אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי דיסקמן של סוני מדגם D-E200 כבר שנים רבות (בערך 5 שנים) ועד עכשיו הייתי בטוח שהוא מקולקל בגלל שהוא סירב לקרוא דיסקים. לאחרונה החלטתי לנסות שוב את הדיסקמן אבל הפעם עם דיסק לא צרוב (קנוי), ולמרבה הפלא הדיסק קרא אותו במהירות. כל דיסק צרוב שאני מביא לו לא מצליח להיקרא. בדיסק מן השני שלי שהוא יותר חדש (בן שנתיים) הדיסקים הצרובים מתנגנים מעולה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחבר מערכת רמקולים של ALTEC LANSING מדגם ADA745 4.1 לכרטיס קול סאונד בלסטר לייב 5.1. חיברתי את הרמקולים ליציאות המתאימות בכרטיס בדיוק כפי שמופיע בדף ההסבר, הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל סרט שמקודד ב AC3 אני לא שומע כלום ב 2 הרמקולים האחוריים מלבד רחש תמידי.. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך ניתן לסדר את זה??
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט אם לקנות אותו יד שניה [900 ש"ח ] ... מה אתם אומרים על הרמקולים? שווים? הנה לינק מזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=Creative+inspire+5.1+5700&x=37&y=5 אל תדברו איתי אם שווה לי מבחינה כספית, כי אני יודע שכן... אני רוצה לדעת על האיכות , עוצמה וכאלה תודה לכולם , אביאל.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום. ברשותי מערכת קולנוע ביתית (מתוצרת hyundai, אם זה משנה) וחבירתי אותה למחשב. חיברתי אותה בחיבור רגיל לרמקולים במחשב וחיבור בננות (לבן ואדום) למערכת עצמה. עכשיו משום מה, לא משנה מה אני עושה, או איך אני מחבר את הרמקולים, אני יכול לשמוע רק ברמקול השמאלי והסאב. אם מישהו ידוע פתרון לבעיה, אנא עיזרו. אחרי שלב מסוים נמאס לי לשמוע רק ברמקול הימני וחיברתי את הרמקול השמאלי והמרכזי לאותו חיבור של הרמקול הימני. במצב זה, ישנו "סראונד" מאולתר אבל ברגע שאני מגביר את הווליום מעל 25 (חצי מהמקסימום) נוצרות הפרעות סטטיות בסאונד. אם מישהו יכול לעזור בפתרון אחד מהבעיות האלו, אני אודה לו מאוד. בתודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
רכשתי מאמאזון לפני 3 שבועות איי ריבר H10 5 GB .ביקשתי מסבא שלי שיישלח לי לארץ.. בהתחלה עבד מצוין..נכנסתי לאתר עידכנתי אותו ועידכנתי בהצלחה........ שלשום בערך....הפעלתי אותו והוא כתב הודעה כזו: system files missing to restore the system files, connect H10 to recovery tool. www.iriveramerica.com ניסיתי לחזור על תהליך העידכון שבעבר כבר עשיתי.......אבל המחשב לא הצליח לזהות אותו.....וכנ"ל האאיי ריבר את המחשב.... לפעמים אפשר לראות שיש ביניהם תקשורת..... רק אחרי שהוצאתי קצת את הכבל והוא כתב OK TOO DISSCONNECT העידכון התחיל לפעול במחשב..... עקבתי אחרי ההוראות.לא היה שום מסך טעינה כמו פעם קודמת (חשוד....) והבעייה נשארה..... אני מאוד אודה לכם אם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי לאנש…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לסלון את הטלויזיה http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=100&CategoryID=138&Page=1 זאת בקיצור טלויזית LCD עם רמת ניגודיות של 1:800, האם זה טוב? בעלת מהירות תגובה של 15MS, חשובה פה מהירות התגובה? זו היא טלויזיה לסלון! והאם TOSHIBA היא חברה טובה? אמינה? בעלת מוצרים טובים? ואם למישהו יש את הטלויזיה הזאת אשמח לשמוע עליה ביקורת תודה גדי
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ולפני שאני מקבל אותו רציתי לדעת עוד כמה דברים עם כדי ליקנות אותם מה שלא מקבלים בחבילה!! אז זה מה שמקבלים ולא מקבלים לפי התמונה!! מה שכתוב בסוגרים לא מקבלים!!! 1. כדי לי ליקנות שלט??? כאילו להוסיף אותו??? 2.מה זה Cradle הזה?? מה הוא נותן לי בעצם? וכדי ליקנות אותו??? 3.נרתיק חייבים זה הזמנתי כבר! 4.והכבל הזה http://onlinestore.cowonamerica.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=52 מקבלים אותו בחבילה? לא הבנתי יש שם שני כבלים שמקבלים ולא הבנתי עם זה אחד מהם!!! תגידו לי בבקשה!! תודה מראש לעוזרים!! נמרוד!1
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי היום חזרתי מארה"ב אחרי טיול של שבועיים במשך כל השבוע שהייתי בניו יורק חיפשתי את הX5 ולא מצאתי בשומקום... מצאתי בעיקר אייפודים... השיווק שם מאד אגרסיבי חח בכולופן, קרוב משפחה שלי הזמין את הנגן מאמזון וקיבלתי אותו ב300 דולר והכל בסדר... הבעיה היא שזו גרסא אמריקאית אז לא קיבלתי את כל הOptionals... השלט לא ממש חשוב לי, אף פעם לא אהבתי שלטים... העריסה זה דבר נחמד אבל אני מוכן לוותר הבעיה העיקרית היא נרתיק... אני מפחד לשים את הנגן בכיס עם דברים אחרים או בתיק, שהמסך לא ישרט... אני ממש חייב את הנרתיק הזה יש למישהו מושג איפה אני יכול לקנות אותו בארץ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העדיפות אצלי ככה: קודם מוזיקה, אחרי זה סרטים ואחרי זה משחקים מה הכי טוב לי? אוזניות\רמקולים 2.1\רמקולים 4.1\רמקולים 5.1 \ רמקולים לא למחשב עם רסיבר סטריאו כרגע יש לי LOGITECH Z560 4.1 והם די טובים אבל משהו חסר. שאלה נוספת : למה בעצם צריך רסיבר סטריאו? מה תפקידו עריכה: יכול להיות שהמיקום של הרמקולים לא משהו. (החדר בטוח לא טוב אבל אין לי אפשרות לעבור חדר) הם ממוקמים ככה שהרמקולים הקדמיים בצידי המסך והאחוריים על הטלויזיה והבאס מאחוריי ומכוון לפנים החדר ואני צמוד לחלון צדדי
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כנראה לחצתי על משהו בטעות ואחרי שיר מסויים הוא מתחיל אותו שוב ואין לי מושג איך מבטלים את זה.
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איך אני עושה שיראו את רשימת השירים לפי הTAGים שלהם ואז ניתן לעשוד סידור לפי אומן/שם השיר/ג'אנר
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות נגן מבית ריו. האפשרויות הן : karma, nitrus, carbon5g, carbon 2.5giga. המחירים די זהים פרט לניטרוס שהוא זול משמעותית. אני מחפש זמן סוללה ארוך ואם אפשר עברית. מה דעתכם? והאם כדאי לשקול נגנים מחברה אחרת? תודה
-
- 27 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המטרה היא קולנוע ביתי, מינימום 5.1.... שוטטתי הרבה, ונואשתי. אין לי מושג ירוק או סגול ברסיברים, ואולי יש כאן מישהו שכן מבין, ויכול להגיד לי מה אני מחפש, מה חשוב שיהיה, מה נחמד שיהיה ודגמים מומלצים. עם רמקולים זה קצת יותר פשוט, פשוט צריך לאהוב את מה ששומעים, אבל גם זה בעיה, כי יש מבחר ענק, והאיכות היא די לינארית למחיר, והתקציב שלי מוגבל... אני חושב שאני יכול להגמיש עד 4000 אם יש איכות מוכחת ששווה את ההשקעה. בינתיים, אני אפילו לא יודע במה כדאי לשים את רוב הכסף, ברמקולים או ברסיבר. בינתיים דגם שמצא חן בעיני היה הDENON AVR 1804. גם ה-SR4500 של MARANTZ נראה חביב. שניהם סביב ה-2000 שקל. מבחינת רמקולים, מה שהכי מצא חן בעיני מבחינת ביקורות היה Cerwin-Vega AV632. הבעיה היא שהם …
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אחד אבל לא הנתי משו לגבי העברית במכשיר זה בא ישר עם או שצריך לעדכן 2. אחרי שיש לי עברית בפנים איזה עברית זה בדיוק ...כאילו חיפשתי בפורום פה ולא הבנתי ממש...רשום משו על טגים מה זה טגים???? הבנתי מיזה כבר שזה לא התפריטים והכל זה רק משו בשמות של השירים
