אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הAC3 פילטר איזה חמש פעמים מחדש וגם הגדרתי אותו שיוצאי ביציאה האופטית וכלום לא שומעים כלום מה אפשר לעשות ?
-
- 8 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב 2.1 והרשימה שלי היא SonicGear 7 SonicGear 8 Microlab X-16 (שהם שדרוג קל של X-13 להבנתי). הם באותם סדרי גודל מחיר. מישהו מכיר ושמע ויודע להמליץ לעזור בבחירה בין הדגמים? יתרונות/חסרונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
למישהו יש את אחד מהרמקולים: Creative SBS330 SBS350וCreative וSBS370וCreative אם כן אני צריך שתעזרו לי ותצלמו את הפתקית שבחלק האחורי של הרמקול שבה כתוב את המתח והזרם של הרמקולים. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/entry/1234000680057883/ מתחרה ב IPOD NANO ?
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה Microlab \ יצא לו לשמוע רמקולים שלה בLive?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כבל עם שני ראשים של XLR (זכר) וראש של כבל אודיו סטנדרטי 3.5 מ"מ בצד השני (משהו כזה). העניין הוא שאני מעוניין בכבל ברמה מקצועית, ויש המון חברות והמון כבלים כאלה. האם מישהו יכול לעזור לי למצוא כבל כזה? אציין כי הוא ירכש בניו יורק ויובא עם קרוב משפחה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לאוזניות Over-Ear Bluetooth איכותיות בתקציב הנע בין 400 ל800 ש"ח, השימוש של האוזניות מתחלק ל 2: מחוץ לבית: מוזיקה, שיחות, שיעורים. בבית: סרטים (לעיתים רחוקות - רק שמישהו ישן (יש לי התקן בסיסי שמשרד את הבלוטוס)) חשוב לי שהאוזניות יהיו: 1. עם מיקרופון איכותי 2. חיבור חוטי 3. סינון רעשים (מחוץ לבית כולל נסיעות) אשמח להמלצה לדגמים איכותיים! קניה מחו"ל גם באה בחשבון. תודה.
-
על מה ללכת lg טושיבה ? פליפס ... אני רוצה שתתמוך בה 1080P והגדול הרצוי הוא 42 תקציב 10 . הרבה חולקים על כך שטושיבה היא ההטלויזיה ...והרבה אומרים לא לקנות lg אני שואל אותכם על מה אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום קיבלנו טלויזיה פלזמה 42" ישנה ודלה בחיבורים יש: RCA, קומפוננט, VGA - מכל אחד יש חיבור אחד בלבד ב-WDTV יש: RCA, HDMI הממיר יס מחובר בינתיים ל-RCA זה אומר שאם אני רוצה את ה-WDTV אני צריך להחליף השאלה שלי היא כזו: האם כבל פשוט(ראיתי שיש ממירים אקטיביים) HDMI לקומפוננט יעבוד ? אני מניח שאם כן זו האופציה האיכותית ביותר אם לא - האם HDMI-VGA יעבוד ? ואם כן האם זה בכלל עדיף על RCA ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לדעת אם יש טעם לתקן טלווזיה... או שכבר עדיף לקנות חדשה (בעיה במסך עצמו, לא בחיבורים... לחצו על המסך בכוח)
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
יש לי מערכת סטריאו של Sharp - CDBK210 יש לי אותה בערך שנתיים ולא מזמן המגש התחיל להתקע לפעמים המגש יוצא ולפעמים לא...מה אתם אומרים אני יכול לתקן את זה איכשהוא?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קודם כל, שנה טובה לכולם! לרגל השנה החדשה , החלטתי לקנות לעצמי נגן MP3 איכותי שישמש אותי בעיקר לשמיעת מוסיקה - מן הסתם. התקציב עומד על 1200 ש"ח (בתנאי שאני אמכור את המינידיסק שיש לי ב-600 ש"ח לפחות), אני רוצה משהו איכותי, בעל נפח גדול וכמובן שיהיה נוח לשימוש. ראיתי שהרבה ממליצים לי על IRIVER, אבל iPod nano מוצא חן בעיני יותר - לפחות בתמונות שאני רואה באינטרנט. בקיצור, על מה אתם ממליצים?