אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אפשר למצוא משהו נורמלי? אני יכול לגלוש קצת במחיר אבל מעדיף שלא..ואפילו מעדיף בפחות אם אפשר למצוא משהו נורמלי וזה לא למערכת קולנוע..אין לי רמקולים והכל זה סך הכל לטלויזיה מסכנה של 29" מלפני 8 שנים של מץ...בקיצור לא נראה לי שצריך מכשיר איכותי כלכך כי הטלויזיה די מעפנה. ואם יש משהו בדיוטיפרי תגידו..כי אני טס ביום שני אז אפשר לקנות שם אם יש משהו משתלם תודה עריכה: מצאתי באתר של הדיוטיפרי http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=91 יש פה כמה מכשירים שקוראים DIVX וכתוביות ב60 דולר..זה ממש יהיה טוב אם זה כלכך זול כי אני חוסך עכשיו בכסף ואנלא יכול סתם לבזבז השאלה אם המכשירים הזולים האלה שווים משהו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה הסדרה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_1746 שני דגמים (DAH-1500/1700) כשבכל דגם נפח של 512MB ו-1GB. ראיתי את סדרת הנגנים האלה במקרה בפנדה, ואני חושב שהם חדשים. סקרן לדעת מה אתם חושבים עליהם, על האיכות והשוואה לעומת נגנים דומים.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני נוסע בעוד שבועיים לרוסיה ואני מחפש אוזניות נוחות עד מאוד,עם איכות סאונד סבירה עד טובה, במחיר מגוחך. מצאתי את האוזניות הנ"ל יד שניה ב100 ש"ח, לקנות?
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
האם יש דרכים שאפשר לשנות באפשרויות של הנגן כך שהנגן יגזול פחות בטריה.?? כמו בהירות מסך וכו... האם הקלטה לוקח הרבה?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
-
גלשתי בTGP וגיליתי שהם עשו מבצע עם באג או משהו, הם מוכרים את הסאנדיסק במחיר ממש זול,זה מה שהם אומרים לפחות http://www.tgp-il.net/newslinks/EEkkFluFAAfuwTJmoi.php מה אתם אומרים ? אני לא צריך יותר מזה,וגם שמעתי מחברים שלי שהוא ממש טוב ועוד במחיר כזה הוא מציאה אם לא יגידו לי משהו אחר כנראה שאני אקנה אותו,הוא נראה דיי טוב למחיר שלו-מה שאין לי ממש
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני כנראה מזמין את האוזניות האלה , והייתי רוצה לקבל דעה על האיכות שלהן , נוחיות , מאנשים שמשתמשים בהם כבר תקופה ... הולכות לעבוד עם אייפוד , הבנתי שהעוצמה שלהם דיי חזקה , ולא אצטרך להגביר יותר מדי כדי לשמוע טוב . אודה על כל התייחסות בעניין . תודה .
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
זה בשביל בן דודה שלי הוא קונה מחשב חדש, איזה רמקולים הייתם מציעים בטווח מחירים של 300-500? הוא אמר לי שאין מגבלת כסף, סתם חבל על הכסף לשרוף הרבה כל כך על רמקולים, ב500 ש"ח אפשר להביא רמקולים די טובים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש למחשב כרגע יש לי אונברד ממש חרא ac97 הכי גרוע שיש נראה לי
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש רסיבר לחדר בעיקר לשמיעה ועריכת מוסיקה... איזה ריסיבר כדאי לקנות מבין השלושה ולמה? Denon 1804 Harman Kardon AVR230 Marantz SR5400 אני מחבר אליו רמקולים לוייניים של Morel כל רמקול 100w
-
- 6 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ניסיתי להטעין אותו בפעם הראשונה והוא פשוט נתקע לי עם המנורה דולקת והכל!!! פשוט נתקע ולא מגיב למקשים!!!! מה עושים??!!! תודה מראש!! :-\ :-\ :-[ :-[
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי מביקורות שהן טובות מאוד לטווח מחירים שלהן (בין 30 ל45 דולר) הבעיה היא שהן טובות לניידות אבל לא בטוח לריצה מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קצת לא מעודכן בקשר לזה.. למי מיועדים מכשירים כמו IPOD, IRIVER, IAUDIO X5? והאם נגני הFLASH שווים משהו? אני ואח שלי רוצים מכשיר שניתן יהיה לרוץ איתו ולהקשיב לו אני מניח שמה שהכי מתאים זה נגני FLASH תקנו אותי אם אני טועה. מה אתם ממליצים?
