עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. טוב הורדתי את הדמו החדש של F.E.A.R והמשחק לא עבד אחרי הרבה ניסיונות הבנתי שזה קשור לסאונד ושאני מבטל את הסאונד המשחק עולה רגיל מישהו יכול לתת לי אופציות למה זה כחה כי זה רק במשחק הזה תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  2. Started by moshiko211,

מה אתם אומרים על הARCHOS AV 700 40giga האם הוא נראה טוב? האם זה הדור החדש כי אני לא רוצה לקנות משהו ואחרי יומיים יצא משהו מטורף? האם הAV420 עדיף? האם הARCHOS AV402 כבר יצא ומה מיוחד בו כל כך?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  3. Started by BigT,

שלום רב, אני מחפש כרטיס קול למחשב נייד שישמש בעיקר להשמעה של מוסיקה ואולי בעתיד גם להקלטות יש לי התלבטות בין שני כרטיסים של CREATIVE: 1. Audigy 2 ZS Notebook 2. Audigy 2 NX USB אם מישהו התנסה באחד מהם אנא ספרו לי את התרשמותכם, אם יש הצעות לכרטיסים אחרים (עד 1000 ש"ח) - אשמח לשמוע. תודה מראש, תמיר ש.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  4. Started by nore0,

היום אני בא להתעין ת'IPOD וההודעה הזאת עלתה לי מה זה אומר השירים ימחקו לי מהאיפוד

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  5. אממ אז ככה אני רוצה לקנות iAudio X5 בארה"ב אז ככה האם זה יכול משהו?? יש סוג של בעיית קידוד או משהו? ואם אפשר לפתור את זה בעזרת תוכנה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by asaf20,

היי.. אני חדש באתר גם הממ.. אני מעונין לקנות נגן MP3 ואני רציני בזה הבעיה היא שהתחלה לא הבנתי בזה כלום והכל היה פשוט.. שענין הקניה ניהיה יותר רציני התחלתי לבדוק ואז.. יצאתי מסובך רצח ראיתי המון נגנים,חברות,סוגים,מחירים,אתרים,המון המון תגובות של אנשים מכל הסוגים עם כל האפשרויות שאפשר.. ודוגרי יצאתי הפוך פה אני צריך את עזרתכם קצת.. ותעשו טובה אני מבקש ממני שמבין בזה קצת ולא לזרוק לי סתם הממ.. "אחי לך רק על ה-IPOD" וכדו' קצת הסבר,דעה אישית,ניסיון לא יזיק וכו' לפי מה שהבנתי ה-IPOD זה יותר שם,ואיך שראיתי שהרבה רואים לו "מותג אופנה ולא נגן" וה- Iriver הוא קצת פחות במחיר אבל נותן הרבה יותר אפשרויות מה-IPOD אבל בכל זאת יש שם ממש חזק ל-IPOD ויש משהו שמושך אליו למרות ש…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by stingeR-,

http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=MDRV250V&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=72&aff=zap איך האוזניות האלו?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  8. Started by IsraHell29,

אני מקבל את האייפוד 20 ג'יגה בייט עם המסך הצבעוני בסוף השבוע. רציתי לדעת אם העדכון עברית שיש לאייפוד יעבוד עליו? אם אפשר בבקשה לקבל את האתר שבו יש את העדכון המצויין. תודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Ic3 CuB3,

מי יותר איכותי ? טוב ואמין מבין השניים ? מה החסרונות והיתרונות שלהם ? אני חייב לקנות אחד מהם לאח שלי ליום הולדת ואני רוצה שיהיה הטוב מבינייהם. ואני צריך החלטה מהירה. *********************** הפרשי המחירים לא משנים לי . תודה לעוזרים !!!!!

• 8 תגובות
    • 833 צפיות
  10. Started by אלון ס.,

האתר אייבי מציג נגנים במחירים מצחיקים של 10 דולר, לדוגמא אם יש נגן במחיר 10 דולר אני מציע עליו יותר בקצת, אני יכול לקחת אותו במחיר מצחיק ממש ככה כמו שזה נשמע ? האם הם בודקים את הסחורה לפני שמציגים אותה באנטרנט האם זה בטוח לקנות משם ? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  11. שלום ברצוני לרכוש בקרוב את המכשיר iRiver H320 , וש לי כמה שאלות בקשר למכשיר : 1.בוידאו מזאת אומרת לבצע המרה , בתוכנה ישר אני מבצע תהמרה הזאת וזהו אני יכול להכניס למכשיר ?????????????????????? או שיש עוד כמה דברים לעשות - , ואני רוצה להתשמש בנגן לסרטים , עם תרגום מובנה 2. בתכונה/פאץ' שניתנת להורדה באתר לשינוי בג'יבריש בעברית זה עובד סבבה בלי שום פעולה אחרת ?........... ***ואיך מתקינים את זה (***= לא חובה לענות ) בתודה מראש !!!

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. Started by MDK,

גלשתי לי לבדוק משהו באתר של IRIVER ופתאום ראיתי שIRIVER הוציאו דגם חדש (רשום פלאש) של H10 שמכיל או 512 מגה או 1GB... הנה לינק: http://www.iriver.com/html/product/prpa_product.asp?pidx=68 נראה קצת דומה לרעיון של IPOD MINI לא?

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  13. הינה הם http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=24895 שווה למכור אותם ב200 לחבר?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by LiranT,

משום מה הכרטיס קול שלי לא עובד נכנסתי למנהל התקנים הוא מופיע לי שם בעיגול הצהוב הזה ניסיתי להוריד אתו לוהתקין שוב וגם לעזכן ושום דבר לא פועל ככה זה רשום במנהל התקנים misrosoft UAA bus driver for high difinition audio בבקשה חייב עזרה תודה לכל העונים/קוראים.

