אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אחי קנה לי מחו"ל רמקולים קטנים של פיליפס, שאמורים להתחבר לנגן מוזיקה... הבעיה היא, שהם מגיעים בלי מגבר פנימי, ושומעים חלש... רציתי את עזרתכם, אולי אפשר להוסיך להם איזה רכיב חשמלי (נגד, קבל, מה שתגידו...) שיגביר קצת את האות שמגיע מהנגן? בכל מקרה, אלה הרמקולים:
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
מלבד יציאה של פיירוייר ולשני יציאת מידי והLS יש דגימה של 96KHZ בנוסף האם שווה להשקיעה Creative Extigy על מנת שתיהיה לי יציאה אופטית שבעתיד תתחבר למגבר?
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לראות סרט מדיסק און קי באיכות קולנוע
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי במחשב כרטיס קול מובנה של VIA מדגם AC-97 הבעיה היא שהתקנתי אתמול איזה דרייבר אליו ומאז יש בעיות לדוגמה,המוזיקה ובכלל כל מה ששומעים במחשב זה כאילו בהילוך מהיר וגם למשל לפעמים יש את הרעשים האלה של הוינדוס לדוגמה שקופץ איזה חלון או משהו ושומעים מין קול שמבסר על זה אז אצלי פשוט את הרעשים האלה למשל של הודעות שגיאה גם אז שומעים אותם מתוך המחשב אם אפשר תביא לי איזה דרייבר טוב ותפתרו לי ת'בעיות,תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
-
אפשר לקחת 4 רמקולים פשוטים (כאלה שמקבלים עם המחשב) לחבר אותם לכרטיס שלי (FORTISSIMO2) ןלקבל סראונד? (על חשבון אכות הקול כמבון)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו בעיקרון החלטתי לקנות נגן MP3 ולבדוק אפשרויות של גיטרה עכשיו אבא שלי הגיע לפה מחו"ל ואומר שאי אפשר את שניהם (שהיה לי ברור) אז אמרתי נקנה MP3 ונבדוק אפשרויות של גיטרה... עכשיו אבא שלי שואל אם זה באמת הכרחתי הMP3 הזה כי זה 1800 שקל... (בבאג) עכשיו נתנו לי כמה דגמים בפורומים שונים שאני יכול לבדוק אבל יש מצב שאני גם אמצע יד שניה או משהו פגום קצת בזול (גיטרה) עכשיו חשבתי על מה שאבא שלי אמר לי.....אני לא יודע דרך אגב יש לי cort g200 חדשה לגמרי אפשר להגיד (6-7 חודשים) במצב טוב, למרות שהייתה לה תקלה או שתיים אבל נראה כאילו היא בסדר עכשיו (מישהו מהבית ספר שיודע קצת סידר לי! לא איש מקצוע!) קיצר אני עכשיו שוב מתלבט.....לא יודע מה כדאי נגן אני יודע דגם ספציפי אם זה עוזר (x5L של …
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כשאני מדבר עם אנשים בתוכנת הVENTRILIO והם מדברים בדיוק בזמן שאני מדבר הם נתקלים בECHO ( שומעים את עצמם ) מאוד חזק! אני לא יודע מה לעשות.. ניסיתי להחליף כרטיס קול אבל זה פעל ועכשיו זה לא פועל יותר חח אז הכרטיס קול שעושה את הבעיה הזאת הוא: Realtek High Definition Audio. זה ממש מעצבן אז אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך השוואה ATP 3 עם כרטיס קול פשוט נגד MX5021 עם כרטיס קול מקצועי M-Audio Revolutions 5.1 מה האבדלים בדיוק ? מה שיש לי עכשיו זה ATP אני קונה תFX5021 והכרטיס קול בקרוב -כרטיס קול משהו יוכל לעזור לי פה קניתי לפני כמה ימים תכרטיס קול M-MUDIO REVOLUTION עכשיו בהגדרות של התוכנה יש כול מיני אפשרויות יש אפשרות לא לבחור כלום יענו שיהיה רגיל ויש אפשרות לבחור SRS TRUSURROUND מה זה בדיוק האפשרות אזות ? ובאפשרות אזות יש עוד כמה אפשרויות כמו CINEMA/MUSIC/MONO (האפרויות האלו אפשר לסמן אותם ) משהו יוכל להסביר לי בעברית מה זה כול האפששריות פה ובקשה?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן אהלן! סבא שלי מחפש טלוויזיה 26 אינץ' LCD (אין לו מקום למשהו גדול יותר) ואני רוצה שהוא יקנה משהו איכותי יחסית.. יש המלצות בכיוון? נ.ב המחיר אני מאמין בסביבות ה3 אלף.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי כרטיס טלויזיה מבלי לחשוב על אם יש מקום בשבילו במחשב שלי. כמו שזה ניראה אין, יכול להיות שיש משהו שאני לא שם אליו לב? הלוח אם של Gigabyte - GA-G31M-S2L כרטיס מסך - 9800GTX של ג'יגה בייט גם כן. תודה שי.
