אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
עד 350 - 400 לחיבור למחשב.. מוזיקה בעיקר האוס טראנס וגם קצת מזרחית לפעמים.. יש מקום לקנות בדיוטי פרי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא ממזמן את המחשב הנ"ל, מחשב מאד חזק עם ליבה כפולה. סרטי HD מעט מקרטעים לי, במיוחד אם אני מחבר את המחשב לטלוויזה (סוני, LCD, 40 אינץ) בעזרת כניסת HDMI. איזה חבילת מקודדים כדי לי להוריד? אולי אין לי תוכנה מתאימה להקרין סרטים בWINDOWS 7? יש משהו שאתם ממליצים עליו? תודה....
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
התווכחתי עם חבר שלי על כך שאם אתה מזמין IPOD מארצות הברית אז אין אליו אחריות לפחות לא אצל היבאון הישראלי (מי הוא?) אם אני צודק(הוא שאני טועה ולאפל יש אחריות עולמית) אם זה לא דומה ליבוא אפור(אני חושב שכך קוראים לזה) שבו חנות שהיא לא היבאונית הרשמית קונה מכולה מלאה בנגיד מצלמות ומביאה אותה לארץ ואז אין אליה אחריות בארץ לפחות אצל היבאון הרשמי ולא בדיוק קשור אותו דבר עם מחשב נייד של נגיד DELL שאין לו אחריות עולמית אם זה זהה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, אני שומע הרבה מוזיקה במחשב וכרגע יש לי רמקולים של לוג'יטק בעוצמה כוללת של 4 וואט (עלובים למדי) אז הגיע הזמן להתקדם קצת. אני מוכן להשקיע ברמקולים עד 300 שקלים בערך וחיפשתי בזאפ וראיתי שיש לא מעט רמקולים טובים גם במחיר הזה אבל לא הצלחתי להחליט. אני מעוניין ברמקולים בהרכב של 2.1 שיהיו איכותיים יחסית למחיר, בעלי עוצמה גבוהה, לא גדולים מדי,אמידים ולא רועשים! (אני לא כל כך מבין מה אומר היחס אות רעש) כרגע הרמקולים שנראים לי כאופציה טובה הם: altec lansing BXR1121, logitech X240/210,creative a300/m2600 אם אפשר אשמח לקבל המלצות על רמקולים נוספים או מידע נוסף על הרמקולים שציינתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
http://officedepot.co.il/(1nlzdc3bzhzernirk1i1pu3b)/catalogSku.aspx?PR=QJ5&ID=534479 שווה לקנות את האוזניות האלה?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
היום קיבלתי את מדוזה (PROGAMER) מנעה מחשבים, עכשיו אני די בטוח שהרכבתי את החוטים טוב אבל יש עוד הגדרות לסדר, בכול מיקרה אני צריך בשביל זה תוכנה שפשוט שולחות צלילים לכיוונים באוזניות ככה שאני אדע שהצדדים מסודרים ויוכל לשחק, חיפשתי בגוגל אבל לא מצאתי אני אשמח לקבל ממכם עזרה. כמו כן רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף אקווילייזר לדריור של הכרטיס קול כדי לשפר ביצועים במשחק? (יש לי AUDIGY 4 SE) והדרייור שהורדתי מ- CREATIVE הוא כזה דרייור לייט ואין הרבה מה לשחק בו....... (אולי להתקין איזה משהו שיהפוך את הכרטיס ל- X-FI לדוגמא ואני אוכל להתקין את הדרייור של X-FI, שמעתי על כאלה שעשו את זה עם AUDIGY 2 ZS..) מקווה לקבל התייחסות :>
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
רובכם כבר יודעים על התעניינותי בזאו-לו של אורי. בשיחות איתו הוא ציין שהכבל הדיגיטלי המסופק עם הזאו-לו המשודרג(ושמגיע גם עם הזאו לו הרגיל כמו שיש לאנטולי) בסיסי מאוד, ואני חושש שהוא מונע מיצוי הפוטנציאל. לכן שאלתי היא אם בכלל צריך יותר מכבל דיגיטלי בסיסי ב20 שקל? או שהמחירים מרקיעים גבוה?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
http://uk.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1293&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no= חיבור כמו בתמונה כאן. מע' שהסאב הוא גם המגבר, ממנו יש את כל היציאות ל5 רמקולים (סנטר אחוריים וקדמיים) איזה כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב ומאיזה צבע בדיוק, לסאב/מגבר? (יש לו IN של RCA)
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
האם משחקים וסרטים תומכים ב-SURROUND של 7.1 ,או שזה סתם גימיק מסחרי נוסף, ואין שיפור לעומת 5.1 ? במילים אחרות האם לדעתכם יש טעם לרכוש RECIVER שתומך ב-7.1 או שזה סתם ביזבוז כסף שלא יתן לי שום שיפור משמעותי לעומת 5.1 ? האם בכלל האוזן האנושית של האדם הממוצע מסוגלת בכלל להרגיש בהבדל הזה של תוספת 2 ערוצים? שימו לב ,כשאני מדבר על סרטים אני מדבר על סרטי HD שמורדים מהרשת. אין הכוונה לסרטי HD שמגיעים במדיות של BLUE-RAY
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי זה אם יש הבדל מיוחד באיכות הסרטים שלי 720P/1080P במידה והם מחוברים ב-DVI2HDMI לבין חיבור HDMI2HDMI ?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
