אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום.אני מעויין לקנות מסך LED 50 אינץ אשר יכלול גם SMART TV.על איזה מוצר הייתם ממליצים במחיר 5000-5500?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש שאלה בקשר לסאבוופר שיש לו (אין לו חשבון, אז אני שואל בשבילו). יש ברשותו סאבוופר של פנסוניק מדגם SB-PM21. הוא ככל הנראה שייך במקור למערכת שמע של פנסוניק מדגם SC-PM21 (אנחנו מדברים רק הסאב, בלי כל המערכת) : https://panasonic.ca/PCS/OperatingInstructions/SCPM21-OI-Eng.pdf השאלות: א. למה נועדו 2 הכבלים? מדובר בזוג כבלים כפולים (ראו בתמונה המצורפת). ב. האם ניתן לחבר אותו בכלל לרסיבר, ואם כן איך? ג. האם הוא פסיבי או אקטיבי? ד.האם הוא בכלל סאב? מדובר על רמקול בודד ולא על מערכת. תודה לכל מי שעזר.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי היום ATP 3 ואני רוצה להשתפר בעוצמה ובאיכות.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת סראונד. יש כל כך הרבה דגמים שאני רוצה המלצה על מערכת במחיר סביר 400-600 איכותית. אני רואה הרבה סרטים במחשב ולפעמים DVD שומע מוזיקה ומשחק משחקים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשלושת הימים האחרונים אני שומע קול "חלוד" לפעמים ...זה קרה לי כבר ששמעתי שירים דרך mp9 והיה עומס על המעבד היה לי גם ב C&C CZ וגם ב Max Payne 2 מישהו יודע אולי למה הקול נשמע ככה ? ד"א הוצאתי את הכרטיס קול ,החלפתי לו סלוט ,התקנתי מחדש דריוורים מעודכנים
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
באתי עם תקציב של 3500 אמרו לי לא מספיק. אני רוצה מערכת קולנוע ביתית טובה עם שמות של חברות רמקולים קדמיים באיכות סנטר ואחוריים באיכות אם צריך גם סאב באיכות בעיקר לשימוש סרטים אבל גם מעט למוזיקה רסיבר ורמקולים זה מה שצריך מצדי רסיבר של חברה אחת ו-6 רמקולים של 6 חברות שונות אבל מה בערך התקציב הנדרש להרכבת מערכת טובה אבל בלי השתוללות (מן הסתם לא 20 אלף וגם לא 10 אלף) תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם יש באמת כזה הבדל משמעותי בין הכרטיס ON BOARD שיש לי ב ABIT 3RD EYE (כרטיס של 6 ערוצים) ובין ה 1.5 שיש לי בארון (AUDIGY 2 24 BIT). האם ההבדלים מתבטאים באיכות השמיעה, או גם בהעמסה על המערכת?
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מן אולפן הקלטות בייתי משהו לא ממש ברמה רמקולים טובים יש לי 4 ערוצים + סאב. אבל אין לי מיקרופון והכרטיס קול שלי לא משהו התקציב שלי הוא 500 שח חשוב לי מאוד שבהקלטה לא יהיו כל מיני רעשים תודה! אשמח אם תמליצו על כרטיס קול ומיקרופון?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משהו בטווח של עד 2000 שח שימוש עיקרי זה לקולנוע ביתי אבל אני רוצה גם לשמוע בו מוזיקה באיכות סבירה הרמקולים שיש לי הם של פירלס(כרגע... אני אשדרג בעתיד) 5.1
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, גם לאחר קניית מיקרופון איכותי של לוגיטק ב-120 ש"ח וגם לאחר קנייה של אחד פשוט ב-20 ש"ח יש בעיה שאני מדבר בסקייפ עם חברים שלי הם לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מאוד חזק, גם לאחר משחק בכל ההגדרות לא שומעים אותי כמעט ויש רעש רקע מתי שאינ משתמש בהגברת מיקרופון, מישהו יכול לעזור לי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות לסלון את הטלויזיה http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=100&CategoryID=138&Page=1 זאת בקיצור טלויזית LCD עם רמת ניגודיות של 1:800, האם זה טוב? בעלת מהירות תגובה של 15MS, חשובה פה מהירות התגובה? זו היא טלויזיה לסלון! והאם TOSHIBA היא חברה טובה? אמינה? בעלת מוצרים טובים? ואם למישהו יש את הטלויזיה הזאת אשמח לשמוע עליה ביקורת תודה גדי
-
- 40 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
רכשתי מכשיר IAUDIO U3 שבא עם תוכנה jetaudio 6.2.6 הבעיה היא שאי אפשר להמיר סרטים בתוכנה ,פשוט לא קורה כלום והתוכנה נתקעת,(הסרתי והתקנתי מחדש אבל זה לא עוזר) האם משהו נתקל בבעיה הזאת? האם התוכנה הזאת אמורה להמיר סרטים או שצריך לרכוש תוספת לתוכנה בתשלום? נ.ב מצאתי תוכנה מקבילה של jetaudio 6.2.6 באינטרנט שמוגדרת כחינמית אבל ניתן להמיר בה סרטים רק עד 30 שניות!! משהו??? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
