עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ytoledano,

שלום, אני מחפש אוזניות קטנות (Earphones בניגוד לHeadphones) באיזור 200-250 שקל אבל אם יש משהו מעניין מעל או מתחת הייתי רוצה לדעת. גם מקום להזמין ממנו יהיה נחמד. אם סוג המוזיקה חשוב, אז זה בעיקר לקלאסי וישראלי, 160 קב"ש MP3 או 1378 קב"ש WAV. רק משהו אחרון, אני אחזור לת'רד הזה רק מחר בבוקר או ביום חמישי עוד שבועיים (11-3, למי שמכיר), אבל להגיב בכל זאת...

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתוכל להקליט אותי דרך מיקרופון חיצוני(שאני מנגן בגיטרה) התוכנה של וינדואס ממש מקליטה זוועה ואין שם אפשרויות בקשר לאיכות של ההקלטה וכו אני רוצה גם שגודל הקובץ לא היה מטורף ושיהיה אפשר לבחור בין האופציות! מצד שני לא מחפש תוכנית ששוקלת 100 מגה עם 1000 אפשרויות!משהו קטן ונוח

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  3. Started by אלון ס.,

אני רוצה להזמין את הנגן משהו יכול לתת לי אתרים שמהם אפשר להזמין מחול או מהארץ אתרים מוכרים וזולים שאמין לקנות שם. תודה.

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by LRa,

נגן חדש מבית iaudio, המחיר בקוריאה כרגע הוא 180יורו ל20 גיגה. בנוסף מתוכננת גירסא זולה של ה G3 והרבה יותר יפה בשחור. אם מישהו מעוניין בתמונה אוכל לשים אחת. ועוד נגן חדש הוא ה F1 המכוער. לכל הנגנים הכי חדשים של IAUDIO תכנסו לאתר הבא : http://mp3.iaudio.com/product/product_M5_feature.php זהו האתר הקוריאני שלהם והיחיד שהם מעדכנים כמו שצריך.

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  5. צריך המלצה למערכת 2.1 ממש טובה, שתשמש גם למחשב וגם למוזיקה\סרטים (בסלון) התקציב שלי הוא דיי גדול- אז אין בעיה עם זה תודה מראש לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  6. Started by Dror-l,

שלום לכם! היום קיבלתי את נגן ה iriver h10 החדש והמדהים שלי! שמעתי בעבר בפורום שיש הגדרות אופטימליות ל EQ הזה ורציתי לשאול מהם? בתודה מראש ובמחיאות כפיים דרור

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by Snatch,

יש לי מגבר ישן של חברת NAD (אם מישהו מכיר) איך אני מחבר אותו לנגן mp3 ? לא מזמן קניתי iaudio m3l ואני מת לחבר אותו למגבר שלי, ואני לא כלכך מבין בדברים האלה. אני פוחד לשרוף משהו.. ???

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Snatch,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין 192kbps ל 192kbps VBR ומה זה בכלל הVBR הזה ?

• 5 תגובות
    • 876 צפיות
  9. הייתי מעוניין לקנות מגבר שלהם למחשב שלי..... עכשיו אני עדיין לא סגור על דגם מסויים אבל היום ביקרתי בסאקל ושמעתי דרך המגבר הזה ... יש איכות הייתי רוצה לקבל קצת המלצה מאנשים שיותר מבינים ממני..... עם אפשר להציעה דגם מסוים ועדיף לאלה שיש ניסיון עם הדגם הזה.... תודה alextazi

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  10. Started by x-boy_24,

הביאו לי מחשב לפני כמה ימים ואין לי רמקולים אז אני רוצה רמקולים 2.1 למשחב עד 200 שקל כי אני לא רוצה להשקיע במחשב יותר מידי כי הוא פנטיום 3 ואין לי כל כך מה לעשות איתו חוץ מלשוע מוזיקה כי הוא לא מתאים למשחקים חשבתי על אלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_233&products_id=9902&PHPSESSID=c007d08d83369e857d26ea0e4caeeb78]] בפנדה זה עולה 276 אבל ראיתי אותם בחנות ה190 וחשבתי גם על הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24889 ואני לא יודע מה יותר כדי ואיזה רמקולים יותר טובים הקריאיטיב יותר זולים בגלל זה אני רוצה לקחת את הפיליפס אבל אני לא יודע יכול להיות שהקריאיטיב אלה רמקולים יותר טובים

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  11. ראיתי שרשמתם בפורום שעל האתר את זה, ואני אישית לא מבין את זה. לא כל אחד צריך רדיו ואפשרות הקלטה. תסבירו לי במה המכשיר נחות טכנולוגית יחסית לאחרים?

• 92 תגובות
    • 6.8k צפיות
  12. Started by AUDIOO,

ההורים שלי טסו להונגריה וביקשתי מהם אוזניות שיקנו לי ואני צריך להחזיר להם תשובה אמממ אם מישהו מכיר חנות בבודפסט ויכול להביא לי קישור אני אשמח. עכשיו התקציב הוא לא גבוה כלומר אל תעבור את ה 400 שקל ותנסו הרבה פחות אני צריך אוזניות טובות ל משחקי רשת בעיקר!!! + שירים (יש לי גם IRIVER H10 ) אם זה משנה! אבל בעיקר חשוב למשחקי רשת, ואם זה יהיה לשירים ולנגן זה יהיה טוב! אפשר שיהיה עם מיקרופון כלול! לא חובה! תודה רבה :> יש לי עכשיו אוזניות של SONY MDR-V150 שהם היו אחלה אבל עברו זמנם בזמנו 53 דולר בדיוטי פרי

• 5 תגובות
    • 833 צפיות
  13. מה הבאנדל שבא עם ה X5L ? והאם השלט כלול בו? אם לא, כמה עולה שלט? האם בM5 (אם אני לא טועה בשם) יהיה כלול שלט? ובכלל, אם אפשר את הבאנדל של האייריבר H3XX לעומת הX5, תודה! (שלטים בעיקר. P: וכמה העלות שלהם)

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  14. שלום לכם... יש לי כרגע רמקולים קדמיים של AIWA.. סאב בנפרד וסנטר בנפרד... וגם שניים אחוריים שקניתי כל סט.. לא קשור לשני.. עכשיו.. אני לא יודע אם לקנות רק מגבר חדש ולחבר את כל מה שיש לי עכשיו ... או לקנות סט של מגבר עם רמקולים מחברה אחת.. איפה אני אשמע יותר טוב... עם הרמקולים שיש לי עכשיו במגבר איכותי.. או סט שלם של מגבר קצת פחות טובה אבל עם סט רמקולים מאותה חברה..

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. כאשר אני מנתק ה H10{דרך המחשב} שלי הוא לא כותב לי שאפשר לנתק אותו מה USB. מה עושים? הוא פשוט נתקע... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  16. טוב קניתי רמקולים חדשים X-530 של לוג'טק הם עובדים טוב חוץ מהקטע שכל פעם שמדליקים משהוא חשמלי לא משנה איפה הרמקולים עושים רעש חרחורים כאלה ואני לא יודע למה אולי בגלל שיש לי מזגן בחדר מישהוא יכול לעזור

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. Started by MDK,

ראיתי אתרי אינטרנט שמוכרים באזור ה700 שקל את המערכת יש אפשרות בכלל להזמין אותם לארץ מבלי לטוס לחו"ל? לא ראיתי אתרים שכן שולחים לארץ ויותר חשוב: האם הם שווים בכלל את המחיר(בחו"ל)? הבנתי שאלו רמקולים 5.1 THX אבל מבלי סראונד דיגיטלי..אז מה הקטע? אין DOLBY וDTS, אז מה סראונד בזה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. http://zap.co.il/model.asp?model_id=28848 איך הן למוסיקה ? שוות את המחיר ? האם בסביבת המחיר (300 ש"ח) יש תחלופות טובות יותר למוסיקה? (אני שואל כי יש לי אפשרות לקנות ביד שניה ב-150 ש"ח)

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  19. Started by LRa,

מישהו מכיר ? או יודע איכן ניתן לקנות את זה

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  20. קניתי רמקולים חדשים השבוע X-530 של לוג'טק הם מחוברים כרגע לכרטיס קול מובנה 5.1 על הלוח הם עובדים טוב אני רוצה לדעת עד כמה אני ירגיש הבדל אם אני יקנה את הכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  21. השוק הגדול בין היחידים שיודע לזהות מכשירי mp3 טובים זה דרום קוראיה! במקום הראשון מוצב iriver עם 31 אחוז מקום שני בא samsung (טוב חברה קוריאנית במתחילה להוציא מכשירים נהדרים) עם 14 אחוז ואחריו בא crowon (יצרנית x5 וגם קוריאנית) ואפל מגיע עם 1.8 קטנים במקום 13 http://au.news.yahoo.com/050810/3/vg2p.html (הכותב הוא בעל ipod mini שמרוצה מאוד)

• 9 תגובות
    • 810 צפיות
  22. יש לי חבר שמעוניין לקנות את האוזניות הנ"ל אך אבא שלו חושש לקנות דרך האינטרנט עם כרטיס אשראי , עכשיו ב Audio Cubes לא ניתן לבצע הזמנות דרך הטלפון כך שרציתי לשאול אם מישהו מכיר חנות אחרת שמוכרת את האוזניות הנ"ל ביפן\ארה"ב\אירופה דרך הטלפון ושולחת לארץ תודה מראש

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  23. Started by {Ircroute_057,

שלום לכולם, רציתי לקבל ממכם המלצות (מיודעי הדבר) על מגברים שיתאימו לרמקולים הנ"ל, תודה!

24. Started by Avivo,

יש אפשרות לעשות סרוונד (5.1) כשהרמקולים האחוריים אל חוטיים? יש כזה דבר בכלל? אם כן, איפה משיגים? ואם לא, מה אתם ממליצים ל2.1 אייכותי במיוחד?

• 6 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by Roach,

רציתי לדעת אם מישהו יודע מתי יגיע הxs202 (לא הxs200) לארץ? ניסיתי ליצור קשר עם מספר חנויות אבל אף חנות לא החזירה לי תשובה... אם מישהו יודע זמן הגעה משוער ו/או מחיר אני אודע לו על שיתוף הידע ברבם :-)

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים