אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני אקנה קרב את ה H-10 ורציתי לדעתת מהם הצבעים לבחירה ומה לדעתכם הכי יפה ?
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
רציתי לקנות אחד כזה (האלה עם ה-LCD, לא הפשוטים ב-40 ש"ח...) בתקציב של עד 1000 ש"ח, מישהו מכיר דגם טוב/חברה טובה? יש למישהו מחשבות מועילות בנושא שיכולות לכוון אותי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי פרטים על מצב העיניינים של זה, הבנתי שהם בשלב די מתקדם עם זה והכי חשוב מבחינתי האם זה יתמוך בעיברית
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלון היום זכיתי בנגן MP3 ולא כתוב את הדגם או החברה שלו....המשלוח והאחריות עולים כ190 ש"ח (אבל זה בטוח בולשיט...אבל סבבה) אני רק יודע שיש עליו 128 זיכרון... 1. האם הנגן שווה 190 שקל? 2. האם 128 הזכרון אומר שאני יכול לאחסן בו רק על 128MB ? כלומר רק 33 שירים... :-\ (בחלוקה שכל שיר ממוצע 4 MB ...) האם זה באמת כך?
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
טוב ככה, קניתי היום iriver H10 5GB, שאני אוהב מאוד ממה שראיתי עד עכשיו עכשיו יש לי כמה שאלות, (כרגע 2, אני בטח אחשוב על עוד) קודם כל, למה הוא לא מראה ID3 Tags בעברית? צריך לעשות משהו בשביל זה או שהוא לא תומך בזה? חוץ מזה, הבנתי שיש עידכון firmware (לי יש 1.14) מאיפה מורידים? איך מתקינים? ולמה להתקין? (מה זה נותן לי בעצם) תודה מראש עריכה: הבעיה החדשה שיש לי נמצאת בהודעה האחרונה (לרגע זה - הודעה 6/7 בערך)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Gmini 402 הגיע לארץ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=archos-gimi402&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92&aff=zap מה אתם אומרים ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איכותי הכוונה גם איכות שמע, גימור, מסך וכדומה וכן גם בלהתיחס בגודל [כמה שיותר קטן יותר טוב], באורך שימוש בסוללה וכן הלאה. אני שואל משום שאני חושב אולי לקנות נגן אמפי3 חדש טוב יותר .. אני מרוצה ממה שיש לי אבל יש לי קומבינות שאני יכול להחזיר את ה IFP995 [עלה לי אלף חמש מאות - הגרסה האירופאית] ולקחת משהו אחר עם תשלום של הבדלי המחירים. עוד משהו - סתם אני מתעניין לדעת לכמה מכם יש את הנגן IFP-99X של איריבר בגרסה האירופאית ולכמה מכם בגרסה האמריקאית. כמה עלה לכם ומאיפה קניתם? עריכה : למי ששואל - נראה לי שהאוזניות שמקבלים עם הגרסה האירופאית היא MX300 כי ה 400 זה עם בקרת ווליום. עוד שאלה קטנה, קניתי לא מזמן מהדיוטיפרי אזניות של סוני בשם q66 ב50 דולר לאחר שנאמר לי שהן הכי טובות ומומ…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני "התאהבתי" בX5L אבל אני לא בטוח שזה מה שאני אצטרך זאת אומרת שאני לא זקוק כל כך לניגון סרטים . גם תצוגת תמונות לא כל כך חשובה אך יש לי שימוש בה. האם תוכלו להציע לי נגן שבו יש את אותה איכות סאונד , שיהיה יפה וקומפקטי, ושממשק התפעול שלו יהיה נוח ביותר. אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן ושיוכל להכנס לכיס בקלות עדיפות לנגן פלאש עם כמה שיותר זיכרון. אני אשמח לדעת אם יש נגן קטן עם עם מסך צבעוני . אשמח גם לשמוע ביקורות על נגנים שיתימו לי. אני יודע שיהיה קצת קשה להבין למה התכוונתי. תודה מראש לעוזרים, בר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
למרות שרציתי X5 אבל בדיוק ביום שהלכתי לקנות היה חסר במלאי (B&H) ויום למחרת הייתי חייב לטוס ... בקיצור אין צורך לכתוב עליו ביקורת קטנה משום שנכתבו כל כך הרבה ביקורות עליו והוא בדיוק אותו דבר כמו ה 5-6GB רק טיפונת יותר גדול ומגיע עם גרסת ביוס הכי מעודכנת (יכולת הצגת עברית הפוכה) איכות השמע מדהימה , אוזניות כלולות של Sennheiser (כתוב עליהם). יש אפשרות לעהביר שירים ותמונות גם דרך המחשב שלי DRAG&DROP לא מחייב תוכנה , למרות שהמכשיר מגיע עם WMP10 המסורבלת (שמגיעה עם כל ווינדוס xp) חסרונות : כמובן , גרסא אמריקאית של המכשיר , לא נורא בשבילי כל כך , אולי בעתיד שמעתי שיצא פרימוור+שיטה מיוחדת שהופכת לגרסא בינלאומית ( יש כבר עדכון כזה ל 5-6GB ) המכשיר מתחמם כשמשתמשים בהרד …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור בחיפושיי המייגעים באינטרנט הגעתי למסקנה שעד שכל הסיפור הזה של נגני ווידאו לא יתפתח באופן סופי כדאי לי לא לקנות(כיוון שאיני רוצה כל פעם לבכות על כל מכשיר חדש שיוצא כל יומיים) אלא נגן mp3 כיוון שהעסק הזה כבר מפותח אז ככה אני רוצה בבקשה מכם רשימה של כמה נגנים(ארבעה-חמישה)הכי טובים שיש היום בשוק ואם אפשר גם אולי יתרונות וחסרונות ואני יעשה כבר את השבחירה מבינהם. 1.התקציב עד 400$ 2.הקטע של הקומפקטיות לא כזה חשוב לי כי אני לא כזה פריק של מוזיקה שמסתובב עם זה בכיס 3.אבל חשוב לי מאוד שעוצמת המוזיקה במכשיר תיהיה חזקה מאוד(לדוד שלי יש את הipod 60giga ונורא התאכזבתי מעוצמת השמיעה) 4.שהנפח יהיה 20 giga לפחות 5.ועל מה כמובן אתם ממליצים מהרשימה שנתתם? תודה רבה רבה על העזרה!!!
