אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
בקרוב אני הולך לקנות טלויזית LCD. HD READY לחדר. יש לי כרטיס מסך 8800GTS עם שתי יציאות DVI. כדי לראות סרטים ברזולוצית HD מהמחשב על הטלויזיה אני אצתרך כבל DVI נכון? ואותו אני אחבר לכניסת ה HDMI בטלויזיה נכון? הבנתי שההבדל הוא ש HDMI מעביר גם סאונד. מה שאומר שאם אני אחבר את המחשב בHDMI אני אראה ואשמע את הסרט מהטלויזיה? (וגם מהרמקולים שמחוברים למחשב?) אם זה המצב. הוא עדיף אבל לאן אני אחבר את ה HDMI במחשב? לאותה יציאת DVI מהכרטיס מסך? לא נשמע לי הגיוני. אני אסדר את השאלות -כבל DVI. מחבר מהכרטיס מסך והולך לכניסת HDMI בטלויזיה (פשוט אני לא רואה במפרטי טלויזייות שרשום כניסת DVI)? -אפשר לחבר HDMI מהיציאה במחשב של הכרטיס מסך לחיבור HDMI בטלויזיה ובכך להרוויח את הרמקולים של הטלויזי…
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=31 זה הדיוידי איך הוא ??? האם שווה או לא ? ויש לי בעייה קטנה אני מכניס סרט שתומך ב5.1 ושומעים על סטריאו למישהי יש דיוידי כזה ויודע איך לשנות את זה?? יש בדיוידי אפשרות של שמיעת כל 5 הרמקולים ובבדיקה שומעים בכולם אבל בסרט סטריאו
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לחבר את המחשב למגבר 5.1 ערוצים. הזמנתי כרטיס מסך עם יציאה קאוקסיאלית. האם כבל קאוקסיאלי אחד יספיק לחבר את המחשב למגבר, ואיתו אני יוכל גם לראות סרטים ב 5.1 ערוצים, וגם לשמוע מוסיקה בסטריאו, או שאצטרך להעביר עוד כבל PL-RCA למגבר?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש אוזניות שישמשו אותי במחשב בזמן שההורים ישנים.. רמקולים טובים יש(ATP3) ואני לא רוצה לרדת ברמה יותר מדי העניין שאת ה-HD201 אני יכול להשיג במחיר דיי טוב(100 או קצת פחות) אגב אין לי מגבר או משהו בסגנון...קראתי קצת שערכם יורד בלי מגבר ...נראה לי קצת מוזר לאוזניות במחיר כזה איך הם ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
שלום..אז המפרט שלי הוא כזה: (לא יודע אם זה משנה אבל לא נורא..) מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 1 460 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1230 1 1230 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 380 1 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 190 1 190 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 ומסך viewpoint VE710s אוקי.. עכ…
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
כבר זמן מה שחשבתי לקנות נגן מבוסס הרדיסק, והיו לי כמה לבטם בין הסוגים והחברות השונות. כשחבר שלי חזר מחו"ל עם הiPOD שלו, (דור שלישי, 20 GB) אני פשוט התלהבתי מהמכשיר! ניווט קל, עיצוב גאוני, טעינה מהירה, בקיצור מכשיר מעולה. אני חושב שאני דיי סגור על iPod ,אבל השאלה היא, האם לקנות דור שלישי עם שטח של 20 ג'יג'ה פה בארץ במחיר של 1700 שקל בערך, או לקנות דו"ר רביעי בחו"ל, (שימו לב שאני אהיה שמה רק בחנוכה) מה כדאי? והאם יש אלטרנטיבה ל iPod? (אני בשום פנים לא רוצה Iriver המסורבל והגס...)
