אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אהלן,אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD חדשה לחדר. 1.מרחק הצופה ממיקום הטלויזיה יהיה כ2 מטר-איזה גודל טלויזיה עלי לקנות? 2.האם תוכלו להמליץ לי על דגם מסויים בגודל זה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של PCPARTNER למעבד P3 SLOT 1 450MHZ יש עליו כרטיס קול מובנה של CREATIVE SB PCI 128 (ES1371) אני לא מצליח להגדיר אותו בדוס(אני מפעיל דוס כמערכת הפעלה נפרדת למשחקים ותוכנות שונות)... יש לי דרייברים אבל אני לא בטוח שהם עובדים טוב איתו כי מה שיוצא לי בסוף היא הודעה שהדרייבר של דוס לPCI לא מותקן. אנא מכם עזרה וגם אם מישהו יכול לצרף גם דרייברים אני אודה בהחלט.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות סטרימר עם XBMC ואולי לנגן גן סטרי HD דרכו (מכונן). עשיתי חיפושים באינטרנט ויצאתי מבולבל. רוב הסטרימרים שאני רואה באיביי בתקציב שלי עובדים עם אנדרואיד, מעבד חזק יחסית, זכרון יחסית גדול. לעומת זאת כולם אומרים ש Raspberry pi הוא זול ופשוט ועושה את העבודה בלי בעיות. רק שהנתוני החומרה שלו ירודים לעומת מה שמוכרים... אז מה אני מפספס? למה חשוב לשים לב? איך יכול להיות ששניהם מקבלים תגובות כל כך טובות? [h=2][/h]
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך המלצה לטלוויזיה לדודה שלי..26"..מרחק צפיה לא יותר מ2.5 מטר לכן מספיק 26" לראות בעיקר שידורי יס ואולי סרטים צריך שיהיה אפשרות גם לתליה עם זרוע וגם לשים על שולחן או משהו.. ע"פ מה שהבנתי עד כה אני צריך lcd שתהיה hdready אך אני לא יוגע איזה דגם טוב.. אשמח לקבל עזרה ודעה על מה שאמרתי עד עכשיו..
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
ראיתי את שני אלו והמידע עליהם דיי דומה אבל מה יותר טוב לדעתכם? creative inspire t6060 logitech x-530 וגם יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם של גיגהביט ורציתי לדעת אם זה יעבוד בסדר מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לא מזמן את הרמקולים העננקיים האלו !! עכשיו הערכתי את הרמקולים האחורים עם שני כבלים של RCA דרך אגב קניתי משהו איכותי ויצא לי ממש זול מי שרוצה פרטים שידבר איתי!! נחוזר לשאלה מהרמקול הקדמי יוצאת רצועה של שלושה כבלים בשלושה צבעים למי שמכיר!! הכבל המפוצל ל-3 מרחוק מהמחשב שלי . איך אני מעריך אותו שיגיע לי לכרטיס קול?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו מה שאני רוצה לדעת זה איך לזהות איכות של רמקול עפ' מראה עכשיו אני כבר יודע מראש שתגידו לי שלא מודדים רמקול עפ' מראהו, זה נכון אבל אני רוצה להעשיר את הידע שלי ולדעת איך להבדיל בין רמקול שעשוי מחומרים איכותיים לבין אחד שעשוי מחומרים פשוטים
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אמא שלי החליטה שהגיע הזמן להחליף את הטלויזיה הישנה(thoshiba bomba 29) לLCD נחמד.. היא בדקה קצת והיא מתלבטת בין: samsung r81 הוא 40 samsung s61 הוא 42 אממ איזה מהם עדיף? ולמה?.. תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ראיתי שאין דרייברים באתר של MAudio לRevolution 5.1 ול Vista 32bit SP1 האם הדרייברים של ה32bit הרגילים יפעילו לי את הכרטיס על SP1 ?? בתודה מראש, דור
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני משתמש במחשב גם כדי למקסס שירים, ולהקליט את המיקסים, בין היתר... בשביל זה אני צריך 2 כרטיסי קול, אחד לרמקולים\הקלטה, והשני למוניטור (אוזניות). כרטיס אחד הוא ויברה 128 של קריאטיב, ולצערי יש לי עוד שניים כמוהו, שכאשר ניסיתי להתקין אותם איתו, כמובן שעשו התנגשויות ובעיות. אז השאלה שלי היא, אם אני אביא כרטיס עם שבב אחר, לא יהיו התנגשויות? אני אוכל לעבוד עם שני כרטיסים שונים ללא התנגשויות ובעיות? בבקשה אנשים זה חשוב לי מאוד. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מקלט DVB-T USB בשם: QUE USB Digital Tuner UTQ200 יש למישהו ידע על המוצר. בנוסף אני גר בבאר שבע האם יש שם קליטה למוצר מסוג זה? אשמח גם להמלצות על מוצרים אחרים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הורדתי סרט קובץ mkv hd יש לי כרטיס מסך nvidia 7900 gs ומסך של סוני Sony SDMX95F מחובר בכבל פינים לכרטיס האם כל זה נותן לי לראות HD ?
