אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות טלוויזית LCD בגודל של בערך 22 אינצ' עם נתונים סבירים ומחיר שלא עולה על ה-2000 שקל עדיפות לתלייה על הקיר [: בתודה, איתי.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
היי אני חושב על לקנות את האוזניות האלה יש מקום בראשון שאני אוכל לשמוע אותם ואם מישהו יכול לתת לינק לסקירה עליהם
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מערכת של 5.1 ברמה יחסית גבוה. אני מתלבט בין Logitech Z-5400 (http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2177,CONTENTID=10927) לבין Creative GigaWorks ProGamer G500 (http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10814). שניהם 310RMS כולל.. שניהם 5.1. מה יותר כדי לקנות?! תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המערכת הזאת עכשיו הבאס חלשש מאוד ואמרו לי יש לו באס חזק רצח ומאחורי הבאס אי אפשר לכוון רק מהשלט וגם שאני מגביר דרך השלט הוא חלש מה הבעיה ? יש למישהו אתת המערכת הזאת ויודע מה עושים ? הבאס עצמו 60WATT
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
שלום אנשים בשעה טובה קיבלתי מארצות הברית את ה X-FI Fatal1ty עם הפנאל הקידמי. התקנתי הכל טוב ויפה, רק דבר אחד שאני במצב של דירקט 6 ערוצים (אני מתכוון מצב נייח של הרסיבר לוגיטיק Z5500) אני שומע רק ברמקולים הקדמיים עשיתי טסט לרמקולים דרך תוכנה של קריאטיב וכל הרמקולים עובדים . אני מדבר על חיבור אנלוגי 3 צבעים .. רק הירוק עובד, השחור וכתום לא עובדים בתוכנת קינפוג של המוסיקה של קריאטיב כיוונתי את זה ל5.1 עדיין זה לא עובד בבקשה עזרה אני רוצה להרים את הביתה כבר
-
- 8 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי רמקולים Z-5500 עכשו העברתי אותם מחדר לחדר חיברתי... והכל עבד וראיתי שיחידה של הווליום עובדת ודולקת בצבע כחול ... ואחרי דקה נגעתי בטעות בחיבור החשמל לקיר והמחשב נכבה והטלוויזיה והכל כולל הרמקולים וכשהחזרתי הכל היחידה של הווליום לא נדלקת בכלל ואי אפשר לשמוע דרך הרמקולים !!! מה לעשות ???? עזרה בבקשה :'( תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי...קניתי את הבלוטוס הזה ואני מנסה להשתמש בו במחשב לדוגא סקאיפ וכאלה המחשב מזהה את האוזנייה אבל בגלל שאין לי דרייבר הוא לא מאשר לי להשתמש בו. ניסיתי לחפש דריבר דרך חיפוש אוטומטי וזה לא נתן. וגם בגוגל חיפשתי וזה נתן לי להוריד תוכנה של ג'ברה בשם jabra pc suite אבל שם כבר הסתבכתי ולא ראיתי את הדגם שלי ברשימה של הדמגמים המופיעים בתוכנה. האם יש אפשרות כול שהיא שאני יכול להשתמש באוזנייה דרך סקאייפ ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם הצלחתם לחבר אותה למחשב דרך הכרטיס רשת ולהפעיל סרט במחשב ולראות אותו ישירות בטליוזיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים 5.1 של Yamaha TSS - 1 וכרטיס קול של Creative Audigy 2 Platinium External רציתי לדעת שלושה דברים: 1) האם יש מקודד של DTS 2) מה הדרך הכי טובה לחבר בין הכרטיס קול לבין הרמקולים 3) האם יש דרך בכלל לשמוע DTS מהמחשב תודה מראש לכל העונים נ.ב זה חשוב מאוד
