עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. בראשותי זוג SOLO7C שמחוברים למחשב לצורך מוזיקה, מאוד נהנה מהם. שואל האם כדאי לשדרג לדגם החדש (SOLO9C) מבחינת איכות סאונד? לא מצאתי סיקור בעניין או בכלל סקירה לגביהם. אשמח גם לשמוע חוו"ד ממי שמשתמש בדגם החדש (9C).

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by TuborgRed,

שלום לכם , ברסירבר ימאהה 457 בעת האזנה לאות בסראונד, ישנם את 2 האופציות Standard \ Enhanced בפיענוח האות .. מה ההבדלים למעשה? האחד מוגבר והשני לא ? הרי בכל מקרה ההגברה נעשת בלי קשר. תודה.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by rotemlp,

היי חברים, אני ככל הנראה ארכוש בקרוב מערכת 2.1 חדשה למחשב (Corsair SP2500) בעיקר למוסיקה וקצת לסרטים. לדעתי מן הראוי שאשקיע גם בכרטיס קול איכותי. האם יש לכם המלצה כלשהי? כרגע הכרטיס שבעיקר משך את תשומת ליבי הוא ה Asus Xonar Essence STX. אומנם אני מודה שאני לא באמת מבין בתחום ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגם אחר במידה וזה לא מתאים לדרישה. (אולי ל Asus/Creative יש דגמים שיתאימו יותר לצרכים שלי). אודה לעזרתכם. רותם

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  4. עדכון: העסק פועל לי עכשיו - פשוט מדהים - ראו פוסט למטה.. שבוע שעבר נסעתי לקחת את ה איי פוד פי סי 10 גיגה שלי וקניתי בשבילו AUDIGY בשביל הFIREWIRE (כנראה טעות, בכל מקרה אני לא יכול להחזיר את הכרטיס או להחליפו). המוצר הוא ממש מדליק, פשוט מדהים - קטן, בעל מסך ענק ותפריט ממש חכם , עם גלגלת מגע ממש נוחה, תאורה לבנה מדהימה, וזה גם מושך כל בן אדם שנמצא בסביבה ורואה את זה בלי קשר לגיל דת גזע מין ועדה - וכל זה עוד לפני שיש בו בכלל שירים . אבל הגעתי הביתה, חיברתי את הכרטיס (לא בקלות - אני מקווה שבסוף יש לי את הדריברים האחרונים), ואת ה IPOD אבל לא הצלחתי להעתיק קבצים. הקיצר לאחר כל מיני דברים שלא אפרט כאן השתמשתי בתוכנה שנקראת RESTORE כדי לפרמט את הIPOD ולהחזיר לו את התוכנה המקו…

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. הגודל הרצוי הוא 37-42", בתקציב שעדיף שישאר מתחת ל3K. חשוב: - הטלויזיה תשמש בעיקר לשידורים רגילים שאינם בהכרח HD או מסך רחב - סרטים בעדיפות שנייה - מרחק צפייה - 3 עד 4 מטר - אם יש אפשרות לניגון סרטים מהארד דיסק חיצוני (עם הזנת חשמל משלו, כך שאין את בעיית הזרם הנמוך שיש ברוב חיבורי הUSB בטלויזיות), מה טוב. אין צורך בתמיכה בכתוביות בעברית, וממילא זה לא סעיף חובה וכל השאר סטנדרטי. מה אתם אומרים? יש סיבה ללכת על משהו יקר יותר מנניח LG 42LD460?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  6. היי, יש לי בעיה ממש מוזרה בכרטיס קול שלי, העיגול הירוק הזה שנמצא על הכרטיס, שאליו מחברים את הפלאג של הרמקולים איכשהוא נשר לי, ועכשיו הרמקולים ממש מקרטעים. החיבור לא נתפס טוב וצריך לשחק עם זה שעה עד שזה "תופס", וכל נגיעה הכי קטנה במחשב זה חוזר לא לעבוד וצריך שוב לשחק עם זה עד שזה עובד שוב. השאלה שלי - האם יש איזהשהוא פיתרון יצירתי לסדר את זה, או שאין מנוס מלקנות כרטיס קול חדש? תודה רבה מראש, אשי.

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  7. Started by Gimel,

מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  8. Started by Holy,

האם הוא כולל תחנת עגינה או רק כבל USB? אני מזמין מחול ורוצה לוודא שיש לי כל מה שאני צריך