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  15. ביום בהיר אחד (אתמול ) נעלמו כל השירים מה ה IPOD של ידידתי .. האם יש איזה שהי דרך לשחזר את זה ? או שזה TOTAL LOST ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  16. יש לי מערכת ישנה עם מגש 5 דיסקים שנדפקה ממש מהר, אבל הרמקולים שלה פועלים - רמקולים גדולים עם באס בלמטה שלהם. אני חושב שהם נקראים מדפיים..אני לא בטוח בכל אופן, איך מחברים לכרטיס קול שלי? יש לי קופסה חיצונית כי יש לי GTXP

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  17. Started by m0sh,

אז ככה...יש לי כמעט שנה את האייריבר 120 ואני מאד מרוצה ממנו...אבל יש לי אפשרות למכור אותו ולקנות את הX5L...השאלה אם שווה לי...אני מניח שיצא לי בערך 500-700 שקל תופסת אבל אני לא בטוח אם אני ממש צריך להחליף את הiHP-120 שאני מאד אוהב...מה אתם חושבים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by DAVIDD,

מה עדיף :s05:

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by PayneBack3251,

אהלן קניתי אתמול את creative sbs 560 ועכשיו לשאלה איך אני מסדר שכל רמקול יהיה במיקום שלו? פירוט הבעיה: בסאב וואפר רשום כל כניסה של מה היא...ואני מחבר איזה רמקול שאני רוצה למשל יש 2 רמקולים עם כבל ארוך אז כמובן שאלו הרמקולים האחוריים אז זאת הבעיה: רמקול אחורי צד שמאל חושב שהוא קדמי צד שמאל רמקול אחורי צד ימין חושב שהוא קדמי צד ימין רמקול אמצעי הוא אמצעי (: רמקול קדמי צד שמאל חושב שהוא אחורי צד שמאל רמקול קדמי צד ימין חושב שהוא סאבוואפר (בדקתי את הכל עם nvmixer) תודה מראש למי שיעזור,עידן.

20. Started by FARKASH7,

אני טס עוד מעט ואח שלי צריך טלויזיה בדקתי איזה טלויזיות יש עד 200$ אני מתלבט בין שני דגמים איזה יותר טוב? Toshiba 21S3 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=20798 LG RT21FA20 http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=27104 הLG עולה בסביבות ה1400 שקל בארץ היא בעלת מסך שטוח הטושיבה עולה רק בסביבות ה1000 שקל בארץ ואין לה מסך שטוח, הLG באמת טובה יותר כי ככה היא נראית?

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by maorbe,

http://www.radio-electric.co.il/products/23580 הם לחיבור למחשב ולשמיעת שירים ומשחקים, מצאתי את אלה כי אני מחפש משהו זול ובצורה של אלה תגידו לי בבקשה אם הם שווים קנייה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by AtR,

לצערי הרב הכרטיס קול על גבי הלוח שלי הלך משום מה ואני כבר כמה ימים בלי סאונד חשבתי ללכת על הכרטיס קול הבא: כרטיס איכותי וזול לפי מה שאמרו לי http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=7741 רציתי גם לדעת מה תפקידה של כל כניסה מ-4 הכניסות של כרטיס הקול הנ"ל ויש לי עוד שאלה אם היה לי על הלוח כרטיס קול עם 8 ערוצי קול או משהו כזה מה הכוונה בזה?

• 10 תגובות
    • 762 צפיות
  23. קניתי את האוזניות האלה - http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=134&code=023 ויש להם שלוש כבלים שאני צריך לחבר, Front, Rear,Center . אני לא בדיוק יודע איפה לחבר אותם בכרטיס קול... יש לי Audigy 2 Sound Blaster ZS שיחקתי קצת עם הכבלים חיברתי פה ושם ושומעים קול אבל אני רוצה לחבר אותם בדיוק במקום הנכון כי אני יודע שלא חיברתי טוב... אם אפשר לעזור.. תודה

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  24. Started by MDK,

טוב אחרי ששיגעתי אתכם למשך שבועיים (או יותר ;D), החלטתי לקנות נגן פלאש סופית. ממה שראיתי, לחבר אחד שלי יש נגן פלאש פשוט ועובד לו בסדר גמור מנובמבר 04. (הוא לא רץ איתו) מצד שני, אחד אחר שרץ עם הפלאשים שלו, נדפקו לו והוא החליף מספר פעמים. קיבלתי מבצע על נגן LENCO ב500 שקל - ג'יגה פלאש..נשמע סביר במיוחד בגלל שזו לא חברה ג'נרית, אלא ידועה במוצריה בתחום האלקטרוניקה. למה בעצם להשקיע 1000 בנגן פלאש אם יש אפשרות קנייה ב500? אשמח לשמוע הסברים ונימוקים. איך אני יכול להיות בטוח שמשהו שאני אקנה ב1000 לא יתקלקל כמו הזולים? (נגיד IRIVER) - כולם מיוצרים בסין גם ככה! - מהסקר שוק שערכתי, הצרכן הישראלי הממוצע מסתפק בזולים וגם כמה אנשים ששאלתי אמרו לי שאם אני קונה פלאש עדיף לקנות אחד פשוט…

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  25. חבר שלי טוען שכן...קניתי את האוזניות סוני לחוד ואני רוצה נגן FLASH שיתאים מבחינת התנגדות..ויש לאוזניות שלי כבל מאריך מטורף של איזה 40 ס"מ...הבנתי שגם זה משפיע על הזרימה עכשיו יש לאוזניות : High power 30mm Neodymium driver Gold plated connector אני לא יודע כמה אוהם אבל מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים