אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי את המכשיר שלי , אז כמה רשמים ראשונים : איכות הקול: נשמע טוב למדי , אין לי שום דבר להשוות אליו חוץ מהsoundblaster live שלי וזה מאוד קשה להשוות כי לsoundblaster יש יציאות הרבה יותר חזקות אבל בכלליות אני חושב שהבאס שלו טיפה יותר חזק ... אני גם לצערי חייב להשוות על רמקולים Ispire 5200 שהם גם לא שיא הדיוק שקיים , עכ"פ אם יזדמן לי איזה איפוד אני אוכל להשוות , אבל בכלליות האיכות סבבה. ממשק : הממשק הגיוני ופשוט מאוד , יש תפריט ראשי אחד שממנו יורדים לתוך תפריטים אחרים בצורה מאוד הגיונית , מה שמאוד מעצבן זה הגלגל ווליום שיש לו התנגדות מאוד גבוהה ויש להפעיל לחץ רב כדי לסובב אותו, יתכן שזה רק בנגן שלי או שזה יהיה יותר קל עם הזמן אבל זה בהחלט מפריע בשינוי הווליום. מסך: ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך שכזה לחדר השינה וחשוב לי קודם כל פורמט מסך רחב, וכמו כן אני מעדיף שיתמוך בHDTV. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ככה...יש לי כרגע את Logitech X-530 אבל לאחר הקנייה שמתי לב שאני לא באמת צריך תצורת 5.1 אלא מסתפק ב1.2. עכשיו אני מתלבט אם לקנות רמקולים 2.1 איכותיים במקום הX-530 (אותם אני מוכר). אני חושב בעיקר על הATP3 של אלטק אבל שמתי שישנם גם הרמקולים Logitech X-230 באותו מחיר של הATP3 והשאלה שלי היא האם אלה אותם הרמקולים שלי יש (חלק מהX-530) ואם כן - האם הם באותה הרמה של הATP3 (שכן אם הם באותה רמה אני כבר אשאר איתם וארוויח שני רמקולים אחוריים וסנטר 8) ). מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
1) נגן DIVx של apex שנמכר בכל מקום לא מופיע בדף הבית שלהם , איך זה יתכן? 2)יש לי יציאת tv out ישנה בטלויזיה שאליה מחובר הממיר של יס , איך אני מחבר אליה נגן DVD?
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.....וגם לא של מיני יהיה אחלה.... איתן
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה אפשרי לקחת DVD פשוט ביותר ולחבר אותו לסט רמקולים 2.1 של מחשב? חשבתי על לקחת כבל שבצד אחד שלו נכנס ל-Left ול-Right של ה-DVD ובצד האחר הוא כמו קונקטור בכרטיס קול, שאליו אני אחבר את הכבל של הרמקולים שאמור ללכת לכרטיס קול... 1. האם קיים כזה כבל? 2. האם זה אפשרי? תודה רבה, מתן.
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חיפשתי נגן שיאפשר הרבה שירים אך גם יהיה פלאש, והנגן הזה עונה לדרישה (למרות שזה פורמט דחוס יותר וזה בטח מוריד מהאיכות) מישהו מכיר? אשמח לשמוע חוות דעת הנה לינק להתרשמות: http://www.mp3direct.com.au/webstore/pdinfoadv.asp?productID=831&s_brand=&s_category=PORTABLE+AUDIO&s_pdstatus=&s_product=&s_product_code=&s_subcategory=FLASH& אני חושב שהמחיר הוא בדולר אוסטרלי או ניו זילנדי ולא בדולר רגיל.. נ.ב. - מוכרים שם כבר את הT10 ונראה לי במחיר טוב החסרון היחידי שמצאתי בו זה שאין לו רדיו ואפשרות הקלטה..אבל הם פחות קריטיים לי.