האם צריך לשנות משהו בביוס כדי להפעיל את האפשרות של קידוד ע"י הgame theater xp? כי כשניסיתי לעשות RIP מדיסק לAAC בWINAMP זה כן השתמש במעבד
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי כמעט שנה את האייריבר 120 ואני מאד מרוצה ממנו...אבל יש לי אפשרות למכור אותו ולקנות את הX5L...השאלה אם שווה לי...אני מניח שיצא לי בערך 500-700 שקל תופסת אבל אני לא בטוח אם אני ממש צריך להחליף את הiHP-120 שאני מאד אוהב...מה אתם חושבים? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס קול אליו תתחבר המערכת הוא AUDIGY 2 ZS התקציב הוא בסביבות ה1000, אני מניח שאפשר לחרוג קצת אם יש שיפור משמעותי בתמורה לעוד קצת מזומנים. השימוש יהיה בעיקר למוזיקה (טראקים בעיקר) וכמובן גם משחקים. thanks in advance
-
- 12 תגובות
- 936 צפיות
-
-
יש לי אורגן הנה הדגם שלו : Yamaha PS-35 עכשיו אני רוצה לדעת אם אני יכול לבחר אותו למחשב ע"י קבל MIDI. אני לא ממש מבין בכל זה ולא מצאתי על זה מידע, ואני בטוח שיש פה אנשים שעוסקים בזה יותר אז יוכלו לעזור לי ולהגיד לי במדוייק אם הוא מתאים או לא. אשמח אם תגידו לי במדוייק + קישור נלווה להציץ שם. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. אני מעוניין לדעת כיצד אני יכול ליצור קבצי LCR (קובץ המכיל מילים של שיר ואני יכול לשים בנגן שלי).. תודה לעוזר.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול און בורד שעשה לי בעיות (SoundMax) קניתי כרטיס קול PCI אחר,פשוט. איך אני מסיר אותו (הכרטיס הישן) וגורם למחשב להתעלם ממנו ולהתקין את החדש?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם ניתן (בכרטיס קול מובנה, לא בלוח ספציפי אלא בכללי) לחבר מקור אודיו לכניסת הInput ולשמוע אותו דרך הרמקולים? אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הממיר לרמקולים של המחשב, וחשבתי לחבר את יציאת האודיו של הממיר לכניסת האודיו במחשב ולשמוע דרכו. האם זה אפשרי? תודה מראש על התגובות, ערן.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם. כבר הרבה זמן אני חושב על לחבר מחשב באוטו, ושהוא יהיה מערכת סאונד. מישהו מכיר איזה פרוייקט דומה שנעשה כבר?? אילו רכיבים אני יצטרך?? איך אני יוכל לשלוט בעניין בלי מסך? ואיך ובמה אני מחליף את המקלדת והעכבר? אני יחבר מסך LCD קטן שיראה את שמות השירים או משהו כזה... למישהו יש עוד רעיונות? תודה
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
למי שמבין! המוצר LG LCD 37LC41 עפ"י הגדרות יצרן המסך תומך 1080P הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1366 על 768 כמה שאלות מה מאפשר מצב XVGA? בחיבור RGB. מדוע כשמריצים HDTV בחיבור מחשב (1920על1080) התמונה גדולה יותר מגבולות המסך? מה ההגדרה הנכונה למדידת רזולוציה? פיקסלים לאינץ'? 1366על768 ו1920על1080 שומרים על אותו יחס, למה התמונה נדחסת ע"י הטלויזיה בחיבור מחשב? תודה!
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי. כרגע אני משתמש ב-DAC של FiiO אבל לאחר כמה פעמים שהוא נפל, הפלסטיק השתחרר והלוח יוצא החוצה (ביחד עם אור לד מוגזם, אבל היי, מוצר גיימינג ללא לדים?). אני מחפש DAC איכותי ושלא ישבר לי אחרי כמה נפילות. חשבתי ללכת על Sennheiser GSX 1000 אבל מביקורות שקראתי באמאזון רושמים שזה מעולה לגיימינג, אבל סרטונים ב-YOUTUBE צריך לשים עוצמה על 100% וגם אז שומעים חלש. יש למישהו עצה על איזה DAC ללכת? תקציב נע בסביבות המוצר שנתתי כדוגמא.
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה כרטיס קול עד ה 500 שקלים שפשוט יפיק צלילים גבוהים ובינוניים נקיים ואיכותיים.
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בתוכנה המרה מסוימת מצויינת רק רמת דחיסה 0-8 לflac.הבנתי שזה 44100 אבל האם 16 ביט ב44100 זה המינימום או יש גם 8?
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי רמקולים פשוטים למחשב, והאמת שזה בסדר בשבילי. השאלה היא האם המערכות האלו הן שיפור משמעותי, ואם כן, מי מהן טובה יותר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-