אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מושג איך נקראת הכניסה הזאת? ואם יש בכלל מתאם מהכניסה הזאת לבננה צהובה כזאת של RCA? (לא להתלונן על איכות הצילום.. צולם עם הפלאפון שלי ) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
למחשב? יש לי שני רמקולים גדולים עם חיבור של שני חוטים(הסטנדרטי,חוט אדום ושחור..)יש איזשהי דרך לחבר אותם למחשב ? לקנות יציאה כמו של אוזניות ולהלחים עם שני החוטים,יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אהלן, אנחנו מחפשים טלויזיה חדשה לבית, כמה פרטים: מרחק צפיה - 3.5-4 מ'. גודל- 55-60 אינצ' טווח מחירים כ-10,000 ש"ח עם חריגה של 2000-3000 אם יהיה שווה את זה. שימוש עיקרי של צפייה בשידורי יס, בנוסף תיהיה מחוברת לסטרימר או מחשב על מנת לצפות גם בסרטים 1080P. חשוב שיראו טוב בחדר מואר (זה לסלון עם חלונות גדולים). חיבור WIFI ליוטיוב וגלישה. שידורי 3D. אם יש טלויזיה עם סטרימר מובנה או חיבור לרשת ביתית אז שידע לקרוא כתוביות בעברית ודבר אחרון ממשק בעברית לא חובה אבל יוסיף. עוד דבר אחר - אני מכיר שיש טלויזיות עם תאורה שמצגיה על הקיר מאחורה Ambient light או משהו כזה - יתרון לדעתי תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ערב (לילה?) טוב. אני זקוק להמלצה לאוזניות שיחוברו בעיקר למחשב. 1. אפשרות לחיבור פשוט גם לפלאפון הוא פלוס, אבל ממש לא הכרח. 2. תקציב - 700 ש"ח. 3. לא מצריכות מגבר כלשהו, לפחות לא מחייבות (לא שולל בעתיד, אבל אלה אוזניות ראשונות, וכרגע התקציב מגביל אותי). 4. שימושים עיקריים: סרטים, מוזיקה (רוק בעיקר, אבל די מגוון) ולא מעט משחקים. 5. Closed Back. לא אשקר, ניסיתי להגיע להחלטה לבד על סמך ביקורות, הפורום הזה ואחרים, ובעיקר התבלבלתי עוד יותר. ראיתי מספר המלצות על הדגם הזה של סוני: https://www.amazon.co.uk/Sony-MDR-1AS-High-Prestige-Headphones/dp/B00N3WWG36/?_encoding=UTF8&camp=1634&creative=6738&keywords=Sony%2BMDR-1A&a…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע המחשב שלי מחובר למערכת סטריאו שלי, והרמקולים שלה תלויים על הקיר מאחורי. הרמקולים האלה מעולים - נשמעים טוב מאוד עם באס מעולה. עכשיו, אני רוצה לקנות עוד 2 רמקולים בטווח של 300-400 ש"ח כדי לשים מקדימה בשביל לקבל Surround לסרטים. איזה אתם מציעים? אחרי שיטוט בזאפ מצאתי 2 שנראים לי בסדר: Creative inspire 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894 Logitech X220 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27550 Nה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה זה אודיו HD. לפי מה זה נמדד? בכלל, לפי איזה קריטריון נמדדת איכות המוזיקה? לפי KBPS או לפי KHZ, לפי משהוא אחר בכלל? וכמה KBPS או KHZ או משהוא אחר נחשב סאונד באיכות HD? דולבי סראונד זה HD? ושמעתי שיש פורמט FLAC, שהוא גם אודיו HD, אז כול FLAC הוא HD, או שיש קבצים יותר או פחות טובים כמו ב פורמט MP3? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
באס עם 2 רמקולים [1.2] מה הכי מומלץ לתקציב זה?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
כפי שהכותרת מרמזת,אני זקוק להמלצה שלכם על תוכנה שיכולה לקחת קובץ MP3 ולחתוך אותו כבחירתי למקטעים שבחרתי ככל העולה על רוחי. עדיפות לתוכנה פשוטה לתפעול ככל האפשר,מהירה ככל האפשר וחינמית אם ניתן. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אני מניח שכן, רק צריך שתסבירו לי איך... תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש טלויזית LCD / פלסמה. גודל 42" + הבנתי שבמידה ורוב הצפיות הן תוכן לא HD, אז יש נטיה למסך פלסמה. מדוע? אם רואים HD האיכות לא טובה? הבנתי שאחד החסרונות הגדולים של מסך פלסמה הוא השתקפות של אור. מה רמת ההשתקפות ביחס לטלויזיות קופסא ישנות ועד עד כמה זה עלול להפריע לצפיה? החדר שבו תהיה הטלויזיה הוא חדר מואר בעקרון, אך אין חלון מול הטלויזיה. כביכול התקציב עמד על 5000 ש"ח, אבל לאחר שראיתי מחירים של מסכי פלסמה חשבתי אולי יהיה עדיף, ואפשר להשיג גם 50" באיזור ה 3000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לקבל המלצות על אוזניות בלו טות' לנייד וכן גם דעה כללית האם הדבר משתלם מבחינת עלות/תועלת לעומת אוזניות רגילות? תודה רבה וחג שמח!