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  9. כאשר הרזולוציה במחשב על 1680X1050 התמונה בטלויזיה מרוחה. ההבדל בין התמונה החלקה במחשב לעומת התמונה בטלויזיה ניכר מאוד לעין. רק כאשר אני מוריד את הרזולוציה במחשב ל1280X1024 התמונה נהיית חלקה. אני משתמש בחיבור HDMI לטלויזית HAIER HDREADY. עכשיו הדבר המוזר- הדבר רק התחיל לקרות לאחרונה, עד לפני כמה זמן הכל עבד חלק והטלויזיה הראתה תמונה חלקה בכל רזולוציה. האירוע שקרה הכי קרוב לפרק הזמן שבו שמתי לב לשינוי בטלויזיה הוא שהמחשב שלי קפא והייתי צריך להוציאו מהחשמל ולהדליקו מחדש. אני משתמש בASUS G1 בעל כרטיס מסך NVIDIA GE FORCE GO 7700. אשמח לקבל כל עזרה במה בדיוק הבעיה והעיקר מה ניתן לעשות בנידון.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן, מצורף שרטוט של הדירה שאני רוצה לאבזר. הסטטוס כרגע הוא 1. ללא רמקולים למחשב 2. רמקולים BUILT IT במסך טלוויזיה 3. חוטים מושחלים בשביל כל הרמקולים שציירתי בשרטוט (סנטר, סאב, 4 היקפיים) 4. ללא רסיבר - הוא אמור להיות איפה שהטלוויזיה - לשם כלל החוטים מגיעים. מה אני רוצה / שואל רוצה לקנות רסיבר ורמקולים לדירה ושגם המחשב יחובר (אלחוטית?) לרסיבר בצורה כלשהי. כשהמחשב מחובר - ה"תצורה" של הרמקולים צריכה להיות שונה מאשר כשהטלוויזיה / מקרן עובדים. כלומר הרמקול הקדמי -ימני הופך להיות קדמי - שמאלי והרמקול הימני-אחורי הופך להיות קדמי-שמאלי. כלומר הכל עושה שיפט 90 מעלות (סוג של..). זה אפשרי? על איזה רמקולים הייתם ממליצים לחדר כזה? על איזה רסיבר? יש פתרון להעברה של סאונד מהמחשב למערכת…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Sharon_B,

שלום לכולם. בזמן האחרון הרמקולים הישנים שלי התחילו לזייף והגיע הזמן לרמקולים חדשים. יש לי התלבטות אם לקחת סט 2.1 או 5.1. בנוסף, ממש אין לי מושג איך למקם את הרמקולים בחדר כך שהסאונד יצא בצורה הטובה ביותר. מידלתי בכלליות איך החדר שלי נראה, הכל עפ"י מידות אמיתיות. אשמח לקבל חוות דעת על שני הדברים. שרון. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי יש לי טלויזיה ישנה שאליה אני מחבר מחשב נייד. חיבור מתבצע עם כבל SVideo - SVideo למתאם ןלחיבור scart ועוד כבל נפרד RCA לסאונד. ראיתי פה איזה פוסט על כבל 6 פינים וכד'. בכבל שלי יש 4 פינים והוא הסטנדרטי הנמכר בכל חנות. ניסיתי את כל ההגדרות האפשריות - PAL\NSTC על סוגיהן ותמיד אותה תוצאה: או שיש תמונה צבעונית אך מרצדת ולא חלקה , או שיש תמונה חלקה אך בשחור לבן. גם בתמונה הצבעונית יש בעיה - נראה שאין ירוק (ניסיתי במיוחד על מטריקס). חוץ מהאפשרות שהטלויזיה ישנה מאוד - יש עוד אפשרויות לנסות? מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by spz,

שלום אנשים אני מחפש מערכת טובה בתקציב של 800-1300 שקל. אני רוצה לשים אותה בחדר שלי שהגודל שלו סטנדרטי. עכשיו שמתי עין על שתי דגמים של פנסוניק: SCAK320 http://www.electrophoto.co.il/site/productSpec.asp?id=345&name=מערכת%20מיני%20PANASONIC%20דגם%20SCAK320%20באחריות%20יורוקום SC-AK520 http://www.electrophoto.co.il/site/productSpec.asp?id=384&name=מערכת%20סטיראו%20PANASONIC%20SC-AK520 עכשיו קראתי בזאפ ביקורות על שתיהם, על הראשון בלי הבאס היו ביקורות טובות, מאוד טובות. לגבי השנייה עם הבאס היו ביקורות גם טובות באותה מידה, רק שהיה בן אדם אחד שכתב שמרוב שהבאס מרעיד לו את החדר הוא לא יכול ככה, ואם הוא ממניך את הבאס זה מוריד מהווליום של השיר. לא יודע אם זה כ…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  14. לחיבור למחשב, השימוש העיקרי הוא מוזיקה, וגם משחקים כרגע מחוברת למחשב מערכת מיקרו JVC UX-T150 אם מישהו מכיר, האם בסכום כזה יש משהו שיכול להתעלות עליה?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. שלום לכולם, לפני כמה ימים רכשתי את כרטיס TV ועריכהוMovie Show וVideoHome יש לי מחשב נייד ibm thinkpad מדגם t60 במחשב יש יציאת vga יש לי טלויזיה בלי כניסת vga שכוללת כניסות - s-video ו בננות צהוב לבן. במתאם הזה יש את כל היציאות. בחיבור הראשוני עלתה תמונה ברורה ויםה של המחשב אחרי כמה שניות נעלמה התמונה והופיע אחריה מסך מעוות. ניסיתי לשנות את היציאות בין ה s-video ל בננות אך בשניהם אותה תוצאה של מסך מעוות. קניתי אותו מאתר ערוץ הקניות http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=53484&channel=15 אם יש למישהו מידע מדוע זה לא עובד לי אשמח.אני מנסה לפתור את זה בום ראשון,במידה ולא יסתדר אחזיר לחנות. מבקש את עזרתכם הדחופה, אמיר.[במידה ויש למישהו יש מידע מסוי…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  16. Started by 47,