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
במזל טוב יש לי ראוטר קוי ואלחוטי של 2WIRE מהסידרה הכי חדשה שיש. התקנת בזק. צץ לי רעיון למה לא להשתמש באלחוטי להעביר סרטים לטלביזיה יש לי כרטיס מסך ATI 9500PRO מה צריך לקנות ואיזה ואיך הכל מתחבר תודה למי שיענה
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי את הסט הזה: Logitech X-530 עכשיו יש לי בעיה.שומעים בכל ברמקולים(סאטלייטים וסאב וופר) אבל בסנטר לא שומעים. גם כשנכנסתי ל- NV Mixer ועשיתי מעיין סט-אפ כזה שיזהה את הרמקולים הוא זיהה את כולם(ושמעו בכולם) ,כולל הסנטר,אבל פשוט אחרי זה שאני רואה סרט הסנטר לא עובד. מה לעשות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני יודע ששניהם לצרכים שונים השאלה שלי היא האם הם הכי טובים בתחום של כל אחד כלומר הx5 למוזיקה וה402 לסרטים?הם הם הכי טובים אז אני כבר יבחר בינהם רק תענו לי??
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום דוד שלי בא מאמריקה שבוע הבא וביקשתי ממנו שיביא לי pmp והוא הסכים.בבקשה מהמבינים,תתנו לי איזה ארבעה חמישה דגמים של פחות או יותר הדור החדש(הכסף זה לא בעיה)הכי מוצלחים שאני יבחר בינהם!!? תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הArchos AV500 כבר יצא כי אם כן מישהו יכול לתת לי לינק מהר בבקשה כי אני חייב לקנות את זה כי דוד שלי בא לארץ!!??
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קנה אייפוד 4 גיגה בלי צבעים. הוא חיבר אותו למחשב והכל פעל טוב בפעם השנייה המחשב לא מזהה את האייפוד רק טעון אותו. החיבור הוא דרך USB . Windows xp
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. עשיתי חיפוש פה בפורום, וגם בזאפ ולא יכולתי להחליט על מה יותר טוב.... אז רציתי לשאול פה, איזה רמקולים טובים למחשב אני יכול לקנות עד מחיר של 350-400 שקל?! אני באמת צריך משו טוב במחירים האלה כי אני כל הזמן שומע מוסיקה במחשב... מישו יכול לעזור לי?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שמעתי על משהו שצריך קידוד או משהו... מישהו יכול להסביר לי איך לשים סרטים ב- Iriver H320 ? ניסיתי מהמחשב להעביר לנגן, משום מה הוא לא מקבל... אם אני צריך המרה או משהו, אשמח אם תגידו לי איך לעשות זאת... וגם כתוביות לשים אם מישהו יודע ובבקשה , למי שאין משהו ענייני להגיד שלא יגיב . אביאל.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הדף של ה-U10 ב-iRiver אירופה: http://www.iriver.at/multifunction_player.html?p_id=347&L=0&view=specifications
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה-H10 לבין CREATIVE ZEN MICRO. הבנתי שה-H10 יותר ממולץ, אך מאידך הוא מעט יותר יקר וגם ה-BD הוא 90 בעוד של ה-CRTATIVE הוא 98. על הנייר זה נראה הבדל די משמעותי, אבל האם כאשר שומעים מוזיקה ניתן לחוש בו? האם הסאונד בקריאטייב יותר נקי באמת בצורה מורגשת? כי זה בנתיים מה שמרתיע אותי מקניית ה-H10.
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אומנם אתר בעייתי, אבל נחמד שהוא לקח על עצמו לפתוח דיונים ולכתוב את ההמלצות שלו לגבי איכות נגנים... חבל שאין שם יותר פרטים לגבי מי מה מו, אבל עדיין, לפחות הם עשו השוואה מקיפה בין הנגנים שם... לכל מי שמחפש תמיד את הכי איכותיים, מומלץ להסתכל שם: נגני FLASH: http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-6279241-1.html?tag=prmo1 נגני HARD DISK: http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-6247126-1.html?tag=prmo1 נגני LOSELESS (פורמטים של שירים דחוסים בלי איבוד איכות): http://reviews.cnet.com/4520-6450_7-5622801-1.html?tag=prmo1
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
בכל החנויות ראיתי שהוא עולה 1200 שקל בערך, אבל כאן: http://www.coms.co.il/product.asp?productid=38 רק 950 (ורק 5 שקל דמי משלוח). יש קאץ'? :
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-