אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה יש לי 4 רמקולים עם טוויטרים כל אחד אז זה די 8 רמקולים שמחוברים לסאבוופר של 4" עם כיווני ווליום, טרבל ובאס. המערכת מקבלת 2 ערוצים בכניסה, אני יודע זה מוזר מערכת של כל כך הרבה רמקולים וסטריאו. בכל אופן יש מין גבול שכזה בווליום שאם אני עובר אותו בשירים חזקים וזה אני שומע איכות נוראית!!! לא נראה לי שזה היה ככה פעם ויש לי את המערכת כבר כמעט שנתיים. יש משהו שאני יכול לעשות? ??? אני שומע משירי MP3 את המוזיקה ובסרטים למשל שהווליום בהם נמוך לגמרייי אני יכול לשים FULL VOLUME ותהיה איכות מצוינת.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
איזה אוזניות הכי איכותיות בתקציב עד 300 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1337&products_id=4812 יש כזה רמקולים?? כי זה מופנה לT5400 !! לדעתי זה עות של פנדה נכון? טעות שלי!! בעצם של פנדה.. יש גם T5900 מי יותר טוב 5400 או 5900 ראיתי הם כמעט ואותו הדבר!! http://www.creativex.creative.com/products/viewItem.asp?idcategory=4&idsubcategory=25&idproduct=10464&nav=2 http://www.creativex.creative.com/products/viewItem.asp?idcategory=4&idsubcategory=25&idproduct=9541&nav=2
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
ראיתי שיש מקליט DVD . הרדיסק בנפח 80 גיגה שזה DVD ומחברים לטלוזיה ומקליטים ואפשר גם לצרוב וכו..כמו וידאו זה עולה 4K בערך האם זה שווה?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק למעט עזרה בנושא חומרה בכל הקשור להרכבת מחשב HTPC. תקציב: עד 3500-4000 ש"ח. הערות: 1. המטרה של ה-HTPC הזה היא לראות תוכן (סרטים וסדרות) ב-HD מלא. 2. די סגור על המארז שאני רוצה (Thermaltake VB8000BNC Bach) שעולה בערך 500 ש"ח ללא ספק. 3. אין צורך בדיסק גדול. מבחינתי שיהיה למחשב הזה את הדיסק הקשיח הכי קטן (בהנחה שזה משתלם כלכלית כמובן. אם ההפרש בין 80G ל-120G הוא 50 ש"ח אז לא נלך לרבנות). אני מאמין שזהו. המחשב יתחבר מצד האודיו למגבר טוב ומצד הוידאו לטלוויזיה טובה עם תמיכה מלאה ב-HD. אני אודה לכל מי שיענה, כי אני טיפה חלוד מנושא החומרה ואשמח לעזרה. תודה, אסף
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתלבט האם מוצדק להשקיע באזניות CX300 במקום אלו המקוריות המסופקות עם סוני אריקסון IN EAR האזניות המסופקות נשמעות לי לא רע בכלל אבל מעולם לא שמעתי את ה- CX300 האם מישהו יודע האם ההשקעה שווה את ההבדל? תודה
-
- 1 תגובה
- 457 צפיות
-
-
האם הוא טוב יותר מהכרטיס המובנה שיש לי כרגע? הכרטיס שאני מתעתד לרכוש מגיע עם פאנל קידמי ושלט האם ארגיש בהבדל במשחקים\סרטים וכדומה בסאונד? בקרוב אני רוכש רמקולים 2.2 כנראה של DIVOOM שמעתי אותם למרות שהם די צעצועים הסאב עושה KABOOM עצבני הסאונד שלהם אינו רע בכלל,לאחר חיבור סטליטים נורמלים יותר (עץ) הסאונד מאוזן מאוד ומתאים מאוד למשחקים \ סרטים http://64.233.183.100/translate_c?hl=en&u=http://www.hkepc.com/1785&usg=ALkJrhgYHmT06-aIhm93oH33vqme9JftOA אני מחבר לו במקום הסטליטים המעפנים שלו 2 מוניטורים של MICROLAB SOLO2 או Behringer
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אהלן ברשותי כרגע טלויזית LCD של חברת MAG מדגם BF32-XP 3200 32 אינצ הביאו לי עכשיו טלויזיה נוספת שטוחה של חברת HAIER מדגם haier HTR-192 37 אינצ (אין לי מושג אם זה אלסידי או פלאזמה) תיקון טעות לדגם של חברת HAIER: על השלט רשום HTR-192 ובגב של הטלויזיה רשום: דגם L37A8A-A1 על שני מסכי הטלויזיה רשום HDTV אבל על חברת האייר רשום גם HDTV READY אני צריך לבחור מה נשאר אצלי, אני בקטע של ה37 אינצ אבל לא רוצה לרדת באיכות, אם כבר יש איכות באחת מהן אשמח לקבל תשובה איזה דגם עדיף בלי להתיחס לגודל תודה מראש דניאל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על שילוב של הכרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 עם האוזניות Sennheiser HD485 ? השימוש הוא בעיקר לסרטים,מוזיקה וקצת משחקים..