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות את הרמקולים לוגיטק Z5500 הם עולים בארץ 3000 שקל הייתי רוצה לדעת האם יש סט יותר טוב במחיר הזה. הרמקולים יהיו למחשב כלומר טלוויזיה סרטים מוזיקה משחקים DVD פשוט הכל כל ההצעות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני מדבר על אוזניות טיפה יותר רציניות משל Logitech Senneshier Medusa או משו כזה.. יש איפשהו בארץ? כי אני עוד לא ראיתי.. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קניתי רמקולים של לוגיטק x220 וכשאני שומע שירים בעוצמה חזקה אז יש באסים חזקים מהסאב וופר וכשאני מוריד את העומה של הבסים עדין מרגישים אותם די חזק והשכנים משגעים אותי אז השאלה שלי אם יש איזשהו תוכנה למחשב שאפשר בעזרתה להוריד את הבסים של הרמקולים תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי ככה 2500 שקל להשקיע במערכת טובה אני צריך המלצה על רמקולים מגבר ונגן דיסקים בתקציב של סביבות 2500
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם יוצאים מנקודת הנחה שכל שלושת הרכיבים הללו הם באיכות מעולה וצריך להחליט אם לחבר האוזניות לרסיבר או לכרטיס. תודה
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
האם אפשר להעביר את מה שמקליטים ברדיו,ולמחשב ולצרוב לדיסק(לא משנה אם זה דרך המדיה פלייר)? האם מקבלים את כל החלקים שמקבלים בגירסה אירופאית?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כאמור בREVIEW המשובח שלכם - ניתן לקרא קבצי טקסט פשוטים . אני מתכנן לקנות מחר את המכשיר - אבל הייתי שמח לו היה מישהו שניסה והצליח לקרא קבצי טקסט - שיספר - או יצור קשר : dan_kori@walla.com
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אוקי, שלום, פעם כבר פתחתי דיון, וחשבתי שאני יקנה את הARCHOS GMINI XS202 מאז השתנו דברים..... אז חשבתי הרבה, והתייעצתי לקראת קניית נגן חדש, יש לי 4 אופציות עיקריות ואני צריך שתעזרו לי להחליט, אני צריך שיהיה מעוצב, איכותי, חזק, בעל פיצרים וכו.. הנה ההתלבטות: 1. IRIVER IFP 799. יתרונות: איכותי במיוחד. חסרונות: פחות יפה ממהנגן השלישי והרביעי. עוד נקודה שמישהו אמר לי שעומד להגיע מחליף ל799, U10 למישהו יש מושג?? 2. Creative muvo micro V/N200 1GB יתרונות: איכותי במיוחד חסרונות: פחות יפה מהנגן השלישי והרביעי. 3. 2GB I- AUDIO 5 (לא X5, רק 5) יתרונות: יותר יפה מהראשון והשני, 2GB. חסרונות: פחות איכותי מהראשון והשני. עוד מהחברה אי אודיו, זה הF1, שנמכר רק בקוריאה, אבל אני מגיע גם לקור…
-
- 12 תגובות
- 984 צפיות
-
-
קניתי כבל svideo-rca חיברתי למחשב ולטלויזיה, הכל היה בסדר. אבל במקום לראות את התמונה בטלויזיה בצבע היא הייתה בשחור לבן. המחשב שלי הוא מחשב חדש לחלוטין, כך שהבעיה היא לא במפרט הטכני. הטלויזיה היא מתוצרת גרונדינג-גרמניה. אם מישהו יוכל לעזור לי לראות את התמונה בצבע אני אודה לו מאוד. לעזרה או השאירו הודעה בפורום או במייל lionet1@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הייתה לי בסלון טלוויזיה 34" (לא שטוחה) שהתחילה לעשות המון בעיות (מסך נהפך לשחור וצריך לדפוק על הטלוויזיה כדי שתחזור התמונה וכו'). אז אבא שלי החליט לקנות טלוויזיה חדשה, וחשב על תקציב של 2000 ש"ח. אז קודם כל, בתקציב של 2000 ש"ח אפשר להשיג טלוויזיה איכותית? שתהיה כמובן 30-29". לא משנה לי שטוחה או לא, בעצם לא יודע במה זה מועיל! הוא בנתיים חושב גם על המבצע של HOT או YES שהם "מחלקים" טלוויזיה, ואני משכנע אותו שלא ילך על זה כי הטלוויזיה בטח תהיה גרועה באיכות נמוכה!
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שבוע טוב ושלום לכולם , בחודש הקרוב אמא שלי נוסעת לחו"ל , והיא הולכת לקנות לי משם נגן MP3 [אין חנות ספציפית] . המחיר המקסימלי לקנייה מחו"ל היא 1,500 ש"ח לכן בארץ זה אמור לעלות יותר באיזה 300-400 ש"ח... אז תנסו לחשב לפי זה. מה אני צריך בנגן ? 1) שיהיה נוח לתפעול 2) שיהיה קטן וקל מאוד חשוב לי 3) די הרבה שעות של בטריה 4) 20GB 5) רדיו 6) קבצי טקסט , תמונות 7) צבעוני 8) טייפ מנהלים , מקליט זהו נראה לי. אשמח להצעות
-
- 41 תגובות
- 2.4k צפיות
-