לא זהו אני חושב אני נוטה יותר לכיוון הריבר, 17 שעות זה בהחלט מספיק לי אבל מאוד חשוב לי איכות הסאונד, לאיזה מהנגנים איכות יותר טובה? עם איזה מקבלים אוזניות יותר טובות? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ומה שנשאר לי זה רק להפוך את הכתב או שצריך להוריד עידכון "פירטי" ולהתקין אותו בעזרת תוכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ה h10 שלי נתקע אני לא יודע מה עושים? מישהו יכול לייעץ לי כי אני לא רוצה לנתק את הבטרייה אני חושב שזה יפגע בהרד דיסק. למישהו יש רעיון או משהו? זה ממש מלחיץ!
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו יודע (אבל ממש יודע) עם מה הוא מגיע... כל אחד ששאלתי בחנויות אמר לי משהו אחר... ספציפית, השאלה מופנית כלפי החלקים שמוגדרים כאופציונליים באתר של iaudio, כלומר האם הוא מגיע עם עריסה/כיסוי/שלט?!
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
1 האם אני יקבל את הגירסה האירופאית? (אני קונה בארץ) 2 אני מקבל בארץ את כל האביזרים או שיש חנויות שמורידות דברים? (אולי תוכלו להגיד לי מה בדיוק אמור להיות בפנים כדי שאני יתקשר לברר בכדי שלא יעבדו עלי) 3 אני מקבל את הכיסוי עם הפתח או שכולו אטום? (אני מתכוון לזה שאפשר לשלוט על כל הכפתורים מבלי להוציא החוצה את הנגןן. 4 העברית עובדת חלק? (חוץ מזה שצריך להפוך את השמות של השירים) 5 תודה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקציב שלי מוגבל ביותר כאמור - מקסימום 200 ש"ח. אתרי אינטרנט זה גם אופציה. אם אפשר שיכיל עוד פונקציות כמו USB וטייפ מנהלים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
דבר ראשון, אתם בכלל ממליצים לי לקנות אוזניות אלחוטיות או שזה לא ממש שווה עכשיו ? (כם מבחינת המחיר וגם מבחינת איכות השמע) בעיקרון אין לי תקציב קבוע, שלא יהיה מוגזם, יחס האיכות : מחיר הכי טוב לדעתכם. חשבתי על Philips HC130 אבל אני מעדיף לשמוע את דעתכם קודם. השימושים הם שמיעת מוסיקה (הרבה מאוד), סרטים, שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה (לא חובה) ו....זהו... תודה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה : יש לי מגבר שמחובר לרמקולים מערכת קולנוע בייתית אני רוצה לחבר ת'מחשב שלי למגבר ושישמעו 5.1, שאני מחבר דרך יציאה אחת מהמחשב ומחבר רק לחיבור אחד שומעים רק מהקדמיים אני צריך לקנות 3 כבלים של חיבור RCA ל 2 בננות ולחבר אותם כמו שמחברים רמקולים 5.1 לפי הכללים שהקדמיים זה בירוק, אחוררים זה בשחור\כחול וסנטר\סאב זה באדום ושאני יחבר כל אחד בהתאמה למגבר זה יצא טוב וישמעו סראונד ? בסרטיי די וי די שאני מפעיל דרך כונן DVD ישמעו גם סראונד ?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש מגבר של : 1.דנון 2.הרמן קרדון 3.מרנץ 4.ימאהה (לפי עדיפות) ואני מחפש רמקולים של: JBL BOSE אנסיניטי (אם ככה כותבים את זה) מישהו יכול עזור לי? עד 3500 ש"ח . תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני מתכוון לדגם עם המסך של ה-20 ג'יגה. אה וגם כמה בערך הוא אמור לעלות?
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לא חשוב הצלחתי לבד תודה כל מקרה. אבל רק שאלה: התקשרתי ואמרו לי שזה שוב אירופאי אבל שנאי של ארה"ב.. מה זה אומר? ** ערכתי היה משהו אחר אבל אמרו לי שיבדקו את זה.
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
וגם ראיתי שעדיף את הגירסה האירופאית כי אפשר להשתמש במכשיר כדיסק און קי - מה זה אומר בדיוק ?? כי אני יודע שהנגן משמש גם ככונן נייד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
היי על אילו אוזניות מבין השתים אתם יותר ממליצים?? אני יודע שה200 אטומות לרעשים אבל שמעתי של100 יש סאונד יותר טוב דבר אחרון, מישהו קנה את אחד מהדגמים האלו כבר ויכול להגיד לי מה המחיר בערך ואיך האיכות?? וכמובן איפה אפשר לקנות תודה
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כמה שאלות לקראת קניית h10 *הבנתי שהוא תומך ב asf, האם הוא באמת מנגן את פורמט הוידאו הזה? *האם הוא נכנס לכיס? *מקבלים איתו אוזניות איכותיות? *האם הוא נוח לשימוש?, נגיד אני רוצה לבחור שיר אז זה הולך מהר הניווט או לאט? *מה יש בבאג גירסא אירופאית או אמריקאית? *הוא תומך בעברית בלי שום עידכונים?{כחדש} *האם אפשר לעשות pause באמצע השיר?{אני יודע שזה נשמע טיפשי אבל אני חייב לשאול את זה} *ההקלטה שלו מהטיפ מנהלים היא טובה?{הכוונה לאיכות} *כנ"ל מהרדיו? *איזה צבע הכי כדי? תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-