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום ברשותי מערכת דיוידי משולב מגבר עם 5 רמקולים וסאב מדגם וLHT3602SDוLGו תמונה הלינק הזה http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=473322 1. אבקש קודם כל חוות דעת על המוצר 2.הייתי רוצה לדעת איך כדאי לתלות את הרמקולים הקטנים על הקיר ואיכן למקם את הסאב. 3האם ככל שהחוט ארוך יותר ככה הצליל יהיה פחות איכותי. 4.על כל רמקול כתוב משו אחר אבקש שתגידו לי איפה למקם כל רמקול אחד FR RL RR FL C אם אני עומד עם הפנים לטלויזיה תודה מראש תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. יש לי מדיה פורטל ואני קצת מסתבך בכמה דברים: א. הסקין x-face מוצג לרוחב בתמונות (ויפה) ואצלי לאחר ההתקנה הוא מוצג לאורך (ולא משהו) חיפשתי בהגדרות איך לשנות את זה ולא מצאתי. הורדתי אותו ממקומות שונים וזה לא עוזר. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? ב. מישהו יודע איך אני מגדיר לתוכנה שתציג לי תקציר על סרטים? ג. יש לימשהו המלצה על פלאגינים טובים? ד. מישהו יכול להסביר לי מזה בדיוק גרסאות ה- svn ? אני אשמח להסבר מפורט. תודה!
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום מישהו יוכל להסביר מה זה slims לנאנו? ולמה זה עוזר? והאם יש כזה בארץ? איפה? המוצר: http://iskin.com/slims/index.html ישי
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי קובץ דולבי בac3 ואני רוצה להוציא רק את הסנטר לערוץ נפרד כדי שיהיה לי רק את הדיבור של האנשים אם מישהו יכול לעזור לי תודה..
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני צרבתי סרט וכתוביות באותו שם כשמנגן בdvd מציג לי את הכתוביות הפוך יש איזה תוכנה שיודעת להפוך את הכתוביות?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני קניתי את הרמקולים מדגם logitech z-2300 חדשים. עכשיו אני ממש לא מרוצה מהאיכות ואיני חושב שלפי הביקורות שקראתי זה אמור להיות ככה. כשאני אפילו מגביר קצת את הרמקולם נגיד עד החצי, הבאס לא נשמע טוב והוא צורם. גם הרמקולים של הטרבל מוציאים קולות לא נעימים. הרמקולים מחוברים באנלוגי. זה הכרטיס קול שלי: Audio Adapter Realtek ALC888 @ Intel 82801JB ICH10 - High Definition Audio Controller יכול להיות שהרמקולים אינם תקינים? או שמשהו בהגדרות אינו טוב?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי את באוזניות של לוגיטק האלחותיות. לאחר של שבוע שימוש ולאחר טעינה אני לא מצליח לחבר את באוזניות לשדר. מיהוא יכול לעזור לי???? שמעתי שיש פה עוד מישהוא עם אוזניות כאלה.....
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, האוזניות שמגיעות עם הH320 ממש לא נוחות חשבתי על אלו מה אתם אומרים עליהם: Sennheiser HD 457 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05177 בבקשה, זה דחוף!!!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הי, איזה אוזניות טובות למשחקים כדאי לקחת במחיר נמוך? אני מקבל המלצות גם לכאלה עם מיקרופון וגם כאלה בלי. תודה מראש לכל העונים. HWZONE לשלטון! בכלל כדאי לפתוח דיון שלם שעוסק באוזניות טובות למשחקים לפי טווחי מחירים (אם למישו יש כוח, רמז רמז) תודה PPL BB
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מישו יכול לעוזר לי.. איך אני עושה ראסטרט או פורמט לאי פוד 20 ג'גה צבועני עם זה עוזר.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
האייפוד שלי נפל ועכשיו שאני מחבר אותו למחשב זה לא מזהה לי שזה אייפוד ולא נותן לי לעשות לי ריסטור או משהו שיתקן אותו המכשיר ממשיך לעבוד ונגן כרגיל.. איך אני יכול לעשות למכשיר ריסטור או ריסט או משהו לא דרך המחשב אלא דרך המכשיר??? תודה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אוקי אז ככה מאז שקיבלתי את המחשב החדש(מפרט בחתימה) התחילו לי כל מיני רעשי רקע ממש ממש מעצבנים. בהתחלה הייתי בטוח שהבעיה היא בדיסקים (PRINCO DVD-R X4) שעליהם צרבתי את הגיבויים של הMP3. אבל שמתי לב שאם יש לי קפיצה בשיר בשנייה מסוימת, בפעם אחרת זה לא יקרה שם. כלומר הקפיצות הם לא במקומות קבועים. מה שפוסל פאקים בשירים. חשבתי שהבעיה בכבל(האופטי שמחובר ל SOUNDSTORM) אבל אין לי כבל אחר להחליף אותו. ניסיתי לשחק איתו קצת ונדמה היה לי לפחות שזה משתפר. כשהכנסתי דיסק מקורי של AUDIO לא היו קפיצות ולא רעשי רקע, מה ששוב מפיל את האשמה על השירים. אבל כשהורדתי עכשיו מאי מיול(אמממ אני אמרתי את זה? ) שירים חדשים גם בהם יש קפיצות!! אז זה לא יכול להיות שגם השיירם הישנים שהיו בסדר וגם הח…
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה דיי גדולה, יש לחבר שלי לוח אם Abit AG-8 שנקנה לפני שנה ב1000 ש''ח משהו כזה, יש לו לוג'יטק Z-5500 כמו אצלי , עכשיו יש לנו אותו ווינאמפ אותו גרסא הכל אותו דבר, ובאקווליזר הוא מגביר בצד שמאל את הקו האחרון עד הסוף למעלה כך שזה מגיע לפלוס 12 דציבל, ואצלי זה רגיל על פלוס 0 דציבל, אצלו שומעים יותר חזק כשבמגבר ברמקולים זה על אותו קו , ואם אצלי אני מגביר ככה אז שומעים גרוע וטשטושים כאלה, יש לי לוח אם Abit IB9 ובשתיהם כרטיס קול מובנה. תעזרו לי ... תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני קונה מערכת 5.1 והחדר שלי לא בדיוק מרובע אני מתאר לעצמי שאני אצתרך לאזן את הרמקולים כדי שהכל יהיה שווה אני אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים תוכנות וכל מה שקשור לזה תודה
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
יש למשהו המלצה על שיר או מוזיקה מסויימת לבדיקה של רמקולים. אני רוצה לבדוק אם הם מזפים בתדרים כלשהם. כבר קיבלתי המלצות על: The prayer של Andrea Bocelli ו Celine Dion Play של Jennifer Lopez תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני מתלבט אילו רמקולים לבחור מהקניה הקבוצתית (solo4/5/6C), ואיך יהיה נכון למקם אותם. בעיקר קוסמים לי ה6C מבחינת המחיר, אבל האם הם "גדולים" מדי? מה בעצם החיסרון כששמים אותם במקום קטן? חדר (גודל מוערך 3X3 מטר): דברים ששייך לעשות: - להזיז את השולחן 30+ ס"מ מהפינה לכיוון הארון - להוריד את המארז מהשולחן לרצפה לרווח שבצד (באיזה צד שיהיה) - להרחיק את השולחן מהקיר ולשים מדף מאחורה ושאלה (קצת מוזרה) נוספת: המסך שלי (U2410) יכול לקבל אודיו דרך HDMI מכרטיס המסך (GTX460) ולהוציא לרמקולים, האם זה עדיף מלחבר אותם לכרטיס המובנה בלוח, או להיפך? האם האודיו שיוצא דרך HDMI מושפע מהכרטיס המובנה, או שיש לו "כרטיס קול" מובנה, ואם כן, איפה מתבצעת ההמרה (DAC), בכרטיס או במסך? אשמח לכל …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-