עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איזה אוזניות הן הכי טובות למשחק Counter-Strike ?

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  2. מה אתם חושבים על השבב החדש של CREATIVE X-FI שווה? לא שווה? בולשיט? תותח? יקר? דעות ועוד

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  3. בעצם במכשיר זה מציג את השיר נגיד דוגמא: מה קשור_תתנו לו צ'אנס_01_-_תתנו לו צ'אנס.mp3 אבל זה יציג את זה הפוך (אני אצטרך להפוך) או שזה מציג מה שרשום במאפיינים (על השיר) >> סיכום.. זה חשוב. תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by liho,

אני קונה מכשיר אמ פי 3 עכשיו יש לי 3 נגנים ששמתי עין עליהם: h10 zen micro mini ipod צבע לא ממש חשוב (לפי דעתי זאת אופציה לא קשורה) בתקציב הכי קרוב זה זן מיקרו ?הוא שווה קניה?מה החסרונות והיתרונות ? זה נכון שאחרי עידכון המכשיר זמן הבטריה מתקצר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by nimi7,

אני עכשיו באמריקה ואני מעונין לירכוש אחד מהמכשירים האלה!! ואני דיי מבולבל ולא יודע מה כדי לי ליקנות אז רציתי לדעת עם מישהו יכול להגיד לי מהו בעצם כל מכשיר,מי יותר טוב למשל, מה יותר חזק, ועוד.. בעיקר לי חשוב הליראות קליפים במכשיר ורדיו ואיכות טובה של מוזיקה כמובן... ודרך קלה לעביר מוזיקה לא למשל התיסבוך כמו שיש באייפוד שצריך תוכנה מיוחד וכל החרטה הזאת שלמשל באייריבר אין את זה רק מכניסים יואסבי ומעבירים לא חייבים תוכנה!!! אז תעזרו לי מאיפה להחליט בתודה נמרוד!!!

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

יש לי נגן של אפל איפוד מיני של 4 גיגה וחבר שלי קנה נגן של trekstor והביאו לי כסף ולא היה מה לעשות איתו אז קניתי גם נגן כזה של 256 מגה ואני רוצה לדעת מה דעתכם אליו http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=7015&CategoryID=124&Page=1

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  7. אם מישהו מכיר השואה בין השנים או חוות דעת אישית... (בלי קשר לוידאו)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Talon,

שלום לכולם, יש לי מחשב שלא בשימוש ברצוני להפוך אותו ל"רסיבר" זאת אומרת אפשרות שמיעה בסראונד מלא 5.1 מהממיר (YES) אל המחשב. איזה כרטיס קול? כרטיס טלוויזיה אני צריך? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by Guy_A,

היי :> אני הולך לעבור לחדר חדש ואני מחפש מערכת רמקולים + רסיבר + DVD קורא DIVX עם כתוביות בעברית, עד 1500 ש"ח בערך. עכשיו אני לא מחפש איכות, אני מכיר מלא אנשים שקנו מערכות כאלה מהאינטרנט ב 2000- ושומעים אצלהם מדהים בבית. אז הקטע שאני מחפש שהמערכת רמקולים, יהיה SLIM, עמודים כאלה כאילו... ואני ממש לא יודע איך בדיוק להרכיב את כל הקטע הזה ומה בדיוק לקחת.... מישהו יכול להמליץ לי על כמה דברים? או על החבילה כולה... ותזכרו, לא חשוב לי שזה לא איכות כמו שאתם מגדירים פה איכות, אני יכול להסתפק במה שיש. תודה מראש גיא :>

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by +Eliran+,

מישו יודע אולי איפה אפשר לתקן מיני-דיסק ברמת-גן/גבעתיים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by karpad,

שלום לכולם, אני מחפש נגן פלאש עם נפח של לפחות 1GB, מסך, עדיף תמיכה בעיברית, רדיו, זמן סוללה כמה שיותר ארוך ואיקולייזר אני מחפש גם אוזניות איכותיות אבל לא יותר מידי יקרות.

• 35 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by unfair,

שלום אני צריך אוזניות, בעיקר למשחקים, עד 400 שח. לא שקל יותר. אני לא מזמין מחול, ובארץ שמתי עין על 2 אוזניות: Icemat Siberia ו Grado s60. עשיתי גם חיפוש, אבל לא מצאתי תשובה החלטית.. תודה.

