אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך אוזניות, בעיקר למשחקים, עד 400 שח. לא שקל יותר. אני לא מזמין מחול, ובארץ שמתי עין על 2 אוזניות: Icemat Siberia ו Grado s60. עשיתי גם חיפוש, אבל לא מצאתי תשובה החלטית.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לכבוד היומולדת ההורים שלי עשו לי הפתעה וקנו לי את הH340. בגלל שאני לא צריך נגן של 40 ג'יגה חשבתי להחליף אותו אולי לH10. רציתי לשאול אם יש איזשהוא יתרון משמעותי של ה340 על הH10 (חוץ מהבאנדל שב340 כולל פשוט ה-כ-ל) מבחינת איכות הסאונד(והאוזניות) תפעול וכו'. ראיתי את שני המכשירים בקומפיוטקס והאמת שהגודל והעיצוב של ה340 לא ממש משכו אותי ויותר אהבתי את הH10. האם ה340 יותר טוב משמעותית מהH10 או לא? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישו יודע אולי איפה אפשר לתקן מיני-דיסק ברמת-גן/גבעתיים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי ביקורת{אישית וקצרה} על אוזניות Sony mdr ex71? אשמח לתגובות של כמה, כדי לדעת עוד דברים עליהן. תודה מראש. עריכה: חשוב להדגיש שמי שמסקר צריך גם היה לשמוע אותם קודם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שאפשר ב- IPOD, לראות עברית. אך אני רוצה מכשיר שגם מסוגל להראות סרטים, ולכן חשבתי על ה- Iriver-H3XX. * מישהו ניסה כבר לראות עליו סרטים, איך זה? קראתי פה שאמור היה לצאת עדכון קשוחה עם תמיכה בעברית: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1105714860,68832, האם יצא כבר עדכון רשמי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר של ההורים שלי יכול לשלוח לי את האוזניות שאני קונה לארץ.. אני צריך שתעזרו לי לבחור אילו אוזניות עדיפות.. התקציב בגדול כרגע הוא 40 דולר.. חשבתי על משהו בסגנון של: The iPod In-Ear Headphones שעולות 40 דולר Sony MDREX81LP/W שעולות 32 דולר Sony MDR-EX71WK שעולות 32 דולר מה עדיף לקנות?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
בעבר נטען כי לא ניתן להציג עברית בנגן MP3 של Ergotech http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=107734.0 כיום קיים נגן של Ergotech מדגם iTop התומך בעברית. נגן זה נראה זהה חיצונית לנגנים מדגמים מוקדמים יותר. http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=213&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79 האם ניתן לבצע עידכון Firmware לנגן Ergotech מדגם U2125CFP כך שיתמוך בעברית בהצגת שמות הקבצים? http://www.ttl.co.il/Product.asp?Pid=231-1-2&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=79
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך נקראת הכניסה הזאת? ואם יש בכלל מתאם מהכניסה הזאת לבננה צהובה כזאת של RCA? (לא להתלונן על איכות הצילום.. צולם עם הפלאפון שלי ) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסף טלויזיה שיהייה עד 10K. הוא צריך להתחבר למחשב(מומלץ ע"י DVI), והוא צריך להיות או פלזמה או LCD. אני לא מבין כל כך מה ההבדלים ביניהם, אז אנא פרטו לי מה היתרוונת והחסרונות של כל אחד מהם. הבנתי שהLCD מגיעים לרזולוציות גבוהות יותר, אך עם ניגודיות(?) קטנה יותר. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבטות שאני רוצה שתעזרו לי בה בנוגע לשניי המכשירים הנ"ל... (בסוני המשחקים הם רק צ'ופר בשבילי ) הנגן לצורכי וידאו.. מה עדיף? (אני יודע שלסוני אין הארד דיסק ,אבל רציתי לדעת אם יצא צורב umd בקרוב או משהו?)