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני מזמין את הנגן מחר-SanDisk Mp3 Digital Audio Player 512MB. קראתי המון ביקורות של גולשים, וגם ביקורות מכמה אתרים, והביקורות עליו ממש טובות, הורידו לו קצת ציון על האוזניות שמגיעות איתו, אבל חפיף :> שמעתי שהממשק לא ממש ידידותי... אבל קראתי את כל ה-Manual Guide שלו, ואני יודע איך לעשות הכל. גם קראתי ביקורת באתר שמשווים אותו ל-iPod Shuffle, והוא לקח את ה-iPod Shuffle, ועוד המון אנשים מציעים ללכת עליו מאשר ה-Shuffle. אני רוצה לקנות את הנגן באתר www.camera4less.co.il. יש למישהו ניסיון קודם באתר שיכול להגיד לי אם השירות טוב? או שמישהו רוצה להציע לי בכל זאת על נגן אחר, גג 600 ש"ח, לא יותר. ולא MP-500. http://www.sandisk.com/download/photos/retail/dmp-blue.jpg http://g-images…
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
-
כותרת הרמקולים הם למחשב של אחותי עיקר השימוש שלה הוא מוזיקה סטריאו תקציב 200-400 אם אפשר מאייבורי אז טוב למה הם דיי קרובים אלינו (לעניין של מימוש אחריות וכו') ואם יש משהו הרבה יותר טוב בתקציב הזה שאין באייבורי אז גם הולך תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אוזניות אלחוטיות לחבר לנגן MP3, הכוונה היא לאוזניות האלה שמכניסים לתוך האוזן (הקטנות). יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג כאלה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כולם אני וחברה שלי רוצים לקנות טלויזיה שטוחה בתקציב של עד 2000 ש"ח. אנחנו נרצה גם לחבר את הלפטופ לטלוויזיה בשביל לראות סרטים. בנוסף, אני נמצא במועדון חבר - להם יש מבצעים על טלויזיות (אז אולי כדאי לי לקנות משם?) המלצות? תודה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
או אולי את שניהם...? ..כמובן אחרי העדכון לעברית... תודה. AAAAAA32
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס 8800 אני מחבר ל-TV OUT את הטלויזיה אגב הטלויזיה שלי היא הרגילה לא LCD או פלאזמה החיבור בכרטיס המסך הוא מסוג 7 פינים המתקדם בטלויזיה יש S-VIDEO מסוג 4 פינים אני משתמש מתאם בינהם והתמונה על הטלויזיה היא בשחור לבן יש אפשרות לראות על הטלויזיה בצבעוני אולי דרך חיבור DVI אולי בשיטה אחרת בתודה לכול העונים שרון
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=967585 האם הם טובים? ובכלל במחיר הזה שווה לקחת אותם? אגב - אני בטוח שהם סתם זבל, אבל אמא שלי לא מבינה בזה ולקחה אותם בלי לשאול אותי קודם אז..
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רשמתי שתקציב לא רלוונטי מכיוון שאני לא בטוח שיש בכלל רמקולים 2.1 עם אלחוטי אם מישו מכיר אז בבקשה תעזרו לי למצוא כי אני לא הצלחתי או שאולי במקום זה יש אפשרות לחבר שלט חיצוני או משו כזה שישלוט על הרמקולים.... אבל האופצייה הראשונה של רמקולים שיבואו ביחד עם שלט אלחוטי היא עדיפה בהרבה... תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רמקולים 2.1 למטרה ביתית עד 300 ש"ח שתהיה גם יציאה נגישה לאוזניות תודה!
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
לפני כשנה החליפו לי טלוויזיה של LG לדגם יותר חדש עקב איתור כתמים כהים על המסך. היום קיבלתי צלצול מנציגת חברת LG שהתריעה אותי על תפוגת אחריות ע"י קבוצת חי בזמן הקרוב והציעה לי להרחיב אחריות ל3 או 5 שנים כאשר מחיר חודשי ל3 שנים הוא 24 ש"ח (או 32 ש"ח לא זוכר) ב24 תשלומים ללא ריבית שיוצא 576 ש"ח או 768 ש"ח סה"כ ו מחיר חודשי ל5 שנים הוא 54 ש"ח למשך 24 חודשים ללא ריבית שיוצא 1296 ש"ח סה"כ. אנשים, האם כדי להרחיב אחריות? מבחינת התקדמות של טכנולוגיה, סביר להניח שבמחירים אלו יהיה אפשר לרכוש טלוויזיה חדשה אחרי הרחבת אחריות ל3 שנים?
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
-
-
מה אתם חושבים המערכת סטריאו או 2.1 הכי טובה בתקציב של 400 שקל?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-