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תקציב של 500 ש"ח בערך (אפשר קצת לחרוג), ואני מחפש מערכת רמקולים של 2.1. שמעתי הרבה המלצות, החל מ-ATP3 ועד לכל הקריאייטיבים למיניהם (T300, T3030, וגם I-Trigue 3200) והאמת שאני די מבולבל. בסה"כ לכולם יש גם ביקורות חיוביות וגם ביקורות שליליות. אני צריך לרמקולים תהיה יציאה לאוזניות, ורצוי מאוד מאוד גם יציאת Audio נוספת (לחיבור נגן וכו'). אם מישהו יוכל להמליץ לי על מערכת בתקציב הזה ועם הדרישות הנ"ל, אני אשמח.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני צריך עזרה בבחירת הכבל האופטימלי לחיבור בין הרסיבר ללוח אם. חשוב לציין, אני משתמש רק באופציית הסטריאו! שומע מוזיקה בלבד. כיום אני משתמש בחיבור 3.5mm ל RCA, לכנית הTAPE, אבל אני רוצה חיבור יותר איכותי. כיום יש לי מחשב עם לוח אם של גיגה-בייט, H55M-D2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3572#ov ויש לי רסיבר של קנווד KRF-V5050D ניתן לראות את החיבורים שלו כאן. http://hifi-leipzig.de/shop/popup_image.php/pID/1251/imgID/4/XTCsid/vj656bpkn67ihtfjulj57pr564 אשמח לעזרה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. כשאני מריץ סרטים עם הcoreavc עם תמיכת cuda מופעלת על ה8800GT שלי העומס מהמעבד באמת יורד אבל אין לי את הicon של הcuda או של הAVC (כשאני מריץ סרט אין אייקון של coreavc למרות שהוא הקודאק היחיד שמותקן - אין FFDSHOW) גם בMPC וגם בmedia player רגיל האם זה תקין ? 2. 9400GT תומך בcuda אבל לפי הרשימה באתר של coreavc רק 9500 נתמך (אפילו ש9400 זה 9500 מסורס שיידרים) אז 9400GT אמור להריץ cuda בלי בעיה עם coreavc נכון ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AUDIGY 2 ZS זה כרטיס הקול דרך אגב. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
יש לי קבצי ape שאני רוצה לחלק אבל אם הcue splitter הוא מחלק לי את הflac או wav אז למה עדיף לי להמיר את הקובץ כדי שיהיה מינמום פגיעה באיכות. תודה, רותם. עריכה: אם יש פורמט אחר שעדיף להמיר אליו אז תגידו.
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס קול חדש, משהו זול וטוב :> השאלה שלי היא כזאת, האם יהיה הבדל בין כרטיס קול טוב לבין הכרטיס שלי אונבורד? יש לי epox 8kda3j. ואיזה כרטיס קול טוב יש לגיימרים? משהו די זול בבקשה. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס סאונד איכותי. השימושים: משחקים וסרטים בעיקר!!! וגם מוזיקה. היציאות שאני צריך: יציאה אופטית + קואקסיאלית אז ככה, אני מחבר את המחשב לרסיבר עם כבל אופטי 1. הכבל אמור להעביר את היסנל הדיגיטלי. לכן, צריך כרטיס שיודע לקודד DD (דולבי דיגיטל) בזמן אמת. זה בעצם הדבר הכי חשוב. הרסיבר מחובר לכל שאר הרמקולים ויודע איך להסתדר אחרי שהוא מקבל את הסיגנל הדיגיטלי :. בנוסף, אני רוצה לשמוע סרואנד במשחקים. מה עושים במצב כזה ? כלומר משחקים לא שולחים תדר DD. אנשים שמחברים כל רמקול בסראונד בנפרד לכרטיס קול שלהם כן מקבלים סראונד. אז אם אני רוצה סראונד במשחקים, ובכל זאת משתמש בכבל אופטי ? איך עושים את זה? הכרטיס יתמוך ? זה בכלל אפשרי ? ודבר אחרון, ראיתי הרבה משחקים שיש אפש…
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
מחפש מכשיר שיודע לקרוא DIVX, ורצוי כמה שיותר פורמטים של מחשב. יש מכשירים שיודעים לקרוא סרט מ USB?