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מחפש אוזניות inear תקציב כרגע לא יודע בהתאם לדגם הנבחר אבחר את האוזניות אבל שלא יהיה מאוד יקרות תודה -אסף אלקוסר-
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה אז ככה אני לא מבין כל כך באוזניות יש לי אוזניות די טובות שעלו בערך 250 שקל אז דוד שלי טס לחול אז נתתי לו אותם שישמע שם והוא לא חוזר בזמן הקרוב ואין לי אוזניות אחרות אז מצאתי באינטרנט את האוזניות האלו lexsus hf2011 שהם עולות 100 שקל אז אני רוצה לקנות אותם אותם ולשמוע אית עד שהוא חוזר אז אני רוצה לדעת אם הם אוזניות טובות והם האיכות היא די טובה אני לא צריך למשחקים יותר לשירים והם אני כול לשמוע בהם שירים בעוצמה די חזקה ויש לי עוד שאלה האם אוזניות סטריאופוניות יש להם חיבור רגיל והם אני יכול לחבר אותו למחשב ולנגן mp3 http://www.bomba.co.il/product.asp?productid=300ומצטער ששאלתי פעמים את אותה השאלה פשוט בפעם הראשונה כשעשיתי שלח תגובה אז זה נתקע לי ולא ידעתי …
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
השלום... התעניינתי לקניית נגן DVD XORO 415 יש לו שם אפשרות של Nero Digital... משהו יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
יש לי לוח אם קצת ישן: INTEL D-850 EMV2 ואני רוצה לרכוש כרטיס קול שתהיה לו יציאה דיגיטלית - (אופטי או קואקס) שיתחבר לרסיבר ושכל ששת הרמקולים ישארו מחוברים לרסיבר. אודה למי שימליץ על כרטיס.
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי זיכוי באיזו חנות מחשבים באילת (עיר מגוריי) של 300 ש"ח ומוכרים בחנות הזאת את ה-Zen Touch של 20GB ב-1600 ש"ח. 3 דקות הליכה מאותה חנות, ישנה חנות מוזיקה שבאותו מחיר של 1600 ש"ח מוכרים Iriver H320. עכשיו, תכננתי לקנות את ה-H320 אבל אז הייתה לי בעיה עם איזה רכיב שקניתי מהחנות מחשבים ונאלצתי להחזיר לחנות ולקבל זיכוי ולא את כספי בחזרה בגלל מדיניות החנות, ועכשיו בגלל המצב הכספי הלא מעורר קנאה שלי והחוסר רצון לזרוק לפח 300 ש"ח (אני לא צריך שום דבר מיוחד למחשב בזמן הקרוב) - אני מתכנן להוסיף עוד 1300 שקל ולקנות את ה-Zen. מה אתם אומרים, ה-Zen היא בחירה טובה שתספק אותי בעבור 1600 שקל או שכדאי לקנות את ה-H320 במחיר הגניבה הזה ולהשאיר את הזיכוי לשעת חירום?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה נגן DVD שקורא DIVX הכי ממולץ? אני צריך שהוא יוכל לקרוא צרובים, שאני אוכל להכניס על דיסק של DVD כמה סרטים ותרגומים והוא יוכל לקרוא אותם...
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים למחשב של 3500v של איזה חברה כדאי logitech creative וכו' וכמה הם יעלו?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
-
איך מחברים אותה למגבר וכאלה ?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
ומה שנשאר לי זה רק להפוך את הכתב או שצריך להוריד עידכון "פירטי" ולהתקין אותו בעזרת תוכנה אחרת?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אם נניח אני שומע באוזניות מסויימות.. יש מצב שאוזניות אחרות ישמעו חזק יותר על אותו נגן?? יש כזה דבר "אוזניות מוגברות" ?? או שכל עוצמת השמע תלויה במכשיר שמנגן את המוסיקה?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו יודע (אבל ממש יודע) עם מה הוא מגיע... כל אחד ששאלתי בחנויות אמר לי משהו אחר... ספציפית, השאלה מופנית כלפי החלקים שמוגדרים כאופציונליים באתר של iaudio, כלומר האם הוא מגיע עם עריסה/כיסוי/שלט?!
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
1 האם אני יקבל את הגירסה האירופאית? (אני קונה בארץ) 2 אני מקבל בארץ את כל האביזרים או שיש חנויות שמורידות דברים? (אולי תוכלו להגיד לי מה בדיוק אמור להיות בפנים כדי שאני יתקשר לברר בכדי שלא יעבדו עלי) 3 אני מקבל את הכיסוי עם הפתח או שכולו אטום? (אני מתכוון לזה שאפשר לשלוט על כל הכפתורים מבלי להוציא החוצה את הנגןן. 4 העברית עובדת חלק? (חוץ מזה שצריך להפוך את השמות של השירים) 5 תודה.
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
דבר ראשון, אתם בכלל ממליצים לי לקנות אוזניות אלחוטיות או שזה לא ממש שווה עכשיו ? (כם מבחינת המחיר וגם מבחינת איכות השמע) בעיקרון אין לי תקציב קבוע, שלא יהיה מוגזם, יחס האיכות : מחיר הכי טוב לדעתכם. חשבתי על Philips HC130 אבל אני מעדיף לשמוע את דעתכם קודם. השימושים הם שמיעת מוסיקה (הרבה מאוד), סרטים, שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה (לא חובה) ו....זהו... תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-