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אוקי אחרי שהמליצו לי קניתי את הרמקולים SOUND STICKS הבנתי שעל מנת לנצל אותם עד הסוף אני צריך לחליף את הכרטיס קול הישן שלי שנמצא ON THE BOARD לכרטיס קול איכותי יותר... אז אם למישהו יש המלצה לכרטיס קול עד 600 שקל, אשמח לשמוע עליו, בעדיפות לכרטיס שמגיע עם שלט שאלה נוספת היא האם קיים הבדל בין כרטיס פנימי לחיצוני ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב. לקראת ה- 11 בספטמבר קיבלתי מצגת על האסון בכתובת http://www.politicsandprotest.org/attack.swf המתינו מספר דקות לטעינתה, המצגת מרגשת במיוחד. הנעימה במצגת מאוד יפה ורציתי לשמור אותה. היו לי כמה בעיות : 1. לא היה לי קובץ, הקריאה התבצעה ישר מהמחשב. התגברתי על זה ע"י כך שחיפשתי בכל המחשב את הקובץ הנ"ל ובסוף מצאתי אותו, תוך כדי ניגון המצגת. האם ישנה שיטה יותר טובה ללכוד אתר שכזה ? 2. מהו הקובץ הזה, שחוץ מהאקספלורר, אף תוכנה לא קוראת אותו.? איך אני קורא אותו ומוציא רק את הסאונד מתוכו. 3. איזו שיטה טובה יש בכדי ללכוד סאונד המאינטרנט (כשחיברתי כבל מהרמקולים למיקרופון היו רעשים והאיכות ממש ירודה) גמר חתימה טובה ארז בר-זיו erez_barziv@hotmail.com
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן מחדש את הסלון מחפש מערכת טובה למוסיקה חזקה, שתהיה איכותית בבאסים וגבוהים אני לא מבין כלום בכל מה שקשור למערכות שמע, יציאות וואטים כל מי סימבולים וז׳רגון ווקאלי, לכן אשמח להמלצות למערכת לסלון (לא גדול) ולחדר. תקציב לשניהם 1,000 שח, חשבתי להקצות 300 מערכת שמע טובה למוזיקה משחקיםלחדר ו700 למערכת סלון שתהיה חזקה יותר (אם זה תואם את הציפיות במחירים של היום) מצאתי את זה לחדר https://sel.co.il/mqrn-qvl-150w-em-arc-hdmi-vknish-avptit.html אשמח לעזרתכם
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום אני מחפש לקנות אוזניות עורפיות או סטייליסטיות העיקר לא IN EAR בתקציב של עד 200 ש"ח ושיהיו איכותיות =]] בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש ואני מתלבט בין שלוש האוזניות האלה: Grado SR 60 Grado SR 80 וה-Sennheiser HD 485 השימושים שלי הם רק למחשב (מוסיקה סרטים סדרות ומשחקים), אני מקשיב לכל סוגי המוזיקה (מרוק ועד קלאסי ועד לג'אז) כך שהאוזניות יהיו רב שימושיות, וגם שיהיו נוחות לשימוש ארוך.
-
- 8 תגובות
- 998 צפיות
-
-
ההודעה הראשונה שלי, הייתי רוצה לדעת בבקשה מהיכן אני משיג את הדגם הנ"ל בארץ במחיר הוגן.. המחיר היחיד שמצאתי זה 1850 ש"ח וזה המון לעומת 170$
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום! באתי לפורום הזה כי בשום מקום אחר לא עוזרים לי.. מקווה שכאן יעזרו =) אז ככה- אני מחפש אוזניות קשת ON TH EAR, רק למוזיקה עד 200 שקל. אני יודע שהתקציב ממש נמוך, אבל אני בסה"כ תלמיד יא שרוצה שבואטבוס אפשר יהיה לשמוע מוזיקה בצורה נורמאלית (ואני מבלה הרבה באטבוסים =\) אמממ בקשות מיוחדות- עמידות,נוחות, בעלות סאונד טוב (הייתי עם AKG 324P והסאונד שלהם סיפק אותי מאוד ) ושלא יהיו חמות בקיץ! ואם אפשר-מתקפלות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז הבנתי שלא כדאי לקנות בארץ אוזניות... אז האם יש חנות בחו"ל זולה ואיכותית שיכולה לשלוח ישירות לארץ ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן?? אני יודע שיש אומםי באוזניות שזה כמה עומד יש על האוזניה, אבל מה זה אומר בנגנים??
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ... אני רוצה לגרום לכך שברגע שאני שומע מוזיקה במדיה פלייר שלי... כל שאר הצלילים יחסמו ולא ישמעו ואני לא מצליח לעשות את זה... שיניתי את ההגדרות ב sound device ש ב control panel וזה באמת הוריד לי את צלילי המערכת אבל עדיין צילילים של סירטוני פלאש לדוגמא אשר מצאים ברשת עדיין נשמעים...\ ואם אני מפעיל תוכנה נוספת למוזיקה אז שתי התוכנות ינגנו ביחד ואת זה אני רוצה למנוע.... אך הכיצד?.
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
הטלוויזיה הנ"ל תגיע אליי בעוד כשבוע, מיועדת לסלון בעיקר לשידורי HOT DIGITAL http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=490577 בנוגע לחיבורים ראיתי את הפוסט של באגירה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=242503.msg2139755#msg2139755 ואני מבין ש- scart מומלץ, הבנתי ממקום אחר שהמחיר מגיע ל 400 ש"ח בשביל כבל כזה, מישהו יכול לאשר? בכלל, אם למישהו יש את הטלוויזיה הנ"ל, איזשהן דעות / חוויות / טיפים או באמת כל דבר גם אם זה ברכת תתחדש אל תתביישו, אתם מוזמנים... תודה ד"א בלינק של באגירה הוא בעצמו כותב (והשאלה הזאת מופנית גם אלייך ) שישנם שני חיבורים אנאלוגיים טובים מה- SCART.. ה- VGA / D-sub 15 וה- COMPONENT, אם כך למה ההמלצה להשתמש ב SCART בממיר של הוט? כי לממיר אין…
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-