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הרמקולים תומכים שכן חיברתי אליהם Dvd והוא ניגן אותם בDolby Digital כאשר חיברתי עם אותו כבל ( ליציאה אופטית בשניהם ) לכ.קול שלי לא היה dolby Digital אלא רק Pro Logic 2 . ( הרמקולים שלי הם Logitech z-5500 )
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
בעיקרון, זה בשביל עריכת בפוטושופ. עדיף ימני עליון - משם הסאונד הכי איכותי. בין העוזרים יוגרל סיבוב על בלוסקי.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות קטנות (Earphones בניגוד לHeadphones) באיזור 200-250 שקל אבל אם יש משהו מעניין מעל או מתחת הייתי רוצה לדעת. גם מקום להזמין ממנו יהיה נחמד. אם סוג המוזיקה חשוב, אז זה בעיקר לקלאסי וישראלי, 160 קב"ש MP3 או 1378 קב"ש WAV. רק משהו אחרון, אני אחזור לת'רד הזה רק מחר בבוקר או ביום חמישי עוד שבועיים (11-3, למי שמכיר), אבל להגיב בכל זאת...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אממ אז ככה אני רוצה לקנות iAudio X5 בארה"ב אז ככה האם זה יכול משהו?? יש סוג של בעיית קידוד או משהו? ואם אפשר לפתור את זה בעזרת תוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי להעיף את הרמקולים המעצבנים שלי (לא שומעים בערוץ השמאלי בגלל תקלה בהם), אז ככה: -הרמקולים הולכים להיות תלויים על הקיר במקביל, אז לכן שיהיה להם צורה שתאפשר את תלייתן על הקיר. -הרמקולים הולכים להשמש כעיקרון לשמיעת שירים, אני לא מחפש איזה איכות בשמיים, שיהיה אפשר לשמוע נורמאלי. -עיצוב כסוף - חובה. מחיר: גג 300. זרקו הצעות ! ;D תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, הדריבר של הכרטיס קול שהיה מותקן יחד עם הדרייברים של ה- Nforce 5.10 גרם לי לבעיות בסאן אנדראס. לפתרון הבעיה הסרתי את הדרייברים של הקול , והורדתי דריברים נפרדים לכ. הקול מהאתר של Nvidia. עכשיו מה שחסר בדריברים האלה , שהם לא מגיעים עם ה- Equalizer של Nvidia. יש דרך להוריד דרייברים עדכניים, שלא יגרמו לי לבעיות שכוללים את האקוולייזר של Nvidia? (אני מתכוון לחבילה נפרדת של הכ.קול) תודה!
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי כרגע רמקולים קדמיים של AIWA.. סאב בנפרד וסנטר בנפרד... וגם שניים אחוריים שקניתי כל סט.. לא קשור לשני.. עכשיו.. אני לא יודע אם לקנות רק מגבר חדש ולחבר את כל מה שיש לי עכשיו ... או לקנות סט של מגבר עם רמקולים מחברה אחת.. איפה אני אשמע יותר טוב... עם הרמקולים שיש לי עכשיו במגבר איכותי.. או סט שלם של מגבר קצת פחות טובה אבל עם סט רמקולים מאותה חברה..
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום! אני לא מבין שום דבר במכשירים האלה ומחפש איזה שהוא מקור מידע. מעניין אותי לדעת על הפורמטים הנתמכים, האם יש צורך עקרוני בהרד דיסק (ואיך מקליטים כשאין כזה), אילו מכשירים מומלצים... בתודה מראש, דוד
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנגן הזה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=4350&Cat2Cat1ID=1330&Cat2ID=0&aff=Zap יש המלצות לנגני DVD תומכי DIVX אחרים במחיר דומה?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
-
-
איזה אוזניות כדאי לקנות- אני מעדיף אוזניות כפתור איכות טוב אין לי תקציב מדוייק בכללי על איזה דגמים ואיזה חברות כדאי ללכת אם יש לכם דגמים ספציפיים אז זה עדיף תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אני רוצה לקנות אוזניות אלחוטיות חדשות למחשב. האוזניות כמובן צריכות להיות סטריאופוניות או אפילו עם צליל סראונד אז אם למישהו יש המלצה לאוזניות אלחוטיות באיכות טובה (לא משהו אודיופילי) בבקשה שיכתוב אגב, יש אוזניות אלחוטיות שמתחברות לUSB דרך בלוטות' או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לאחר שבדקתי באתר של COWON, חיפשתי בחנויות שאמורות למכור את הנגנים שלהם, ומסתבר שבמחסני חשמל בכלל לא מכירים אותם ובשקם אלקטריק רשום במחשב שיש אבל אין להם במלאי.. בZAP עצמו מצאתי רק שתי חנויות שמוכרות את הG3 והם TOP100.co.il ו karish.co.il אני מחפש חנות שהיא לא רק אינטרנט וזו בעיה.. אח שלי חוזר מלונדון אבל טוען שמצא רק במחירים של 120 פאונד ומעלה, שזה אומר כבר אותו מחיר כמו בארץ או יותר. אשמח לקבל עזרה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נניח ואני מחבר את המפענח ddts1000 של קריטייו, לרמקולים megaworks 550 : האם אופצית ההגברה שיש למפענח היא בעצם "הארכה" למגבר של הרמקולים, או שגם למפענח וגם לרמקולים יש הגברה ? האם אפשר לחבר את הרמקולים והמפענח לדיוידי , כיצד? תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
מכשיר פלאש חדש עם מסך OLED צבעוני, תומך בתמונות (JPEG) ואפילו סרטים! עיצוב יפהפה, אבל מסך קטן. נמכר בבאג: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2288&scat=221&tcat=33 רציתי לשמוע עליו חוות דעת...
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, קבצי ה-MP3 שאני מעתיק ל-NET ND שלי נשמעים בווליום נמוך עד סביר, דבר שכמובן מוריד מחווית השמיעה. האם יש תוכנה להעלות את עוצמת הסאונד של השירים המועתקים לנגן? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב הזה. עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-