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
ערב טוב. אני מודע לזה שהפורום עוסק במסכי מחשב אבל לא מצאתי מקום יותר טוב לשאול בו אז אני אשאל פה. יש לנו סלון קטן ,כ-2.5 מטר בין המקום שבו הטלויזיה תעמוד לבין המקום שבו ישב הצופה. כרגע ההתלבטות היא בין 32" ל37". אני בכיוון של לקחת את ה32" אבל אשמח לשמוע את דעתכם\ניסיונכם. במידה ואני הולך על ה32" יש דגם מומלץ בטווח של 3-3.5 אלף שקל? מה ההבדל בין Full HD ל-HD ready? הבנתי שSONY הרבה יותר יקרים מהשאר,השם של המותג מדבר בעד עצמו,האם כדאי להוסיף קצת\הרבה כדי להשקיע בדגם של החברה הנ"ל? אשמח אם משהו ימליץ על דגם של SONY שלא חורג בהרבה מהתקציב או אפילו נכנס בתקציב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי מה נשמע היה לי פעם plug-in של וינאמפ שהנורותשל המקלדת מהבהבים לפי המוזיקה ... אז רציתי לשאול יש לי מיהו את הפלוג אין הזה? אם יש דבר כזה למדייה פלייר 10 אז יותר טוב.... נ.ב. אני יודע שזה לא ממש קשור לפה כי פה זה יותר חומרה ולא תוכנה חחח אבל עדיין אני לא מוצא מישהו אחר שיעזור לי... :s05:
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
במקרה הזה אם יש לכם מושג אני צריך תוכנה בשם I-Video CD Player 1.0
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות עם מיקרופון וראיתי שיש כמה סוגים ובכמה מחירים ... לדוגמא : Genius Microphone HS-04A HeadPhones ב90 ש"ח ולעומתו : Logitech Stereo 20 USB Headset ב250 ש"ח מה ההבדל ביניהם חוץ מהחברה ? האוזניות של לוג'יטק זה כמעט כבר כמו רמקולים ...
-
- 6 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי כולם, אחרי שנועצתי איתם ובתגובות של זאפ הלכתי לפעול ולבדוק ולשמוע בחנויות... אני מגדיר את עצמי כאודיופיל ויש לי מערכת 8 רמקולים בחדר אחר רצינית.. הרמקולים האלו הם עבור חדר המחשב ומהווים רמקולים משניים. הייתי בחנויות : מחסני חשמל , ביג בוקס, באג , וKSP חיפה. שמעתי את הרמקולים בחנויות : ביג בוקס, באג ומחסני חשמל . אז ככה, אם כל הכבוד לשם של JBL דגם ה CREATURE 2.1 נבדק ישירות מול ה ATP3 בחנות ביג בוקס ומחסני חשמל מאיזור תל חנן נשר ליד חיפה... הATP3 אכלו את ה JBL לארוחת בוקר ועוד ביקשו עוד... הצליל של JBL קצת מתכתי , פלסטיקי , ולא טבעי , אין מספיק עוצמה ולא ארחיב עוד עליהם... קישר ATP3 לקח בסיבוב ובגדול ובהפרש גדול לדעתי. הלכתי לביג בוקס, ושמעתי שוב את ה JBL מול ה ATP…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-