-
- 49 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לא במחיר מופרז... כרגע יש לי אוזניות ב100 ש"ח שהם טובות אבל נדפק להם הסראונד... צד אחד יותר חזק מהשני וגם הן לא ממש נוחות ככה שאני רוצה להחליף למשהו איכותי יותר... לדעתי עדיף אוזניות איכותיות מאוד ורמקולים בסדר... כי בעיקרון באוזניות שומעים יותר טוב ובמיוחד ביחס למחיר ורמקולים שיהיו רק כשיש חברים או משהו... בכל מקרה המטרות של האוזניות הן למשחקי רשת כמובן... אבל גם למוזיקה ושלא יהיו כאלה כמו של הDJs הענקיות האלה... זה פשוט לא נראה טוב חחח אבל גם לא הקטנות שמגיעות עם MP3... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כבר חודש מתלבט איזה אוזניות לקנות! ולמרות כל ההודעות (כאן ובפורמים בחו"ל) עדיין לא החלטתי מה לקנות. התכוונתי להזמין היום מהחנות "מוסיקה 10" את האוזניות HD 202 של סנהייזר. אבל בפורום HI-FI הציעו לי לא לקנות אותם, וללכת במקום על האוזניות שמצויינות בכותרת. רק הבעיה היא שאני לא מוצא את האוזניות האלה בארץ (לפי חיפוש באינטרנט). יש לכם מושג אם יש חנות בארץ שמוכרת אותם ובאיזה מחיר? בחו"ל הם נמכרות ב-70 ש"ח. מצאתי מאותה הסדרה גם את ה-KOSS KSC-50/22, איך הם? מישהו השתמש בהם פעם? אם הם לא נחותים בהרבה מKSC-75 אני אקנה אחד מהם (כנראה את ה-KSC-50).
-
- 4 תגובות
- 849 צפיות
-
-
יש לי את הלוח ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset שכולל כרטיס קול (משולב) ויש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS מה יותר איכותי בניהם לשמיעת מוזיקה ? ובכלל במה עדיף להשתמש ?
-
- 5 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש ב- comp-il הגירסה של ה-20 ג'יגה ב-2000 ש"ח.... מישהו קנה אצליהם פעם? איך הם? איך השירות שלהם?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במה אני ישמע בכל ה5.1? השימושים שלי במחשב הם משחקים וסרטים שה"קניתי" (אסור להוריד! להוריד זה רע! ) מהאינטרנט... אני יודע שבסרטי DVD מקוריים יש 5.1 אבל אני לא יודע אם בסרטים כאלה יש... אז השאלה היא קודם כל האם בסרטים יש 5.1? וגם במשחקים האם יש שימוש ב5.1 תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות נגן(בתוך 3 שבועות בערך) לקראת הנסיעה לפולין ובכלל, ואני מתכוון להשקיע במשהו איכותי שיחזיק לי גם לצבא(בעוד שנה) אני לא מתכוון להשקיע יותר מ1600 שקל ככה שהאופציות הכי טובות לפי בדיקה שעשיתי הן הH320 והH10. ההבדלים העיקריים ביניהם לפי מה שראיתי הם קודם כול הגודל, שטח האיחסון וזמן הבטרייה(שני האחרונים לטובת הH320), ראיתי שלH320 יש המון המון פיצ'רים ותכונות יחודיות אבל מצד שני לאחר שקראתי את הביקורת עליו יש לי כמה שאלות: בביקורת נכתב שמעבר בין שירים לוקח בין 5-15 שניות האם זה באמת כול כך נורא כמו שזה נשמע? "מעבר בין שירים" למה הכוונה? למעבר בין שיר שהסתיים לשיר הבא אחריו או למעבר בין שיר שמנוגן לשיר אחר בתיקיה אחרת או לא בסדר הניגון? עד כמה הוא גדול? ראיתי את …
-
- 28 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
האם לכרטיס הקול בלוח אם שלי asus a7v133 יש את היציאה הזאת? אם לא, אז מה הכרטיס קול הזול ביותר שאני יכול למצוא שיש לו את היציאה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחפש משהו סביר במחיר ממש זול, הסיבה לכך פשוטה, זה משהו זמני לחודשיים שלושה.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התקלקל לי הלוח אם(ASUS P4P800)והוא הוחלף לאותו דגם במסגרת האחריות עכשיו חיברתי את ה-Rio Carbon כדי להעתיק עליו כמה שירים, המחשב זיהה אותו מיד והראה לי את הכונן הנשלף בחרתי שיר כלשהו והעתקתי, פתאום קופצת לי הודעה-אישור איבוד זרם מידע, וכתוב איזה משהו מוזר יש לציין שזאת פעם ראשונה שזה קורה לי, ועם הלוח הקודם אף פעם לא ראיתי הודעה כזאת, הכל היה חלק לגמרי בהעתקה אל המכשיר וממנו צירפתי תמונה של ההודעה: למישהו יש מושג מה זה בכלל? ואם כן איך אפשר לסדר את הדבר המציק הזה זה קורה עם כל קובץ שאני מנסה להעתיק אליו
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי לראות מהמחשב סרט בטלוויזיה? אני יודע שצריך קבל rca זכר וזכר אבל אני צריך גם כרטיס טלוויזיה במחשב או משהו כזה? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני קונה נגן FLASH של LENCO אני יודע, לא הכי מזהיר אבל במחיר ממש טוב http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=149523 (ועם כל הרצון הטוב אין לי כסף ואני צריך מוזיקה). הבנתי שהאוזניות שמגיעות איתו מזעזעות באיכות הירודה שלהן והייתי רוצה לקנות אחרות, התקציב: 75 שקל (הנגן עולה לי 230 !) אם ההבדל בין מה שאני יכול לקנות בסכום הזה לא שווה את הרכישה תגידו אבל אני מקווה שמישהו פה מכיר אוזניות שיצדיקו קניה אפילו במחיר כזה.
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שואל את השאלה סתם בשביל ידע כללי. איזה חברות שמוכרות אוזניות נחשבות לחברות איכותיות ומתקדמות (אפילו בינוניות)? כמובן שהמוצרים שלהם נמכרים בארץ ולא רק בחו"ל. תודה
-
- 24 תגובות
- 3.6k צפיות
-