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אהלן קניתי אתמול את creative sbs 560 ועכשיו לשאלה איך אני מסדר שכל רמקול יהיה במיקום שלו? פירוט הבעיה: בסאב וואפר רשום כל כניסה של מה היא...ואני מחבר איזה רמקול שאני רוצה למשל יש 2 רמקולים עם כבל ארוך אז כמובן שאלו הרמקולים האחוריים אז זאת הבעיה: רמקול אחורי צד שמאל חושב שהוא קדמי צד שמאל רמקול אחורי צד ימין חושב שהוא קדמי צד ימין רמקול אמצעי הוא אמצעי (: רמקול קדמי צד שמאל חושב שהוא אחורי צד שמאל רמקול קדמי צד ימין חושב שהוא סאבוואפר (בדקתי את הכל עם nvmixer) תודה מראש למי שיעזור,עידן.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
כאשר אני מנתק ה H10{דרך המחשב} שלי הוא לא כותב לי שאפשר לנתק אותו מה USB. מה עושים? הוא פשוט נתקע... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי PS3 ועכשיו אני רוצה לקנות בשבילו טלויזיה טובה ואני צריך עזרה אני רוצה טלויזיה בגודל 32" תקציב עד 3.5K חריגה עד 4K רק אם ההבדל משמעותי תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח. סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר זה ראפ/היפ הופ. אני מחפש את האוזניות לשימוש ביתי(מוזיקה, לא לגיימינג), לפעמים גם לנסיעות. אני מחפש אוזניות שיהיו - Over Ear, ושיהיו אטומות רעשים ולא מדליפות סאונדים. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל/eBay. הערות: -ההורים שלי טסים ליפן והם יוכלו לקנות לי בחו"ל אוזניות שאני ארצה אבל אין לי שום ידע בזה אז אשמח לקבל עזרה. -*שהאוזניות יהיו בלי מיקרופון*. -אני רוצה אוזניות ששומעים את הביט/באס ממש טוב.(בכללי כל הקטע של הראפ). -יש כמה אנשים שהמליצו לי על audio technica ath-m50 ושמעתי על זה דברים טובים אבל רציתי לדעת אם אוכל להשיג משהו יותר טוב בתקציב שלי. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לא מצאתי בשום מקום יש לי אוזניות פשוטות של פנסוניק שהגיעו לי עם דיסקמן (שימו לב כמה "עתיק"/פאסה) תאכלס, זה האוזניות הכי טובות (מהרמה הפשוטה) שהיו לי הבעיה זה שהספוגים שלהן הלכו פייפן (עם הזמן, פשוט התפוררו) איפה אני יכול פאקינג להשיג ספוגים בצורת אליפסה?! יש עיגול קטן יש עיגול רגיל יש עיגול גדול אבל אליפסה?! אין![br]פורסם בתאריך: 21.10.2007 בשעה 14:14:33 כזה בערךhttp://www2.panasonic.com/consumer-electronics/shop/Supplies-Accessories/Audio/Portable-CD-Player-Accessories/Headphones/model.RP-HT21_11002_7000000000000005702
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני הכל חיפשתי בפורום ובאינטרנט שעות ולא מצאתי פתרונות מכיוון שלמגבר שלי אין יציאות כמו של מגברים של אנשים שעזרו להם כבר.. אז ככה: יש לי רסיבר SANSUI RZ6005AV (500W) כניסות/יציאות: שקע אנטנה AM שקע אנטנה FM שקע כניסת CD/VCD שקע כניסת AC-3 (FL/FR, SL/SR, CEN, SW) שקע יציאת סב-וופר סט נקודות חיבור רמקולים יש לי מערכת קולנוע ביתית 5.1 וכרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 הנה הכניסות/ יציאות שלו (להוריד את הרווח אחרי ה COו) http://up352.siz.co .il/up2/eimtzyjm1jxo.png אני רוצה לחבר מהמגבר את היציאות הבאות שקע כניסת AC-3 (FL/FR, SL/SR, CEN, SW) - כל יציאה כזאת זה כבל RCA ל 3.5 MM השאלה שלי היא לאיפה לחבר בכרטיס קול של CREATIVE את כל החוטים האלו ?ומה להגדיר במחשב…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