אני מיתכוון לקנות לעצמי AUDIGY2 ואני לא מבין מה זה נותן זה שהוא תומך בEAX ? מה זה בכלל?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by DimaX,

אז אתמול קיבלתי את הנגן שילמתי $213 כולל משלוח וכולל ביטוח למשלוח. הגיע תוך 13 יום. למזלי, לא הייתי צריך לשלם מכס כי המוכר כתב שהמוצר עולה $90 וזה במתנה. בהתחלה היו בעיות: http://www.misticriver.net/showthread.php?p=433295 אח"כ הן הסתדרו. האיכות שמיעה פצצתית נגן מעולה מהתרשמות ראשונית! רדיו באיכות מעולה, מלא אופציות, פיצ'רים ותוספים... גם ההקלטה הייתה באיכות מעולה!! והוקלטה לפורמט MP3 (-שלא כמו באצבע סינית הישנה שלי שזה היה קמליט באיכות חרא עם מלא רעשי רקע ללא סינון ובפורמט מטומטם.. ) כמה תמונות: למישהו יש מושג מה הדגם של האוזניות האלו שקיבלתי עם הנגן? תמונה: בינתיים לא היה לי זמן לבחון את אופן השימוש ממש ממש לעומק, אבל אני כבר יכול להגיד בביטחה…

• 29 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by dror_gh,

שלום אני קונה מערכת קולנוע ביתי ואני מתלבט בין שני הרסיברים אני אישית אוהב ומעדיף יותר את ימאהה. אבל באונקיו יש יותר פורמטים של HD השאלה מה מומלץ וכדאי יותר לרכוש תודה רבה

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by ag80,

שלום לכולם, הנני לקוח יס מיזה מספר שנים. לאחרונה הוצע לי מבצע לעבור ליס מקס טוטאל,במחיר של 260 שח בהתחייבות ל 3 שנים(כיום אני משלם 215) בסיס +13 חבילות. יש לי כמה שאלות: 1. האם לדעתכם עסקה טובה.?(מבחינת מחיר) 2.מישהו מכיר את הממיר הנ"ל- מבחינת חיבורו לאינטרנט?מה האופציות? 3.האם יס משתמשת ברוחב פס שלי לצורך העברת סרטים בVOD?(ערוץ הלוך וחזור) האם זה יפגע לי בDOWNLOAD בזמן שידור VOD 4.משהו נוסף שאני צריך לדעת לפני ההתקנה-אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by zolder,

האם הפאנל של הכרטיס הזה הוא בשחור או בכחול כי אני רוצה מאוד לקנות אותו וכל המארז שלי כולל הסי די רום והפלופי הם בשחור ואני ממש לא רוצה שזה יראה ממש מכוער.

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  21. מעוניין לדעת האם הם מספקים תמורה טובה לכסף שהם עולים. אני מעוניין באיכות טובה ועוצמה סבירה לא ממש חזקה. אני מחבר אותם למחשב נייד גיגהבייט 576V (http://www.7pc.co.il/Product.aspx?ProductID=3426) האם יש אם זה בעיה או בכללי חיבור של רמקולים למחשב נייד? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=5507

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Cha0stAlker,

היי. אני מחפש רדיו דיסק לרכב במחיר של כ 500-700 ש"ח עם חיבורי AUX ו USB. הדבר העיקרי שחשוב לי בו הוא שהסאונד יהיה איכותי ומפורט עד כמה שאפשר. כמו כן, אני מניח שתהיה לי אפשרות לדבר בטלפון תוך כדי ששומעים את הצד השני דרך הרמקולים של הרכב, נכון? כמו כן, אני לא יודע אם זה משנה אבל פשוט אציין שהרדיו דיסק הוא לאודי A3 שנת 2000. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב אז ככה לאחר אין סוף חיפושים ושיפצור של שני נרתיקים של פאלם החלטתי לקנות נרתיק של איפוד שלפחות בגודל יתאים לנגן שלי. אז אם מישהו יודע איפה באזור הקריות/חיפה מוכרים כיסוי שקוף כזה כמו שמקבלים עם הפלאפון ביום שקונים ותמיד מורידים כמו מפגרים בלי לדעת שזה מונע סריטות, ו/או מישהו יודע איפה ניתן למצוא נרתיק שיתאים לאי פוד ונשפצר אותו שיתאים גם לגימיני אני ישמח. הייתי בבאג בקריון וראיתי שיש להם רק את הנרתיקים הקשיחים מה שלא ממש עזר לי אבל ראיתי את כמות הנגנים האיכותים שיש להם שם ובאיזה מחירים מטורפים, נחנקתי מזל שיצאתי כדי לנשום אחרת הייתי מת

• 3 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.