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by inbar,

שלום ברשותי iriver דגם H340. הורדתי קבצי מוזיקה מ Itunes של חברי, הקבצים מקודדים כ m4a וה IRIVER לא מציג ולא מאפשר לנגן אותם. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  14. Started by Integer,

מחפש אוזניות inear תקציב כרגע לא יודע בהתאם לדגם הנבחר אבחר את האוזניות אבל שלא יהיה מאוד יקרות תודה -אסף אלקוסר-

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ChampTheDog,

http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=393 זה המחיר הכי נמוך שמצאתי לפי מה שהבנתי הוא הנגן הכי טוב בשוק אז יש לי כמה שאלות לגביו: מאיזה חומר הוא עשוי? שווה להוסיף עוד 70 שקל ולקנות מpandas שזו חנות מוכרת במקום לקנות אוזניות איכותיות יותר? מה שנותנים באתר זה החבילה המלאה? אין לי מושג איזה חיבור usb יש לי וקניתי את המחשב לפניי ארבע שנים, הusb יתאים או שאני צריך לקנות כרטיס? מה דעתכם עליו? עריכה: אני יכול להחליף את הסוללה וההארד דיסק של הנגן מבלי לשלם הרבה כסף לחברה? איפה אני יכול לקנות מוצרים נוספים לנגן? כמו סוללה(בהנחה שאפשר להחליף), נרתיק, שלט וכו'.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Croopy,

אממ אז כככה דוד שלי כרגע נמצא בארה"ב הוא חיפש לי את ה iAudio X5 ולא מצא עכשיו אם תתנו לי מקומות באזור פניקס אני חושב שבהם אפשר להשיג את המוצר או בכלל רשתות גדולות שמוכרות את זה... ואם לא אז איזשהו תחליף אם אתם מכירים...

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  17. Started by TOMMYB1,

הבקשה בכותרת

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  18. לכבוד היומולדת ההורים שלי עשו לי הפתעה וקנו לי את הH340. בגלל שאני לא צריך נגן של 40 ג'יגה חשבתי להחליף אותו אולי לH10. רציתי לשאול אם יש איזשהוא יתרון משמעותי של ה340 על הH10 (חוץ מהבאנדל שב340 כולל פשוט ה-כ-ל) מבחינת איכות הסאונד(והאוזניות) תפעול וכו'. ראיתי את שני המכשירים בקומפיוטקס והאמת שהגודל והעיצוב של ה340 לא ממש משכו אותי ויותר אהבתי את הH10. האם ה340 יותר טוב משמעותית מהH10 או לא? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום לכולם. חשבתי שאולי מישהו פה מכיר מקום איפה שאפשר לקנות אלמנטים טובים כמו וופרים בגודל 12" טוויטרים ורמקולים רגילים ... חנויות בסביבת המרכז... תודה מראש.

• 28 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by zolder,

אני יודע שהם סנהייזר או משהו כזה,מה כל כך טוב בהם ? כי אני שומע את השם הזה הרבה ושאלה אחרונה - היה לי H140 (שעכשיו אני מחליף אותו כאמור ל-H320) - איזה סוג אוזניות קיבלתי איתו ? כי לא רשום עליהם.

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  21. השאלה בכותרת תודה

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  22. Started by Check_Point,

יש לי כמה שאלוות לגבי ה - h320 . האם הגרסא האירופאית היא למעשה ה- SE שמופיע במספר אתרים ? (שימו לב לסוגריים http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B00065GZLW/lordpercycom-21/202-4607782-0937455) מה ההבדלים בין הגרסא האירופאית לאמריקאית ? (אני מניח שענו על זה כבר כמה פעמים אבל מפעת פתיחת התראד אני שואל בשביל להיות בטוח לפני קנייה) מה זה "מטען חיצוני לסוללות רגילות" לפי אתר וואללה שופס למה משמשת עריסת המוצר ? תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  23. רציתי לדעת איזה אוזניות טובות כדי לקנות למכשיר האיפוד או המיקרו זן שאני יחליט לקנות...המכשירים באים עם אוזניות טובות?? אני רוצה אוזניות ששמים בתוך האוזן לא משהו מסיבי שמבודד את כל הרעשים מבחוץ בגלל שאני רוצה אוזניות ניידות וקלות.... איזה חברה כדאי לקנות? איזה סוג? אני יהיה בני-יורד לכן יש שמה מבחר שיהיה בבקשה בסביבות ה-40-50 דולר...

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  24. השאלה בכותרת.... שבת שלום! איתן

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by Access Denied,

הסיפור הולך ככה.. בן דוד שלי קונה עכשיו איפוד מיני יד שנייה משהו יחסית חדש ממה שהבנתי (בן חודש בערך באריזה עם אחריות) במחיר של 750 שח הדגם הוא של ה-4 ג'יגה דור שני בצבע כחול.. השאלות הן ככה: 1. האם זה שווה את המחיר? 2. האם בסביבות המחיר הזה יש נגן בעל דיסק 4 ג'יגה (הוא מתעקש..) עדיף? 3. האם למשהו יש ביקורת (עדיף בעברית) כמה שיותר אובייקטיבית על האיפוד מיני דור שני

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים