אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
הנגן: Stormblue XUKE MP-600 מערכת הפעלה ווינדואס אני מחבר את הנגן והמחשב לא מזהה לי אותו סיבה?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום ! עוד מעט אני מקבל את האייפוד שלי, ורציתי לדעת איך להפעיל אותו, כי שמעתי שאסור לנתק אותו סתם ככה ועוד כמה דברים. אם יש לכם טיפים שיעזרו לי למנוע את קלקול המכשיר, ועצות איך לשמור עליו טוב כי שמעתי שנשרט בקלות אני אודה לכם ! תודה, שבוע טוב ..
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המאמר : http://www.technologies.co.il/front/ShowArticle.aspx?ItemID=1800 והנה הוא כאן: הבעיה החלה בשבב גרפיקה ש-Microsoft תכננה בעצמה יונקו יושידה, EE Times כאשר Microsoft הכריזה על החזרת ענק גבלובלית של ה-Xbox 360 שלה לפני שנה, ענקית התוכנה לא חשפה אז ועד עתה את המקור המדוייק של אותה בעיית חום בקונסולת המשחקים אשר הובילה לכשלון החרוץ. עכשיו, דווקא במקום שבו החשיפה לא הייתה סבירה, בכנס Design Automation שהתקיים באנהיים, קליפורניה, חשף בריאן לואיס, סמנכ"ל למחקר ואנאליסט ראשי ב-Gartner, כי הבעיה החלה בשבב גרפיקה. לואיס העלה את הגילוי הלא מתוכנן הזה תוך שהוא דן בשינוי נוף ה-ASIC וה-ASSP בפני הקהל שלו בכנס DAC. החזרת ה-Xbox 360 לפני שנה התרחשה משום ש"Microsoft רצתה להמנע מספ…
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, נתחיל מזה שאין לי מושג ירוק בכול מה שקשור לעולם הקלונוע הבייתי....הבנתי שיש הבדל בין רסיבר לבין מגבר...רק שלא בדיוק הבנתי איזה. התקציב הוא בין 2-1K כאשר הנטיה היא יותר לגבול התחתון,יחד עם זאת אני לא רוצה לרכוש זבל. הבנתי שרסיבר ורמקולים הם נושא נפרד,האם בעת רכישה של רסיבר מקבלים רמקולים מינימליים או שהרסיבר נמכר ללא רמקולים כלל? הבנתי גם שיש אפשרות לחבר כבל HDMI וככה גם התמונה עוברת דרך הרסיבר....למה זה טוב ואיך מתבצע? השאלה העיקרית היא איפה בכלל מתחילים...מה אני צריך לחפש ולבדוק לפני שאני בוחר רסיבר? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי שאפשר ליצור רק 256 תיקיות בנגן... מישהו יודע אם יש דרך ליצור יותר ?
-
- 11 תגובות
- 945 צפיות
-
-
קיבלתי את הIHP-100 שלי ואני מחפש אולי להתקין עליו משחקים כמו באייפוד .. סוליטר .. דברים כאלה אגב .... יש תוכנה שנותנת את האפשרות להקליט מהרדיו לנגן ?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול - מה מבין השניים עדיף לחדר? כן, אני יודע שבטח במחיר כזה שניהם מערכות לא מהמצוינות או מהבינוניות, אבל אין לי יותר מ280 ש"ח כך ש... אלו: http://www.dandr.co.il/details.asp?id=857 מול זה http://www.dandr.co.il/details.asp?id=833 והאם חיסרון הסנטר משמעותי כל כך בחדר?
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם יש דרך לחבר רמקולים מחשב לטלויזיה ללא רסיבר במקרה שלי יש לי alteclansing ATP3 ע"י מתאם או משהו בסגנון? ודבר שני מישהו יכול להמליץלי על רמקולים לטלויזיה עבור חדר קטן, אני ממש נהנה מ ATP3 והאיכות השמע שלהם מספיקה לי התקציב עד 1000 ש"ח אני צריך רמקולים נוספים על ה ATP3 שיש לי אשמח לקבל הצעות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
חבר של ההורים שלי מגיע מארה"ב ( ומביא לי R9800Pro בדרך 8) ) , ולאחר שהאוזניות הישנות והמעפנות שלי נשברו ( התיישבתי עליהן ._. ) , החלטתי להשקיע במשהו קצת יותר איכותי . יש לי 100$ , אפשר לחרוג בקטנות , 10$ דולר לכל כיוון , אבל ממש לא יותר . אני גם אשמח אם תמליצו לי על מקומות אמינים וזולים להזמין אוזניות איכותיות . אני אשמח לעזרה מהירה , אני צריך לשלוח לבנאדם את הקניות ( ;D ) שלי עד מחר . תודה מראש =)
-
- 30 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1163558
-
ציינתי את הגירסה של הדוידי , שאני מנגן דיסק dvd עם מספר סרטים אז הסרט נתקע לי תיקעות קלות , ובנוסף לזה יש לי בעיה עם השמע אני שומע את קול של הסרט חזק לעומת האנשים שמדברים חלש מאוד אין פרופורציה איך אני מסדר את זה בדוידי או בטלוויזה ? תודה רבה לכם .
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הי, לאחר חיטוטים באינטרנט ובזבוז הרבה זמן, מצאתי שהאוזניות הנ"ל מיוצרות באותו מפעל. אבל לא בטוח שמיוצרות עם אותן דרייברים, והסנהייזר שמכווננות קצת שונה כנראה. ההבדלים בין האוזניות הם: הAKG מגיעות עם BURN IN מהמפעל. הסנהייזר מכווננות קצת אחרת. כנראה שגם הקריאייטיב. האם יש למישהו מושג אם הJBL והAKG מיוצרות עם אותם דרייברים? אתמול הייתי ממש לפני קניה של הAKG וקראתי פוסט בפורום אחר שגרם לי לעשות את כל הבלאגן הזה, אם כן, כדאי מאוד יהיה לי לקנות את הJBL מבאג במבצע ב207 שקל, לקבל אוזניות עמידות יותר עם נרתיק שאני צריך גם לשימושים אחרים. למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן את האוזניות הנ"ל ויש משהו שמפריע לי.. משום מה האוזניים מתעייפות מהר מאוד מההאזנה להם, יותר מבאוזניות אחרות, אחרי שעה של האזנה קשה לי מאוד להמשיך, זה נעשה מאוד לא נעים.. זה קורה לעוד מישהו? נורא חבל לי כי האוזניות באמת מצוינות, אבל אי אפשר להאזין להם לאורך זמן! מה עושים??
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכם חברים... ברשותי הMX5021 כבערך עוד מעט שנה שלמה בצבע לבן מדהימים שלי עושים רעש כזה איכותי מכרטיס אונבורד... ואני מחפש לי כרטיס קול טוב עד המחיר 300~350 שקל. לא למשחקים ולא לסרטים שום אפקטים שום כלום. מוזיקה נטו ושיהיה הכי איכותי שיש סאטאפ 2.1 למי שלא יודע.. יש לציין שאפילו כרטיס ב200 ש"ח של קרייטיב מהפשוטים ביותר דחף את הכרטיס הזה לאיכות שנשמע אפילו באוזן באופן דיי ברור. יותר פירוט יותר צליל יותר עוצמה.... התאהבתי בקונספט של כרטיס קול ועכשיו אני רוצה אחד לעצמי! אני שומע בעיקר אלקטרו האוס ומוזיקה עתירת באס חד ומדוייק אז דיי חשוב לי הקטע של הבאס. גם פירוט טוב יועיל המפרט שלי בצד חבר'ה תודה!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני צריך לעסק (מסעדה\בר) רמקולים בשביל להשמיע מוסיקה - לא רועשת במיוחד, אבל רצוי שבלילות ישמעו אותה. כמובן שלא צריך איכות לאודיופילים, אלא משהו פשוט. יש ברשותי מערכת סטריאו של JVC עם 2 רמקולים, חשבתי שהם יהיו מספיק טובים. אני צריך קצת יותר מ-2 רמקולים (6, 2 קומות ולבחוץ) חשבתי לקנות עוד 4 רמקולים ופשוט לחבר אותם. התקציב כמה שיותר נמוך.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות Hauppage HD-PVR כדי ללכוד מהטלוויזיה בHD . אבל קשה למצוא את זה בארץ.האם יש סכנה בלהביא מחו''ל בבחינת מכס וזה .אם יש כאן מישהו שקנה / הזמין , אני אשמח לקבל עזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש טלויזיה 32 אינטש לסלון קטן מרחק צפיה 3 מטרים. שימוש:כבלים וצפיה בסרטים. תקציב 3200-3800ש''ח. כמה דגמים שחושב עליהם: WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=708361 WWW.zap.co.il/model.aspx?modelid=716877 www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728174 מה תגידו???? על מה תמליצו????????
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב! אני מחפש אוזניות קשת, לא גדולות מידי שייראו כמו כדורים אלא משהו דיי קומפקטי, אוזניות איכותיות עד כמה שניתן, ממש חשובה לי האיכות. כמובן שיהיו נוחות עד כמה שניתן ולא יעשו לי כאבים באוזניים. אני שומע הכל מהכל, מראפ, דאבסטפ, אלקטרוני ועד לשירים שקטים בעברית ולועזית. אשמח לקבל עצות לקניות, יש לי אפשרות לקנות בחו"ל למרות שאני פחות אוהב את זה. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי עכשיו התלבטות בין ה iRiver IHP100 של 10 ג'יגה, לבין הiPod של 15 ג'יגה... תעזור לי בבקשה...תודה!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האם העברת קבצי MP3 לפורמט LOSSLES תהווה שיפור משמעותי ?האם פרמט ה MP3 שומר שתוכו קבצים שיפתחו בלוסלס? או רק מפורמט WAV
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מישהו מכיר את האוזניות ZAGGsmartbuds ויכול לתת חוות דעת עליהם? במיוחד אם מדובר על עלות של 30$ כולל משלוח.
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חשוב לי שהאוזניות יחזיקו מעמד לאורך זמן, מעדיף אוזניות כפתור. האיכות די משנית לדברים הללו, גם איכות בינונית+ תספיק, אבל שיהיו מחברה מוכרת.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות ל-Ipod אוזניות אם באס טוב ושומעים חזק מאוווודדדדדד משהו באיכות בבקשה אם אתם יכולים להמליץ לי על משהו תודה רבה לכם. ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מעונין חלקבל הצעה למערכת סטריאוט נחמד עד 1650 אפשר לחרוג ל1750 גג אני נוסע לאילת יום חמישי ואני מיתכוון ליקנות שם מערכת חדשה למחשב...
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב ואני לא יודע איזה עדיף. Genius SW-5.1 Home Theater 3600W +Remote או Creative Inspire T5900 או שלמישהוא יש הצעה אחרת? (עד 800 ש"ח ואני גם רוצה לתלות אותם על הקיר).
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-