צריך המלצה לאוזניות בתקציב 200-300 למוזיקה, שיהיו אוזניות נורמליות (לא אוזניות כפתור, In ear), שיהיו נוחות, ולא גדולות מדי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
לאחר קריאת הביקורת שם מישה על הרקולס, הם נוספו לרשימת המועמדים שלי אם זה באותו מחיר, מה כדאי? HERCULES או קרייטיב? כי ההרקולס נראים יותר יפה :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס קול שלי: איך מגדירים רמקולים 2.1?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כאלה: http://cgi.ebay.com/10-EAR-FOAM-PAD-COVER-IPOD-IPHONE-MP3-EARBUD-EARPHONE_W0QQitemZ270504754333QQcmdZViewItemQQptZOther_MP3_Player_Accessories?hash=item3efb56fc9d#ht_2099wt_1165 פשוט נראה לי אבסורד להתעסק עם משלוחים בשביל כזה דבר קטן... איפה בארץ יהיה אפשר למצוא דבר כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בו נניח שאני לוקח מגבר שיש בו 4 ערוצי הגברה סטריופונים 4x100watt RMS ולוקח 2 רמקולים שיכולים לעמוד בהספק אמיתי של 250RMS ומחבר מערוץ A+B 1 לרמקול ימין אחד ומA+B 2 מחבר שוב לרמקול ימין עוד אחד וככה גם לרמקול השמאלי, השאלה שלי האם זה יעבוד והאם זה יתן את ההגברה של 4 הערוצים ביחד על 2 הרמקולים ?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
הרמקולים פשוט לא נדלקים לי יותר. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכבלים שלהם אבל שום דבר לא עוזר. מה לעשות ומה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי הסברים על ה-iPod מי איך להכניס שירים ואיך להכניס תמונות וסרטים כי אני מתחיל להשתעגע אם ה-iPod :s07: :s07:
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לטלויזיה (שטוחה?) בגודל 29' + שתהיה במחיר 3,000 +/-. ??? היא תהיה בסלון, אין ממש מקום ליותר מפני שאין מקום על המזנון... :-\ יש המלצות? מעוניין בכל מיני פיצ'רים נחמדים, חדות טובה, צבעים, אם זה אפשרי עם קצב ריענון גבוהה ( ??? ), שטוחה. תודה מראש, ואם אפשר לקבל המלצות לחנויות לביקור כדי להתרשם.
-
- 1 תגובה
- 862 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב 2.4 בעל לוח אם shuttle av40s משום מה הwindows לא מזהה את הכרטיס קול כאשר אני נכנס למערכת -> מנהל התקנים מופיע שם כי הבקר מסך והבקר קול לא מזוההים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם כשאני מחבר את המחשב למערכת הסטריאו שלי (סאונד יותר איכותי מן הסתם) יש לי רעש רקע מרגיז. משהו דומה לרעש שמקבלים כאשר מקרבים בין פלאפון למערכת... חבר שלי חושב שזה בגלל הכבל. אוקי ואם כן איך פותרים? ואם לא אז מה הסיבה? ומה הפיתרון? תודה מראש תום
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אם אני קונה מערכת חדשה אני לא רוצה להתפשר מבחינת חוטים שרצים בסלון. מה טווח המחירים? האם כדי בכלל לקנות מחו"ל? מה הדגשים בקניית רמקולים אלחוטיים ומה המגבלות שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
LOGICFOX T5.1 * high-quality MDF cabinet * Built-in 5.1channels amplifier * Ac-3/DTS ready * Individual stereo input available * Magnetically shilded * Simulated surround effect: stereo can be converted to surround * Channel volume control:Front¢er surround and bass * Self-protection of over-voltage, overload. * Compatible for PC,DVD,VCD,CD,TV,ECT. Output power: 30w + 15W*5 Speaker unit: Subwoofer: 5 4/1" center:2*3" Front&rear: 3" Frequency response: 35HZ-20KHZ Separation of subwoofer: ≥50dB Separation of Satellite: ≥45dB Dimension of cabinet Subwoofer:270mmW*320mmD*190mmH center:260mmW*105mmH*95mmD Front&rear:115mmW*125mmD*130mmH Pack…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מנסה כבר כמה שעות להעביר תמונות מהמצלמה למכשיר. אין לי שום בעיה בחיבור אבל אני לא מצליח להבין מה אני צריך לעשות כדי להעביר את התמונות? ההוראות של הנגן לא עוזרת הם רק מסבכות את העניין מישהו מבין?
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי כבר מסוג display port ל- HDMI... איך אני יכול להיות בטוח במאת האחוזים שאני מעביר מידע לטלוויזיה במהירות המספיקה לצפייה בשידורי 3D ללא שום פיחות באיכות התמונה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
Microlab FC-861 5.1 100W RMS http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_2780_3250&products_id=32775 איך האיכויות של מקרולב בכללי? הבנתי שהם די לא פופולריים בארץ אבל דיי איכותיים, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-