עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MushMush,

ב-14 ביולי 1995 החליטו חוקרי מכון Fraunhofer שבגרמניה, כי הסיומת mp3 היא המתאימה ביותר לפורמט קידוד המוזיקה שהמציאו רוני שני אתמול (ד') מלאו 10 שנים לצירוף האותיות MP והסיפרה שלוש, המוכר יותר כ-MP3, שהפך לשם נרדף למוזיקה בעולם הטכנולוגיה והמוזיקה. MP3 הוא אחד מהאלגוריתמים בסדרה של תקני קידוד אודיו, שמפותחים במימון ה-Motion Picture Experts Group, קבוצה שהוקמה ב-1988, במטרה לפתח קידוד אודיו אחיד. הבעלים של מירב הקניין הרוחני בבסיס פורמט MP3 הוא מכון המחקר הגרמני Fraunhofer , שעסק גם בפיתוח MPEG-4, תקן אודיו חדש. ב-14 ביולי 1995 בחרו חוקרים ב-"mp3." כסיומת לקבצים בטכנולוגיית קידוד האודיו החדשה שהמציאו. מדובר בראשי תיבות לתקן הבלתי ידידותי בעליל ISO IS 11172-3 M PEG Audio…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי מחשב ישן שיש עליו winXP ן-win 98 עכשיו ב-98 הוא לא מזהה תכרטיס קול ואין קול וב-XP הוא מזה אותו כ Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) עשכיו אני לא מוצא תדריבר לוינ 98... אם מישהו ימצא אז תדוה!

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  3. Started by DAVIDD,

H-10 אייריבר איך הבאנדל שלו,איכות שמיעה, חסרונות,יתרונות מחיר 1380 שווה?? יאללה תריצו תגובות אני חושב ללכת על הנגן הזה :s05:

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  4. שלום... ברצוני לדעת אם אני קונה מערכת קולנוע אז האם כל הרמקולים שלי יפעלו או שרק 2 הרמקולים הקדמיים במידה ואני רואה מדיסק שהוא לא דיוידי... ( svcd או divx או xvid ..).

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מה מגיע איתו? מטען סוללה אוזניות מה עוד?

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by Check_Point,

האם זה נורמאלי שמהירות ההעברה של h10 (בחיבור USB 1) היא פחות או יותר 6 שניות לשיר של 6-7 מגה ?

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  7. Started by elad_jacoby,

איך עושים שבMusic זה יעבור לאלבום הבא אוטומטית? זה מתחיל לי את האלבום מההתחלה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  8. Started by x-boy_24,

שלום לכולם היום קניתי רמקולים למחשב של לוגיטיק http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550]] קניתי אותם ב280 שקל השאלה שלי אם שוים את המחיר או שהיה עדיף במקומם לקנות את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 שהם יותר זולים לדעתי אם שוים את המחיר ואני מזה מרוצה מהם ויש לי עוד שאלה כשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז מתחת לסאב וופר היה קצת חם האם זה צריך להיות ככה והם זה יכול להרוס את הסאב והם הרמקולים יכולים להיקרא אם שומעים מוזיקה בעוצמה חזקה לא הכי חזקה אבל די חזקה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by overload,

theinquirer.net והנה הוא... http://www.electronicsnation.com/en/products/flypage/prod_id/62PL9774 כמובן כולל משלוח. הידד ל LCOS.....

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. על מה אתם ממליצים ?? בין המחירים של 200-500 .

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by Ueran,

שלום, המטרה שלי להיות בפורום הזה, היא למצוא עדכון למכשיר ה- iRiver H320 שלי... קיים עדכון אחד בפורום הזה (1.27), אבל הוא לא עוזר לי... המכשיר לא מוכן להראות עברית, גם אחרי שהתקנתי את הגרסה הזו (1.27)... בבקשה תעזרו לי... אפשר ועדיף באי-מייל: ueran@nana.co.il תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by nimi7,

הקיצר אני רוצה ליקנות מאמריקה את המכשיר ואמרו לי שהוא לא יכול להיות דיסק און קי בגלל שיש להם חוק מסוים באמריקה אז רציתי לישאול שעם למשל אני מוריד עידכון אירופאי או קוריאני המכשיר יוכל להפוך לדיסק און קיי??? או שזה לא כל כך פשוט כמו שאני חושב?? תודה מראש נמרוד

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  13. לידידה שלי נמחק הדרייבר/התקלקל.... יש לה כרטיס קול מובנה בלוח אם ווינדווס xp אם מישו יוכל לעזור לי איך אפשר להתקין את הדרייבר דרך הווינדווס... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. למישהו יש מושג איך נקראת הכניסה הזאת? ואם יש בכלל מתאם מהכניסה הזאת לבננה צהובה כזאת של RCA? (לא להתלונן על איכות הצילום.. צולם עם הפלאפון שלי ) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  15. שלום! המשפחה שלי כנראה קונה את ה42WP48 של טושיבה. האם הדגם מומלץ? יש לציין כי אנו משיגים את הטלוויזיה (חדשה לגמרי, לא עודפים וכו') ב15K במקום 20K שהיא עולה. http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=115&CategoryID=137&Page=1 דעות?