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום..קניתי לפני כמה ימים מחשחב חדש ויש לי כרטיס קול חיצוני מהמחשב הישן gina20 echo digital audio כרטיס קול ישן שמחובר רגיל בPCI ויוצא לכרטיס חיצוני .. במחשב הקודם הכל היה תקין ההיתי עם הלוח של gigabyte - 8vm 800 pmd והכל עבד תקין ויפה עכשיו כשקניתי את המחשב החדש עם הלוח gigabye p43 es3g התקנתי את הדרייבר וזה מראה לי שאין שום בעיות הדרייבר תקין אך אני לא שומע כלום מהכרטיס ולפעמים אני שומע רעשים כאלה לא ברורים ..ניסיתי את זה בכמה מערכות הפעלה וזה היה אותו דבר, המחשב קורא את הכרטיס אך אני לא מקבל שום צליל כשהחזרתי את הכרטיס למחשב עם הלוח הישן הכל עובד מצוין אך במחשב עם הלוח החדש זה לא עובד, אני משתגע מקווה שתעזרו לי כאן ..תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם האם משהו יכול לעזור לי בשימוש ב-h340 אין לי פשוט מושג איך אני רואה וידיאו במכשיר ממש בור בקטע הזה אני צריך ממש הסבר מא'-ת' , ובנוסף הסבר לגבי איך אני רואה \ מתקין עיברית במכשיר. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אהלן, אחרי כמעט 3 שנים של שימוש ב JBL נקרע להם החוט בחיבור לנגן. אני מעוניין בקניית סט אוזניות IN-EAR חדש. חשבתי על הזמנה מחו"ל של ה SHURE E3C בערך 44 דולר כולל משלוח. השאלה היא האם הם ישמעו טוב יותר מה JBL במוזיקה שחורה/טרנסים ? הכוונה היא דגש על באס טוב. (זה מה שאהבתי ב JBL) תודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
קילבתי לפני כמה ימים את הטלויזיה, ואני רואה שהתמונה נורא מרוחה וקשה לראות מונדיאל (ממש רואים את השובל של הכדור) החלפתי מאותו דגם של 40" ושם זה לא היה. הטלוייזיה מחוברת HDMI לHOT HD ך 1080I 50HZ. מישהו מכיר את התופעה? http://www.cinemaworld.co.il/?CategoryID=395&ArticleID=1537 תודה רבה! תמיר.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך המלצה לרמקולים שיתחברו לIPOD MINI התקציב בסביבות ה400 ש"ח +/-
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
פתחתי אשכול איך לחבר את הרמקולים שלי למחשב, שהם בעצם יהיו הרמקולים בסלון ושאני ירצה לראות סרטים אני יחבר את המחשב אליהם. שאני בחדר ורוצה לשחק משחקים למשל אצטרך רמקולים למחשב. קיבלתי בעיתון חוברת של באג עם דגמים של רמקולים והם די קורצים לי. מה אתם אומרים על sony dav-tz230/lg ht353sd-a0 הסוני עולה 200$ והלג עולה 130$
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באתר של KSP אוזניות ב 30 שקל זה הדגם ?Somic Headphones & Microphone SM-808? הם ניראות יפות ואיכותיות אבל המראה יוכל להטעות לפעמיים. מי שרוצה ליראות על מה אני מדבר שיכנס לאתר של KSP וילך לקטלוג חלקים למעלה ואחרי זה למולטימדיה ( נגני ?MP3??, מצלמות, ג'ויסטיקים )? מקווה לעזרה למה 30 שקל זה ניראה לי קצת ואני רוצה ליקנות אוזניות טובות שלא יהרסו אחרי כמה חודשיים אה והאוזניות באות עם רמקול או שזה רק אוזניות
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהרסיברים הבאים (משדרג אחרי 20 שנה...) Pioneer VSX924 ONKYO TX-NR646 PIONEER VSX-923-K Denon AVRX1200 SHERWOOD דגם: R904N
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מאיפה משיגים? מוריד מהאיכות? לא אוהב את האוזניות של הSONY ERICSSON K800i שלי, מעדיף לחבר אליו CX300 IN EAR
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש לקנות כבלים למערכת שלי, ורוצה חנות שאוכל לנסוע לשם ולהתייעץ איתם. אזור רחבות, נס ציונה, ראשון לציון
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התחדשתי באוזניות סנהייזר HD515, האון בורד לא נותן את הביצועים להם ציפיתי (באס די רפוי ולא ניתן להגיע לווליום גבוה) למעשה כאשר חיברתי אותן לשני רסיברים מרנץ 5300 וטיאק קיבלתי ביצועים די דומים האם כרטיס דיסקרטי ינפק תוצאות טובות יותר? אין חובה לנצל את כל התקציב, ניתן גם לעלות טיפה מעל במידה ומדובר בשיפור משמעותי.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי, קניתי אותם היום ואני לא בטוח איך אני אמור לחבר אותם אחד לשני. מצורפת תמונה של הכבל. האם אני אמור לחתוך את החלק העליון? להפריד את קצוות הכבל לשני כבלים ע"י חיתוך באמצע? תודה. עריכה: ניתן למחוק. הסתדרתי.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אפשר לעשות לרמקול מוגבר / פאסיבי בלוטוס? הבנתי שכן...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
-
יש הצעות?....כרגע אני עם 2 מתחרים בין הלוגיטק X-530 לבין קרייטיב Inspire P5800 מה אתם אומרים?...איזה מערכת יותר טובה... השימושים הם לרוב סרטים וגם משחקים....??.. על הנייר האיכות של הלוגיטק נראית יותר טובה עם SNR גבוהה יותר....
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
1.טוב אז אני קראתי כל מיני תגובות ורציתי לשאול איזה דגם הכי טוב או הכי כדי משהו כזה קיצר... אז דגם ראשון :Logitech X230 דגם שני:JBL CREATURE 2.1 אם יש דגמים טובים בתחום אז אני ישמח שתציינו. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש רמקולים טובים למחשב (אם אפשר shelf) לא איכפת לי מהסאונד במשחקים בסרטים וכו'.. איכפת לי רק מאיך שישמעו בהם מוזיקה.. אני שומע מוזיקת רוק בעיקר אם זה חשוב או רלוונטי או משהו... יש מצב שאני ארצה לחבר אותם גם לנגנים כלשהם אם זה רלוונטי גם.. עד 500 שקל אם זה מעט התקציב גמיש...
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-