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות מפצל לאוזיות ככה שגם הרמקולים יעבדו לי וגם אוזניות . איפה אני יכול לקנות את זה , באיזה חנות או באיזה אתר אפשר להזמין :s05: תודה.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מאריך אוזניות למרחק של כמה מטרים בודדים, שאוכל לחבר אוזניות למחשב ולשמוע במיטה שלי. האם יש מאריך מומלץ? ומה עדיף? שלט שהוא מתאם מ3.5 ל2.5 או מתאם בלבד? (מבחינת האיכות בלבד) תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לרסיבר דרך היציאה הדיגיטלית בכרטיס הקול (מובנה בלוח אם 965P-S3 של GIGABYTE) לכניסת קואקס דיגיטלית ברסיבר (פיוניר 516). כשאני מנססה לפעיל את הTEST הפשוט של כרטיס הקול ומכוון שם 5.1 רמקולים, אני שומע את 2 הקדמיים אבל לא שומע כלום מהאחוריים או מהסנטר. איך ניתן לקנפג את המחשב כך שיוציא דרך הרסיבר אות לכל הרמקולים על מנת שאשמע גם בTEST של כרטיס הקול וגם במשחקים וסרטי AC3 כמו שצריךך מכל הרמקולים?
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני מס' ימים מינידיסק mz-r701, אני מנסה להקליט שירים דרך ה- USB. יש למישהו מושג איך להעביר גם את שם השיר המוקלט אוטומטית? (לא מדובר בהעברת שירי mp3 אלא בהקלטה). ועוד משהו: למה המינידיסק הזה, למרות שאינו NetMD כל כך יקר? האם הוא שווה את המחיר? כי אני כבר שוקל להחזירו לחנות.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
-
אני מחפש רמקולים שישמשו אותי לשמיעת מוזיקה , סרטים ומשחקים בעקרון אני רוצה 5.1 אבל התקציב לא הכי מאפשר , לכן רציתי חוות דעת על רמקולים 5.1 אלו שהם ממש זולים http://skypc.co.il/pl_product~4280101~11~0.htm אם אלו לא מתאימים אני אתפשר על 2.1 .. חשוב מאוד שיהיה סאב וופר וגם מאוד חשוב לי שיוכלו לנגן ממש ממש חזק כי אני אוהב לשמוע מוזיקה חזק
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
הכרטיס קול אונבורק שלי תומך EAX ומאז הפירמוט האחרון כל משחק שאני מדליק בו EAX מנתק לסירוגין את הרמקולים... כאילו רק הסנטר משמיע חלש ופתאום כל ה 5 קופצים ואז שוב מתנתקים.... משהו מאוד מוזר וזה קורה לי כבר ב2 משחקים (נסיך הפרסי, שר הטבעות)... מה יכולה להיות הסיבה לזה? זה נורא מטריד ואני כבר מת לשמוע שוב הכל רגיל... כאשר אני מכבר את אופציית ה EAX הוא משמיע רגיל בכל הרמקולים.. כמו כן יש לציין כי אני עם הדרייברים הכי מעודכנים של לוח האם...
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אוזניות תקציב 100 שח חריגה 20 שח שימוש: ספורט, ריצות סוג מוזיקה: Electro / house סוג: In ear
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כשאתה בצבא אתה די בבועה ולא יודע מה הולך בחוץ יותר מדי, מישהו יכול לעדכן אותי קצת... לפנק בשמות חדשים של שירים טובים ככה? גם הפנייה למצעד תהיה מעולה אפילו מומלץ כדי שאני יוכל להתעדכן תמיד כשאני חוזר. תודה !
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני מתלבט בין מספר אוזניות שניתן לקנות אותם בחול בערך ב700 ש"ח ופחות. השימוש בהן הוא השתקת רעשים מבחוץ Noise Cancelling. Monster Inspiration Active Noise Canceling Over-Ear Headphones 1 JVC HANC250 Circumaural Noise Cancelling Headphone HA-NC250 2 מה עדיף לNoice Cancelling? תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים ניידים שאפשר לקחת לנסיעות כאלה שיבואו גם עם סאב שיתנו איכות טובה כמובן ושיהיו נוחים לשימוש הם גם יהיו במחשב שלי רוב הזמן אז שיתאימו גם לו... אתקציב דיי גמיש אבל עד 400 ככה אלמכן יש משהו ממש טוב בקצת יותר כסף אני יודע שזה לא הרבה אבל אני לא מחפש חברה כמו BOSS אני רק רוצה משהו שישמע טוב ושיהיה קומפקטי
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
ריאיתי בתפריט אפשרויות של TVOUT
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר 2 כרטיסי קול במחשב אחד וע"י לשמוע ב4 רמקולים במקום ב 2. שאלה 2: איך אפשר לחבר מחשב למערכת CD ישנה עם רמקולים מרשימים(אני לא מדבר על מתאם דרך הקסטה ואין לי את החיבור המיוחד הזה שיש במערכות יותר חדישות)
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-