יש לי מערכת מיני שמחוברת למחשב במקום רמקולים, היא מחוברת לכרטיס הקול של הלוח אם, אין לי כרטיס קול חוץ ממנו. הרבה פעמים כשאני משחק או שומע מוזיקה, אז מתחיל זמזום מעצבן מהרמקולים של המערכת והוא נמשך כמה דקות כל פעם.. מה אפשר לעשות? ממה יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתלבט כבר חודש בנוגע לקניית נגן פלאש. האפשרות הזמינה היא U2 iaudio של 1G במחיר (לפי זאפ) 789. האפשרות (הלא זמינה) היא לחכות ל SanDisk Sansa e200 שאמור לצאת בסוף החודש הבא, ולפי דעתי הולך להעיר את שוק הפלאש (הערכה שלי מחיר של 180 דולר ל- 2G אחרי ההשקה). למשהו יש עצה, לחכות או לקנות? (דרך אגב חיפשתי U2 משומש וכנראה שאף אחד לא מוכר...)
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
רבותיי אני אשמח אם תעזרו לי אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 בתקציב של 500-600 שקל. המטרה העיקרית היא מוזיקה. יש לי את ה-atp 3 אבל הם הולכים לאחותי וחשבתי לשדרג. אודה לכם על התגובות
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי DVD של חברת LG מסוג RC288. אני הקלטתי (צרבתי) על דיסק DVD את מה שהיה בTV. כשאני רוצה לראות את זה בDVD אז אין שום בעיה, אבל אם אני מנסה לראות את מה שהקלטתי במחשב אז המחשב לא רואה כלום על הדיסק. המחשב מזהה אותו כדיסק ריק ואפילו עשיתי שיציג קבצים מוסתרים - לא עזר. בדקתי את זה ב3 מחשבים שונים וגם חבר שיש לו את המכשיר הזה אומר שיש לו את אותה הבעיה. אשמח אם תעזרו לי להצליח לראות במחשב את ההקלטות במכשיר הDVD תודה למגיבים!!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
לפני כמה זמן השכרתי סרט מענק הוידאו עכשיו רציתי ליראות אם אני יכול להפעיל אותו דרך המחשב .. הסרט פעל אבל לא יכלתי לבחור כתוביות וכו' כאילו אם אני רוצה ליראות את הסרט ככה כמו DVD בלי שלט... למישהו יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שאני רוצה לחבר אליו 2 מצלמות בו זמנית בשביל שידור חי באינטרנט. עם יציאת firewire אני לא עובד מפני שכבר נשרפו לי כמה מצלמות בגלל שהצלם בגלל הלחץ של הזמן הכניס הפוך את הכבל. לכן אני עובד עם RCA שאלתי היא האם יש כרטיס שמתחבר לנייד שבעזרתו אני אוכל לחבר שני חיבורי RCA?
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עצה בנוגע לאוזניות תוך אוזן אכותיות במחיר בין 100 - 400 שקל . האוזניות הן למטרות מוסיקה בלבד. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
אהלן חברה ! בשנתיים האחרונות השתמשתי באוזניות XT-HS75MV של חברת Silver line הם נהרסו לפני כשבוע ושהלכתי לחפש בחנויות אוזניות זהות גיליתי לצערי שכבר לא מוכרים אותם. לא רציתי לקנות משהו בלי לדעת שהוא שווה את המחיר ולכן חשבתי לבקש את עזרתכם אני מחפש אוזניות לא מאוד יקרות (40-60 ש"ח) שלא ייהרסו לאחר חודשיים. הצרכים שלי הם משחקים ומוזיקה, לא משהו ברמה מקצועית. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנות אמינה עם מחירים טובים לאוזניות של חברת ביטס. מי שמכיר שישתף בבקשה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-