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  16. שלום אני מעוניין לשפר את איכות הסאונד שאני לוכד ממצלמת הוידאו (mini dv) אם יש אפשרות לשפר ישירות את הסאונד הנכנס, או לחילופין אחרי הלכידה שלו- לשפר את האיכות באמצעות תוכנה כלשהי... הסאונד אמור לשמש לסרט שאני עורך באמצעות adobe premiere... מצפה לעזרתכם נדב

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום לכם אני נאלץ לפתוח תר'ד חדש כי התרדים הקודמים לא קיבלו לדעתי מענה מספק.. אני רוצה לקנות אוזניות חדשות ולא יודע איזה ומאיפה לקנות אח שלי עובד ומתגורר כרגע בלונדון האם לדעתכם כדאי לי לבקש ממנו לחפש שם אוזניות ולשלוח לי איכשהו ארצה? מה אתם מציעים? מקווה לתשובות רבות ככל האפשר

• 43 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by The Winter King,

שלום, רכשתי לאחרונה מערכת קולנוע ביתי, ויש לי 3 שאלות: 1. איך אני מחבר סאבוופר לרסיבר? בסאב יש חיבור line-in (אדום ולבן), ברסיבר (דנון) יש כניסה אחת שמיועדת לסאב 2. לטלויזיה, דיוידי ורסיבר יש חיבור קומפוננט. מה עדיף לי לקשר בחיבור זה, את הטלויזיה לדיוידי או את הדיוידי לרסיבר? 3. איך אני מחבר את הרסיבר לממיר של יס? תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. היי לכולם , אני מחפש מנשא טוב לרוץ עם ה-H10 . ??? יש למישהו דגם שהוא מכיר או פתרון יצירתי לחגור אותו סביב הזרוע?... מישהו התנסה בריצה קלה עם IPOD MINI או H10 חגורים לזרוע וחווה קפיצות בשיר או CRASH (של תוכנה)? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Snatch,

קראתי שאפשר ליצור רק 256 תיקיות בנגן... מישהו יודע אם יש דרך ליצור יותר ?

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by swg,

במפרט כתוב שיש אפשרות, אבל צריך להוסיף משהו חיצוני. אני רק לא יודע מה. למישהו יש מושג כי אני ממש צריך את זה?! נראה לי איזה כרטיס או משהו, מי שיודע בבקשה שיסביר או ישים לינק או משהו... תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  22. Started by -ox-,

שלום, אני חייב להזמין עכשיו ( מארה"ב ,בשעתיים הקרובות) נגן עד 20GB . אני מתלבט בין IAUDIO X5 לבין IRIVER H320 מישהו מכיר את המכשירים ויכול לעזור לי לבחור , או לקשר אותי לחנות כדי שאני אוכל להשוות מחירים כי מה שאני מכיר זה רק EBAY ושם קצת בעיה להשוות מחירים ... מה גם שאני צריך קצת מידע לגבי ה X5 : איזה סוג אוזניות מקבלים איתו? האם הם איכותיות? האם יש בו רדיו FM? הוא מגיע עם תחנת עגינה או חיבור ישיר? והאם בכלל הוא מומלץ? תודה לעוזרים המהירים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by swg,

האם ניתן להשתמש בfirewire בh10? יש איזושהי דרך, קומבינה או משהו כזה? . יכול להיות שאני סתם שואל פה עכשיו, אבל תמיד שווה לשאול...

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. Started by Check_Point,

עכשיו חזרתי עם הנגן מה אני עושה דבר ראשון ? מחבר להטענה 24 שעות ואז צריך לפרוק אותה כמה פעמים, אני צודק ? מה ההבדל בין הגירסא של ה- 5gb וה- 6gb חוץ מהנפח ? זה נכון שה-6 אירופאית וה-5 אמריקאית ?

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by Shoq,

דודים שלי בארצות הברית ואני רוצה לקנות אוזניות... זה האוזניות שאני רציתי http://www.logitech.com/lang/images/0/3027.jpg אבל כל-כך הרבה אמרו לי שעדיף אוזניות סגורות שכבר נראה לי התייעשתי. ואם זה חשוב אז האוזניות הם בשביל משחקים\לראות סרטים בלילה. ועדיף מאוד שזה יהיה עם מיקרופון האוזניות תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים